Mars Balık burcuna 13 Mayıs’ta geçerek, hız kesiyor. 28 Haziran’a kadar Balık burcunda kalacak olan Mars, inziva, mahremiyet, içsel öngörü, yüzleşme gibi konulara eğilim göstermemizi sağlayarak, güç toplamamızı sağlayacak. Mars, kendi yönettiği burca, yani Koç burcuna 28 Haziran itibariyle geçerek uzun bir süre orada kalacağı için bu güce ihtiyacımız var gibi görünüyor. Yılın ikinci yarısı daha aksiyonlu, daha hızlı ve daha manipulatif geçebilir. Bu nedenle biraz içsel denge ve huzur gerekli!

Hareket alanlarımız konusunda daha manevi ve ruhsal motivasyon artarken, zodyağın son burcu olan Balık enerjisinde, Mars’ın çok da efektif çalışmasını beklememek doğru olacaktır. Mars, bu enejiye çok vakıf değil, beceriksiz hareket edebilir. Tamamen bizim farkındalığımızla yönetilebilir. Dikkat edilmesi gereken en önemli şey, özellikle bu dönemde kurban psikolojisinden, depresyondan, negatif enerjilerden, aşırı fantezilerden, bağımlılıklardan, zaaflardan uzak durmak olmalı!

MARS BALIK BURCUNDA ASTROKLAROS.COM

Farkındalığı yüksek olanlar, kendilerinde, bu tarz alanlarda mücadele etme gayreti bulurken, bu 1,5 aylık kıymetli zaman diliminde, ciddi bir arınma ve detoksa gidebilirler. Özellikle Koç ve Akrep burçları bu konuda biraz daha şanslı gibi görünüyor. Mars’ın Koç burcunda seyahat edeceği uzun perioda daha sağlam hazırlamış olacaklar. Gerçekten de kendimizi şarj edip, dinlenerek, içselleşerek, meditasyon yaparak, kendi içimizde bir yolculuğa çıkarak bunu başarmamız mümkün.

Mars Balık burcunda iken neler yapmalı?

  • Yaratıcılığımızı ön plana çıkararak, sanatsal ve ya spiritüel faaliyetlerle uğraşabiliriz.
  • Meditasyon, enerji teknikleri gibi konularda kendimizi geliştirebiliriz.
  • Rüyalarda merak ettiğimiz soruların yanıtlarını bulabiliriz.
  • Hayattan gerçekten ne istediğimizi keşfedebiliriz.
  • Başkalarından satın aldığımız bir çok hayal ve istekten kurtularak, kendi öz arzularımıza kavuşabiliriz.
  • Uyuyabilir, dinlenebiliriz.
  • Sinema, film, görsel sanatlar alanında daha fazla vakit geçirebiliriz.

Bu süreçte dikkat edilmesi gereken tarihler..

25 Mayıs 2020 – Yeniliklere açık olmamız gereken bir gün. Motivasyonumuz artabilir.

3 Haziran 2020 – İkili ilişkiler ve para konusunda, beklentileri dizginleyerek, manipulasyonlar, kafa karıştırıcı konuşmalar karşısında dikkatli olmalıyız.

13 Haziran 2020 – Önemli konular hakkında ciddi kararlar, atılacak imzalar, büyük satın almalardan uzak durmalıyız! Aldanma, aldatılma ihtimali yüksek!

MARS BALIK BURCUNDA SİZİ NASIL ETKİLEYECEK?

KOÇ: Aktif hayal gücünüzle kendinizi istediğiniz alanda gösterebilirsiniz. Rüyalara dikkat! Bilinçaltınız size keşfetmek için çok değerli şeyler gösterebilir.

BOĞA: Sosyalleşmek konusunda acele edebilirsiniz, gruplar, topluluklar, özellikle kariyer çevresinde yaşananlar sizi motive edebilir.

İKİZLER: İşiniz ve kariyeriniz alanında yaratıcılığınızı ve sanatsal potansiyelinizi ortaya koyabileceğiniz günler geliyor. Mücadeleci ruhunuz üst yönetimin dikkatini çekebilir.

YENGEÇ: Duygusal yoğunluğunuz artarken, bunları dile getirmek için sosyal medyayı kullanabilirsiniz. Bazılarınız farklı şifa teknikleri öğrenebilir, sanatsal dersler alabilirsiniz. Uzaklardaki bağlantılarınız sizi motive edebilir.

ASLAN: Eviniz ve aileniz ile ilgili alışverişler artabilir. Maddi yatırımlarınızı su kenarında bir eve yapabilirsiniz.

BAŞAK: Partneriniz, ana motivasyon kaynağınız. Fakat iş ortaklarınızda. Buradaki zaaflara veda etmek sizin için yeni bir alan yaratacak. Partnerinizle kavga etmemeye özen gösterin!

TERAZİ: Çalışma ortamında fazlaca efor ve zaman sarf edebilirsiniz. Maddi açıdan işe yatırım yapabilir, kendinizi iş konusunda daha motive hissedebilirsiniz.

AKREP: Aşk hayatınız hareketlenebilir. Eğer ilham ve yaratılık gerektiren hobileriniz varsa, bu alanda motive olabilirsiniz. Terk etmeniz gereken kurban psikolojisinden uzak durmalısınız.

YAY: Aileniz, yuvanız ana hareket alanı. Tamiratlar, dekorasyon değişiklikleri, bazılarınız için ise yer değişikliği gündeme gelebilir. Evde enerjinizi düşüren eşyalardan kurtulabilirsiniz.

OĞLAK: Sezgilerinize, 6.hissinize, rüyalarınıza bu dönemde önem verin. Size gerçeği söyleyebilir.

KOVA: Maddi konularda bazı taktiklerden artık vazgeçmelisiniz. Özellikle üst yönetim, otorite figürleri ile gelirler ve kaynaklar konusunda çatışmayın.

BALIK: Uzaklardaki bağlantılarınız sizi motive ederek, hem imaj, hem görünümüz konusunda harekete geçmenize neden olabilir. Daha mücadeleci görünüyorsunuz. Venus retrosunda olduğumuz için estetik değişikliklerden uzak durmalısınız. Sağlığa 2 defa dikkat!

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Kısa Dönem Gelecek Analizi

6 Aylık süreçte, tutulmaların, Retro dönemlerin, gezegenlerin ve ya yeni bir burç seyrine geçişlerinin doğum haritanızı nasıl etkilediğini öğrenmek istiyorsanız, bu analiz tam size göre.

Paylaş