Günlük burç yorumları..Bugün size kariyer, aşk, para ve ilişki konusunda neler getirecek?

 

23.12.2019 

 Ay,  boşlukta. Güneş’in Oğlak burcunda ilk pozisyonu, Chiron ile zorlu olacak. Aşırı karamsarlık ve ciddiyet karşısında, kendi benliğimizi ve cesaretimizi sorgulayabiliriz. Yaralarımızla yüzleşmekte zorlanacağız. Akşam saatlerinde Ay Yay burcuna geçecek.

YÜKSELEN KOÇ: Kendinizi ispat etmek konusunda çelişkide olacağınız bir gün. Kendinize karşı karamsar ve acımasız olmayın. Akşam saatlerinde seyahat planları yapabilir, uzaklarda yaşamak gibi konularla yakından ilgilenebilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA:  Hayatınızın kontrolünü kaybetmiş gibi hissedebilir, insiyatif kullanmakta zorlanabilirsiniz. Uzaklardaki otoriter kişilerin baskısı ve egosu sizi yıldırabilir. Akşam saatlerinde alışveriş yapmak sizi rahatlatabilir.

YÜKSELEN İKİZLER: Arkadaşlarınızla olan ilişkiniz ego savaşına dönebilir, kendinizi yetersiz hissetmenize neden olabilir. Akşam saatlerinde maddi konular hakkında ortaklarınız ve partneriniz önem kazanacak. Onlara manevi anlamda da destek olmak isteyebilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ:  Kariyer alanında kendinizi zayıf görmeniz, partner ve ortakla ilgili güvensizlik ortamı yaratabilir. Akşam saatlerinde sağlık, günlük alışkanlıklar ve uyguladığınız bir takım öğretiler ve felsefeler önem kazanacak.

YÜKSELEN ASLAN:  İş yerindeki üst düzey yöneticiler, sizin konumunuz ve statünüz, çalışma ortamındaki potansiyeliniz, inançlarınız ve felsefeniz ile çatışarak bazı eski yaraların üstünü örtmenize neden olabilir. Akşam saatlerinde çocuklar ve aşk hayatı daha çekici gelebilir.

YÜKSELEN BAŞAK:   Harcamalar ve ortak sermayeler konusunda kendinizi yetersiz hissetmeniz, işinize olan sorumluluklarınız ile çatışabilir. Kendinizi kurban yerine koyabilirsiniz. Akşam saatlerinde ailenizle birlikte vakit geçirmek size iyi gelebilir.

YÜKSELEN TERAZİ:  Partneriniz ve ya müşterileriniz ile olan ilişkinizde, kontrol ile ilgili yaşadığınız bir takım geçmiş konular tekrar gün yüzüne çıkabilir. Gelecek planlarınız bu alanda kendinizi yetersiz hissetmenize neden olabilir. Akşam saatlerinde kardeşler, eğitim ve öğretim gibi konular ön plana çıkabilir.

YÜKSELEN AKREP:  Çalışma alanında kontrol gücünüz, iş ile ilgili prosedürler ve aşırı yük nedeniyle zayıflayabilir, başarısız olma endişesi taşımanıza neden olabilir. Akşam saatlerinde maddi konular ön plana çıkabilir.

YÜKSELEN YAY: Gelirler ve kazançlarınızın yurtdışı ve ya uzaklar bağlantılı yoldan gelmesi, lider ruhunuza ters düşebilir. Kontrol gücünüzün zayıflaması sizin kendinizi yetersiz hissetmenize neden  olabilir. Akşam saatlerinde, kendinize yatırım yapmak isteyebilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK: Partnerinizin ve ya ortağınızın maddi desteği, aile içindeki liderliğinize gölge düşürebilir. Kendinizi başarısız hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde içinize kapanmak isteyebilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA: Partnerinizin gizli desteği, bireysel motivasyonunuzu düşürebilir. Kendinizi gölgesinde hissetmeniz egonuzu yaralayabilir. Akşam saatlerinde yabancı dostlarınızla aynı ortamda vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK: İş ve kariyer çevrenizden kişiler ile olan ilişkilerinizde sorun yaşamanız muhtemel. Özellikle rekabet açısından maddi anlamda daha fazlasını hak ettiğinizi düşünebilirsiniz. Akşam saatlerinde partneriniz ve ortağınız sizi kariyer konusunda daha fazla motive edebilir.

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş