Oğlak burcunda Güneş tutulması

26 ARALIK 2019’da Oğlak burcunda bir Güneş tutulması gerçekleşecek.

Güneş tutulması nedir?

Güneş tutulması, Ay’ın Güneş’in önünden geçmesiyle, kısmen veya tamamen ışığının engellenmesi demektir. Tutulma, Dünya’nın Ay’ın gölgesinde kaldığı kısımlarda izlenebilir. Bu durum, Güneş’in ışığından mahrum kalmamızla sonuçlanır.

Güneş tutulması yılda ortalama kaç defa görülür?

Çoğu Takvim yılında 2 güneş tutulması gerçekleşir. Aynı yıl gerçekleşebilecek maksimum güneş tutulma sayısı 5’tir, bu çok nadir görülen bir durum olmasına rağmen,  NASA’nın hesaplamalarına göre, son 5.000 yılda sadece yaklaşık 25 yılda aynı yıl içinde 5 güneş tutulması görülmüş. En son 1935′ te böyle bir sene yaşanmıştır ve bir dahaki seferi ise 2206 olacak.

Güneş tutulması ne zaman?

Bu sene Güneş tutulması “halkalı” olarak 26 Aralık 2019’da gerçekleşecek. Oğlak burcunda gerçekleşecek olan bu tutulmadan sonra, 2020 senesinde, 21 Haziran 2020 ve 14 Aralık 2020 tarihinde iki Güneş tutulması daha yaşayacağız.

Oğlak burcundaki Güneş tutulmasının etkisi Dünya’da nerede görülecek?

OĞLAK BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI

Suudi Arabistan, Hindistan, Singapur, Endonezya, Hint okyanusundaki diğer ada ülkeler..Toprak kayması, deprem buna bağlı gelişebilecek sel ve fırtınalar gündeme gelebilir.

OĞLAK BURCUNDA HALKALI GÜNEŞ TUTULMASI

Astrolojide Güneş tutulması

Astrolojik anlamda Güneş tutulması, önemli ve büyük hayat döngülerini temsil eder. Her Yeni Ay’ın bir başlangıç getirmesi gibi, Güneş tutulması da önemli başlangıçlar ve girişimleri gösterir. Oğlak burcunda Güneş tutulması 26 Aralık 2019’da 4 derece Oğlak’ta gerçekleşecek. Doğum haritanızda Oğlak burcunun etkisindeki hayat alanınızda yeni başlangıçlar ve tohumlar atmanıza neden olacak bu süreç oldukça önemli etkilere sahip. Bireysel doğum haritanızda nasıl etkileneceğinizi öğrenmek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

GÜNEŞ TUTULMASININ ETKİLERİ

Oğlak burcundaki Güneş tutulması en çok öncü burçları etkileyecek. Yani eğer Güneş, Ay ve ya Yükselen burcunuz Oğlak, Terazi, Yengeç ve ya Koç ise,  bu tutulmadan daha fazla etkilenmeniz mümkün. Oğlak burcu, disiplin, sabır, sıkı çalışma, geleceğe yönelik sistem kurma ve yavaş ama ağır adımlarla ilerlemeyi ifade eder. Dolayısıyla doğum haritanızda güçlü noktalarda bu burçlara sahipseniz, zorlanmanız mümkün. Direnç göstermeden kabule geçişle hareket etmek işinizi kolaylaştırabilir.

Güneş tutulmasının etkisi 6 aylık bir süreç olduğu için önümüzdeki 2020 yılının ilk yarısı bu tutulmanın etkisinde olmanız ve hareket etmeniz mümkün olacaktır. Bu dönem aynı zamanda önemli başlangıçlar, girişimler ve yeni oluşumları değerlendirmek için ideal bir zaman da olacaktır.

GÜNEŞ TUTULMASI GÖKYÜZÜ HARİTASI

Ay’ın ve Güneş’in Oğlak burcunda buluşmasıyla gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki Güneş tutulması, duygusal ve mantıksal olarak son derece ciddi, disiplinli ve sabırlı hareket etmenizi sağlayabilir.

GÜNEŞ TUTULMASI NELER GETİRECEK?

İş, kariyer, statü ve gelecek planlama konusunda atılan tohumlar, yapılan girişimler ve başlangıçlar ön plana çıkabilir. Yönetici Saturn, disiplin, çaba, ciddiyet, sabır ve istikrar sağlamak konusunda son derece ısrarcı. Saturn ve Pluto’nun bu tutulma ile neler amaçladığını daha detaylı öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

https://www.astroklaros.com/2018/12/24/2019da-gokyuzu-bizleri-neler-bekliyor/

Bu güneş tutulmasına eşlik edecek olan Jupiter ile, yeni bir felsefe ile konuya yaklaşmak gerekirken, büyüme ve kişisel gelişim özellikle statüyü ve iş hayatını olumlu etkileyecek. Hasat zamanı!

Güney Ay Düğümü eşliğinde olan Güneş tutulması ,  ruhsal ve mantıksal bir takım değişim ihtiyacını göstermekte. Eskiyi terk etmeye mecbursunuz! Geçmişi bırakarak, mevcut durumu terk ederek ancak yeniyi hayatınızda sabitleyebileceksiniz.

NE YAPMALISINIZ?

Son bir çaba gerekiyor!

Chiron ile zorlu açısı, yetersizlik/cesaretsizlik/halsizlik hissine karşın mücadele etme zorunluluğunu gösteriyor! Kendi içinizde sahip olduklarınızla ne kadar büyük ve güçlü olduğunuzu fark etmelisiniz! Başkalarına yardım ederek kendinizi şifalandırabilirsiniz.

Uranus ile olan olumlu açısı sürprizler ve beklenmedik fırsatlar getirecek! Maddi fırsatlar gündemde! Yeniliklere, orijinal düşüncelere açık olmanızda fayda var!

Jupiter ile bu şans ikiye katlanabilir, büyüme vaad eden sürprizler yakalayabilirsiniz!

Bu dönemde atılan tüm adımların sonucunu, Temmuz 2020’de somut bir şekilde hayatımızda görmek mümkün olacak!

KLAROS DANIŞMANLIK

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş