Günlük burç yorumları..

Bugün size kariyer, aşk, para ve ilişki konusunda neler getirecek?

 

24.12.2019 

 Ay,  Yay burcunda. Güneş, Uranus ile kolay bir akış sağlayacağı ana saatler sayıyor. Sürprizler, beklenmedik durumlar maddi ve manevi açıdan çoğumuzu mutlu edebilir. Özgürlük arayışı çok yüksek..İlişkiler konusunda ılımlı olacağımız bir gün. İnançlarınız ve felsefemiz burada önemli rol oynayabilir.

YÜKSELEN KOÇ: Maddi açıdan beklenmedik durumlar kariyer alanında sizi mutlu edebilir. Kendinizi üst düzey yöneticilere gösterebileceksiniz. Uzaklarla bağlantılarınız yoğun olabilir.

YÜKSELEN BOĞA:  Eviniz ve yuvanız ile ilgili sürpriz gelişmeler size maddi konfor yaratabilir. Harcamalarınız önem kazanıyor.

YÜKSELEN İKİZLER: Maddi anlamda elinize geçecek beklenmedik fırsatlar rahatlamanızı sağlayacak. Dikkatiniz partneriniz, ortağınız, müşterilerinizde olacak.

YÜKSELEN YENGEÇ:  Çocuklar ve aşk hayatında beklenmedik gelişmeler partnerinizle olan ilişkinizde sizi mutlu edebilir. Bekar olanlar için  önemli karşılaşmalara dikkat. Ciddi ilişkilere adım atabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN:  Bugün üst düzey yöneticilerinizle ilgili beklenmedik durumlar çalışma alanında size şans getirebilir. Dikkatiniz bugün tatil, eğlence, çocuklar ve aşk hayatınızda olacak.

YÜKSELEN BAŞAK:   Uzaklarla ilgili beklenmedik seyahatler, ve ya yabancı olan kişilerle ilişkileriniz size bir iş potansiyeli yaratabilir. Gözünüz açık olsun. Aileniz ve yuvanızla ilgilenmek sizi mutlu edecek. 

YÜKSELEN TERAZİ:  Sürpriz fırsatlar, maddi alanda. Miras, yatırımcı, kredi gibi konularda şanslı birkaç gün sizi aile ve yuva alanında çok mutlu edecek. İş kurma fikirlerine sıcak bakacağınız alanlara önem verin. Bugün dikkatiniz, kardeşler, yakın çevre, eğitim ve öğretim alanında olacak.

YÜKSELEN AKREP:  Partnerlik, ortaklık alanında sürpriz gelişmeler yaşayabilir, beklenmedik iş teklifleri alabilirsiniz. Dikkatiniz, gelirler ve kazançlar alanında olacak. Görüşmenize alt yapı hazırlayabilirsiniz.

YÜKSELEN YAY: Çalışma alanı, şartları, iş potansiyeli olabilecek konularda sürpriz gelişmeler size kazanç sağlayabilir. Gözünüz açık olsun. Dikkatiniz, kendinize yapmanız gereken yatırımlarda ve ortağınıza karşı benimsediğiniz stratejilerde olacak.

YÜKSELEN OĞLAK: Aşk ve çocuklar ile ilgili konularda sürpriz gelişmeler yaşamanız mümkün. Bu durum hayatınızı tamamen değiştirebilir. Yeni sorumluluklar yükleyebilir. Dikkatiniz partnerinizle ilgili bazı düşüncelerde olabilir. Kendinizi eşinize ve ya ortağınıza odaklamak isteyeceksiniz.

YÜKSELEN KOVA: Aile ve ev hayatınızdaki sürpriz gelişmeler, sizi şaşırtabilir. Bir takım iş fırsatları gündeme gelebilir. Taşınmak ve yer değiştirmek isteyebilirsiniz. Dikkatiniz sosyal çevrenizde ve arkadaşlarınızda olacak.

YÜKSELEN BALIK: Maddi alanda kendinizi garantiye alabileceğiniz bir takım fırsatlar kucağınıza düşebilir. Geleceğinizi önemli derecede etkileyecek bu fırsatları kaçırmayın. Dikkatiniz, üst düzey yöneticiler ve kariyer planınızda olabilir.

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş