YÜKSELEN KOÇ:

Hafta 26 Haziran’da, Venus ve Jupiter arasında zorlu bir açıyla başlayacak. Fakat siz yükselen Koç’lar, son derece zevkli ve eğlenceli birkaç gün geçirebilirsiniz. Aşk ve eğlence hayatınız birbirine karışabilir. Harcamalarınız artabilir.

Aynı gün, burcunuzun yöneticisi Mars, Kova burcunda geri harekete başlayacak ve tüm yaz boyunca, 28 Ağustos’a kadar geri hareketini sürdürecek. Bu süreçte arkadaşlıklarınızı, sosyal çevrenizi, bulunduğunuz ortamları sorgulayabilir, bazı insanlarla olan ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Aynı zamanda gelecek planlarınız, beklentileriniz ve umutlarınız ile ilgili bir gözlem yapabilirsiniz. Ağustos’un son haftasında ise, kariyer ve sosyal statünüz ile ilgili konularda yeni bir yön çizme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Farklı bir stratejiyle yolunuza devam etme kararı alabilirsiniz. Uygulamaya mutlaka gezegen ileri harekete geçtikten sonra geçmeniz gerektiğini unutmayın!

28 Haziran’da gerçekleşecek 6 ° Oğlak burcundaki Dolunay, kariyer ve profesyonel hayat alanınızda bir bitiş, tamamlanma ve sonlanma getirebilir. Bu alanda size verilen görev ve sorumluluklarınızı tamamlamanız mümkün. Dolunay’ı takip eden günlerde, kendi potansiyelinizi mesleki alanda ortaya koyabilirsiniz. Başarılarınız takdir görebilir, dikkat çekebilirsiniz. Bir iş teklifi alabilir, ev ve aile alanında bir karar vermek durumunda kalabilirsiniz.

29 Haziran’da Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle, Temmuz ve Ağustos ayı boyunca, tüm düşünceleriniz, görüşmeleriniz, konuşmalarınız, iletişiminiz, aşk, flört, tatil, eğlence, hobiler, ve varsa çocuklarınız alanında olabilir. Bu alanda aldığınız bir haber, maddi açıdan beklenmedik bir iniş ve ya çıkış yaşamanıza neden olabilir.

 

YÜKSELEN BOĞA:

Hafta  26 Haziran’da, Venus ve Jupiter arasında zorlu bir açıyla başlayacak. Fakat siz yükselen Boğa’lar, son derece zevkli ve eğlenceli birkaç gün geçirebilirsiniz. Eviniz, aileniz ve ikili ilişkiler alanında mutluluk, neşe, eğlence sizleri beklemekte..

Aynı gün, Mars, Kova burcunda geri harekete başlayacak ve tüm yaz boyunca 28 Ağustos’a kadar geri hareketini sürdürecek. Bu süreçte kariyerinizi, sosyal statünüzü ve mesleki alandaki konumunuzu sorgulayabilir, kariyer hedeflerinizi ve motivasyonlarınızı gözden geçirebilirsiniz.. Ağustos’un son haftasında ise, uzaklara olan seyahatleriniz, bu alandaki arzularınız, farklı kültürler ve ya öğretilerle ilgili konularda yeni bir yön çizme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Farklı bir stratejiyle yolunuza devam etme kararı alabilirsiniz. Uygulamaya mutlaka gezegen ileri harekete geçtikten sonra geçmeniz gerektiğini unutmayın!

28 Haziran’da gerçekleşecek 6 ° Oğlak burcundaki Dolunay, uzaklar, uzaklara olan seyahatleriniz, farklı felsefeler ve öğretiler, basın – yayın , bir takım yasal süreçler alanında bir bitiş, tamamlanma ve sonlanma getirebilir. Bu alanda size verilen görev ve sorumluluklarınızı tamamlamanız mümkün. Dolunay’ı takip eden günlerde, kendi potansiyelinizi uzaklar ve seyahatler, burada bulunan bağlantılarınız ve yine uzaklarda kurmak istediğiniz disiplin, iş, üstlendiğiniz sorumluluklar alanında  ortaya koyabilirsiniz. Başarılarınız takdir görebilir, dikkat çekebilirsiniz. Farklı bir bakış açısı ve felsefesi benimsemeniz mümkün. Uzaklardan bir iş teklifi alabilir, bir karar vermek durumunda kalabilirsiniz.

29 Haziran’da Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle, Temmuz ve Ağustos ayı boyunca, tüm düşünceleriniz, görüşmeleriniz, konuşmalarınız, iletişiminiz, eviniz, aileniz, yuvanız, gayrimenkuller alanında olabilir. Taşınmayı düşünebilir ve ya maddi anlamda gayrimenkule yatırım yapabilirsiniz. Bu alanda aldığınız bir haber, özgürleşme arzunuzu arttırabilir, hayatınızla ilgili radikal bir yön çizmek istemenize neden olabilir.

 

 

YÜKSELEN İKİZLER:

Hafta  26 Haziran’da, Venus ve Jupiter arasında zorlu bir açıyla başlayacak. Fakat siz yükselen İkizler, son derece zevkli ve eğlenceli birkaç gün geçirebilirsiniz. Kardeşleriniz, yakın çevreniz ile olan iletişiminiz size keyif verebilir, tatil, eğlence , zevkler alanında son derece keyifli muhabbetler içine girebilirsiniz. Günlük aktivitelerinizde yoğunluk sizi yorabilir.

Aynı gün, Mars, Kova burcunda geri harekete başlayacak ve tüm yaz boyunca 28 Ağustos’a kadar geri hareketini sürdürecek. Bu süreçte uzaklara olan seyahatlerinizi, arzularınızı,  farklı kültürler ve ya öğretilerle olan ilişkilerinizi sorgulayabilir, bu alandaki hedeflerinizi ve motivasyonlarınızı gözden geçirebilirsiniz.. Ağustos’un son haftasında ise, borçlar, harcamalar, kredi, banka ve miras alanlarıyla ilgili konularda yeni bir yön çizme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Farklı bir stratejiyle yolunuza devam etme kararı alabilirsiniz. Uygulamaya mutlaka gezegen ileri harekete geçtikten sonra geçmeniz gerektiğini unutmayın!

28 Haziran’da gerçekleşecek 6 ° Oğlak burcundaki Dolunay, borçlar, ödemeler, banka ve krediler alanında bir bitiş, tamamlanma ve sonlanma getirebilir. Bu alanda size verilen görev ve sorumluluklarınızı tamamlamanız mümkün. Dolunay’ı takip eden günlerde, kendi potansiyelinizi ayrıca en derin korkularınız, tabularınız, endişeleriniz alanında  ortaya koyabilirsiniz. Bu alanla ilgili bir aydınlanma ve ya farkındalık yaşamanız mümkün..

29 Haziran’da Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle, Temmuz ve Ağustos ayı boyunca, tüm düşünceleriniz, görüşmeleriniz, konuşmalarınız, iletişiminiz, kardeşler, yakın çevre, kısa yolculuklar ve ya yakın yerlere yapılacak seyahatler alanında olabilir. Kendinizi yakın çevrenize ifade etmek için çok çaba gösterebilirsiniz, özellikle eviniz, yuvanız, aileniz ile olan ilişkiler ve konular alanında bazı detaylı planlar, projeler üzerinde kafa yormanız mümkün..Ev, aile, kardeşler alanında alacağınız bir haber, içsel uyanışlara, öfke krizlerine, ve ya aniden özgürleşme ihtiyacına neden olabilir.

 

 

YÜKSELEN YENGEÇ:

Hafta  26 Haziran’da, Venus ve Jupiter arasında zorlu bir açıyla başlayacak. Fakat siz yükselen Yengeç ’ler, son derece zevkli ve eğlenceli birkaç gün geçirebilirsiniz. Aşk ve eğlence hayatınıza, hobilerinize vakit harcayabilirsiniz, ayn zamanda parayı kolaylıkla harcayabilirsiniz. Hem aileniz, hem eviniz için bir şeyler satın almak, sizi manevi anlamda rahatlatabilir, zevk için harcamalarınız artabilir.

Aynı gün, Mars, Kova burcunda geri harekete başlayacak ve tüm yaz boyunca, 28 Ağustos’a kadar geri hareketini sürdürecek. Bu süreçte harcamalar, borçlar, banka, kredi, miras ve partnerinizle ortak olan gelir ve kazanç alanlarınızı sorgulayabilir, partnerinizle maddiyat konusundaki ilişkinizi gözden geçirebilirsiniz. Ağustos’un son haftasında ise, ikili ilişkiler, birliktelikler, işvereniniz ile olan ilişkiniz alanında yeni bir yön çizme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Farklı bir stratejiyle yolunuza devam etme kararı alabilirsiniz. Uygulamaya mutlaka gezegen ileri harekete geçtikten sonra geçmeniz gerektiğini unutmayın!

28 Haziran’da gerçekleşecek 6 ° Oğlak burcundaki Dolunay, ikili ilişkiler , birliktelikler ve ya işvereniniz ile olan ortaklığınız alanınızda bir bitiş, tamamlanma ve sonlanma getirebilir. Bu alanda size verilen görev ve sorumluluklarınızı tanımlamanız mümkün. Dolunay’ı takip eden günlerde, kendi potansiyelinizi ilişkiler alanda ortaya koymak durumunda kalabilirsiniz. Partneriniz size sizin bilmediğiniz ve ya göremediğiniz düşüncelerinden, isteklerinden ve arzularından bahsedebilir. Bu alanda bir farkındalık ve ya aydınlanma yaşayabilirsiniz.

29 Haziran’da Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle, Temmuz ve Ağustos ayı boyunca, tüm düşünceleriniz, görüşmeleriniz, konuşmalarınız, iletişiminiz, para konuları, gelirler, kazançlar, manevi değerler ve kendinize verdiğiniz değer ile ilgili konularda olabilir. Bu alanda aldığınız bir haber, gelecek planlarınızı değiştirebilir ve ya bulunduğunuz sosyal çevreden uzaklaşma isteği yaratabilir.

 

 

YÜKSELEN ASLAN:

Hafta  26 Haziran’da, Venus ve Jupiter arasında zorlu bir açıyla başlayacak. Fakat siz yükselen Aslan’lar , son derece zevkli ve eğlenceli birkaç gün geçirebilirsiniz. Hem estetik, hem giyim, kuşam, imajınız, kariyerinizdeki başarınız , hem aile, ev ve gayrimenkul alanında büyüme ve genişleme isteğiniz sizin harcamalarınızı arttırabilir, bu düşüncelerden uzaklaşmak için yakın yerlere kaçamaklar yapabilirsiniz.

Aynı gün, Mars, Kova burcunda geri harekete başlayacak ve tüm yaz boyunca, 28 Ağustos’a kadar  geri hareketini sürdürecek. Bu süreçte ikili ilişkiler, evliliğiniz, birlikteliğiniz ve işvereniniz ile ilişkinizi duruşunuzu sorgulayabilir, bu alandaki hedeflerinizi ve motivasyonlarınızı gözden geçirebilirsiniz.. Ağustos’un son haftasında ise, çalışma ortamı, şartlar, hedefleriniz, görevleriniz, üzerinizdeki sorumluluklar ile ilgili konularda yeni bir yön çizme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Farklı bir stratejiyle yolunuza devam etme kararı alabilirsiniz. Uygulamaya mutlaka gezegen ileri harekete geçtikten sonra geçmeniz gerektiğini unutmayın!

28 Haziran’da gerçekleşecek 6 ° Oğlak burcundaki Dolunay çalışma ortamınızda, şartlarınızda, çalışma arkadaşlarınızla ilişkinizde ve ya sağlığınızla ilgili alanda bir bitiş, tamamlanma ve sonlanma getirebilir. Bu alanda size verilen görev ve sorumluluklarınızı tamamlamanız mümkün. Ve ya bir sorumluluk alanınız ile ilgili kısıtlanma yaşayabilirsiniz. Çalıştığınız yer ile ilgili ve ya sorumluluklarınız ile ilgili gizli bir bilgi ve ya sır ortaya çıkabilir. Dolunay’ı takip eden günlerde, kendi potansiyelinizi çalışma ortamında ve günlük düzeninizde  ortaya koyabilirsiniz. Bu alanla ilgili bir aydınlanma ve ya farkındalık yaşamanız mümkün.. Ayrıca bazı kötü alışkanlıklarınızdan da kolaylıkla kurtulabilirsiniz.

29 Haziran’da Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle, Temmuz ve Ağustos ayı boyunca, tüm düşünceleriniz, görüşmeleriniz, konuşmalarınız, iletişiminiz, özel hayatınız, bakış açınız, imajınız, ikili ilişkilerdeki duruşunuz ve tavrınız alanında olabilir. Kendinizi yakın çevrenize ifade etmek için çok çaba gösterebilirsiniz, arkadaşlarınız sizi etkilemeye çalışabilir ve ya tavsiye verebilirler. Bu durum,  kariyer alanında bazı kararlar almanıza neden olabilir, fikirleriniz netleşebilir. Fakat 30 Haziran ve civarı, kariyer alanında beklenmedik olaylara sahne olabilir.  Sakinliğinizi korumalı, başkalarının etkisinde hareket etmemeye özen göstermelisiniz.

 

YÜKSELEN BAŞAK:

Hafta  26 Haziran’da, Venus ve Jupiter arasında zorlu bir açıyla başlayacak. Fakat siz yükselen Başak ’lar, son derece zevkli ve eğlenceli birkaç gün geçirebilirsiniz. Gizli aşk ve eğlence hayatınız, platonik hissettiğiniz duygular, iletişiminizi arttırabilir. Yakın yerlere kaçamaklar yapabilirsiniz.

Aynı gün, Mars, Kova burcunda geri harekete başlayacak ve tüm yaz boyunca, 28 Ağustos’a kadar geri hareketini sürdürecek. Bu süreçte çalışma şartlarınızı, işinizi, işinizdeki özgürlük alanlarınızı sorgulayabilir, motivasyon ve hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bazı kontrollerden geçebilirsiniz. Ağustos’un son haftasında ise, çocuklar, aşk, flört ve keyifler , hobiler alanında yeni bir yön çizme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Farklı bir stratejiyle yolunuza devam etme kararı alabilirsiniz. Uygulamaya mutlaka gezegen ileri harekete geçtikten sonra geçmeniz gerektiğini unutmayın!

28 Haziran’da gerçekleşecek 6 ° Oğlak burcundaki Dolunay, aşk hayatınız, flörtünüz, çocuklar ile ilgili bazı sorumluluklar alanınızda bir bitiş, tamamlanma ve sonlanma getirebilir. Bu alanda size verilen görev ve sorumluluklarınızı tamamlamanız mümkün. Dolunay’ı takip eden günlerde, kendi potansiyelinizi aşk, flört ve yaratıcılığınız konusunda ortaya koymak durumunda kalabilirsiniz. Partneriniz size sizin bilmediğiniz ve ya göremediğiniz düşüncelerinden, isteklerinden ve arzularından bahsedebilir. Bu alanda bir farkındalık ve ya aydınlanma yaşayabilirsiniz.

29 Haziran’da Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle, Temmuz ve Ağustos ayı boyunca, tüm düşünceleriniz, görüşmeleriniz, konuşmalarınız, iletişiminiz, bilinçaltınız, rüyalarınız, kendinizle ilgili almak istediğiniz kararlar alanında olabilir. Bu alanda rüyalarınız aracılığıyla ve spiritüel bir çalışma sırasında alacağınız bir bilgi, sizi sarsabilir. Sezgileriniz, önsezileriniz sizi doğru yönlendirecektir. Bulamadığınız cevapları rüyalarınızda arayabilirsiniz.

 

YÜKSELEN TERAZİ:

Hafta  26 Haziran’da, Venus ve Jupiter arasında zorlu bir açıyla başlayacak. Fakat siz yükselen Terazi  ’ler, son derece zevkli ve eğlenceli birkaç gün geçirebilirsiniz. Özellikle sosyal çevre, arkadaşlar, etkinlikler alanında keyifli bir kaç günsizi beklemekte. Harcamalarınız artabilir, son dönemde maddi alanda yakaladığınız fırsatlar sizi mutlu edebilir. Partiler, eğlenceler , tembellikler gündeminizi meşgul edebilir.

Aynı gün, Mars, Kova burcunda geri harekete başlayacak ve tüm yaz boyunca, 28 Ağustos’a kadar geri hareketini sürdürecek. Bu süreçte çocuklar, aşk, flört, cinsellik, yaratıcılık, zevk, eğlence ve tatil alanlarınızı sorgulayabilir, motivasyon ve hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz. Rekabet alanındaki duruşunuzu gözlemlemek isteyebilirsiniz. Ayrıca spekülatif yatırım araçları konusunda hedefleriniz gündeminizi meşgul edebilir, nasıl bir eylem içine girmeniz gerektiği konusunda kafa yorabilirsiniz. Ağustos’un son haftasında ise, bu konularla ilgili ev, aile ve gayrimenkul alanında yeni bir yön çizme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Farklı bir stratejiyle yolunuza devam etme kararı alabilirsiniz. Uygulamaya mutlaka gezegen ileri harekete geçtikten sonra geçmeniz gerektiğini unutmayın!

28 Haziran’da gerçekleşecek 6 ° Oğlak burcundaki Dolunay, ev, aile, gayrimenkul alanında bazı sorumluluklarınız ile ilgili bir bitiş, tamamlanma ve sonlanma getirebilir. Bu alanda size verilen görev ve sorumluluklarınızı tamamlamanız mümkün. Dolunay’ı takip eden günlerde, kendi potansiyelinizi özellikle bu alanlarda ortaya koymak durumunda kalabilirsiniz. Ev, aile, yuva ve düzen kurma alanındaki sorumluluklarınızla ilgili bir aydınlanma ve farkındalık yaşamanız mümkün..

29 Haziran’da Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle, Temmuz ve Ağustos ayı boyunca, tüm düşünceleriniz, görüşmeleriniz, konuşmalarınız, iletişiminiz, arkadaşlarınız, sosyal ortamlar, etkinlikler ve organizasyonlar alanında olabilir. Uzun vadeli planlarınız ve gelecek beklentileriniz ile ilgili çok fazla kafa yorabilirsiniz. Bu alanda aldığınız bir haber, özellikle banka, kredi ve partnerinizle olan ortak gelirler alanda sizi sarsabilir.

 

YÜKSELEN AKREP:

Hafta  26 Haziran’da, Venus ve Jupiter arasında zorlu bir açıyla başlayacak. Fakat siz yükselen Akrep’ler  son derece zevkli ve eğlenceli birkaç gün geçirebilirsiniz. Özellikle kariyer alanında elde ettiğiniz başarılar, takdirler, sizin kendinize olan güveninizi aşırı arttırabilir, riskli hareketlerden kaçınmanızı tavsiye ederim.

Aynı gün, Mars, Kova burcunda geri harekete başlayacak ve tüm yaz boyunca, 28 Ağustos’a kadar geri hareketini sürdürecek. Bu süreçte ev, aile, gayrimenkul alanlarınızı sorgulayabilir, bu alandaki hedeflerinizi ve motivasyonunuzu ölçmek isteyebilirsiniz. Ağustos’un son haftasında ise, iletişim, eğitim, kariyer alanındaki sorumluluklar ile ilgili yeni bir yön çizme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Farklı bir stratejiyle yolunuza devam etme kararı alabilirsiniz. Uygulamaya mutlaka gezegen ileri harekete geçtikten sonra geçmeniz gerektiğini unutmayın!

28 Haziran’da gerçekleşecek 6 ° Oğlak burcundaki Dolunay kariyer alanında fikirleriniz ve düşünceleriniz ve ya üzerinde çalıştığınız , görüştüğünüz konularda bir bitiş, tamamlanma ve sonlanma getirebilir. Bu alanda size verilen görev ve sorumluluklarınızı tamamlamanız mümkün. Dolunay’ı takip eden günlerde, fikirlerinizi, düşüncelerinizi net bir şekilde ortaya koyabilirsiniz.  Ayrıca yakın çevre seyahatleri, kardeşlerle olan ilişkiler ve sorumluluklarınızla ilgili bir aydınlanma ve farkındalık yaşamanız mümkün..

29 Haziran’da Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle, Temmuz ve Ağustos ayı boyunca, tüm düşünceleriniz, görüşmeleriniz, konuşmalarınız, kariyer, sosyal statü, mesleki alanda olabilir. Bu alandaki potansiyeliniz, yetenekleriniz, lider yönünüz ile ilgili çok fazla kafa yorabilirsiniz. Aldığınız bir haber, özellikle ikili ilişkiler, iş veren ve ortaklık alanında beklenmedik olayları gündeme getirebilir. Gerilime neden olabilir.

 

YÜKSELEN YAY:

Hafta  26 Haziran’da, Venus ve Jupiter arasında zorlu bir açıyla başlayacak. Fakat siz yükselen Yay ’lar  son derece zevkli ve eğlenceli birkaç gün geçirebilirsiniz. Özellikle uzaklara yaptığınız yolculuklardan keyif alabilir, yeme – içme konusunda biraz fazla abartabilirsiniz, diğer taraftan da ruhsal anlamda şifa bulmak, inzivaya çekilerek huzuru yakalamak zorunda olduğunuzu unutmamalısınız.

Aynı gün, Mars, Kova burcunda geri harekete başlayacak ve tüm yaz boyunca, 28 Ağustos’a kadar geri hareketini sürdürecek. Bu süreçte iletişim tarzınızı, düşüncelerinizi, özellikle çocuklarınız ve ya yetenekleriniz alanında nasıl bir iletişim yolu izlediğinizi, interaktif ortamlardaki aktivitelerinizi sorgulayabilir, bu alandaki hedeflerinizi ve motivasyonunuzu ölçmek isteyebilirsiniz. Ağustos’un son haftasında ise, maddi alanda gelirler ve kazançlar ile ilgili yeni bir yön çizme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Farklı bir stratejiyle yolunuza devam etme kararı alabilirsiniz. Uygulamaya mutlaka gezegen ileri harekete geçtikten sonra geçmeniz gerektiğini unutmayın!

28 Haziran’da gerçekleşecek 6 ° Oğlak burcundaki Dolunay, gelirler ve kazançlar alanında bir bitiş, tamamlanma ve sonlanma getirebilir. Bu alanda size verilen görev ve sorumluluklarınızın sonuna gelmeniz mümkün. Dolunay’ı takip eden günlerde, kariyeriniz üzerinizden elde ettiğiniz gelirler konusunda düşüncelerinizi ve fikirlerinizi net bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Bu alanla ilgili bir aydınlanma ve farkındalık yaşamanız mümkün..

29 Haziran’da Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle, Temmuz ve Ağustos ayı boyunca, tüm düşünceleriniz, görüşmeleriniz, konuşmalarınız, uzaklar, farklı kültürler, ülkeler,  buralara yapılacak seyahatler ve ya buradaki bağlantılarınızla olan ilişkileriniz alanında olabilir. Farklı felsefe ve öğretiler alanında bir eğitim almak isteyebilir, ve çok fazla bilgi toplayabilir, yüksek öğrenim, üniversite gibi konularla ilgili yoğunlaşabilirsiniz. Ayrıca uzaklardan ve  işveren ve ya ortak ve ya partner potansiyeli taşıyan bir kişiden bir haber, özellikle çalışma ortamınız, iş yeriniz , şartlarınız ve ilişkileriniz alanında beklenmedik olayları gündeme getirebilir. Özellikle çalışma ortamında ipleri koparma noktasına gelebilirsiniz, agresif ve fevri bir tavır sergilemeniz mümkün.

 

YÜKSELEN OĞLAK:

Hafta  26 Haziran’da, Venus ve Jupiter arasında zorlu bir açıyla başlayacak. Fakat siz yükselen Oğlak ’lar, son derece zevkli ve eğlenceli birkaç gün geçirebilirsiniz. Özellikle maddi alanda  ikramiye, bonus, kredi ve ya miras alanında elde edeceğiniz bir destek sizi mutlu edebilir.  Partiler, eğlenceler, sosyalleşmeler , etkinlikler gündeminizi meşgul edebilir.

Aynı gün, Mars, Kova burcunda geri harekete başlayacak ve tüm yaz boyunca, 28 Ağustos’a kadar geri hareketini sürdürecek. Bu süreçte maddi konular, gelirler, kazançlar, manevi anlamda kendinize verdiğiniz değer ile ilgili konuları sorgulayabilir, motivasyon ve hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz. Gerçekten hak ettiğiniz maaşı ve ya parayı kazanıyor musunuz? Ağustos’un son haftasında ise, bu konularla ilgili özel hayatınız, duruşunuz, tavrınız ve  imajınız ile ilgili yeni bir yön çizme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Farklı bir stratejiyle yolunuza devam etme kararı alabilirsiniz. Uygulamaya mutlaka gezegen ileri harekete geçtikten sonra geçmeniz gerektiğini unutmayın!

28 Haziran’da gerçekleşecek 6 ° Oğlak burcundaki Dolunay, özel hayatınız, hayata bakış açınız, tavrınız, özellikle ikili ilişkiler ve partnerlik alanında sizin konumunuz alanında bir bitiş, tamamlanma ve sonlanma getirebilir. Dolunay’ı takip eden günlerde, kendi potansiyelinizi özellikle bu alanlarda ortaya koymak durumunda kalabilirsiniz. İlişkileriniz alanındaki sorumluluklarınızla ilgili bir aydınlanma ve farkındalık yaşamanız mümkün.. Üzerinize daha fazla yük almak istemediğinizi karşınızdakine rahatlıkla anlatabilirsiniz. Sınırlarınızı net bir şekilde çizebilirsiniz.

29 Haziran’da Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle, Temmuz ve Ağustos ayı boyunca, tüm düşünceleriniz, görüşmeleriniz, konuşmalarınız, iletişiminiz, banka, kredi, borçlar, harcamalar alanında olabilir. Korkularınız, en derin tutkularınız, size göre tabu olan konular ile ilgili konuşabilir, başkalarıyla fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu alanda aldığınız bir haber, ve ya öğreneceğiniz bir bilgi, yetenek ve becerileriniz alanında bir uyanışa neden olabilir.

 

 

YÜKSELEN KOVA:

Hafta  26 Haziran’da, Venus ve Jupiter arasında zorlu bir açıyla başlayacak. Fakat siz yükselen Kova ’lar  son derece zevkli ve eğlenceli birkaç gün geçirebilirsiniz. Özellikle yakın arkadaşlarınız, sevgiliniz, partneriniz ile çok fazla eğlenebilir, yeme – içme konusunda biraz fazla abartabilirsiniz, aynı zamanda kariyer alanında bir takım fırsatlar yakalamanız mümkün.

Aynı gün, Mars, Kova burcunda geri harekete başlayacak ve tüm yaz boyunca, 28 Ağustos’a kadar geri hareketini sürdürecek. Bu süreçte imajınız, görünümünüz, tavırlarınız , ilişkideki duruşunuz ile ilgili sorgulamalar içine girebilir, bu alandaki hedeflerinizi ve motivasyonunuzu ölçmek isteyebilirsiniz. Ağustos’un son haftasında ise, gizi projeler, girişimler , özellikle de kariyeriniz ile ilgili yeni bir yön çizme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Kendi kendinizi bu konuda aşırı yıprattığınızın farkına varabilirsiniz.  Farklı bir stratejiyle yolunuza devam etme kararı alabilirsiniz. Uygulamaya mutlaka gezegen ileri harekete geçtikten sonra geçmeniz gerektiğini unutmayın!

28 Haziran’da gerçekleşecek 6 ° Oğlak burcundaki Dolunay, kariyer alanında başlattığınız ve ya kafanızda dönen bir takım projeler ile ilgili bir bitiş, tamamlanma ve sonlanma getirebilir.  Dolunay’ı takip eden günlerde, bu alandaki düşüncelerinizi ve fikirlerinizi net bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Bu konuyla ilgili bir aydınlanma ve farkındalık yaşamanız mümkün. Aynı zamanda spiritüel alanlarda çalışmalar yapmanız, sizde yeni farkındalıklar ve aydınlanmalara neden olabilir, bilinçaltınızdan çok fazla bilgi alabilirsiniz.

29 Haziran’da Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle, Temmuz ve Ağustos ayı boyunca, tüm düşünceleriniz, görüşmeleriniz, konuşmalarınız, ikili ilişkiler, ortaklıklar , partnerlikler alanında olabilir. Kontratlar, sözleşmeler, imzalar gündeme gelebilir. Partneriniz ve ya iş vereniniz, ortağınızdan alacağınız bir haber ile, aniden taşınma kararı alabilir, kendinize aile ve ev konularıyla ilgili özgürlük alanı yaratmak isteyebilirsiniz.

 

 

YÜKSELEN BALIK:

Hafta  26 Haziran’da, Venus ve Jupiter arasında zorlu bir açıyla başlayacak. Fakat siz yükselen Balık ’lar  son derece zevkli ve eğlenceli birkaç gün geçirebilirsiniz. Özellikle çalışma arkadaşlarınız ile iş ortamınız keyif verebilir, uzaklara yapacağınız seyahatler size çok iyi gelebilir.

Aynı gün, Mars, Kova burcunda geri harekete başlayacak ve tüm yaz boyunca (28 Ağustos’a kadar) geri hareketini sürdürecek. Bu süreçte içinizdeki özgür ruhu sakinleştirmekte zorlanabilir , bu alanda ne yapmanız gerektiği ile ilgili sorgulamalar içine girebilir, motivasyonunuzu ölçmek isteyebilirsiniz. Ağustos’un son haftasında ise, uzun vadeli planlar ve gelecekten beklentileriniz, sosyal ortamlardaki motivasyonunuz ve eylemleriniz ile ilgili yeni bir yön çizme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Farklı bir stratejiyle yolunuza devam etme kararı alabilirsiniz. Uygulamaya mutlaka gezegen ileri harekete geçtikten sonra geçmeniz gerektiğini unutmayın!

28 Haziran’da gerçekleşecek 6 ° Oğlak burcundaki Dolunay gelecek planlarınız, uzun vadeli projeleriniz, sosyal ortamlar, arkadaşlıklar alanında bir bitiş, tamamlanma ve sonlanma getirebilir. Dolunay’ı takip eden günlerde, bu alandaki stratejinizi net bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Bazı dostlarınıza veda edebilir, bazı hayallerinizi imkansızlığı yüzünden rafa kaldırabilirsiniz. Bu alanda bir aydınlanma ve farkındalık yaşamanız mümkün.

29 Haziran’da Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle, Temmuz ve Ağustos ayı boyunca, tüm düşünceleriniz, görüşmeleriniz, konuşmalarınız, çalışma ortamınız, çalışma şartlarınız, işiniz , gücünüz  alanında olabilir. İş vereniniz, ortağınız, ve ya çalışma arkadaşınızdan alacağınız bir haber ile, aniden çok fevri tepkiler verebilir, sağlıklı iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz.

 

Sevgiyle,

Zeynep Özyörük

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş