Dolunay, 30 Nisan 2018 ‘de, 9 derece Akrep burcunda gerçekleşecek.

Bu Dolunay’ın hayatınıza getireceklerini aşağıdaki başlıklar altında toplayabiliriz.

* Maddi anlamda sıkıntılara çözüm yolu bulmak, borçlardan kurtulmak ve ya bununla ilgili çalışmalar yapmak.

* En büyük korkularınızla yüzleşmek ve onların sizin hayatınızdaki kısıtlamalarından kurtulmak.

* 16 Nisan 2018’de gerçekleşen Yeni Ay ile birlikte başlattığınız girişimlerin, attığınız adımların sonuçlarını görmek.

* İçsel anlamda aydınlanmalar ve farkındalıklar sayesinde hayatınızda büyük bir değişime adım atmak.

Akrep dolunayları, genelde çok derin korkular ve ya endişelerle ilgili alanda büyük farkındalıklar ve aydınlanmalar yaşamanıza sebep olur. Akrep, korkularını en derinde saklar. Kaygıları, şüpheleri, hisleri ve duygularını en yoğun ve en derin şekilde yaşar. Sabit burç olması, Boğa ve Akrep’in bir birinin gölge yönlerinde değişime kapalı olmalarına neden olur. Boğa, konfor alanından çıkmamak için direnirken, Akrep elindekilerini kaybetme korkusuyla daha sıkı sarılır. İkisi için de bu nedenle değişim son derece sancılı olur.

Bu Akrep Dolunay’ındaki farkındalık ve değişime açılma isteğine neden olan
size cesaret ve güç veren 16 Nisan’da gerçekleşen Koç Yeni Ay’ı ve de Pluto’nun geri gidişi…

Olayları hatırlamak adına her iki gökyüzü hareketiyle ilgili yazıma aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

16 Nisan 2018 – Koç burcunda Yeni Ay

23 Nisan 2018 – Pluto Retro harekete geçiyor..

Dolunay’ın an haritası itibariyle, Neptun’un yükselende olması, hayallerinizin ve ideallerinizin peşinden gitme isteğiyle, size artık fayda etmeyen, hayatınızda bir şekilde sizi engelleyen, kısıtlayan ve geri de tutan her türlü olumsuzluktan kurtulma isteği verecektir. Özellikle maddi anlamda önünüze engel olarak çıkan bu konular ve ya manevi anlamda kendinizi günah işlemiş gibi hissettiğiniz alanlar ile ilgili bir bırakma ve kurtulma dönemine adım atıyor olacaksınız. Borçlarınızı kapatmak, varsa kredilerinizi yönetmek, gelirinize göre harcamak ve ya maddi anlamda bir dengeye gelmek ihtiyacında olabilirsiniz. Kendinizi özellikle ve öncelikle gelirler ve kazançlar alanında güvende hissetmek ve garantiye almak bağlamında bir takım kararlar alabilir, sizi olumsuz etkileyen bazı alışkanlıklarınızdan kurtulmak isteyebilirsiniz. Harcama ve borçlar alanında bir çözüm yaratabilir, yeni bir strateji oluşturabilirsiniz.

Dolunay’ın Ay düğümleriyle olan zorlu açısı, hayatınızı değiştirecek önemli bir bırakışın ve ya vazgeçişin simgesidir. Varacağınız farkındalık ile birlikte hayatınız radikal bir şekilde değişebilir. Bu süreçte özellikle bayanlardan destek ve ya yardım alabilirsiniz. 2-3-4 Mayıs tarihlerinde katıldığınız sosyal ortam ve ya organizasyonlarda, karşılaştığınız kişiler size ayna ve ya kılavuz olabilir, önemli olaylara vesile olabilir. Hayatınızda önemli dönüm noktalarına imza atabilir.

Aynı zamanda Saturn ‘un Dolunay ile olan olumlu ilişkisi, sizi sorumluluklarınız ve görevleriniz ile ilgili alanda daha disiplinli ve sabırlı hareket etmenizi sağlayarak, size destek olacaktır.

Haritanızda Dolunay’ın gerçekleştiği hayat alanında, köklü bir değişim görülebilir. Adeta küllerinizden doğabilirsiniz. Sizi nasıl etkilediğini öğrenmek için aşağıdaki linli tıklayabilirsiniz.

GÜNCEL OLAYLAR VE HAYATINIZA ETKİSİ

Retro Jupiter’in yükselene olan olumlu etkisi ise, ileri gidiş tarihine kadar (10-11 Temmuz 2018), size yardım elini uzatacak, bu değişimi sağlamak için gerekli fırsatları sunacaktır. Özellikle 28 – 29 ve 30 Mayıs günlerini not edin. Bu tarihte olacaklar, sizin bu değişimle birlikte ruhsal anlamda gelişiminizin tamamlandığı, felsefi ve ruhani anlamda büyüdüğünüz ve gerçek güce sahip olacağınız an olacaktır. Manevi tatmin duyabilir, başlattığınız değişim ve idealler alanında içsel anlamda huzura kavuşabilirsiniz.

Bu Dolunay ile asıl yapmanız gereken aslında hayat ile sizin aranızdaki alma – verme dengesini sağlamaktır. Hayattan beklentileriniz neler? Karşılığında siz ne veriyorsunuz? Sadece alıyor musunuz? Yoksa sadece veriyor musunuz? Bu soruların cevapları bu Dolunay’da size ışık tutacaktır.

Bunu yaparken sizi sımsıkı saran ve bırakmayan korkularınızla yüzleşebilir, özellikle de size el uzatacak, hayatınızda şefkat ve merhamet dolu olduğunu bildiğiniz bayanlar sayesinde geçmişi bırakabilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla buluşmak, eski günleri anmak size iyi gelebilir, geçmişe gitmek bazı travmalarınızla ilgili aydınlanmanızı sağlayabilir. Böylelikle içsel anlamda şifalanabilir, endişelerden, şüphelerden kurtulabilirsiniz.

 

sevgiyle

Paylaş