16 Nisan 2018’de saat 04:57’de 26º Koç burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek. Her Yeni Ay’da olduğu gibi, bu Yeni Ay da haritanızda gerçekleştiği  alanda sizi yeni girişimler ve başlangıçlar yapmaya götürecektir.

Koç Burcunda meydana gelecek bu Yeni ay bulunduğu burç itibariyle, gerçekten de hayatınızda önemli ve büyük girişimler başlatacak etkiye sahip görünüyor. Özellikle de aynı dereceyi paylaşan Uranus sayesinde, adımlarınızı beklenmedik ve ani bir şekilde, hem de çok hızlı atabilirsiniz. Attığınız adım adeta sizi özgürleştirebilir, tüm uymak zorunda olduğunuz kurallardan ve kaidelerden sizi serbest bırakabilir. Burada dikkat edilmesi gereken nokta, Koç’un gölge yönü ve Uranus’un fevriliği olmalıdır. Hedefinize odaklanarak, fazla düşünmeden hızlı ve sabırsız bir şekilde hareket ederseniz, ani bir hevesle ve ya etki altında bir başlangıç yapmaya kalkarsanız, hata yapma şansınız çok yüksek olabilir. Geçmişte aldığınız dersleri düşünerek ve ya atacağınız adımları daha dikkatli planlayarak, daha kalıcı ve daha olumlu bir sonuç elde edebilirsiniz. Acele etmek yerine sabırla hareket edin.

An haritasına baktığımızda, yükselen Balık’ın Neptun etkisinde hareket ettiğini görüyoruz. Neptun’un Yükselen’in tam da üzerinde olması bir yandan ayaklarınızı yerden kesip, aklınızı başınızdan alırken, sizi hayallere ve rüyalara sürüklerken, diğer yandan  sanat ve yaratıcılıkla uğraşan kişiler için paha biçilmez bir hediye olacaktır. Bu Yeni ay, sanatkarlara ve ya yaratıcılık gerektiren işlerle uğraşanlara inanılmaz eserler ortaya koydurabilir. Spiritüel anlamda uyanışlara neden olabilir, farkındalığınızı arttırabilir, rüyalar aracılığıyla önemli mesajlar almanıza yardımcı olabilir.

Mars’ın  Yükselen ile olan ilişkisi ise, sizi hayallerinizin ve ideallerinizin peşinden gitmeniz için güçlü bir şekilde motive ederken ve de size oldukça büyük bir enerji verirken, Venus de, duygusal ve görsel açıdan potansiyelinizi yükseltecek, kendinize olan güveninizi arttıracak, hoşgörü ve anlayış içinde olmanızı sağlayacaktır. Venus ve Mars ‘ın arasındaki ilişki zaten bu Yeni ay’da, kadın-erkek ilişkilerini son derece olumlu bir yönde etkileyerek, uyum ve akış içinde olmalarını sağlayacak.

Daha bitmedi.. Mars’ın Neptun ile olan olumlu ilişkisi, Venus’un Jupiter’e yaptığı karşıt açı ve de Pluto ile kurduğu olumlu ilişki, hayallerinizi gerçekleştirmek, keyfinize keyif katmak ve de içinizdeki tutku ve arzuyu arttırmak için elinden geleni yapacak gibi görünüyor.

Bu Yeni Ay ile , yeni ilişkilere adım atabilir, ilişkisi olanlar ise, ilişkilerini daha güzel bir boyuta taşıyabilirler.

Her şey bu gökyüzüyle size daha pembe görünebilir ve kulağınıza hoş gelebilir. Altın bir tabak içinde bekledikleriniz ayağınıza gelebilir.

Yalnız.. Adım atmak ve ya girişimde bulunmak için, öncelikle Merkür’ün ileri gitmesini beklemek faydalı olacaktır.

16 Nisan itibariyle ileri harekete geçecek olan Merkür, eski hızına 18 Nisan itibariyle kavuşacak. Dolayısıyla biraz daha sabır diliyorum. Yükselen yöneticisi Jupiter’in, Yeni Ay’ın yöneticisi  Mars ile 24 Nisan’da güzel bir ilişki kurması  şahane bir duruma imza atacak. Başlatmak istediğiniz her ne ise hayatınızda, bunun için gerekli motivasyonu, girişken olmanızı kolaylaştıracak bir çok fırsatı ve olanağı kolaylıkla bulacaksınız. Niyetinizle ilgili her şey bu süreçte çok kolay, çok hızlı ilerleyebilir.

26 Nisan’da ise, bu önünüze gelen fırsatları değerlendirerek, kontrolsüz bir güce sahip olacak, sorumluluk ve görevleriniz dahilinde daha disiplinli ve planlı aksiyon alabileceksiniz. Burada dikkat etmeniz gereken ayrıntı, ego ve ya manipulasyona yenik düşmeden sakin ve ağırbaşlılıkla hareket etmek olmalıdır. Üzerinizdeki baskıyı, motivasyona çevirerek bulunduğunuz stresli durumu avantaja dönüştürün. Bu süreçte zihniniz biraz yorulabilir, başkalarıyla iletişim kurarken bakış açılarını anlamakta zorlanabilir ve ya dirençle karşılaşabilirsiniz. Özellikle otorite ve ya yaşça büyük kişilerle iletişim, çatışma ve ya savunmaya dönüşebilir.

Negatif düşünceden ve ya olumsuz bakış açılarından ne kadar uzak durursanız hedeflerinize o kadar odaklanabilir, o kadar kolay disiplin ve istikrarı sağlamış olursunuz.

Eğer zihniniz aşırı uyarılmış ve ya takıntılı olursa, girişimde bulunduğunuz alanda başarısızlığa uğramanız kaçınılmaz olur.

Bu Yeni ay, özellikle de sınırların ötesinde bir yaratıcılığa, hayal gücüne ve idealistliğe dikkat çekmekte.

Hayal edin, en güzelini..en ihtişamlısını..en görkemlisini..

O zaman başarı, an meselesidir.

 

sssss

 

Paylaş