12 – 18 Aralık 2016 – Haftalık Tarot açılımı

Pazartesi ve Salı günü,

four-of-wands

Aşk: Haftanın ilk iki gününde, ilişkinizi bir sonraki boyuta taşıma kararı alabilirsiniz. Söz, nişan ve ya evlilik kararı ya da birlikte yaşama kararı alabilirsiniz. Eğer evliyseniz, ilişkiniz daha da sadakat ve samimiyet dolu olabilir. Kutlamalar, birlikte katılacağınız sosyal ortamlar olabilir. Keyfini çıkarın. Eğer yalnızsanız, böyle bir organizasyonda yeni bir aşka adım atabilirsiniz.

İş: Haftanın ilk iki günü, iş anlamında oldukça keyifli ve eğlenceli geçebilir. Ofis ortamındaki arkadaşlarınızla sıcak ve samimi bir atmosferde çalışma imkanı yakalayabilir, bir zafer ve ya başarıyı birlikte kutlayabilirsiniz. Eğer iş arıyorsanız, yapacağınız görüşmelerde ciddi ve profesyonel bir tutum sergilemelisiniz. Yaratıcılığınız ve rekabetçi duruşunuz sorgulanabilir.

Para: Maddi anlamda beklentilerinize kavuşmanız an meselesi , belki de ulaştınız, ve iyi bir rekolte elde ettiniz. Daha da iyisini elde edebilmeniz için, sıkı çalışmaya devam etmelisiniz.

 

Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü,

the-fool

Aşk: Haftanın ikinci yarısında, Aşk hayatınız ile ilgili sorgulamalar yapabilirsiniz. Özgür olmak ve bir çok kişi ile aynı anda görüşmek mi istiyorsunuz? Yoksa kafanızda belli bir kişiye duyduğunuz duygular sizin aklınızı karıştırıyor, ve aşık olduğunuzu itiraf edemiyor musunuz? Eğer aradığınız aşk ise, açılmaktan korkmayın. Asıl önemli olan sadakat sözü verip veremeyeceğinizdir.
İş: Haftanın ikinci yarısında, işiniz ile ilgili  gel-gitler yaşayabilirsiniz. Bulunduğunuz konum sizi tatmin etmiyor olabilir, ve ayrılmayı düşünüyor olabilirsiniz. Bununla ilgili fikirlerinizi açıkça ortaya koymaktan çekinmeyin. Diğer yandan, kafanızda yeni bir iş ile ilgili bir proje ve ya girişim fikri olabilir. Bu konuyla ilgili karar alamıyorsanız, güvendiğiniz dostlarınızla paylaşmaktan çekinmeyin, tavsiyelerine güvenin.
Para: Haftanın ikinci yarısında, finansal konularla ilgili alacağınız kararlara çok dikkat etmenizde fayda var . İkilemde kalabilir, ve hangi kararın daha doğru olduğunu tahmin edemeyebilirsiniz. Her şey göründüğü gibi olmayabilir. Detaylı bir analiz yapmanızda fayda var.

 

Cumartesi, Pazar günü,

the-magician

Aşk: Hafta sonu, aşk hayatınız için oldukça bereketli geçebilir. Sosyal ortamlarda ciddi beraberlik fırsatı elde edebileceğiniz kişi ve ya ya kişilerle tanışabilirsiniz. Eğer ciddi bir ilişkiniz varsa, daha samimi ve ciddi boyuta geçiş yapabilirsiniz.

İş:  Hafta sonu, birlikte olacağınız kişiler vasıtasıyla yeni iş olanakları elde edebilir, yeni fırsatlar elde edebilirsiniz. Ya da fazla mesai yaparak bitiremediğiniz projeniz üzerinde çalışabilirsiniz. Başarılı ve iradeli bir süreçten geçmektesiniz. Keyfini çıkarın.

Para: Finansal anlamda , sizi daha da güçlendirecek fırsatlar ayağınıza gelebilir, ya da siz sahip olduğunuz donanım ve ilişkiler sayesinde yeni bir oluşum başlatarak ek bir gelir elde etme şansı yakalayabilirsiniz.  Yeni bir pozisyon ve ya iş olanağı ile ilgili bir haber alabilir, kendinizi, bu pozisyon ile ilgili sorgulayabilirsiniz.

 

 

imza

Paylaş