Yeni Ay , 29 Kasım’da 7 ° Yay burcunda gerçekleşecek.

Güneş ve Ay, bu sefer ki buluşmalarına Juno’yu da dahil etmekte. Juno , resmi evliliği temsil eden bir asteroid olmakla birlikte, doğum haritalarında nasıl bir kişiyle evlenmeyi arzuladığımızı , nasıl bir evlilik hayal ettiğimizi göstermektedir.

Bu Yeni Ay’ın Juno eşliğinde gerçekleşmesi , ikili ilişkilerdeki ciddiyetin, kalıcılığın önemini ön plana çıkarırken , ilişkinin statüsü ve boyutunu netleştirmek adına sizi bazı girişimlere ve başlangıçlara yönelteceğini göstermekte.

Yeni Ay’ın yöneticisi Jüpiter, Satürn’e olumlu açı yaparak, ilişkilerinizi meşru hale getirmek, belli bir disiplin ve yapılanma içerisinde devam ettirmek adına, oldukça destekleyici olacak. Mars ‘a olan olumlu açısıyla da birlikte, ilişki boyutunda, uzun vadeli planlarınızı gerçekleştirmek ve bunu özgürce uygulamaya koyabilmeniz için size güç verecek. Fakat buradaki Mars ve Kova etkisi, bazılarınızı, bulunduğu ilişkiden başka bir ilişkiye sürükleyebilir, havai ve maceracı davranışlar göstermesine neden olabilir.

Venüs ‘un Uranüs ile olan olumsuz açısı, bazı durumlarda asi ve isyankar davranışlar sergilemenize, ilişkiyi koparmanıza ve ya ilişki içerisinde sizden beklenmeyen şekilde davranmanıza sebep olabilir. Aşk hayatınız bir anda arap saçına dönebilir ve ya ani iniş çıkışlara sahne olabilir. Ya da bir gecelik ilişkilere ve kaçamaklar yapmaya  sizi yönlendirebilir. Uranüs ‘ün etkisi , bu başlayacak ilişkilerin uzun sürmeyeceğini, anlık yaşanacağını göstermekte, dolayısıyla bu durum, ciddi düşündüğünüz ilişkinizi tehlikeye atabilir, ve de sonrasında sizi bir kaosa sürükleyebilir  ve partneriniz karşısında güven kaybına uğramanıza neden olabilir.

Bazılarınız, bulundukları ilişkiye, yeni bir vizyon, yeni bir bakış açısı ve ya yeni bir felsefe belirleyerek, yollarına devam etme kararı alabilirler. Yeni Ay ‘ın , Ay düğümlerine olan olumsuz açısı, bir karar aşamasına geldiğinizi, ilişkilerinize yeni bir boyut getirerek , bir değişim içine girmek istediğinizi göstermekte.

Yay burcundaki bu Yeni ay, ruhsal anlamda oldukça güçlü olacaktır. Size önemli bir ders öğretecek ve bu hayattaki spiritüel yolculuğunuzda önemli bir yer edinecektir. Büyük ihtimalle de geçmişinizde almadığınız bir ders ve yaptığınız yanlış seçim yüzünden size yeni bir sınav düzenleme ihtiyacında.  Fakat Güneş’in ve Ay’ın Neptün ile olan olumsuz açısı, bu aldığınız yeni kararlar, yeni başlangıç ve ya girişimlerin aldanmalara, hayal kırıklıklarına ve üzüntülere yol açabileceğini işaret etmekte. Belki de gerçekleri göremeyecek, başkalarının ne düşündüğünü ve istediğini algılamakta zorlanacak ya da bu anlamda yetersiz kalacaksınız. Yay’ın aşırı iyimserliği, deneyimsel bakış açısı, maceracı ve vurdumduymaz tarzı, sizi bu anlamda kurtaramayacak ve kayıplar ve pişmanlıklar yaşamanıza neden olacaktır.

Bu Yeni Ay’da ciddi kararlar almaktan kaçınmalı, ilişkilerinizde sadece gözlem yapmakla yetinmeli, kararlarınızı 14 Aralık’ da yaşanacak Dolunay’ın  ışığı altında almanız öneririm, böylelikle olası riskleri minimize ederek, durumu menfaatinize çevirebilirsiniz.

 

imza

 

 

 

Paylaş