25 Mayıs 2016 – Merkür ileri hareketine geçiyor!!!

Merkür 28 Nisan tarihinden beri geri olan hareketinden çıkıyor ve 25 Mayıs tarihinden itibaren ileri hareketine başlıyor. 22 Mayıs’tan bugüne kadar ise durağan hareketinde.

Trafik ile ilgili problem mi yaşıyorsunuz? Gitmek istediğiniz yere bir türlü ulaşamıyor musunuz? Uçağı mı kaçırdınız? Otobüsü mü? Bürokratik işlemlerinizde hiç olmadık engellerle mi karşılaştınız? Çıkış yolu göremiyor musunuz? Yanlış anlaşılmalar ilişkilerinizde problemlere mi yol açıyor?

25 Mayıs saat 20:00 itibariyle Merkür artık ileri hareketine geçiyor. İletişim, yolculuk, trafik, bürokrasi ile ilgili problemler artık bitiyor..

Eğer bu retro dönemini iyi değerlendirdiyseniz, henüz karar almadığınız konular hakkında gerekli araştırmaları ve değerlendirmeleri yaptıysanız, bu tarihten itibaren artık bu bilgilerin ışığında kararlarınızı alabilir, harekete geçebilir, planlarınızı artık işleme koyabilirsiniz. Eğer hala karar veremediyseniz, konuyla ilgili olayları bir süre akışına bırakmakta fayda var.

25 Mayıs akşamı  Ay Pluto ile buluşacak, ve bununla birlikte gökyüzündeki Jüpiter – Merkür ve Pluto arasındaki büyük toprak üçgeni daha da hareketlendirecek, retro döneminde öğrendiklerimizi eyleme koyma ihtiyacımız en üst seviyeye ulaşacak.

17 Nisan’da aktive olan bu oluşum, sizi nasıl etkilemişti, hatırlayın…  Bu konuyla ilgili detayları aşağıdaki yazımda bulabilirsiniz.

17 Nisan 2016 – Büyük Toprak üçgeni

Diğer yandan, Güneş’in ve Venus’ün içinde bulunduğumuz hafta itibariyle, İkizler burcuna geçmesi, fikirlerimiz, düşünme tarzımız, kararsızlıklar, ikilemler, iletişimimiz, yakın çevremiz, kardeşlerimiz, kısa seyahatler ile ilgili konuları gündemimizde ön plana taşıyacak. Mars ile olan gerilimli ilişkisi ise önümüzdeki bir hafta boyunca etkili olmaya devam edecek. İkili ilişkilerde; fikir ayrılıkları, bakış açısı farkı nedeniyle güç savaşları , tartışmalar gündeme gelebilir. Otorite ile ilgili anlaşmazlıklar, ya da otoriteye karşı başkaldırılar gözlemlenebilir.

‘Merkür ‘ün ileri gidişi yükselen burçlara göre nasıl etkileyecek? ‘ Mayıs ayı burçları yazımda detaylarını bulabilirsiniz.

2016 Mayıs Ayı Burç yorumları

 

imza

 

Paylaş