20 Ekim 2021’de gerçekleşecek olan Koç burcundaki Dolunay, oldukça sert etkilere sahip olmasına rağmen bize oldukça farkındalık kazandıracak güce sahip.

Merkür ve Jupiter Retrosunun henüz bitmesinden hemen sonra gerçekleşen bu Dolunayın mesajı çok net.

Merkür 7 Eylül’den bu yana, bize ilişkileri yakın mercekte izlememize yardımcı oldu. Nerede gereksiz alttan aldığımızı, nerede kendimizden vazgeçtiğimizi, nerede karşı taraf üzülmesin diye bir adım geri adım geri geldiğimizi gösterdi. Şimdi bu Koç Dolunay retronun bize öğrettikleri ile beraber bire bir ilişkilerde kendi niyetimizi, hedeflerimizi, arzularımzıı, isteklerimizi karşı tarafa net bir şekilde sergileme ihtiyacını ortaya çıkaracak.

Evet, bunu yaparken, bazı ilişkilere, ortaklıklara ve ya brilikteliklere, anlaşmalara hayır deyip, hayatımızdan çıkarmak noktasında bir hamle yapmaya götürebilir. Ya da bazı ilişkileri bitirme noktasında harekete geçmemiz gerektiği gerçeğiyle yüzleşebiliriz.

Burada sadece evlilikler ve romantik birliktelikler değil ama , işimizle olan bağımız, çalıştığımız şirketle olan ilişkimiz, attığımız imzalar, yaptığımız kontratlar varsa müşterilerle olan ilişkiler de nasibini alacaktır.

Ocak 2022’de kurmak istediğimiz yeni düzen ve özellikle kariyer ve sorumluluklar alanında yaratmaya çalıştığımız köklü değişiklikler için bazı ilişkileri hayatımızdan çıkarma noktasında harekete geçebiliriz. Ya da en azından farkına varabiliriz.

Koç burcunda Dolunay’ın yöneticisi Mars’ın Pluto ve Dolunay’a karşı duruşu oldukça sert.

Dolayısıyla şimdiye kadar sustuğumuz noktaları duygusal bir boşalma ile doldurabiliriz.

Sert ifadelerden kaçınmak, isyan etmek, fevri hareketler ve patlamalar yaşamak karşı tarafı şaşırtabilir, şok edebilir.

Fakat yine de karşı tarafın sizi suistimal etmesine neden olanın “SİZ” olduğunu unutmayın! İlişki iki taraflıdır. Karşı taraf üzülmesin diye birşey yoktur. Alma verme dengesi vardır.

Dolayısıyla bu Dolunay ile kendi sınırlarınızı karşı tarafa duygusal patlamalarla bildirmek ve bu enerjiyi açığa çıkarmak isteyebilir, eğer bu sınırlara uyum sağlayamayacaklarsa kapıyı göstermek durumunda olduğunuzu açıkça ifade edebilirsiniz.

Koç burcunda Dolunay, Nisan 2020’de maddi ve manevi güvenlik ihtiyaçlarıyla atılan adımların bir sonucu olarak gündeme gelecek. Özellikle Koç burcunda Dolunay’da alınan sonuçlarda ve ya erilen farkındalıklarda, Ocak 2021’de yapılan atılımların çok büyük katkısı var. Ekonomik ve finansal dengesizlikler, beklenmedik yaşanan durumlara karşı, fiyat artışları gibi kontrolümüz dışında gerçekleşen olaylar bizi bu aksiyona itmişti. Şimdi yine bu güvenlik ve konfor alanını korumak için bazılarına veda etmemiz gerekiyorsa ve ya bazı anlaşmaları bozmak gerekiyorsa buna mecburuz.

Koç burcunda Dolunay’ın herkese şifa olması talebiyle..

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş