21 Aralık 2020 tarihinde gerçekleşecek olan 2020’ye ait son önemli gökyüzü olayı Jupiter Saturn kavuşumu. Bu kavuşum, 2021 ve bundan sonraki 20 senelik süreci etkileyecek kapasitede olacak. Jupiter ve Saturn’un Kova burcunda 0 derecede yaptığı kavuşum, Kış gündönümünde meydana gelecek. Bu bir İlk dördün temasıdır.

Önümüzdeki 20 yıl Jupiter Saturn kavuşumuyla birlikte önemli başlangıçlara gebe olacak. Kova burcunun ifadesiyle, toplum, bilinç, teknoloji, bilim, akımlar, humanizm, icatlar, özgürlük ve özgünlük, eşitlik ve yeni fikirler.. Tüm bu alanlar gündemde olacak. Rüzgar ve havayla ilgili bir çok afet ve ya problemler, hava kirliliği, kimyasal savaş ve ya kimyasal faktörlerin insan hayatını tehdit ettiği ve sınırlandırdığı, özgürlük alanlarını kısıtladığı dönemler yaşanabilir.

Beraberinde toplum içinde eşitlik, adalet, birlik ve beraberlik anlayışının yaygınlaşarak sosyal adaletin halk içinde bireylerin birliği ile sistematize edilmesine yardımcı olabilir.

Bu süreçten yükselen burçlar nasıl etkilenecek?

YÜKSELEN KOÇ: Arkadaşlıklarınızı gözden geçirebilirsiniz, bu durum size hizmet etmeyen dostluklar ve bağlantılardan kurtulmak için yeniden değerlendirmenize ve aynı zamanda değerlerinizle daha iyi uyum sağlayanlarla daha sağlam ve kalıcı ilişkiler kurmanıza neden olacaktır.

YÜKSELEN BOĞA: Bu yıl, kariyerinizdeki gereksiz yüklerden kurtulmak veya tıkanıklıkları gidermek ve gelecek yıllar için size fayda sağlayacak yepyeni ve çok daha sürdürülebilir bir şey yaratmak için çok sıkı çalışabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER: Bu yıl, yepyeni bir zihniyet geliştirmek ve önümüzdeki 20 yıl boyunca kalıcı bir etkiye sahip olacak yeni eğitim fırsatlarını keşfetmek için çalışacaksınız! Eski yaraları şifalandırırken, ani iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Beraberinde önemli finansal gelişmeler de ödülünüz olabilir.

YÜKSELEN YENGEÇ: Önümüzdeki 20 yıl boyunca sizi etkileyen yepyeni bir finansal fırsatlar ve olasılıklar, psikolojik iyileşme, derin dönüşüm getiren bir yenilenme yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN: Yeni ilişkilere adım atabilir ve ya eski ilişkiler yeniden yapılandırılabilir veya tamamen geçmişe gömülebilir, bu durum gelecek yıllar boyunca bağlantılarınız için çok daha güçlü, daha özgürleştirici ve sağlam bir temel oluşturacaktır!

YÜKSELEN BAŞAK: Bu sene, kariyer arayışlarınız söz konusu olduğunda inanılmaz bir büyüme ve fırsat yılı olacak! Bu, işiniz ve toplumsal imajınız söz konusu olduğunda kaderinize doğru ilerleyeceğiniz bir yıl! Bu, kariyerinizdeki başarının temellerini belirlediğiniz ve önümüzdeki 20 yıl boyunca sonuç getirmeye devam edeceğiniz bir zaman olabilir! Günlük rutin ve sağlık konusunda krizleri yönetmek durumunda kalabilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ: 2021 yılı, uzun zamandır yoğun tempolu ve sıkı çalışma gerektiren baskıcı süreçlerden biraz kurtulmanıza yardımcı olabilir. Sizi heyecanlandıran her neyse, kişiliğinize ve tarzınıza entegre etmenizi gerektiren bir yeniden yapılanma süreci! Yeni projeler, öğrenme fırsatları veya çocuklarla ilgili ek sorumluluklar çıkabilir, bunları yönetmek kolay olmayabilir.

YÜKSELEN AKREP: 2021, yaşamın birçok alanında yeniden yapılanma ve genişleme yılı olacak-özellikle ev ve aile içinde! Aile dinamikleri bu yıl değişebilir ve eviniz, yuvanız, yaşadığınız ortam, aileniz ile olan ilişkiniz iniş çıkışlar nedeniyle sizi zorlayabilir.

YÜKSELEN YAY: Bu yıl, günlük yaşamınız ve iş rutinleriniz özellikle zorlu olabilir ancak fırsatlar, istediğiniz özgürlüğü sağlamak için eğitim, iletişim ve yakın çevrenizden gelebilir!

YÜKSELEN OĞLAK: 2021, bir önceki yıl boyunca taşıdığınız yükü hafifletecek ve sizi yeni olasılıklara açacaktır! Bu yıl, önümüzdeki 20 yıl boyunca sizi etkileyecek uzun vadeli finansal değişiklikler için yepyeni bir düzen ve gelişmeleri beraberinde getiriyor!

YÜKSELEN KOVA: 2021, önümüzdeki 20 yıl boyunca (en azından) tüm hayatınızı değiştirecek büyük bir yenilenme getirecek—potansiyel olarak gelecek nesiller için soyağacınızı etkileyecek! Özel hayatınızda değiştirmek veya genişletmek istediğiniz her şey için çok güçlü hedefler belirleyebilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK: 2021 her düzeyde derin iç gözlem ve şifa getirecek. Artık size hizmet etmeyen geçmiş durumlar, karma ve döngülerle bağları kesmeniz gereken bir zaman! Yalnızlık ve iç gözlem, kendinizi daha iyi hissettirebilir.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş