9 – 15 Kasım 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Inanılmaz derecede yoğun bir haftaya adım atıyoruz. Bu hafta gökyüzünün gündemi oldukça dinamik. Venüs aktif pozisyonda, ilişkilerde birtakım gerilimlere veya anlaşmazlıklara yol açabilir. Merkür 11 Kasım’da Akrep burcuna geçiyor. 27 Eylül ve 28 Ekim tarihleri arasında yaşanan önemli konuları tekrar gündeme getirecek. Finans, pasif gelirler, miras, borç veya alacaklarla ilgili bir takım haberler alabiliriz.

Bir diğer önemli oluşum olan Jüpiter ve Pluto kavuşumu, üçüncü ve son kez 13 Kasım’da gerçekleşecek. İlk kavuşum  5 Nisan’da, ikinci kavuşum ise 30 Haziran’da gerçekleşmişti. Bu dönemler bütün dünyada COVID’in arttığı ve bir takım deprem, sel, fırtına gibi afetlerin gündeme geldiği dönemlerdi. 13 Kasım, bir gün öncesi ve ya sonrası bu tip afetlere hazırlıklı olmalıyız. Global olarak, tüm dünyada devletler ve ülkelerdeki politikaların, yönetimlerin, hükümetlerin, otoritelerin, şirketlerin, organizasyonların yaşadığı büyük değişim ve dönüşümler, maalesef pandeminin artan etkileri ile birlikte tüm çıplaklığıyla gözler önüne serilebilir. 

Hafta sonuna Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni ay ve Mars’ın Retro’dan çıkışı damga vuracak. Yeni ayın yöneticisi olan Mars’ın ileri gitmesi ile pasif-agresif enerjide serbest kalacak. Daha hızlı, daha mücadeleci, daha savunmacı bir ruh hali içinde girebileceğimiz gibi, hedeflere giden yolda hızımızı arttırabiliriz. Beraberinde 5 aydan bu yana bastırılan öfke ve agresyon da açığa çıkabilir. Finans alanında başlatacağımız yeni oluşumlar, elimizi güçlendirerek, özgüvenimizi tazeleyebilir. Böylelikle karşı taraf üzerinde tatlı-sert yaklaşımlarla hakimiyet kurabiliriz.

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koçlar hafta başında ikili ilişkiler alanında yaşanabilecek gerginlikle dikkat. Spekülatif yatırım araçlarından kazandığınız ekstra gelirin bazı borçlarınızı kapatması sizi rahat ettirebilir. Merkür’ün Akrep burcuna geçmesi ile 11 Kasım’dan sonra, 27 Eylül ve 27 Ekim arasında aldığınız kararları hızla uygulamaya geçebilirsiniz. Özellikle işiniz veya aldığınız eğitimler ile ilgili olarak, finansal alanda görüşmeler veya toplantılar yapabilirsiniz.

13-14 Kasım’da gerçekleşecek olan Jüpiter Pluto kavuşumu kariyer evinizi etkilemekte. 5 Nisan ve 30 Haziran tarihleri civarında üst düzey yönetim veya uzaklar ile bağlantılı olan ek görevler statünüzü veya toplum önündeki pozisyonunuzu tamamen değiştirebilir. Temmuz ayından beri yaşananların bu gelişmelere etkisi büyük. İş yerinizdeki yönetim tamamen değişebilir, köklü değişiklikler veya krizler artacak gibi görünüyor.

Hafta sonu Akrep burcundaki Yeniay ile birlikte aileniz veya yuvanızı da ilgilendiren önemli bir mali karar alabilirsiniz. Evinizi satışa koyabilir veya aile bireylerinden maddi destek alarak bazı borçlarınızı kapatabilirsiniz. Finans, pasif gelirler, sigorta, kredi, banka ve miras gibi konular alanında önemli adımlar atmanız mümkün. Kariyer alanındaki son dönem değişiklikler ikili ilişkilerinizdeki empati yapma kabiliyetiniz de kaybetmenize neden olurken sizi politika yapmaya zorlayabilir. Ağustos ayından bu yana elde ettiğiniz tüm başarılar ise bir şekilde size geri dönüyor. Mars’ın da hafta sonu itibariyle ileri gitmesiyle, kendimizi daha güçlü hissedebilir, hedefler ve amaçlarınızla ilgili harekete geçebilirsiniz.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar hafta başında çalışma ortamında ve günlük işlerinizde yaşanabilecek anlaşmazlıklara dikkat. Eviniz ve ailenizden aldığınız destek bu anlaşmazlık karşısında kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olabilir. Merkür’ün Akrep burcuna geçmesi ile 11 Kasım’dan sonra, 27 Eylül ve 27 Ekim arasında aldığınız kararları partneriniz ve ya ortağınız alanında hızla uygulamaya geçebilirsiniz. Kontratlar, sözleşmeler, anlaşma şartları önem kazanıyor.

13-14 Kasım’da gerçekleşecek olan Jüpiter – Pluto kavuşumu uzaklarla bağlantılı işleriniz ve sorumluluklarınızı etkilemekte. 5 Nisan ve 30 Haziran tarihleri civarında alınan bir takım kararların uygulanmaya başlanması ve üzerine yapılacak bir takım köklü değişiklikler işlerin rengini tamamen değiştirebilir. Temmuz ayından beri yaşananların bu gelişmelere katkısı büyük. Yurtdışındaki ve ya uzaklarla bağlantılı iş organizasyonlarınız tamamen değişebilir.

Hafta sonu Akrep burcundaki Yeniay ile birlikte ortaklıklar, müşteriler, evlilik ve ya ciddi ilişkileriniz alanında önemli bir oluşuma ve ya girişime adım atabilirsiniz. Ev ve aile içindeki durumları da ilgilendiren bu mesele, Mars’ın da ileri gitmesiyle, hız kazanabilir. İş yerindeki gerginlikleri ve güç savaşlarını yönetmeye çalışmak zor olsa da, yapmış olduğunuz yeni anlaşmalar ve ya ilişkileriniz alanındaki yenilikler elinizi güçlendirecek.

İkizler Burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, hafta başında aşk hayatınız, ilgi alanlarınız, çocuklar, spekülatif yatırımlarınız ve ortaklıklarınız gibi konularda yaşanabilecek huzursuzluklara dikkat. İş yerinizdeki başarılarınız ve üst düzeylerden aldığınız övgü, keyfinizi yerine getirecek. Merkür’ün Akrep burcuna geçmesi ile 11 Kasım’dan sonra, 27 Eylül ve 27 Ekim arasında aldığınız kararları iş yerinizde uygulamaya başlayabilirsiniz. Evden yaptığınız çalışmalar önem kazanacak.

13-14 Kasım’da gerçekleşecek olan Jüpiter – Pluto kavuşumu pasif gelirler, kazançlar, eşinizle olan ortak sermaye gibi alanları etkilemekte. 5 Nisan ve 30 Haziran tarihleri civarında yaşananlar ciddi değişimlerin sinyalini yakmıştı. Bir şekilde kazancınız artıyor ve şekil değiştiriyor. Ek kazançlarınızı nasıl yönetebileceğinizi bu süreçte öğrenmiş oldunuz. Temmuz ayından beri gelişen durumların bu duruma katkısı büyük.

Hafta sonu Akrep burcundaki Yeniay ile birlikte çalışma ortamınız, şartlarınız, sağlığınız, günlük rutininiz alanında önemli bir oluşum ve ya değişim meydana gelebilir. İş yerinde yeni bir dönem başlıyor gibi. Bazılarınız yeni bir işe başlayabilir, bazılarınızın ise organizasyon şemasındaki yeri değişebilir. Başarılarınızın ve yaratıcılığınızın sonuçları bunlar. Diğer taraftan aşk ilişkinizde ve yatırımlarınızda manipulasyon, tutku ve kontrol hırsı artabilir. Mars’ın da ileri harekete geçmesiyle artık, bu alanda uzun vadeli planlarınıza hız kazandırabilirsiniz.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler, hafta başında eviniz, aileniz, yuvanız ve beraberinde işiniz ve kariyeriniz gibi konularda yaşanabilecek huzursuzluklar canınızı sıkabilir. Neyse ki, çocuklar ve yatırımlar alanında keyifli gelişmeler moralinizi düzeltecek. Merkür’ün Akrep burcuna geçmesi ile 11 Kasım’dan sonra, 27 Eylül ve 27 Ekim arasında aldığınız kararları çocuklar, aşk hayatı, hobiler ve yatırımlar alanında uygulamaya başlayabilirsiniz. Bir takım hesap kitaplar sonuç verecek.

13-14 Kasım’da gerçekleşecek olan Jüpiter – Pluto kavuşumu partneriniz, ortağınız, evliliğiniz gibi alanları etkilemekte. 5 Nisan ve 30 Haziran tarihleri civarında yaşananlar önemli değişimlerin mesajını vermişti. İlişkilerinizde köklü değişimler söz konusu. Bir şekilde yabancı ve ya farklı kültürlerle ve felsefelerle olan etkileşiminiz, çalıştığınız iş ortamı, şartlar buna etken gibi görünüyor.

Hafta sonu Akrep burcundaki Yeniay ile birlikte aşk hayatınız, çocuklar, yatırımlar ve ya hobiler alanında önemli bir girişimde bulunabilirsiniz. Bu sefer rekabetçi gücünüzü arttıracak bir yatırım yapmak kendinize olan özgüveninizi arttıracak. Mars’ın da ileri harekete geçmesi bu yeni oluşum ile birlikte, kariyer alanınızdaki mücadeleye hız kazandıracak. Bazılarınız tutku dolu bir aşk ilişkisine adım atabilir. Diğer taraftan ev içindeki ilişkiler stres altında. Partneriniz ve ya imzaladığınız sözleşmeler, kontratlar, içinde bulunduğunuz yasal süreçler baskı yaratabilir.

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, hafta başında sözleşmeler, kontratlar, uzaklarla bağlantılı girişimlerde gerilim artabilir. Ev içindeki huzur keyfinizi yerine getirecek. Merkür’ün Akrep burcuna geçmesi ile 11 Kasım’dan sonra, 27 Eylül ve 27 Ekim arasında aldığınız kararları aile ve yuva alanında uygulamaya başlayabilirsiniz. Evdeki enerjiniz artıyor. Taşınmak ve yer değişikliği yapma konusunda gelişmeler hız kazanabilir.

13-14 Kasım’da gerçekleşecek olan Jüpiter – Pluto kavuşumu iş yeriniz, günlük rutin, çalışma ortamı gibi alanları etkilemekte. 5 Nisan ve 30 Haziran tarihleri civarında yaşananlar ciddi gelişmeleri gündeme getirmişti. Yabancılar, farklı kültürler ile olan etkileşiminizi, yeteneklerinizi daha fazla çalışma ortamında sergileyerek pozisyonunuzu değiştirmeniz, ve ya iş içindeki hakimiyet ve gücünüzü arttırmanız mümkün. Çalışma ortamınız köklü değişimlere gebe. Çocuklar ve aşk hayatınızın katkısı da cabası.

Hafta sonu Akrep burcundaki Yeniay ile birlikte eviniz, aileniz ve yuvanız alanında önemli bir girişimde bulunabilirsiniz. Bu yeni oluşum sayesinde, uaklarla ilgili girişimleriniz de hız kazanacak. Bazılarınız yeni bir eve yatırım yapabilir, ve ya bir aile kurabilir. Diğer taraftan işinizdeki baskı, özellikle otoritelerin yarattığı stres, politika yapmanıza engel olabilecek gibi.

Başak Burcu

BAŞAK

Yükselen Başak’lar, hafta başında yatırımlar, ortak sermayeler, krediler, finansal atılımlar konusunda huzursuzluk ve anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Neyse ki, yatırımcılık ve finans konusundaki yeteneğiniz ve iletişim kabiliyetiniz ortaklarınızla olan ilişkinizde çözüm yaratacak. Merkür’ün Akrep burcuna geçmesi ile 11 Kasım’dan sonra, 27 Eylül ve 27 Ekim arasında aldığınız kararları finansal anlaşmalar, sözleşmeler, alım – satım gibi alanlarda işleme koyabilirsiniz. Mesleğinizle bağlantılı yaptığınız görüşmelerde yoğunluk var.

13-14 Kasım’da gerçekleşecek olan Jüpiter – Pluto kavuşumu hobileriniz, aşk hayatınız, çocuklar ve evinizden yürüttüğünüz bir takım işler gibi konuları etkilemekte. 5 Nisan ve 30 Haziran tarihleri civarında yaşananlar köklü değişimin ilk ayak sesleriydi. Aileniz ve yuvanız, çocuklar, gayrimenkul gelirleri ve ya emlak anlaşmaları, spekülatif yatırımlar konusunda sil baştan bir sürece adım atabilirsiniz.

Hafta sonu Akrep burcundaki Yeniay ile birlikte yakın çevreniz, yaşadığınız ortam, iletişim ve ya eğitim alanında yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Bu yeni girişim sayesinde, işinizde ön plana çıkacak ve yatırımlarınızla ilgili aksiyonlara geçebileceksiniz. Yaşanılan değişim ve dönüşüm ortaklıklarla ilgili kazançlarda stres yaratırken, özgüveniniz de bu yeni oluşum sayesinde artacak.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, hafta başında ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında bazı gerilimler yaşamanız mümkün. Neyse ki, maddi alandaki gelişmeler egonuzu okşayacak ve kendinizi iyi hissettirecek. Merkür’ün Akrep burcuna geçmesi ile 11 Kasım’dan sonra, 27 Eylül ve 27 Ekim arasında aldığınız finansal kararları işleme koyabileceksiniz. Al – sat, ticaret ve ya uzaklarla bağlantılı alımlarda hız kazanabilirsiniz.

13-14 Kasım’da gerçekleşecek olan Jüpiter – Pluto kavuşumu eviniz, aileniz ve yuvanız, sahip olduğunuz mal varlığınız gibi konuları etkilemekte. Eğer evden yürüttüğünüz bir işiniz varsa bu da önemli ölçüde nasibini alacak gibi. 5 Nisan ve 30 Haziran tarihleri civarında yaşananlar bu köklü değişimle ilgili ilk sinyalleri vermişti. Tüm bu alanlarla ilgili önemli dönüşümler bu hafta tamamlanabilir.

Hafta sonu Akrep burcundaki Yeni ay ile birlikte gelirleriniz, kazançlarınız ve kaynaklarınız alanında yeni bir oluşum sizi bekliyor. Yeni bir gelir kapısı açılabilir size. Her ne kadar aile içinde ve gayrimenkul alanında yaşadığınız değişim sizde stres yaratsa da, özellikle ikili ilişkiler, ortaklıklar alanında sözleşmeler, kontratlar vb alanlarda Mars’ın ileri gitmesiyle ciddi bir hızlanma yaşayacaksınız. Hedeflerinizi gerçekleştirmenize çok az kaldı.

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrepler, hafta başında çalışma ortamınız, şartlarınız, özel ilişkileriniz, perde arkasından yönettiğiniz ortaklıklar ve birliktelikler alanında bazı gerilimler yaşamanız mümkün. Neyse ki, kariyer alanında elde ettiğiniz başarılar egonuzu okşayacak ve sizi mutlu edecek. Merkür’ün Akrep burcuna geçmesi ile 11 Kasım’dan sonra, 27 Eylül ve 27 Ekim arasında aldığınız kararları işleme koyacaksınız. Yatırımcıları daha kolay kendinize çekebilir, kariyer çevrenizdeki kişileri hakimiyetiniz altına alabilirsiniz.

13-14 Kasım’da gerçekleşecek olan Jüpiter – Pluto kavuşumu işle ilgili önemli oluşumlar ve stratejiler ve üzerinizdeki sorumlulukları etkilemekte. 5 Nisan ve 30 Haziran tarihleri civarında yaşananlar bu alandaki köklü değişimler sizi bugüne hazırladı. Şimdi bir kaç değişimle birlikte üzerinizdeki sorumluluklara ve işle ilgili stratejilere son şekli verebilirsiniz.

Hafta sonu Akrep burcundaki Yeni ay ile birlikte duruşunuz, tarzınız, görünümünüz ile ilgili yenilikler sizi bekliyor. Statünüz değişirken, uzaklarla bağlantılı ailevi konular, kariyeriniz ve statünüz tüm bu değişimlere katkı olacak. Diğer taraftan yönetici Mars’ın ileri harekete geçmesi bu hafta sonu itibariyle, çalışma alanında uzun zamandan beri planladığınız yeni taktikler için uygun alanı sağlayacak. Aynı süreçte gizlediğiniz ilişki sizde stres ve baskı yaratabilir. Odaklanmalısınız.

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar, hafta başında sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, ve kendinize ayırmak istediğiniz özel zaman konusunda gelgitler yaşamanız mümkün. Bazılarınız sosyalleşmek isterken, partnerlerinin itiraz etmesiyle karşılaşabilir. Bu olumsuz ruh halinizi toparlayacak olan ise, uzaklarla bağlantılı gizli projelerinizdeki başarılarınız. Merkür’ün Akrep burcuna geçmesi ile 11 Kasım’dan sonra, 27 Eylül ve 27 Ekim arasında aldığınız kararları işleme koyacaksınız. Partneriniz ve ya ortağınızla perde arkasından yönettiğiniz planlar hız kazanacak. Arkanızdan çevrilen her şeye hakimsiniz artık. Nasıl ilerlemeniz gerektiğini biliyorsunuz.

13-14 Kasım’da gerçekleşecek olan Jüpiter – Pluto kavuşumu mali alanda köklü değişiklere gebe. 5 Nisan ve 30 Haziran tarihleri civarında yaşananlar aslında gereken değişim konusunda sizi hazırladı. Kazancınızın artmasıyla istediğiniz yatırımı yapabilirsiniz, ve ya paranızı dönüştürebilirsiniz.

Hafta sonu Akrep burcundaki Yeni ay ile birlikte perde arkasından yeni bir oluşum sizi bekliyor. Bu gizli bir yatırım ve ya gizli sürdürülecek bir ilişki olabilir. Bir şekilde uzaklarla bağlantılı yatırımlarla da ilgisi var gibi. Sosyal çevrenizin baskısı, sizin canınızı sıkabilir. Onlara hayır diyemeyeceksiniz. Mars’ın ileri harekete geçmesiyle birlikte, çocuklar, aşk hayatı ve ya spekülatif yatırım araçları ile ilgili atılımlarınıza hız kazandırabilirsiniz. Bu yeni oluşumun da katkısıyla, kendinize olan özgüveniniz artacak.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar, hafta başında kariyer ve aile hayatınız arasında kalmanız mümkün. Evden kaçmak, işinizdeki başarılarınızın keyfini çıkarmak isteyebilirsiniz. Sosyal çevrenizde bir güneş gibi parlamanız keyfinizi daha da yerine getirecek. Merkür’ün Akrep burcuna geçmesi ile 11 Kasım’dan sonra, 27 Eylül ve 27 Ekim arasında aldığınız kararları işleme koyacaksınız. Kariyer çevresi ve iş arkadaşlarınızla daha fazla etkileşim içine girebilir, mesleğinizden elde ettiğiniz gelirler konusunda uzun vadeli yatırım planlarını devreye sokabilirsiniz.

13-14 Kasım’da gerçekleşecek olan Jüpiter – Pluto kavuşumu özel hayatınızla ilgili ciddi değişimlere işaret ediyor. 5 Nisan ve 30 Haziran tarihleri civarında yaşananlar aslında yeni bir düzenleme yapmanız gerektiğiyle ilgili sizi uyarmıştı. Buradaki değişim oldukça köklü olacak. Hayata bakış açınız değişiyor, yeni felsefenizin bu değişime katkısı çok büyük.

Hafta sonu Akrep burcundaki Yeni ay ile birlikte yeni bir ortama, arkadaş çevresine adım atabilirsiniz. Bazılarınız ise bir uzun soluklu bir yatırımın ilk tohumlarını atabilir. Mars’ın ileri harekete geçmesiyle birlikte, aile içi gelişmeler hız kazanacak. Taşınma ve tadilat gibi işler ön plana çıkarken, aile içindeki gerilimlerden kaçınmalısınız. Bazılarınız bir eve yatırım yapmak isteyebilir. Özel hayatınızdaki köklü değişim iş yerindeki duruşunuzda stres yaratırken, arkadaşlarınızın desteği sizi birazcık daha sakin kılabilir.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, hafta başında yakın çevre, kardeşler ve uzaktan yürüttüğünüz ilişkileriniz sizi çileden çıkarabilir. İtiraz etmek her zamankinden zor olabilir. Bununla beraber toplum önündeki duruşunuz ve kariyer alanında . Merkür’ün Akrep burcuna geçmesi ile 11 Kasım’dan sonra, 27 Eylül ve 27 Ekim arasında aldığınız kararları işleme koyacaksınız. İş görüşmeleri yapabilir, finansal konuları tartışmaya açabilirsiniz. Mali konularla ilgili önemli kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz.

13-14 Kasım’da gerçekleşecek olan Jüpiter – Pluto kavuşumu kariyer alanında kuluçka planlarınızla ilgili ciddi kararlara işaret ediyor. 5 Nisan ve 30 Haziran tarihleri civarında yaşananlar değişimin ayak sesleriydi. Yabancı dostlarınız, sosyal çevreniz bu değişime katkıda bulunabilir.

Hafta sonu Akrep burcundaki Yeni ay ile birlikte yeni bir sosyal statü, yeni bir kariyer alanı size işaret ediyor. Belki de yeni bir sektöre geçiş yapabilirsiniz. Ortaklıklar ve sözleşmeler önem kazanacak. Mars’ın ileri harekete geçmesiyle yakın çevre ve kardeşlerinizle olan ilişkileriniz ve kariyer ile ilgili başlatmak istediklerinize odaklanabilirsiniz. Uzaktan yürüttüğünüz bir ilişkide stres yaşamanız mümkün. Kariyer alanındaki sorumluluklar ağır basabilir.

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar, hafta başında finansal konularla ilgili gerilimler yaşanabilir. Evdeki hesap çarşıya uymazken, uzaklarla bağlantılı işleriniz ve görevleriniz konusunda elde ettiğiniz başarı keyfinizi yerine getirebilir. Merkür’ün Akrep burcuna geçmesi ile 11 Kasım’dan sonra, 27 Eylül ve 27 Ekim arasında aldığınız kararları işleme koyacaksınız. Seyahatler ve ya taşınmalar, yer değişiklikleri, partnerinizle beraber çıkacağınız yolculuklar gündeme gelebilir.

13-14 Kasım’da gerçekleşecek olan Jüpiter – Pluto kavuşumu sosyal çevrenizi, arkadaş ortamınızı ve uzun vadeli planlarınızı etkileyecek. 5 Nisan ve 30 Haziran tarihleri civarında yaşananlar bu köklü değişimin etkilerine dikkat çekmişti. Bu değişim kariyer alanında yeni insanları hayatınıza getirebilir. Gelecek planlarınızda da farklı bir yola gitmeyi tercih edebilirsiniz.

Hafta sonu Akrep burcundaki Yeni ay ile birlikte uzaklar, farklı kültürler, yurtdışı gibi alanlarda önemli bir yatırım yapmanız söz konusu. Taşınmak söz konusu olabilir. Diğer taraftan Mars retrosunun bitmesiyle gelir ve kazançlar konusundaki hedeflerinize daha hızlı ulaşabilirsiniz. Seyahatler ve yer değişiklikleri bu konuda itici güç olacak. Hafta sonu gireceğiniz ortamlardaki baskıcı karakterler eşiniz ve ya partnerinizle olan mutluluğunuza gölge düşürebilir.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 820 75 14 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

[wdi_feed id=”2″]

Paylaş