3 – 9 Ağustos 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Hafta Kova burcundaki Dolunay ile başlıyor. İsyankar bir tutumla riskli hareketlerde bulunabilir, her türlü baskıya karşı gelebiliriz. Yürüyüşler, organize isyanlar dünyanın dört bir tarafında görülebilir. Ekonomik koşullar bu isyanda etken olurken, interaktif ve sosyal medya araç olarak kullanılabilir. Özgürlük ve eşitlik ön planda.

Haftanın bir diğer önemli konusu ise hem Merkür, hem Venus’un burç değiştirmesi. Merkür Aslan burcuna, Venus ise Yengeç burcuna geçiş yapacak.

İkili ilişkiler ve para konuları aile ve ev çevresini etkilerken, fikirler ve stratejiler spekülatif yatırım araçları, borsa, altın , döviz ve çocuklarla ilgili alanlarda, hobi ve ilgi alanlarında olacak. Yaklaşık 3 hafta Merkür Aslan burcunda kalırken, Venus, bir ay boyunca Yengeç burcunda kalacak.

Koç Burcu

KOÇ

Hafta başında yaşanacak olan Kova burcundaki Dolunay ile, sosyal çevre ve arkadaşlar alanında ihtiyaçlarınızın farkına varabilir, özgürleşmek için farklı bir alana ihtiyaç duyabilirsiniz. Bazı gruplara veda etmeniz mümkün. Ya da duruşunuzu bu noktada açıklayabilirsiniz. Diğer taraftan eve iş stresini fazlaca yansıtabilirsiniz. Agresif tavrınızı yönetmeye çalışmalısınız. Risk almaya meyillisiniz.

Haftanın ikinci yarısında, Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle, 3 hafta boyunca, tüm düşünceler ve stratejileriniz çocuklar, aşk hayatı, hobiler ve spekülatif yatırım araçlarında, şans oyunlarında olabilir. Bazılarınız işin yarattığı stres nedeninin rekabet olduğunu fark edebilir. Venus Yengeç burcuna geçerken, önümüzdeki bir ay, aile içi ilişkileriniz daha fazla keyif verebilir.

.

Boğa Burcu

BOĞA

Hafta başında yaşanacak olan Kova burcundaki Dolunay ile, iş ve kariyer alanında ihtiyaçlarınızın farkına varabilir, isyankar duruşunuzu ifade edebilirsiniz. Bazılarınız işten ayrılmaya karar verebilir, bazılarınızın yöneticisi istifa edebilir. Diğer taraftan uzaklarla bağlantılı işler ve sorumluluklar susmanız için üzerinizde baskı yaratabilir. İş ortağınızın ve ya partnerinizin arkanızdan iş çevirebilme ihtimalini göz önünde bulundurun.

Haftanın ikinci yarısında, Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle, 3 hafta boyunca, tüm düşünceleriniz ve stratejileriniz ev, aile ve yuva alanında olabilir. Yer değişiklikleri ve taşınmalar mümkün. Venus Yengeç burcuna geçerken, önümüzdeki bir ay ise, yakın çevreniz, kardeşleriniz ile olan ilişkileriniz, kısa yolculuklar daha fazla keyif verebilir.

İkizler Burcu

İKİZLER

Hafta başında yaşanacak olan Kova burcundaki Dolunay ile, uzaklardaki ilişkileriniz, işleriniz ve seyahatleriniz ile ilgili sonuç elde edebilirsiniz. Maddi açıdan seyahatlere biraz fazla masraf yapabilirsiniz. Online alışverişlere de dikkat. Bazılarınız astroloji, metafizik vb tekniklerle farkındalığını yükseltebilir. Diğer taraftan masraflar, harcamaları kısmak, bazı yan gelirlerin ise elden kaçması, ticaretinizi baltalayabilir. İş ile ilgili gelecek planlarınızda fazla hırslı olmak riski hesaplayamamanıza yol açabilir. Acele etmeyin!

Haftanın ikinci yarısında, Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle, 3 hafta boyunca, tüm düşünceleriniz ve stratejileriniz yakın çevreniz, kardeşleriniz ve işle bağlantılı yaratıcılık gerektiren konularda olabilir. Kısa seyahatler mümkün. Venus Yengeç burcuna geçerken ise, önümüzdeki bir ay, maddi açıdan oldukça rahatlatıcı olabilir. Spekülatif yatırım araçlarından kazanç elde edebilirsiniz.

YENGEÇ

Hafta başında yaşanacak olan Kova burcundaki Dolunay ile, borçlar, harcamalar, banka, kredi, miras ve pasif gelirler alanında bazı sonuçlar elde edebilirsiniz. Maddi anlamda daha fazla pasif gelir ihtiyacınız artabilir, bazılarınız bir borcu kapatabilir. Diğer taraftan ikili ilişkiler alanında fazla karamsar bir yaklaşım beslemeniz mümkün. Biraz da bardağın dolu tarafına odaklanın. Kariyer alanında üst düzeylerin agresifliği, risk almanıza neden olabilir.

Haftanın ikinci yarısında, Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle, 3 hafta boyunca, tüm düşünceleriniz ve stratejileriniz mali konularda olabilir. Para kazanmanın yollarına odaklanabilirsiniz. Venus Yengeç burcuna geçerken ise, önümüzdeki bir ay, imajınızı yenilemeniz, kendinize yatırım yapmanız, güzelleşmeniz, karşı tarafın ilgisini üstünüze çekmeniz mümkün.

Aslan Burcu

ASLAN

Hafta başında yaşanacak olan Kova burcundaki Dolunay ile, ikili ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmeler alanında bazı sonuçlar elde edebilirsiniz. Ailenizle ilgili kaygılar konusunda eş ve ya partneriniz duygularını dile getirebilir. Buradaki farkındalıkla hareket ederken ego çatışmasından kaçının. Diğer taraftan günlük rutin, iş ve üzerinizdeki sorumluluk gözünüzü korkutabilir. Fazla karamsar bir yaklaşım besliyor olabilir misiniz? Biraz da bardağın dolu tarafına odaklanın. Uzaklar, seyahatler alanında iş bitiriciliğiniz, iş yerinde daha fazla sorumluluk yüklenmenize neden olabilir. Aman dikkat!

Haftanın ikinci yarısında, Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle, 3 hafta boyunca, tüm düşünceleriniz ve stratejileriniz imajınız, duruşunuz, tarzınız ile ilgili olacak. Eğitim ve ya strateji anlamında kendinize yatırım yapabilirsiniz. Arkadaşlarınız size yol gösterebilir. Venus Yengeç burcuna geçerken ise, önümüzdeki bir ay, aile içi endişelendiğiniz konuların hepsi şifalanacak. Evden daha huzurlu çalışma fırsatı yakalayıp, üst yönetimin dikkatini çekebileceksiniz.

Başak Burcu

BAŞAK

Hafta başında yaşanacak olan Kova burcundaki Dolunay ile, çalışma ortamı, düzen ve sağlık alanında bazı sonuçlar elde edebilirsiniz. İş konusunda uzun vadeli planlarını netleştirebilirsiniz. Belki bir ofise ve ya çalışma alanına veda edebilirsiniz. Ya da bir çalışan işe veda edebilir. Bir sır ortaya dökülebilir. Sağlığınız ile ilgili bir tedavinin sonucunu alabilirsiniz. Diğer taraftan arka plandaki iş yükü gözünüzü korkutabilir. Fazla karamsar bir yaklaşımdan uzak durmalısınız. Biraz da bardağın dolu tarafına odaklanın. Borçlar, harcamalar, yatırımlar, pasif gelirler ile ilgili fazla riskli durumlardan uzak durmalısınız. Kendinize çok güvenmeyin!

Haftanın ikinci yarısında, Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle, 3 hafta boyunca, tüm düşünceleriniz ve stratejileriniz bilinçaltınız, kendinizi onaylamak, yeterli ve başarılı olmak noktasındaki endişeleriniz ile ilgili olacak. Kariyer alanı ile ilgili arka plandaki stratejilere odaklanabilirsiniz. Üst düzeylerle ilgili dedikodulara dikkat! Venus Yengeç burcuna geçerken ise, önümüzdeki bir ay, sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan daha fazla keyif alabilirsiniz. Eğlenceli, hatta aile gibi gördüğünüz arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirebilirsiniz.

Terazi Burcu

TERAZİ

Hafta başında yaşanacak olan Kova burcundaki Dolunay ile, çocuklar, tatil, eğlence, hobiler, ve aşk hayatınız alanında bazı farkındalıklar, sonuçlar elde edebilirsiniz. Duygularınızı dile getirmek her zamankinden kolay olabilir. İsyankar bir duruş sergileyeceğiniz kesin! Diğer taraftan arka plandaki iş yükü gözünüzü korkutabilir. Ev ve aile alanında, evden yürüttüğünüz işlerinizle ilgili fazla karamsar bir yaklaşımdan uzak durmalısınız. Biraz da bardağın dolu tarafına odaklanın. Partner, ortak, evlilik, ilişki ile ilgili riskli durumlardan uzak durmalısınız. Kendinize çok güvenmeyin!

Haftanın ikinci yarısında, Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle, 3 hafta boyunca, tüm düşünceleriniz ve stratejileriniz sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, gelecek planlarınız ile ilgili olacak. Uzaklar, seyahatler, yabancılar bu alanda belirleyici olabilir. Venus Yengeç burcuna geçerken ise, önümüzdeki bir ay, kariyer alanında daha fazla başarılı olabilirsiniz. Herkesin takdirini toplamanız mümkün. Daha fazla toplum önünde görülebilirsiniz..

Akrep Burcu

AKREP

Hafta başında yaşanacak olan Kova burcundaki Dolunay ile, aile, yuva ve ev hayatınızda alanında bazı netleşmeler ve sonlanmalar elde edebilirsiniz. Duygularınızı dile getirmek her zamankinden kolay olabilir. Biraz daha isyankar bir tutumda olabilirsiniz. Evden ayrılmayı düşünebilirsiniz. Diğer taraftan işinizi büyütmek, ve bu alandaki yeni yapılanmalar gözünüzü korkutabilir. Fazla karamsar bir yaklaşımdan uzak durmalısınız. Biraz da bardağın dolu tarafına odaklanın. Çalışma ortamınızda agresif duruştan uzaklaşın. İş yoğunluğu nedeniyle sağlığınızı tehlikeye atmayın!

Haftanın ikinci yarısında, Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle, 3 hafta boyunca, tüm düşünceleriniz ve stratejileriniz kariyer alanınız, üst düzey yöneticiler, otoriteler ile yapılacak görüşmeler ile ilgili olacak. Venus Yengeç burcuna geçerken ise, önümüzdeki bir ay, yabancılarla yaptığınız işlerde daha fazla başarılı olabilirsiniz. Seyahatler size daha fazla keyif verebilir. Ev hissi uyandıran yerlere seyahat edebilirsiniz.

Yay Burcu

YAY

Hafta başında yaşanacak olan Kova burcundaki Dolunay ile, iletişim, eğitim, öğretim, yakın çevrenizle olan ilişkileriniz gibi alanlarda bazı netleşmeler ve sonuçlar elde edebilirsiniz. Duygularınızı sert ve fevri bir şekilde dile getirmek her zamankinden kolay olabilir. Biraz daha isyankar bir tutumda olabilirsiniz. Yaşadığınız ortamdan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Teknolojiye yatırım yapmak zorunda kalabilirsiniz. Diğer taraftan maddi konularla ilgili fazla karamsar bir yaklaşımdan uzak durmalısınız. Biraz da bardağın dolu tarafına odaklanın. Rekabet ortamlarındaki agresif duruşunuz parayla ilgili riske gireceğinizi göstermekte. Sonrasında pişman olmayın!

Haftanın ikinci yarısında, Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle, 3 hafta boyunca, tüm düşünceleriniz ve stratejileriniz uzaklar, seyahatler, buradaki bağlantılarınız ile yapılacak görüşmeler ile ilgili olacak. Venus Yengeç burcuna geçerken ise, önümüzdeki bir ay, pasif gelirler açısından kazançlı ve daha fazla başarılı olabilirsiniz. Maddi açıdan biraz daha rahatlamanız mümkün.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Hafta başında yaşanacak olan Kova burcundaki Dolunay ile, maddi konular, kaynaklar, kazançlar ile ilgili alanlarda bazı netleşmeler ve sonuçlar elde edebilirsiniz. Bir gelir kapısı kapanırken, işten çıkarmalar, istifalar görülebilir. Biraz daha isyankar bir tutumda olabilirsiniz. Diğer taraftan eşiniz, ortağınız, partneriniz, ile ilgili görüşmelerde fazla karamsar bir yaklaşımdan uzak durmalısınız. Özel hayatınızla ilgili bardağın dolu tarafına odaklanın. Ev ve aile hayatınızdaki agresif ve sabırsız duruşunuz, pişmanlık getirecek hamlelere götürebilir.

Haftanın ikinci yarısında, Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle, 3 hafta boyunca, tüm düşünceleriniz ve stratejileriniz borçlar, harcamalar, krediler, banka, pasif gelirler, eşin ve ya ortağın parası konusunda olacak. Venus Yengeç burcuna geçerken ise, önümüzdeki bir ay, partneriniz, ortağınız ve ya eşiniz ile olan ilişkinizi tatlıya bağlayabilir, daha keyif veren bir ilişki ortamı sağlayabilirsiniz.

Kova Burcu

KOVA

Hafta başında yaşanacak olan Kova burcundaki Dolunay ile, özel hayat, karşı tarafa hissetikleriniz, duygularınız ile ilgili alanlarda bazı farkındalıklar elde edebilirsiniz. Özellikle ortağınıza karşı, çalışma ortamınız, işiniz konusundaki duygularınızı net bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Biraz daha isyankar bir tutumda olabilirsiniz. Diğer taraftan arka planda işinizle ilgili yapmak istedikleriniz, sizi çalışma ortamınızla ilgili endişelere götürebilir. Karamsar fikirlere bir son vermelisiniz. Girişimci fikirler ve kardeşlerle olan iletişiminizde aceleciliğiniz ve agresifliğiniz işinizle ilgili risk almanıza neden olabilir. Sakince düşünmelisiniz. Hamleleri iki defa düşünün.

Haftanın ikinci yarısında, Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle, 3 hafta boyunca, tüm düşünceleriniz ve stratejileriniz partneriniz, ortağınız, evliliğiniz ve sözleşmeler konusunda olacak. Venus Yengeç burcuna geçerken ise, önümüzdeki bir ay, çok daha keyifli bir günlük rutin, iş ortamı ve çalışma şartları yaratabilirsiniz. Günlük hayatınızdaki ilişkileriniz daha tatmin edici olabilir.

Balık Burcu

BALIK

Hafta başında yaşanacak olan Kova burcundaki Dolunay ile, bilinçaltınızdaki, özgürlük kısıtlanmaları ile ilgili endişeler ve ya aktivist ruhunuzun uyanması mümkün. Çocuklar, aşk hayatı, tatil, hobiler ve ev ile ilgili yan gelirler alanında son yaşananların bunda etkisi olabilir. Diğer taraftan gelecek ile ilgili iş planlarınızda fazla karamsar olabilirsiniz. Çocuklar ve aşk hayatınız konusunda daha iyimser olmalısınız. Para kazanma konusunda fazla agresif olurken, gelecek ile ilgili yanlış hamleler yapmaktan kaçınmalısınız. Maddi konularla ilgili eyleme geçmeden iki defa düşünün, derim.

Haftanın ikinci yarısında, Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle, 3 hafta boyunca, tüm düşünceleriniz ve stratejileriniz çalışma ortamınız, düzeniniz, çalışma şartlarınız ve sağlığınız konusunda olacak. Venus Yengeç burcuna geçerken ise, önümüzdeki bir ay, çocuklar ve aşk hayatınızla ilgili daha keyifli bir ortam yaratabilirsiniz. Daha besleyici ve tatmin edici olacağından emin olabilirsiniz.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 367 40 78 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

[wdi_feed id=”2″]

Paylaş