24 – 30 Ağustos 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta gökyüzünün gündemi oldukça yoğun. Gezegenlerin birbiriyle ile etkileşimi bizi de aksiyondan aksiyona sürükleyecek.
Hafta başında beklenmedik haberler ve görüşmeler, detaycı yakkaşımlar doğum haritamızda Yay burcunun etkisi olan hayat alanında bazı girişimlerde bulunmaya bizi davet edecek. Engellere ve blokajlara rağmen şartları zorlayabiliriz. Bu bağlamda aile ilişkileri son derece iyileştirici ve mutlu edecek sonuçlar doğurabilir.
Haftanın ikinci yarısı ise biraz daha zorlayıcı. Özellikle iletişim açısından yoğun bir iş temposu bizi beklemekte. Aldığımız haberler bizi hayal kırıklığına uğratırken bazen de kanma ve aldanma eğilimine sürükleyebilir. Hemen sonrasında ise kariyer ve sorumluluklar alanındaki değişim ve dönüşüm, aile ilişkileri açısından strese neden olabilir ve ilişkilerde gerginlik görülebilir.

Koç Burcu

KOÇ

Hafta Mars’ın etkisiyle başlıyor. Sağlık konusunda ve ya özel hayatta yaşanan sorunlar, agresif duruş kariyer alanına yansıyabilir. Üst düzeylerin getirdiği yeni kurallara karşı agresif tavırlar sergileyebilirsiniz. İş hayatı, sağlık ve günlük rutin kanadında alınacak sürpriz bir haber, uzaklarla bağlantılı olarak harekete geçmenize neden olabilir. Amaç aslında geçtiğimiz Aslan Yeni ayında yaratmak istedikleriniz. Aile içi ilişkilerde aşırılık ve rehavete dair eğilim artarken, aile içi huzur ve şifa da artabilir. Kendinizi daha huzurlu ve güvende , sevgi dolu hissedebilirsiniz.
Haftanın ikinci yarısında, iş ile ilgili iletişim trafiğiniz ve sorumluluklarınız artarken, diğer taraftan aynı alanda hayal kırıklığına da uğrayabilirsiniz. Ciddi kararlardan uzak durun ve kandırmacalara karşı dikkatli olun. Hayallere kapılmayın. Yeni iş düzenini sorgulayın. Hafta sonu iş konusunda değişen sistemin getirdikleri evdeki huzuru ve keyfi kaçırabilir. Canınızı sıkabilir. İş yerindeki üst düzeyin yarattığı stresi, eve yansıtabilirsiniz.

.

Boğa Burcu

BOĞA

Hafta Mars’ın etkisiyle başlıyor. Partner ve gizli aktiviteler ile ilgili yaşanan sorunlar, agresif olaylar uzaklarla bağlantılı işlerinize yansıyabilir. Hareket alanınız kısıtlanabilir. Çocuklar, aşk hayatı, işteki gizli rekabet kanadında alınacak sürpriz bir haber, maddi konularla bağlantılı olarak harekete geçmenize neden olabilir. Amaç aslında geçtiğimiz Aslan Yeni ayında yaratmak istedikleriniz. Yakın çevre ve kardeşlerle olan ilişkilerde aşırılık ve rehavete dair eğilim artarken, zihinsel anlamda, huzur ve şifa da artabilir.
Haftanın ikinci yarısında, çocuklar, onların eğitim düzeni, spekülatif yatırımlar, analizler ile ilgili iletişim ve sorumluluk artarken, diğer taraftan aynı alanda hayal kırıklığına da uğrayabilirsiniz. Ciddi kararlardan uzak durun ve kandırmacalara karşı dikkatli olun. Eğitim, düzen konusunda çeldirici detaylarla karşılabilirsiniz. Hafta sonu uzaklarla bağlantılı işleriniz konusunda değişen sistemin getirdikleri zihinsel huzuru kaçırabilir. Başınızı ağrıtabilir.

.

İkizler Burcu

İKİZLER

Hafta Mars’ın etkisiyle başlıyor. Uzun vadeli projeler ile ilgili yaşadığınız acelecilik, sabırsızlık, maddi açıdan tutumlu davranmak zorunda kalmanız nedeniyle daha da artabilir, hareket alanınızı daraltabilir. Aile, yuva, evden çalışma ve ev içindeki düzen kanadında alınacak sürpriz bir haber, partneriniz ve ya ortağınızla bağlantılı olarak harekete geçmenize neden olabilir. Amaç aslında geçtiğimiz Aslan Yeni ayında yaratmak istedikleriniz. Gelir, kazanç ve harcama dengesinde aşırılık ve rehavete dair eğilim artarken, finansal anlamda, huzur ve şifa da artabilir. Fakat yine de siz ayağınızı yorganınıza göre uzatın.
Haftanın ikinci yarısında, taşınma, evden çalışma , ev içindeki düzen ve tertip ile ilgili iletişim ve mali sorumluluk artarken, diğer taraftan aynı alanda hayal kırıklığına da uğrayabilirsiniz. Ciddi kararlardan uzak durun ve kandırmacalara karşı dikkatli olun. Hafta sonu finansal konularda değişen sistemin getirdikleri huzuru kaçırabilir. Kazandığınız kadardan fazlasını harcarken kendinizi bulabilirsiniz.

YENGEÇ

Hafta Mars’ın etkisiyle başlıyor. Kariyer ve pozisyonunuz ile ilgili yaşadığınız can sıkıcı olaylar, mücadeleler partner ve ortağın sebep olduğu kısıtlamalar ve zorluklar nedeniyle daha da huzurunuzu kaçırabilir, hareket alanınızı daraltabilir. Yakın çevre ve kardeşler, işteki günlük ofis içi yazışmalar, iletişim, düzen kanadında alınacak sürpriz bir haber, çalışma ortamı, şartları ve günlük rutininiz ile bağlantılı olarak harekete geçmenize neden olabilir. Amaç aslında geçtiğimiz Aslan Yeni ayında yaratmak istedikleriniz. Ikili ilişkiler konusunda fazla iyimser yaklaşım, özgüven riskli hareketlere neden olabilir. Diğer taraftan, kendinizi çok iyi hissedebilir, meditasyon, yoga gibi alternatif tekniklerden şifa bulabilirsiniz.
Haftanın ikinci yarısında, yakın çevre, kardeşler, evrak işleri, günlük rutindeki düzen ve tertip konusunda iletişim ve sorumluluk artarken, diğer taraftan aynı alanda hayal kırıklığına da uğrayabilirsiniz. Ciddi kararlardan uzak durun ve kandırmacalara karşı dikkatli olun. Hafta sonu ikili ilişkiler, ortaklık ve sözleşmeler alanında değişen sistemin getirdikleri huzurunuzu kaçırabilir. Partneriniz size baskı uygulayabilir, manipüle edebilir.

Aslan Burcu

ASLAN

Hafta Mars’ın etkisiyle başlıyor. Uzaklarla bağlantılı atılımlarınız ve girişimleriniz ile ilgili yaşadığınız can sıkıcı olaylar, çalışma ortamının, düzeninin , rutinin kısıtlamalar ve zorluklar yaratmasıyla daha da huzurunuzu kaçırabilir, hareket alanınızı daraltabilir. Gelirler, kazançlar ile ilgili düzenlemeler kanadında alınacak sürpriz bir haber, rekabet gücünüzü arttıracak eğitimler, donanımlar ve uzmanlaşmalar , diğer taraftan çocuklar ve aşk hayatınız ile bağlantılı olarak harekete geçmenize neden olabilir. Amaç aslında geçtiğimiz Aslan Yeni ayında yaratmak istedikleriniz. Ev ve aile içi ilişkiler konusunda fazla iyimser yaklaşım, özgüven, iş yerinde daha fazla sorumluluk almanıza neden olabilir. Tutamayacağınız sözler vermeyin. Diğer taraftan, kendinizi çok iyi hissedebilir, maddi büyümeler konusunda idealler sizin algınızla oynayabilir.
Haftanın ikinci yarısında, gelirler ve kazançlar konusunda iletişim ve sorumluluk artarken, diğer taraftan aynı alanda hayal kırıklığına da uğrayabilirsiniz. Ciddi kararlardan uzak durun ve kandırmacalara karşı dikkatli olun. Hafta sonu günlük rutininizde değişen sistemin getirdikleri aile içindeki huzurunuzu kaçırabilir. Şirket üst yöneticileri fazla baskıcı davranabilir.

.

Başak Burcu

BAŞAK

Hafta Mars’ın etkisiyle başlıyor. Finansal atılımlarınız, yatırımlarınız ve girişimleriniz ile ilgili yaşadığınız can sıkıcı olaylar, mücadeleler kurmakta olduğunuz iş ve sistemin kısıtlamalar ve zorluklar yaratmasıyla daha da huzurunuzu kaçırabilir, hareket alanınızı daraltabilir. Kariyer ile bağlantılı özel hayatınız kanadında alınacak sürpriz bir haber, aileniz, yuvanız ve eviniz ile ilgili harekete geçmenize neden olabilir. Amaç aslında geçtiğimiz Aslan Yeni ayında yaratmak istedikleriniz. Uzun vadeli projeler, sosyal çevre ve ortam konusunda fazla iyimser yaklaşım, özgüven, iş komusunda daha fazla sorumluluk almanıza neden olabilir. Tutamayacağınız sözler vermeyin. Diğer taraftan, kendinizi arkadaş çevrenizde çok iyi hissedebilirsiniz.
Haftanın ikinci yarısında, özel hayatınız konusunda iletişim trafiğiniz ve sorumluluklar artarken, diğer taraftan aynı alanda hayal kırıklığına da uğrayabilirsiniz. Ciddi kararlardan uzak durun ve kandırmacalara karşı dikkatli olun. Özellikle ortaklar ve partnerler yanıltıcı olabilir. Hafta sonu iş disiplininizde değişen sistemin getirdikleri sosyal çevrenizdeki huzurunuzu kaçırabilir. Şirket üst yöneticileri fazla baskıcı davranabilir.

.

Terazi Burcu

TERAZİ

Hafta Mars’ın etkisiyle başlıyor. Ikili ilişkiler, ortaklıklar alanında girişimleriniz, mücadeleler ev ve aile alanındaki üzerinize düşen sorumluluklar konusunda yaşadığınız kısıtlamalar sebebiyle daha da huzurunuzu kaçırabilir, hareket alanınızı daraltabilir. Arka plandan yönettiğiniz bir takım sistem, düzen ve çalışma koşulları ile ilgili sürpriz bir haber, yakın çevre ve ya kardeşlerinizle olan ilişkiler, bir eğitim alanında harekete geçmenize neden olabilir. Amaç aslında geçtiğimiz Aslan Yeni ayında yaratmak istedikleriniz. Kariyer konusunda fazla iyimser yaklaşım, öz güven, iş alanında çok daha fazla sorumluluk ve yük almanıza neden olabilir. Tutamayacağınız sözler vermeyin. Diğer taraftan, toplum önündeki rolünüz işinizle ilgili popülerliğiniz artarken, daha fazla dikkatleri üstünüze çekebilirsiniz.
Haftanın ikinci yarısında, arka planda yaptığınız çalışmalar, işler, görüşmeler değerlendirmeler konusunda iletişim trafiğiniz artarken, diğer taraftan aynı alanda hayal kırıklığına da uğrayabilirsiniz. Ciddi kararlardan uzak durun ve kandırmacalara karşı dikkatli olun. Özellikle çalışanlar ve ya evdeki yardımcılar ile yapılan görüşmeler, uzaklardan işle bağlantılı gelen haberler yanıltıcı, aldatıcı olabilir. Hafta sonu ev, aile ve kariyer disiplininizde değişen sistemin getirdikleri huzurunuzu kaçıracak gibi. Aileye fazla vakit ayıramayabilirsiniz. Yoğun bir hafta sizi bekliyor.

Akrep Burcu

AKREP

Hafta Mars’ın etkisiyle başlıyor. Çalışma ortamı, şartları, işiniz, günlük rutininiz ve sağlık alanında girişimleriniz, mücadeleler, rahatsızlıklar; iş ile ilgili üzerinize düşen sorumluluklar konusunda daha da huzurunuzu kaçırabilir, hareket alanınızı daraltabilir. İşten başka bir şey düşünmek zorunda kalmak sizi endişelendirebilir. Sosyal çevre, iş arkadaşları vasıtasıyla gelen sürpriz bir haber, gelirler ve kazançlar alanında harekete geçmenize neden olabilir. Amaç aslında geçtiğimiz Aslan Yeni ayında yaratmak istedikleriniz. Uzaklar ve seyahatler konusunda fazla iyimser yaklaşım, öz güven, iş alanında çok daha fazla sorumluluk ve yük almanıza neden olabilir. Tutamayacağınız sözler vermeyin. Diğer taraftan, yurt dışı, yabancılar ve uzaklardaki akrabalarınız ile olan güzel ilişkiniz, sizi yetenekleriniz ve rekabet gücünüzde, çocuklarınızla olan ilişkinizde daha keyifli kılabilir.
Haftanın ikinci yarısında, arkadaşlarınızla yapacağınız görüşmeler sonucunda iletişim trafiğiniz artarken, diğer taraftan aynı alanda hayal kırıklığına da uğrayabilirsiniz. Ciddi kararlardan uzak durun ve kandırmacalara karşı dikkatli olun. Özellikle aşk hayatı, çocuklar, spekülatif yatırımlar gibi detaylar yanıltıcı, aldatıcı olabilir. Hafta sonu uzaktaki akrabalarınızla olan huzurunuz, işteki stres ve baskı nedeniyle kaçacak gibi. Ne kendinize, ne yakın çevrenize özel zaman ayıramayabilirsiniz. Yoğun bir hafta sizi bekliyor.

Yay Burcu

YAY

Hafta Mars’ın etkisiyle başlıyor. Çocuklar, aşk hayatı, spekülatif yatırımlar, gayrimenkul gelirleri alanında girişimleriniz, verdiğiniz mücadeleler, mali alanda üzerinize düşen sorumluluklar konusunda daha da huzurunuzu kaçırabilir, hareket alanınızı daraltabilir. Rahat ve özgür ilerlemek konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Kariyer alanında konumunuz ve ya üst düzey bir yöneticiden gelen sürpriz bir haber, özel hayatınız, kendinize yapacağınız maddi yatırımlar alanında harekete geçmenize neden olabilir. Amaç aslında geçtiğimiz Aslan Yeni ayında yaratmak istedikleriniz. Ödemeler, borçlar, elde ettiğiniz yan gelirler, maddi destekler, konusunda fazla iyimser yaklaşım, öz güven, borç hanenizde daha fazla sorumluluk ve yük almanıza neden olabilir. Tutamayacağınız sözler vermeyin. Diğer taraftan, mali konularda keyif verici durumlar, ev ve aile hayatınızı daha huzurlu kılabilir.
Haftanın ikinci yarısında, yöneticilerle yapacağınız görüşmelerde iletişim trafiğiniz artarken, diğer taraftan aynı alanda hayal kırıklığına da uğrayabilirsiniz. Ciddi kararlardan uzak durun ve kandırmacalara karşı dikkatli olun. Özellikle patronlar, kariyer hedefleri gibi detaylar aile alanındaki idealleriniz konusunda yanıltıcı, aldatıcı olabilir. Hafta sonu gelen paranın anında gitmesi, stres ve baskı yaratabilir.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Hafta Mars’ın etkisiyle başlıyor. Aile hayatı, yuva, ev ve tamirat gibi işler alanında girişimleriniz, verdiğiniz mücadeleler, özel hayatınızla ilgili üzerinize düşen sorumluluklar konusunda daha da huzurunuzu kaçırabilir, hareket alanınızı daraltabilir. Rahat ve özgür ilerlemek konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Uzaklardan gelecek işle ilgili sürpriz bir haber, yurtdışıyla bağlantılı gizli yürüttüğünüz bir proje konusunda harekete geçmenize neden olabilir. Amaç aslında geçtiğimiz Aslan Yeni ayında yaratmak istedikleriniz. İkili ilişkiler, ortaklıklar, partnerlik konusunda fazla iyimser yaklaşım, öz güven, özel hayatınızda daha fazla sorumluluk ve yük almanıza neden olabilir. Tutamayacağınız sözler vermeyin. Diğer taraftan, aynı konuda keyif verici durumlar, size ilham verebilir, daha romantik vakitler geçirmenize yardımcı olabilir.
Haftanın ikinci yarısında, uzaklarla bağlantılı yapacağınız iş görüşmelerinde iletişim trafiğiniz artarken, diğer taraftan aynı alanda hayal kırıklığına uğramanız mümkün. Ciddi kararlardan uzak durun ve kandırmacalara karşı dikkatli olun. Özellikle kendinizi avutmaktan kaçının. Özel hayatınızda yaşadığınız yeni düzen değişiklikleri, ilişkinizdeki mutluluğa rağmen stres yaratabilir.

Kova Burcu

KOVA

Hafta Mars’ın etkisiyle başlıyor. Kardeşleriniz, yakın çevre, akrabalar, evraklar ve sözleşmeler gibi işler alanında girişimleriniz, verdiğiniz mücadeleler, perde arkasından yönettiğiniz kariyer ile ilgili üzerinize düşen sorumluluklar konusunda daha da huzurunuzu kaçırabilir, hareket alanınızı daraltabilir. Rahat ve özgür ilerlemek konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Miras, mali konular, ikramiye, pasif gelir ve benzeri finansal konularla ilgili sürpriz bir haber, uzaklarla bağlantılı uzun vadeli projeleriniz ve sosyal çevreniz alanında harekete geçmenize neden olabilir. Amaç aslında geçtiğimiz Aslan Yeni ayında yaratmak istedikleriniz. Günlük rutin, iş, çalışma ortamı, şartlar konusunda fazla iyimser yaklaşım, öz güven, kariyer alanındaki gizli projeleriniz konusunda daha fazla sorumluluk ve yük almanıza neden olabilir. Tutamayacağınız sözler vermeyin. Diğer taraftan, aynı konuda keyif verici durumlar, mali açıdan bir çok hayale kapılmanıza neden olabilir. Gerçekçi düşünün.
Haftanın ikinci yarısında, hesap kitap gerektiren mali konularda iletişim trafiğiniz artarken, diğer taraftan aynı alanda hayal kırıklığına uğramanız mümkün. Ciddi kararlardan uzak durun ve kandırmacalara karşı dikkatli olun. Özellikle karşı tarafın, ortağın sizi mali açıdan kandırmasına izin vermeyin, kendinizi de avutmayın. Kariyer alanında yaşadığınız yeni düzen değişiklikleri, çalışma ortamını ve günlük akışınızdaki mutluluğa rağmen stres yaratabilir.

Balık Burcu

BALIK

Hafta Mars’ın etkisiyle başlıyor. Mali konular, gelirler, kazançlar, kaynaklar alanında girişimleriniz, verdiğiniz mücadeleler, uzun vadeli projeleriniz ile ilgili üzerinize düşen sorumluluklar konusunda daha da huzurunuzu kaçırabilir, hareket alanınızı daraltabilir. Kariyer gelirlerinde daralmalar, düzenlemeler, rahat ve özgür ilerlemek konusunda sıkıntı yaratabilir. Ortağınız, partneriniz, ilişkiniz alanında alacağınız sürpriz bir haber, kariyer alanında harekete geçmenize neden olabilir. Belki partneriniz, sizi bir konuda ikna edebilir. Amaç aslında geçtiğimiz Aslan Yeni ayında yaratmak istedikleriniz. Çocuklar, aşk hayatı, tatil, eğlence gibi konularda fazla iyimser yaklaşım, öz güven, uzun vadeli planlarınız konusunda daha fazla sorumluluk ve yük almanıza neden olabilir. Tutamayacağınız sözler vermeyin. Ödeyemeyeceğiniz yükün altına girmeyin. Diğer taraftan, aynı konuda keyif verici durumlar, özel hayatınızda sizi huzurlu kılabilir.
Haftanın ikinci yarısında, partneriniz, ortağınız, ve ya sözleşmeler konusunda iletişim trafiğiniz artarken, diğer taraftan aynı alanda hayal kırıklığına uğramanız mümkün. Ciddi kararlardan uzak durun ve kandırmacalara karşı dikkatli olun. Özellikle karşı tarafın, sizi kandırmasına izin vermeyin, kendinizi de avutmayın. Kariyer gelirleri ve çevreniz alanında yaşadığınız yeni düzen değişiklikleri, çocuklar ve aşk hayatınızdaki mutluluğa rağmen stres yaratabilir.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 367 40 78 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

[wdi_feed id=”2″]

Paylaş