Haziran 2020 Burç Yorumları

2020 Haziran ayı ile birlikte önemli gökyüzü olayları gündemimizi etkilemeye devam edecek.

Haziran 2020’nin en önemli gökyüzü etkisi, Güneş ve Ay tutulmaları olacak. 2020 senesinde toplamda 6 tutulma etkisini gösterecek. En son 1935’te görülen 6 tutulmanın dünyaya etkisi oldukça iz bırakan cinsten..

Detayları anımsamak için, ” 2020’de Gökyüzü “yazımı tekrar okuyabilirsiniz.

5 HAZİRAN 2020 – YARI GÖLGELİ AY TUTULMASI YAY BURCUNDA GERÇEKLEŞİYOR – ASTROKLAROS.COM

*Haziran ayı İkizler burcunda Güneş ve Venus kavuşumu ile başlayacak. Venus hala Retro harekette. Güzel haberler, görüşmeler, yazışmalar bizi mutlu ederken, dikkatimizi 18-19 Nisan’da yaşananlara çevirmemizi sağlayacak. O günden sarkan bir takım işleri tamamlamamız, ve ya Salgın nedeniyle yarım kalan bir takım konuların sonuçlanması mümkün.

Merkür, Retro harekete başlıyor!

*Merkür 1 Haziran’da Retro alana giriş yaparak, 19 Haziran’da Yengeç burcunda Retro harekete başlayacak. 13 Temmuz’a kadar devam edecek Retro hareket bu süreçte, aile içi ilişkiler, taşınma, yer değişikliği gibi konulara eğilmemizi sağlayabilir.

Haziran 2020’de, Tutulmalar etkisini göstermeye başlayacak!

*5 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek olan Yarı Gölgeli Ay tutulması, ikili ilişkiler açısından önemli farkındalıklara imza atacak. Özellikle Nisan ortasından bu yana gel-gitli olan bir çok konuya net bir sonuç getirecek. İkizler, Yay, Başak ve Balık burçları bu tutulmadan en yüksek etkiyi alacaklar. Duygusal farkındalıklar, boşalmalar yaşanırken özgürlük ihtiyacımız yüksek olacak. Bu aslında pandeminin getirdiği sosyal mesafe kurallarının kalkması ile birlikte yaşanacak olan rahatlamayı ifade etse de, ani bir rehavetle, Temmuz sonu itibariyle salgının yavaş yavaş yine tehlikeli sulara bizi sokması mümkün görünüyor. Eğer dikkat etmezsek Eylül ayında salgın, elimizde saatli bir bombaya dönüşebilir. Unutmayalım ki, Ocak ayında yaşanan Ay tutulması, bombayı tüm dünyanın kucağına bırakan gökyüzü olayıydı. Geçmişe dönüp bakmak isteyenler için, 2002 Mayıs ayında yaşanan benzer Ay tutulması da, hayatınızda bu dönemde yaşayacaklarınız konusunda size az da olsa ışık tutabilir.

*16 – 20 Haziran aralığında Mars’ın Jüpiter, Neptün ve Plüto ile ilişkisi sıkıntılı süreçleri davet edecek gibi. Bir yandan da aşı ve ilaç çalışmaları ile ilgili ilk sonuçlar tüm dünyadan gelmeye başlayabilir.

21 HAZİRAN 2020 – HALKALI GÜNEŞ TUTULMASI YENGEÇ BURCUNDA GERÇEKLEŞİYOR – ASTROKLAROS.COM

*21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçerek, 0 derecede Halkalı Güneş tutulmasını oluşturacak. Bu tutulma, Yengeç/Oğlak aksındaki son tutulma olacak. En çok etkilenenler, yine Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlak burçları olacaklar. Böylelikle Kasım 2018’den bu yana devam eden bir süreç tamamlanırken, önümüzdeki 6 aylık dönemde, iş ve kariyer alanında yapacağımız son düzenlemelerle, aile hayatımız konusunda yapacağımız sıfırdan bir takım başlangıçlar gündemimizi etkileyecek ana başlıklar olacak. 16 – 20 Haziran arasındaki Mars’ın getireceği sonuçlar pek de iyi olmasa gerek, şartlar bizi zorlamaya devam edecek gibi görünüyor. Salgınla savaşmaya devam edeceğiz.

Neptün, Retro harekete başlıyor!

*23 Haziran’da Retro gezegenler kervanına, Neptün’de katılarak inançlarımızı, umutlarımızı, hayallerimizi, ideallerimizi, maneviyatımızı ve yaratıcılığımızı sorgulamamıza neden olabilir. Balık burcunun 21. ve 18. dereceleri arasında geri gidecek olan Neptün, 27 Kasım’da ancak ileri harekete geçebilecek.

Mars, Koç burcuna girerken, Venüs ileri harekete geçiyor!

*28 Haziran’da Mars Koç burcuna geçerken, Venus’de İkizler burcunda Retro hareketini sonlandırarak ileri gitmeye başlayacak. Venus’un ileri gitmesiyle akrabalar, yakın çevre, eğitim ve öğretim konularında işleyişte ve iletişimde düzenlemeler, yenilikler gibi belirlenen stratejiler uygulamaya konulabilir. Mars ise doğum haritanızda Koç burcuyla temsil edilen hayat alanında bir çok aksiyon ve girişimi beraberinde getirecek. Yılın 2.yarısında Mars’ın Retro harekete geçeceğini unutmayın. Adımlarınızı atarken iyi düşünmelisiniz. Özellikle Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlak burçları, bu süreçte kendilerini fazlaca zorlayabilirler.

*30 Haziran’da, Jüpiter, Plüto ile ikinci kez kavuşum yapacak. Bir önceki 5 Nisan’da gerçekleşmişti. Bu dönemde yaşadığınız iz bırakan olayın 2.perdesini yaşayabilirsiniz. 3.perdesi ise 12 Kasım’da yaşanacak.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş