11 Mayıs 2017 ‘de 00:42’de meydana gelecek olan Dolunay, 20º Akrep burcunda gerçekleşecek.

Bitişler, aydınlanmalar, farkındalıklar, tamamlanmalar yine gündeminizde olacak, bırakışlar, terk edişler , sona erdirmeler, size yeni yollar açacaktır. Özellikle de tutkular, hırslar, şüphe, derin düşünceler, ölüm, yeniden doğuş, kalıcılık gibi konular ön plana çıkabilir, bu konularla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Akrep burcunda olmasıyla birlikte, genel olarak tüm sene boyunca etkisini gösterecek, hayatınızla ilgili önemli bir değişimi başlatacak güce sahip bir Dolunay olabilir.

Her Dolunay, bir önceki Yeni ay ile bağlantılı olarak gelişir. Dolayısıyla bir önceki Yeni Ay’da yaşadıklarınızla ilgili bazı aydınlanmalar ve ya farkındalıklar yaşayabilir, başlangıcını yaptığınız konularla ilgili sonuçlar ve ya netleşmeler yaşayabilirsiniz.

An haritasını incelediğimizde, Boğa-Akrep aksında gerçekleşecek olan bu Dolunay’ın sahiplendikleriniz, maddi ve ya manevi ihtiyaçlarınız, tutkularınız ve arzularınızla ilgili, çelişkiler, abartılar, gel-gitler ve ya ani bir şekilde sonlanmalarla ortaya çıkacak yeni başlangıçlar yaşayacağınızı göstermekte. Gizli duygularınız, hazlarınız, derinlerde yatan hırslarınız ve tutkularınızın ortaya ve açığa çıkması birdenbire muhtemeldir. Özellikle Dolunay’ın Pluto ile olan yakın ilişkisi, gücün, kontrolün, baskının ve de derinlerde yatan tutkularınızın, hem mantığınızı, hem de duygularınızı yöneteceğine işaret etmekte. Duygularınızla ve mantığınızla değişim ve dönüşümü zevkle kabul edebilir ya da başkalarının fikirlerini ve duygularını değiştirmek için gücünüzü kullanabilirsiniz.

Dolunay’ın yöneticisi Mars, İkizler burcunda, Jupiter ile olumlu açıda olması, aydınlanmaların, farkındalıkların, ilişkiler ve iletişim konusunda oldukça yapıcı bir etki yarattığını göstermekte. İletişime , konuşmalara, sözlerinize daha fazla dikkat edebilir, ilişkilerinizi geliştirmek ve iyileştirmek adına dilinizi daha yapıcı bir şekilde kullanabilirsiniz. Yeni fikirler geliştirebilir, başkalarıyla fikir alışverişi yapabilirsiniz. Jupiter’in Venus ile olan olumsuz açısı ise,  ilişkilerinizdeki gelişmelerin size oldukça fazla keyif ve zevk verebileceğini, duygularınızı abartılı bir coşku içerisinde yaşayabileceğinizi göstermekte.

Diğer taraftan Merkür ve Uranus’ün , Dolunay’da birbirine kavuşması, ani haberleşmeler, buluşmalar ve ya görüşmeler ile birlikte, tüm bu olayların gündeme gelebileceğine işaret edebilir. Hiç beklenmedik haberler alabilir, aniden kısa yolculuklara çıkmak durumunda kalabilir ve ya son dakika buluşmalar , görüşmeler yaşayabilirsiniz. Bu haberler ve ya buluşmalar önemli dönüm noktalarını, kadersel anları size yaşatabilir. Fikirleriniz beklenmedik şekilde değişebilir. Kalıcı değişimlere sebep olabilir, eski alışkanlıklarınızla, yeni hayat şekliniz ve düzeninizi harmanlamanıza yardımcı olabilir, iletişiminizi bu yönde desteklerken, alacağınız bu haber ve ya yapacağınız görüşmeler sayesinde, daha net düşünebilir, geleceği görebilir, hayatınızla ilgili ciddi kararlar alabilirsiniz.

Bu Dolunay ile birlikte, hayatınızı yeniden planlayabilir, daha verimli olmasını sağlayabilirsiniz.

 

sssss

 

 

Paylaş