12 Mart 2017’de saat: 17 :53’de Başak burcunda bir Dolunay meydana gelecek.

Bir önceki yeni ay yani 26 Şubat’ta Balık Burcunda oluşan Güneş tutulmasında yaşadıklarınızla alakalı, ilk perde bu Dolunay ile kapanabilir.

Hayalleriniz gerçekleşti sanırsınız, ama aslında hayal kırıklığı yaşıyorsunuzdur, sadece farkında değilsinizdir, ya da bilerek gözlerinizi kapatıyorsunuzdur.

Başak-Balık aksında gerçekleşen bu Dolunay, sizi uyuduğunuz bu uykudan uyandırmaya gelmiş olabilir, özellikle de geçtiğimiz günlerde yaşanan Güneş ile Merkür ‘ün Balık burcunda, tek vücut dansından hemen sonra.  Pembe gözlükleri çıkarmanızı, hayatı acımasızca gerçeklerle kabul etmenizi , uyanıp, şifalanmanız gerektiğini öğütlüyor olabilir. Detayların üzerini kapatmanız, gerçeği değiştirmeyecektir. Bu süreçte, Mars’ın Boğa burcuna geçmesiyle de birlikte, zaman adeta yavaşlayıp ayaklarınızı  biraz daha toprağa sıkı sıkı basmanızı sağlayabilir.

Jupiter’in Uranus ile olumsuz dansı, hala sizi gökyüzünden  isyankar olmaya , özgür kalmaya ve karşınızdakine bağlanmamaya davet ediyor olabilir. Güneş ile arasındaki zorlu açı ise, bir yandan mantığınızın hala uyanamadığını ve bir sisin içinde olduğunu, diğer yandan ise inançlarınızın ve felsefelerinizin , iyimserliğinizin özellikle de ikili ilişkiler alanında sorgulanması gerektiğini söylüyor olabilir.

Gökyüzündeki bir diğer alarm ise, Ay’ı ve de an haritasını yöneten Merkür ve Saturn arasındaki zorlu açı. İletişiminizin engellendiğini hissedebilir, gerçekler ve ya karamsarlığınız nedeniyle söylemek istediklerinizi yutabilir, söylemekten kaçınabilirsiniz. Karşınızdaki kişi tarafından dışlandığınızı düşünebilirsiniz. Fakat iletişimsel açıdan yaşadığınız engellenme, her ne ise, problemlerinizi çözme konusunda, konsantrasyonunuzu sağlamanıza yardımcı olabilir, olaya daha eleştirel gözle bakmanızı sağlayabilir. Sadece aşırı karamsarlıktan kaçınmalısınız, aksi takdirde depresyon ve ya negatif enerjiler etkisine girebilirsiniz.

eskisehir escort

Eğer hala uyanmayan varsa, Saturn, Dolunay’ı takip eden hafta içinde, Güneş ile yapacağı  zorlu açı ile,  bir ders daha vererek, yaşatacakları ile hayal kırıklığı dozunu arttırabilir, acımasız gerçeklerle karşılaştırarak, sizi zorla disipline edebilir, ve de bu abartılı hayal kurmanın bedelini ödetebilir .

Diğer yandan, Venus’un Koç burcunda retro harekette olması ve bu Dolunay sırasında başka bir gezegenle bağlantı kurmaması, ilişkilerinizde sınandığınız konuyla ilgili aşırı fevri, kaba, hatta cesur davranışlar içine girebileceğinizi, fakat bunu karşınızdakine göstermeden sadece içsel olarak yaşayacağınızı söylüyor. Bu durum içsel patlamalar yaşayabileceğinizi göstermekte. Ama merak etmeyin.. 18 Mart’ta Venus, Merkür ile kavuştuğunda, rahatlıkla içinizdekileri dile getirebilecek hatta  abartılı bir şekilde partnerinize ne düşündüğünüzü haykırabileceksiniz. Her ne kadar Venus Retro , ilişkileriniz ve para alanında karar almak için uygun olmasa da, Mayıs ortasına kadar ilişkilerdeki iniş-çıkışlar devam edecek, sizi , dersinizi alana kadar ya da ilişkiler konusunda öğrenmeniz gereken her ne ise öğretene kadar, teste tabi tutmaya zorlayacaktır.

Bu Dolunay ile hayatınızdan çıkan, biten, giden, terk eden, aydınlanan, gizlendiği yerden ortaya çıkan her ne ise, Güneş tutulması ile hayatınıza girmeye çalışan ve gözünüzü kör eden şey olabilir. Altı aylık etkisini göz önüne aldığımızda, bu Dolunay sizin için ilk uyanış olabilir. O yüzden henüz oyun bitmedi gibi düşünebilirsiniz.

Uyanık olun..en azından bir sonraki perdeye kadar..

sevgiyle

 

 

Paylaş