2020’de Su burçlarını neler bekliyor?

2020, oldukça önemli bir sene olacak.

6 tutulma..

Önce Saturn’un, sonra Jupiter’in Pluto’ya kavuşumu..

Venus ve Mars, Merkür retroları..

Saturn ve Jupiter’in Kova burcuna geçişleri..

Ay düğümlerinin burç değiştirerek İkizler – Yay aksına geçişi..

Ve son olarak Jupiter – Saturn kavuşumu..

2020’DE YENGEÇ BURCUNU NELER BEKLİYOR?

2020 ‘de YENGEÇ BURCUNU NELER BEKLİYOR?

2020 ‘de YENGEÇ BURCUNU AŞK HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Yengeç burçları, yılın başından itibaren  Güneş tutulmasının verdiği enerjiyle ciddi bir ilişkiye başlama şansı yakaladılar. İlişkisi olan ise 2020’nin ilk 6 ayında ilişkilerini bir üst boyuta taşıyabilirler. Ocak ve Şubat ayları oldukça hareketli. Bu sene Yengeçler, Saturn’un Oğlak burcunda yolculuğunun tamamlanmasıyla ilişki, ilişkiyi yürütmek, partnerle birlikte olmak gibi konularda son derslerini alarak sınavlarını tamamlayacaklar. Yılın ikinci yarısı geçen sene yaptıkları hataya düşmemek konusunda aşırı dikkatli davranmalılar.

2020 ‘de YENGEÇ BURCUNU PARASAL KONULARDA NELER BEKLİYOR?

Yengeç burçları, 2019 senesinde kontrat ve sözleşmeler açısından oldukça zorlu zamanlar geçirdiler. Bu da maddi durumlarını olumsuz etkiledi. Bu sene Şubat ayı, harcamalar ve krediler konusunda düzenleme gereği duyarken, Saturn’un Kova burcuna geçmesiyle, harcamalarını daha da kısmak, farklı ve radikal yatırım araçlarından ne şekilde faydalanabilecekleri konusunda sıkı çalışmak durumunda kalabilirler. Ağustos ayı son derece bereketli geçecek. Kenara para koymalarında fayda var.

2020 ‘de YENGEÇ BURCUNU İŞ HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Yengeç burcu, geçtiğimiz yılın ikinci yarısında oldukça stresli günler yaşadı. Bu sene ise geçtiğimiz seneden öğrendiklerini uygulama zamanı. Eğer aynı hataları yaparlarsa kariyerleri yine sekteye uğrayabilir. Temmuz ayındaki Ay tutulması, bazıları için ortaklarının gerçek yüzünü onlara gösterirken, bazıları için bazı kontratların feshedilmesi anlamına gelebilir. Bu nedenle Kasım – Aralık 2019’dan bu yana işle ilgili kararlarında oldukça sağlam adımlarla ilerlemeliler. Sınav hala devam ediyor.

 

2020’DE AKREP BURCUNU NELER BEKLİYOR?

 

2020 ‘de AKREP BURCUNU NELER BEKLİYOR?

2020 ‘de AKREP BURCUNU AŞK HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Akrep burçları, Ocak ayında aşk hayatlarında bir çok sürpriz karşılaşma ve birliktelik imkanı yaşayabilirler. Evlilik yürütenler Ocak ayında bir dönüm noktasına gelebilirler.  Şubat ve Mart aşk ilişkileri ve ciddi birliktelikler konusunda yoğun geçecek. Mayıs ise zihinsel ve samimi paylaşımların ayı olacak. Yalnız olanlar Ağustos ayı karşılarına çıkacak fırsatları değerlendirebilirler. Ekim ayında ise, ciddi birliktelikler arkadaşlıklar arasından gelebilir.

2020 ‘de AKREP BURCUNU PARASAL KONULARDA NELER BEKLİYOR?

Akrep burçları, maddi konularda 2019 yılını bolluk ve bereket içinde geçirdiler. Haziran ve Aralık 2020 gelirler konusunda oldukça belirleyici olacak. Şubat-Mart ve Mayıs ayında geriye dönük ödemeler, okul, eğitim, teknoloji, çocuklar ve ya aşk tatiler  gibi alanlarda gündeme gelebilir.

2020 ‘de AKREP BURCUNU İŞ HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Akrep burçları, 2020 senesinde sorumluluk ve görevler alanında önemli değişim ve dönüşüm yaşayacaklar. Bakış açıları, stratejileri tamamen değişebilir. Ağustos ayında önemli başarılara imza atarken, Eylül ve Kasım oldukça mücadeleci geçebilir. Liderliklerini ispat etme konusunda çalışma ortamında gerginlik yaratabilirler.

 

2020’de BALIK BURÇLARINI NELER BEKLİYOR?

2020 ‘de BALIK BURCUNU NELER BEKLİYOR?

2020 ‘de BALIK BURCUNU AŞK HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Balık burçları, 2020’nin ikinci yarısında aşk hayatlarında büyük değişimler yaşayayacaklar. Haziran ayında eski sevgililer dönüş yapabilir, ya da yeniden aşık olabilirler. Cidid birliktelikler konusunda Ağustos – Eylül ve Ekim ayları oldukça belirleyici olabilir. Kasım ayında gereksiz gerilimlerden uzak dururlarsa ilişkilerini sürdürebilirler.

2020 ‘de BALIK BURCUNU PARASAL KONULARDA NELER BEKLİYOR?

Balık burçları, yılın ikinci yarısında, ilk yarısında koydukları hedefleri maddi alanda yerine getirmek için ciddi atılımlar ve hazırlıklar içinde olacaklar. Asıl atılım 2021’de gelecek olsa da, bu seneden fizibilite yapmak, eylem planlarını hazırlamak oldukça önemli olacak. Özellikle uzaklar, farklı felsefeler, yüksek öğrenim, ithalat ve ihracat, yatırımcılar sayesinde elde ettikleri kazançlar konusunda daha hırslı bir motivasyon içinde olabilirler.

2020 ‘de BALIK BURCUNU İŞ HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Balık burçları, 2019 senesini kariyer anlamında oldukça başarılı tamamladı. Bu sene çevre ve gelir değişikliklerini hazmetmek, bu çevreyi yönetmek, gelecek planlarını bu yönde organize etmek konusunda bir takım disiplin içine girebilirler. Kariyer ve aile arasındaki dengeyi sağlamak zorunda kalabilirler. Çocuklarla olan ilişkinin ve aşk hayatının onlar için vazgeçilmez olduğunu bir kere daha fark edebilirler.

Genel olarak 2020 senesinde bizi nelerin beklediğini okumak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

https://www.astroklaros.com/2019/12/28/2926/

KLAROS DANIŞMANLIK

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

☎ : 0 212 367 40 78

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş