2020’de Hava burçlarını neler bekliyor?

2020, oldukça önemli bir sene olacak.

6 tutulma..

Önce Saturn’un, sonra Jupiter’in Pluto’ya kavuşumu..

Venus ve Mars, Merkür retroları..

Saturn ve Jupiter’in Kova burcuna geçişleri..

Ay düğümlerinin burç değiştirerek İkizler – Yay aksına geçişi..

Ve son olarak Jupiter – Saturn kavuşumu..

2020’DE İKİZLER BURCUNU NELER BEKLİYOR?

2020 ‘de İKİZLER BURCUNU NELER BEKLİYOR?

2020 ‘de İKİZLER BURCUNU AŞK HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Tutulmalar sayesinde, İkizler burcu, ciddi birliktelikler alanında önemli başlangıçlar ve bitişler yaşayacak. Baızları ilişkilerini bir üst seviyeye taşıyacak. Her ne kadar Mayıs – Haziran aylarında ilişkiler konusunda kafaları karışsa da, bazıları eski sevgiliye dönerken, bazıları ilişkilerinde iletişim konusunda hatalarını telafi etmeye çalışacaklar.

2020 ‘de İKİZLER BURCUNU PARASAL KONULARDA NELER BEKLİYOR?

İkizler burcunun borçlar ve krediler, miras gibi konularda sınavlarının son senesi. Disiplin ve istikrarlı hareket ettilerse biraz daha dişlerini sıkmaları gerekecek. Para biriktirmek ve doğru yatırımlar yapmak ana hedef olmalı. Bu nedenle parasal hedefleri gerçekleştirmek üzere, 2020 Şubat – Mart aylarında üst yönetimle iletişimlerini arttırarak kariyer hedeflerini gerçekleştirmeye çalışacaklar. Gelir elde etme konusunda ellerinden kaçan bir takım fırsatları değerlendirmek için Haziran ve Temmuz ayında oldukça çaba sarf edecekler. 2020’de, parasal konularda girişimlerin çoğunu ikinci yarıda daha da arttıracaklar. Yaz aylarında bir borçlarından kurtulabilirler. Özellikle Eylül – Kasım ayları boyunca, kariyer gelirleriyle ilgili daha hızlı hareket etmek isteyecekler, daha öncesinde başlattıkları projeleri tamamlamaya çalışacaklar. 

2020 ‘de İKİZLER BURCUNU İŞ HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

İkizler burcu, 2020 senesinde, yeni kontratlara ve ya sözleşmelere imza atabilir.  Uzaklarla olan bağlantıları artarken, 2018’den beri burada kurmaya çalıştıkları yapı, onlara önemli ödülleri de 2020 senesinde getirecek. İş yoğunlukları özellikle, seyahatler ile birlikte, farklı ülkeler, kültürler, yüksek öğrenim, tıp, basın-yayın, sosyal medya gibi alanlarda olabilir. Diğer taraftan, ortaklık yapma ve ya ortaklıktan ayrılma gibi konular ikinci yarıda meydana gelecek. Eylül – Kasım arasında ise uzun vadeli planlarıyla ilgili harekete geçecekler.Özellikle yıl sonu başlatacakları ortaklık ve ya atacakları imza onlar için oldukça önemli olacak.  Saturn’un Kova burcuna geçmesiyle birlikte daha çok interaktif ve kitlesem ortamlarda olmak ve bu alanda kendilerini disipline etmek için çaba gösterecekler. Bu eğitim onlara ilerde kazanç sağlama konusunda önemli fırsatlar sunabilir. 

 

 

2020’DE TERAZİ BURCUNU NELER BEKLİYOR?

2020 ‘de TERAZİ BURCUNU NELER BEKLİYOR?

2020 ‘de TERAZİ BURCUNU AŞK HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Uzak mesafe ilişkilerin gündeme geleceği, eski partnerlerin dönmek için fırsat kollayacağı bir sene olacak. Özellikle Mayıs – Haziran ayları geçmiş aşklar Terazi burcunun kafasını karıştırabilir. İlişkiler konusunda daha çok ev ve aile, yakın çevre, akrabalar ile olan ilişkilerini düzenlemek ile geçebilir. Bu alanda önemli değişimler özellikle yılın ikinci yarısında ön plana çıkabilir. Diğer taraftan ciddi birliktelikler, evlilikler yıl sonu Ekim – Kasım aylarında zorlayıcı olabilir. Münakaşalar geçmişle ilgili konuları ilgilendirirken, Terazi burçları, partnerleriyle rekabete girebilir, ya da partnerlerine haklılıklarını ispatlamak için oldukça fazla çaba sarf edebilirler.

2020 ‘de TERAZİ BURCUNU PARASAL KONULARDA NELER BEKLİYOR?

Terazi burçları, bu sene boyunca, Uranus’un etkisiyle önemli fırsatları özellikle Mart 2020’de yakalayacaklar. Ortaklıklar açısından Mayıs – Haziran ayında gel gitler yaşasalarda, Temmuz ayında elde edecekleri başarılar onları maddi açıdan rahatlatacak. Fakat asıl yıl sonu ellerine geçecek fırsatlar daha büyük olacak. Kasım – Aralık ayları gelirlerini arttıracak kişiler ve olanaklardan faydalanabilirler.

2020 ‘de TERAZİ BURCUNU İŞ HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Terazi burçları, 2020 senesinde aynı 2019 senesinde olduğu gibi iş ve kariyer alanlarında önemli dönüm noktalarından geçecekler. 2018’den beri bu alanda sarf ettikleri çaba ve disipline bu senede devam ederlerse, özellikle Mayıs – Haziran ayları kendilerini daha çok toplum önünde ispat edebilecekler. Önemli değişim ise, Mart ayında gerçekleşecek. Atacakları adımlar onlara önemli büyüme sağlayabilir. Nisan – Haziran ve Kasım ayları bu büyümenin alt yapısını hazırlamak için geçerken, yaz aylarında gerçekleşecek olan tutulmaların ödülleri de yıl sonu itibariyle ellerine gelecek. Yıl sonu almayı hedefleyecekleri bir eğitim ise iş hayatlarında onları daha da çok parlatacak.

 

2020’DE KOVA BURCUNU NELER BEKLİYOR?

2020 ‘de KOVA BURCUNU NELER BEKLİYOR?

2020 ‘de KOVA BURCUNU AŞK HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Kova  burçları , Mart ayı sürpriz karşılaşmalar yaşarken, diğer taraftan aileyle ilgilenmek zorunda kalacaklar. Sonrasında ise, özellikle Mayıs – Haziran aylarında eski aşklar tekrar hayatlarına dönmek için  onları zorlayabilir. Kafaları oldukça karışacak olan Kova burçları, bu dönem yapacakları görüşmeler ve seyahatler sonrası kararlarını  net verebilecekler. Ağustos ayı aşk için önemli karşılaşmalara işaret ederken, Eylül ayında şanslarını biraz daha fazla zorlayabilirler. Aralık ayı yine sosyalleşmek ve kalabalık ortamlarda tanışacakları insanlarla yollarına devam edebilirler.

2020 ‘de KOVA BURCUNU PARASAL KONULARDA NELER BEKLİYOR?

Ocak harcamalar konusunda yoğun geçerken, paranın yetmemesi nedeniyle, Şubat –  Mart ayları Kova burçları için gelirler ve kazançlar konusunda oldukça gel-gitli olacak. Gelir elde etmek için extra alanları araştırabilirler, ticari faaliyetlerini düzenlemek isteyebilirler. Mayıs – Haziran ise gelirler konusunda oldukça hırslı davranabilirler. Kariyer yoluyla elde ettikleri gelirler konusunda yaz aylarındaki Ay ve Aralık ayındaki Güneş tutulması oldukça önemli dönüm noktalarına işaret edecek.

2020 ‘de KOVA BURCUNU İŞ HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Kova burçları, bu Ocak ayında, geçtiğimiz Temmuz 2019’dan bu ya iş ve çalışma alanında  attıkları tohumların sonuçlarını alacaklar. Bu doğrultuda, Haziran – Temmuz aylarında ve Ekim – Kasım aylarında daha önceden işleriyle ilgili  yarım kalmış konulara eğilebilirler. Yaz aylarında yaşanacak olan Güneş tutulması sonrasında yepyeni bir çalışma ortamında ve ya yepyeni bir rütbe ile işlerine devam edebilirler. Yıl sonu alacakları önemli kararlar hayatlarını değiştirebilir.

Genel olarak 2020 senesinde bizi nelerin beklediğini okumak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

https://www.astroklaros.com/2019/12/28/2926/

KLAROS DANIŞMANLIK

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş