Günlük burç yorumları..

Bugün size kariyer, aşk, para ve ilişki konusunda neler getirecek?

 

10.01.2020

Ay bugün saat  22:21’de 20° Yengeç burcunda tutulacak. Ay ve Saturn yönettikleri burçlarda birbirlerine meydan okuyor. Duygusal baskı ve  şiddete isyan, gün yüzüne çıkıyor. Güneş – Merkür kavuşumu, iş, kariyer, yönetim ve stratejiler alanında önemli bilgi ve haberlere  ışık tutacak. Uranus’un getirdiği sürprizlere tepkisiz kalamayacağız.

YÜKSELEN KOÇ: İş ve kariyer alanında yapacağınız görüşmeler kaderinizi belirleyebilir. Gelir ve kazançlar alanında önemli gelişmeler sizi şaşırtabilir.  Diğer taraftan Temmuz ayından bu zamana ektiklerinizi biçme zamanı geldi.

YÜKSELEN BOĞA: Duygularınızı uzaklarda bulunan kişilere açarak maddi konularla ilgili beklentilerinizi ortaya koyacaksınız. Kabuğunuzu kırmaya hazırsınız. Diğer taraftan Temmuz ayından bu zamana ektiklerinizi biçme zamanı geldi.

YÜKSELEN İKİZLER:  Kendinize finansal destek yarattığınız alanlarla ilgili bugün önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Emeğinizin karşılığını isteyeceksiniz. Diğer taraftan Temmuz ayından bu zamana ektiklerinizi biçme zamanı geldi.

 

YÜKSELEN YENGEÇ: Analitik çözümler bugün ortaklar ve partnerler ile olan ilişkinizde ön plana çıkabilir. Karşı taraftan duygusal beklentilerinizi ortaya koyabilirsiniz. Diğer taraftan Temmuz ayından bu zamana ektiklerinizi biçme zamanı geldi.

YÜKSELEN ASLAN: İşinizde aldığınız ek sorumlulukların bir karşılığı olmalı. İçsel dünyanızda bu konuyla ilgili bir takım farkındalıklar yaşamanız mümkün. Talepkar olmalısınız.  Diğer taraftan Temmuz ayından bu zamana ektiklerinizi biçme zamanı geldi.

YÜKSELEN BAŞAK:  Aileniz gibi gördüğünüz dostlarınızın size ve sizin de onlara ihtiyacı var. Her şey kariyer ve iş değil. Duygusal anlamda tatminsizliğiniz radikal kararlar almanıza neden olabilir. Diğer taraftan Temmuz ayından bu zamana ektiklerinizi biçme zamanı geldi.

YÜKSELEN TERAZİ: Uzaktaki dostlarınızla yapacağınız görüşmeler, kariyer alanında daha fazla parlamanıza yardımcı olabilir. Diğer taraftan Temmuz ayından bu zamana ektiklerinizi biçme zamanı geldi.

YÜKSELEN AKREP:  Finansal konularda gelir-gider dengesini korumak için önemli görüşmeler yapmanız mümkün. Üst düzey bu alanda sizi destekleyecek. Diğer taraftan Temmuz ayından bu zamana ektiklerinizi biçme zamanı geldi.

YÜKSELEN YAY: Partner ve ortaklarla ve uzaktaki iş çevrenizle, kariyerinizin geleceğine dair önemli görüşmelerde bulunabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı dile getirme zamanı. Diğer taraftan Temmuz ayından bu zamana ektiklerinizi biçme zamanı geldi.

YÜKSELEN OĞLAK: İkili ilişkilerde önemli sırlar ortaya çıkabilir. Önemli duygusal kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Çalışma hayatınızın size katkısını değerlendirme zamanı. Diğer taraftan Temmuz ayından bu zamana ektiklerinizi biçme zamanı geldi.

YÜKSELEN KOVA: Çalışma hayatınızda önemli bir dönüm noktasına geldiniz. Tamam ve ya devam etme noktasında gizli girişimler ve görüşmeler önem kazanacak. Diğer taraftan Temmuz ayından bu zamana ektiklerinizi biçme zamanı geldi.

YÜKSELEN BALIK: Partner ve ortağınızla geleceğe dair önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Aşk hayatınız ve çocuklarınız alanında duygusal ihtiyaçlar tırmanışta. Zamansızlıktan şikayetçisiniz. Diğer taraftan Temmuz ayından bu zamana ektiklerinizi biçme zamanı geldi.

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş