Günlük burç yorumları..

Bugün size kariyer, aşk, para ve ilişki konusunda neler getirecek?

 

28.12.2019 

Bugün, Ay Kova burcuna geçiyor. Uranus ile olan zorlu açısı, beklenmedik durumlar karşısında aşırı tepki vermemize neden olabilir. Gruplar içinde olmak, sosyalleşmek keyif verebilir. Güneş – Jupiter kavuşumu hala etkili.

YÜKSELEN KOÇ: Bugün ailenizle birlikte dışarıda sosyal ortamlarda gezmek, kalabalıklara karışmak isteyebilirsiniz. Maddi beklenmedik durumlar sizi zorlayabilir.

YÜKSELEN BOĞA:  Bugün toplum önünde ebeveynlik, annelik, babalık, aile gibi kavramların önemini extra vurgulamak isteyebilirsiniz. Diğer yandan konfor alanınızı sarsan bir takım durumlar hırçınlaşmanıza neden olabilir.

YÜKSELEN İKİZLER:  Bugün maddi açıdan seyahatlere , uzaklara, eğitimlere para ve ya vakit harcayabilirsiniz. Keyfinizi kaçırabilecek dış etkenlerden uzak durmalısınız.

YÜKSELEN YENGEÇ:  Bugün finansal konulara ağırlık verebilir, harcamalarınızı gözden geçirebilirsiniz. Maaş ve sürekli gelirler ile ilgili endişeleriniz olabilir.

YÜKSELEN ASLAN:  Bugün tüm dikkatiniz partnerinizde olacak. Onunla daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Kariyer ve toplumsal statüler alanında beklenmedik durumlar, partnerinizi ürkütebilir. Destek olacaksınız.

YÜKSELEN BAŞAK:  Bugün günlük işlerle , sağlıkla ve ya sağlıklı beslenme konularına yönelebilirsiniz. Günlük rutininizdeki aksaklıklar canınızı sıkabilir. Eğer bugün çalışacaksanız, uzaklarla bağlantılı olan konularda sakinliğinizi korumalısınız.

YÜKSELEN TERAZİ:  Bugün çocuklar, aşk hayatı, eğlence, hobiler ön plana çıkabilir. Kalabalık gruplardan çok az insanla görüşmeyi tercih edeceksiniz. Harcamalardaki artış sizi tedirgin edebilir.

YÜKSELEN AKREP:  Bugün aileniz ile evinizde vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Uzaktan akrabalarınız sizi ziyarete gelebilir. Partnerinizin isyankar duruşu canınızı sıkabilir.

YÜKSELEN YAY: Bugün, farklı ve sıra dışı özümler konusunda epey yaratıcı olabilirsiniz. Ailenizle birlikte yakın çevrenizdeki organizasyonlara katılmanız mümkün. Boğazına dikkat etmelisiniz.

YÜKSELEN OĞLAK: Bugün, partnerinizin maddi desteğe ihtiyacı olabilir ve ya o sizi maddi manevi açıdan desteklemek isteyebilir. Çocuklar ve aşk hayatınızdaki sürprizler fevri davranmanıza yol açabilir.

YÜKSELEN KOVA: Bugün, tüm dikkatinizi kişisel bakıma ve görünüme verebilirsiniz. Günlük rutininizi ve evdeki işlerinizi düzenlemek isteyeceksiniz. Aile ve ev içindeki sürpriz durumlar canınızı sıkabilir.

YÜKSELEN BALIK: Bugün, çocuğunuzla ve sevgilinizle baş başa olmak, yalnız kalmak, kafa dinlemek isteyebilirsiniz. Maddi konularda gerektiğinden fazla zihninizi yormanız sizi yıpratabilir.

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş