Günlük burç yorumları..

Bugün size kariyer, aşk, para ve ilişki konusunda neler getirecek?

 

27.12.2019 

Bugün, Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam ediyor. Akşam saatlerinde yılda bir kez gerçekleşen Güneş – Jupiter kavuşumuna tanık olacağız. Güneş Jupiter kavuşumu hayatımızda büyüme ve gelişme potansiyeli taşıyan alanlarda egomuzu harekete geçecek. Özgüvenimiz tavan yapabilir.

YÜKSELEN KOÇ: Uzaklarla bağlantılı şirketler, üst düzey yöneticiler ve ya otoriteler karşısında rekabet içinde bulunacağınız ve kendinizi ispat edeceğiniz bir gün. Kendinizle gurur duyabilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA:  Aileniz ve ya evinizle ilgili bir takım gelişmeler, uzaklara taşınmak, birlikte yapılacak seyahatler gibi konular sizi bugün mutlu edebilir.

YÜKSELEN İKİZLER: Maddi anlamda önemli destekler ve fırsatlar elde edebileceğiniz bir gün. Parasal konularda şans sizinle. Ortağınız ve ya partneriniz ile ortak bir yatırım size büyük para kazandırabilir.

YÜKSELEN YENGEÇ:  Maddi konularla ilgili sözleşmeler, kontratlar, yasal süreçler için önemli ve iyicil bir gün. Fırsattan yararlanmalısınız.

YÜKSELEN ASLAN:  Bugün kendinizi iş yerinde gösterebilirsiniz. Özellikle yabancı dil, farklı kültürler alanındaki potansiyelinizi gösterebilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK:  Bugün çocuklar ve aşk hayatınızla ilgili muhteşem bir gün olabilir. Değer ve zaman verdiğiniz bir alanda bir iş potansiyeli sizi bekliyor. Fırsatı değerlendirin. Aileniz ve ya eviniz büyüyebilir. Çocuk sahibi olma ihtimaliniz bu sene çok yüksek.

YÜKSELEN TERAZİ:  Bugün aile ve ev hayatınız, yakın çevre, kardeşler sayesinde size mutluluk verebilir. Sahip olduğunuz bilgi, size bambaşka kapılar açabilir. Evden yürüttüğünüz bir işiniz varsa büyüme fırsatları yakalayabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP:  Bugün, kariyer, üst düzey yöneticiler ve ya işinizdeki geleceğiniz konusunda önemli fırsatlar ayağınıza gelecek. Terfi edebilir, sorumluluklarınızla birlikte özgüveniniz artabilir.

YÜKSELEN YAY: Bugün, gelirler ve kazançlar konusunda önünüze önemli fırsatlar çıkabilir. Değerlendirmelisiniz. Farklı felsefeler ve kültürler, yabancı kişilerden alacağınız destek bu bağlamda önem kazanıyor. Kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK: Bugün, kendinize yatırım yapabilir, imajınıza ve görünümünüze daha özen gösterebilirsiniz. Hayata farklı bir perspektiften bakmanın huzurunu yaşayacaksınız.

YÜKSELEN KOVA: Bugün, yabancı kişiler, farklı felsefeler, öğretiler, yüksek öğrenim ışığında kendi içinize dönerek iş ve kariyer konusundaki tüm kaygılarınızdan ve korkularınızdan arınabilirsiniz. Partnerinizin desteği size büyük.

YÜKSELEN BALIK: Bugün, kariyer çevresi ve üst düzey yöneticilerle olan ilişkilerinize dikkat! Size daha iyi bir gelecek sağlayabilecek, bu alanda kılavuz olabilecek biriyle karşılaşabilirsiniz. Geleceğiniz umut dolu.

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş