9 – 15 Temmuz 2018 Haftalık Burç Yorumları

YÜKSELEN KOÇ

Bu hafta, gökyüzünde oldukça önemli bir hafta olacak.
Hafta, Merkür’ün Jupiter ile çatışmasıyla başlıyor. Aşk hayatınız, çocuklar, hobiler, eğlence ve tatil, yaratıcılık gerektiren konular sohbet konunuz olabilir, bu konularda çok fazla düşünmek ve kafa yormak zorunda kalabilirsiniz. Abartılı laflar ve ya riskli kararlardan uzak durmalısınız. Kendinize aşırı güvenebilir, fakat yanılabilirsiniz.
Aynı gün, Venus Başak burcuna geçiyor, 8 Ağustos’a kadar , çalışma ortamınız, şartlarınız, ilişkileriniz ve de sağlığınız bu süreçte daha iyiye gidebilir. Olumlu gelişmelere sahne olabilir.
10 Temmuz’da, Jupiter Akrep burcunda ileri harekete başlıyor.. Jupiter, Aralık 2017’den beri Retro alanda olan ve de Mart ortasından bu yana geri gittiği süreçte, borçlar, banka, kredi, partnerinizle ortak gelirler, miras ve ek gelirler alanında benimsediğiniz felsefeleri ve inançları sorgulamanıza ve de bu bakış açılarında ne gibi çatlaklar olduğunu görmenize, onları tamir etmenize yardımcı oldu. Artık bu alanda ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.
11 Temmuz’da, Venus ile Uranus arasındaki açı, maddi alanda beklenmedik bir kapı açabilir. Ve ya sürpriz harcamalarınız olabilir.
13 Temmuz’daki Parçalı Güneş tutulması, aile, yuva, ev ve gayrimenkul alanında önemli bir bitiş ve başlangıca işaret etmekte. Tutulmanın etkisinde olan 6 ay boyunca, özellikle kariyer ve aile arasında ciddi baskı ve stres altında kalmanız mümkün. Her iki tarafı da memnun etmek kolay olmayabilir. Kariyer alanında manipulatif ve de baskı yapan kişilerle savaşmak durumunda kalabilirsiniz.
14 Temmuz’da, Venus ‘un Saturn ile kuracağı ilişki sonucunda, kariyerinizi daha da sağlamlaştıracak adımlar atabilirsiniz. Mesleki alanda başarı ve takdir sizin olabilir.

YÜKSELEN BOĞA

Bu hafta, gökyüzünde oldukça önemli bir hafta olacak.
Hafta, Merkür’ün Jupiter ile çatışmasıyla başlıyor. Aile, yuva, ev ve gayrimenkul alanları sohbet konunuz olabilir, bu konularda çok fazla düşünmek ve kafa yormak zorunda kalabilirsiniz. Abartılı laflar ve ya riskli kararlardan uzak durmalısınız. Kendinize aşırı güvenebilir, fakat yanılabilirsiniz.
Aynı gün, Venus Başak burcuna geçiyor, 8 Ağustos’a kadar çocuklar, aşk hayatınız, hobiler, tatil ve eğlence ile ilgili konularda şanslı olabilir, büyük keyif alabilirsiniz.
10 Temmuz’da, Jupiter Akrep burcunda ileri harekete başlıyor.. Jupiter, Aralık 2017’den beri Retro alanda olan ve de Mart ortasından bu yana geri gittiği süreçte, ikili ilişkiler, ortaklıklar, partnerlik ve de işvereniniz ile ilgili alanda benimsediğiniz felsefeleri ve inançları sorgulamanıza ve de bu bakış açılarında ne gibi çatlaklar olduğunu görmenize, onları tamir etmenize yardımcı oldu. Artık bu alanda ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.
11 Temmuz’da, Venus ile Uranus arasındaki açı, aşk, flört, cinsellik ile ilgili alanda beklenmedik ve sıradışı bir kişinin kapınızı çalmasına neden olabilir. Kafanız karışabilir. Ayrıca çocuklarla son derece keyifli ve eğlenceli vakit geçirmeniz mümkün.
13 Temmuz’daki Parçalı Güneş tutulması, kardeşler, yakın çevre, yaşadığınız ortam, iletişim tarzınız ve düşünme tarzınız ile ilgili alanda önemli bir bitiş ve başlangıca işaret etmekte. Tutulmanın etkisinde olan 6 ay boyunca, özellikle başkalarının fikirleri ve sizin düşünceleriniz arasında ciddi baskı ve stres altında kalmanız mümkün. Karşı tarafı anlamakta zorlanabilir, uzaklarla olan iletişiminizde baskı ve stresle karşılaşabilirsiniz. Kariyeriniz nedeniyle uzak yerlere seyahatler ve yabancı ülkeler, yabancı kişiler gibi alanlarda manipulatif ve de baskı yapan kişilerle savaşmak durumunda kalabilirsiniz.
14 Temmuz’da, Venus ‘un Saturn ile kuracağı ilişki sonucunda, yeteneklerinizi ve becerilerinizi ispat ederek kariyerinizi sağlamlaştıracak adımlar atabilirsiniz. Uzaklar, farklı ülkelerdeki ve ya farklı kökendeki kişilerle güven ve sadakat teşkil eden bir ilişki kurabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER

Bu hafta, gökyüzünde oldukça önemli bir hafta olacak.
Hafta, Merkür’ün Jupiter ile çatışmasıyla başlıyor. Kardeşler, yakın çevre ile olan ilişkileriniz, kısa seyahatler sohbet konunuz olabilir, bu konularda çok fazla düşünmek ve kafa yormak zorunda kalabilirsiniz. Abartılı laflar ve ya riskli kararlardan uzak durmalısınız. Kendinize aşırı güvenebilir, fakat yanılabilirsiniz.
Aynı gün, Venus Başak burcuna geçiyor, 8 Ağustos’a kadar aile, ev, yuva, gayrimenkul ile ilgili konularda şanslı olabilir, büyük keyif alabilirsiniz. Evde sevdiklerinizle birlikte güzel vakit geçirebilirsiniz. Evinizi güzelleştirmek için kolları sıvayabilirsiniz.
10 Temmuz’da, Jupiter Akrep burcunda ileri harekete başlıyor.. Jupiter, Aralık 2017’den beri Retro alanda olan ve de Mart ortasından bu yana geri gittiği süreçte, çalışma alanınız, şartlarınız, ilişkileriniz ayrıca sağlığınız ve günlük düzeniniz ile ilgili alanda benimsediğiniz felsefeleri ve inançları sorgulamanıza ve de bu bakış açılarında ne gibi çatlaklar olduğunu görmenize, onları tamir etmenize yardımcı oldu. Artık bu alanda ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.
11 Temmuz’da, Venus ile Uranus arasındaki açı, evinizi bir aşk yuvasına dönüştürebilir, birlikte olduğunuz kişiyle sürpriz bir kutlama yapabilirsiniz. Ailenizle güzel vakit geçirebilirsiniz.
13 Temmuz’daki Parçalı Güneş tutulması, gelirler, kazançlar, sahip olduğunuz mülkler , manevi değerler aynı zamanda kendinize verdiğiniz değer ile ilgili alanda önemli bir bitiş ve başlangıca işaret etmekte. Tutulmanın etkisinde olan 6 ay boyunca, özellikle gelirler, kazançlar ve de borçlar, harcamalar, banka ve krediler arasında ciddi baskı ve stres altında kalmanız mümkün. Banka, kredi ve harcamalar alanında, manipulatif ve de baskı yapan kişilerle savaşmak durumunda kalabilirsiniz.
14 Temmuz’da, Venus ‘un Saturn ile kuracağı ilişki sonucunda, maddi konularda, harcamaların kısıtlanması, bütçe yapma gibi kararlar alabilir ve birlikte olduğunuz kişiyle olan ilişkinizi daha da sağlamlaştıracak adımlar atabilirsiniz. Evinizde, yuvanızda daha fazla güven ve huzur hissedebilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

Bu hafta, gökyüzünde oldukça önemli bir hafta olacak.
Hafta, Merkür’ün Jupiter ile çatışmasıyla başlıyor. Maddi konular, gelirler, kazançlar, sahip olduğunuz mülkler, manevi değerler ve kendinize verdiğiniz değer ile ilgili alanlar sohbet konunuz olabilir, bu konularda çok fazla düşünmek ve kafa yormak zorunda kalabilirsiniz. Abartılı laflar ve ya riskli kararlardan uzak durmalısınız. Kendinize aşırı güvenebilir, fakat yanılabilirsiniz.
Aynı gün, Venus Başak burcuna geçiyor, 8 Ağustos’a kadar kardeşler, yakın çevre ile olan ilişkileriniz, kısa seyahatler ile ilgili konularda şanslı olabilir, büyük keyif alabilirsiniz. Yakın yerlere seyahat edebilir, sevdiklerinizle birlikte güzel vakit geçirebilirsiniz.
10 Temmuz’da, Jupiter Akrep burcunda ileri harekete başlıyor.. Jupiter, Aralık 2017’den beri Retro alanda olan ve de Mart ortasından bu yana geri gittiği süreçte,çocuklar, aşk, flört, hobiler, yaratıcılık gerektiren alanlar, tatil ve eğlence ile ilgili alanda benimsediğiniz felsefeleri ve inançları sorgulamanıza ve de bu bakış açılarında ne gibi çatlaklar olduğunu görmenize, onları tamir etmenize yardımcı oldu. Artık bu alanda ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.
11 Temmuz’da, Venus ile Uranus arasındaki açı, beklenmedik sosyal ortamlarda ve ya etkinliklerde bulunmanıza neden olabilir.
13 Temmuz’daki Parçalı Güneş tutulması, görünümünüz, imajınız, tarzınız, ikili ilişkilerdeki duruşunuz ve hayatınızla ilgili kararlar alanında önemli bir bitiş ve başlangıca işaret etmekte. Kendinizi yenileme zamanı. Tutulmanın etkisinde olan 6 ay boyunca, özellikle kendi istekleriniz, arzularınız, ve de partneriniz ve ortağınız, ya da işvereniniz arasında kalıp ciddi baskı ve stres hissetmeniz mümkün. Eşiniz, ortağınız ve de işvereniniz ile olan ilişkinizde manipulatif ve de baskıcı bir tavıra karşı savaşmak durumunda kalabilirsiniz.
14 Temmuz’da, Venus ‘un Saturn ile kuracağı ilişki sonucunda,yine de ikili ilişkiler alanında önemli ve sağlam adımlar atabilirsiniz. İşinizi ve ya ilişkinizi daimi kılabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN

Bu hafta, gökyüzünde oldukça önemli bir hafta olacak.
Hafta, Merkür’ün Jupiter ile çatışmasıyla başlıyor. İmajınız, görünümünüz, tarzınız, hayatınız ile ilgili genel anlamda düşünceleriniz ve bakış açınız ile ilgili alanlar sohbet konunuz olabilir, özellikle de aile, yuva, ev gibi konularla ilgili çok fazla düşünmek ve kafa yormak zorunda kalabilirsiniz. Abartılı laflar ve ya riskli kararlardan uzak durmalısınız. Kendinize aşırı güvenebilir, fakat yanılabilirsiniz.
Aynı gün, Venus Başak burcuna geçiyor, 8 Ağustos’a kadar maddi konular, gelirler ve kazançlar ile ilgili konularda şanslı olabilir, çok fazla alışveriş yapabilirsiniz.
10 Temmuz’da, Jupiter Akrep burcunda ileri harekete başlıyor.. Jupiter, Aralık 2017’den beri Retro alanda olan ve de Mart ortasından bu yana geri gittiği süreçte, aile, yuva ve eviniz ile ilgili alanda benimsediğiniz felsefeleri ve inançları sorgulamanıza ve de bu bakış açılarında ne gibi çatlaklar olduğunu görmenize, onları tamir etmenize yardımcı oldu. Artık bu alanda ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.
11 Temmuz’da, Venus ile Uranus arasındaki açı, kariyeriniz vasıtasıyla size maddi alanda bir şans ve ya fırsat sunabilir.
13 Temmuz’daki Parçalı Güneş tutulması, içsel anlamda bir uyanışa ve farkındalığa işaret etmekte. Bilinçaltınızdaki korkularınızı ve endişelerinizi terk etmek için bir fırsat yakalayabilirsiniz. Ve ya gizli bir proje ve ya girişim için düğmeye basabilirsiniz. Tutulmanın etkisinde olan 6 ay boyunca, özellikle sağlığınız, günlük düzeniniz ve de çalışma alanında hissettiğiniz baskı ve stres, korkularınızı ve endişelerinizi, duygusal iç dünyanızı derinden etkileyebilir, kendinizi korumak, savunmak durumunda kalabilirsiniz.
14 Temmuz’da, Venus ‘un Saturn ile kuracağı ilişki sonucunda, çalışma alanında şartlar ve gelirler ön plana çıkabilir, bu alanda önemli ve sağlam adımlar atabilirsiniz. İşinizi ve gelirinizi garantiye alabilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK

Bu hafta, gökyüzünde oldukça önemli bir hafta olacak.
Hafta, Merkür’ün Jupiter ile çatışmasıyla başlıyor. Kariyer ve işiniz ile ilgili alanda çok fazla düşünmek ve kafa yormak zorunda kalabilirsiniz. Abartılı laflar ve ya riskli kararlardan uzak durmalısınız. Kendinize aşırı güvenebilir, fakat yanılabilirsiniz.
Aynı gün, Venus Başak burcuna geçiyor, 8 Ağustos’a kadar giyiminiz, kuşamınız, görünümünüz ile ilgili alanda aşırı özen gösterebilir, ikili ilişkilerde daha keyifli ve zevkli vakit geçirebilirsiniz.
10 Temmuz’da, Jupiter Akrep burcunda ileri harekete başlıyor.. Jupiter, Aralık 2017’den beri Retro alanda olan ve de Mart ortasından bu yana geri gittiği süreçte, iletişiminiz, fikirleriniz, düşünme tarzınız, kardeşleriniz ile olan ilişkileriniz, varsa aracınız ile ilgili alanda benimsediğiniz felsefeleri ve inançları sorgulamanıza ve de bu bakış açılarında ne gibi çatlaklar olduğunu görmenize, onları tamir etmenize yardımcı oldu. Artık bu alanda ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.
11 Temmuz’da, Venus ile Uranus arasındaki açı, uzaklar, seyahatler ve ya yüksek öğrenim ile ilgili bir şans ve ya fırsat sunabilir.
13 Temmuz’daki Parçalı Güneş tutulması, sosyal ortamlar, arkadaşlıklar ve de gruplar ile ilgili alanda yeni bir başlangıca işaret etmekte. Ve ya uzun vadeli planlarınıza bir yenisi eklenebilir.. Tutulmanın etkisinde olan 6 ay boyunca, özellikle girdiğiniz bu yeni ortamlarda, gruplar içinde kendinizi ispat etme konusunda stres ve baskı altında kalabilirsiniz.
14 Temmuz’da, Venus ‘un Saturn ile kuracağı ilişki sonucunda, bir hobinizi işe dönüştürebilir, ve ya kendinizi iş alanında ispat ederek önemli bir başarıya imza atabilir, dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ

Bu hafta, gökyüzünde oldukça önemli bir hafta olacak.
Hafta, Merkür’ün Jupiter ile çatışmasıyla başlıyor. Sosyal ortamlar, gruplar ve arkadaşlıklar, aynı zamanda uzun vadeli planlarınız ile ilgili alanda çok fazla düşünmek ve kafa yormak zorunda kalabilirsiniz. Abartılı laflar ve ya riskli kararlardan uzak durmalısınız. Kendinize maddi alanda aşırı güvenebilir, fakat yanılabilirsiniz.
Aynı gün, Venus Başak burcuna geçiyor, 8 Ağustos’a kadar bilinçaltınız, mahremiyetiniz, ilişkileriniz ile ilgili kendi içinize kapanabilir, yalnızlıktan keyif alabilirsiniz. Platonik aşklar, cinsellik, gizli ilişkiler önem kazanabilir.
10 Temmuz’da, Jupiter Akrep burcunda ileri harekete başlıyor.. Jupiter, Aralık 2017’den beri Retro alanda olan ve de Mart ortasından bu yana geri gittiği süreçte, maddi konular, gelirler, kazançlar, kendinize verdiğiniz değer ve genel anlamda manevi değerleriniz ile ilgili alanda benimsediğiniz felsefeleri ve inançları sorgulamanıza ve de bu bakış açılarında ne gibi çatlaklar olduğunu görmenize, onları tamir etmenize yardımcı oldu. Artık bu alanda ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.
11 Temmuz’da, Venus ile Uranus arasındaki açı, gizli bir kaçamağa ve ya birlikte olduğunuz kişiyle tutkulu bir gece geçirmenize yardımcı olabilir.
13 Temmuz’daki Parçalı Güneş tutulması, kariyeriniz, mesleğiniz, toplum önündeki statünüz ile ilgili alanda yeni bir başlangıca işaret etmekte. Önemli bir dönüm noktasından geçmektesiniz. Tüm ışıkları üzerinize çekmek için yeterli potansiyele sahipsiniz, elinize geçen fırsatları değerlendirmelisiniz. Tutulmanın etkisinde olan 6 ay boyunca, özellikle aile ve kariyer arasında ciddi baskı ve stres altında kalmanız mümkün. Her iki tarafı da memnun etmek kolay olmayabilir. Aile, yuva ve eviniz ile ilgili alandaki sorumluluklarınız artabilir, bu alanı yönetmekte zorlanabilirsiniz.
14 Temmuz’da, Venus ‘un Saturn ile kuracağı ilişki sonucunda, aile ve yuva kurma isteğiniz doğrultusunda birlikteliğiniz önem kazanabilir, birbirinize sözler verebilir, ilişkinizi bir sonraki boyuta taşımakla ilgili kararlar alabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP

Bu hafta, gökyüzünde oldukça önemli bir hafta olacak.
Hafta, Merkür’ün Jupiter ile çatışmasıyla başlıyor. Kariyeriniz, mesleğiniz, bulunduğunuz pozisyon ile ilgili alanda çok fazla düşünmek ve kafa yormak zorunda kalabilirsiniz. Abartılı laflar ve ya riskli kararlardan uzak durmalısınız. Kendinize aşırı güvenebilir, fakat yanılabilirsiniz.
Aynı gün, Venus Başak burcuna geçiyor, 8 Ağustos’a kadar sosyal çevreniz, etkinlikler, arkadaşlıklar alanında, oldukça keyif alabilirsiniz.
10 Temmuz’da, Jupiter Akrep burcunda ileri harekete başlıyor.. Jupiter, Aralık 2017’den beri Retro alanda olan ve de Mart ortasından bu yana geri gittiği süreçte, hayatınız, imajınız, görünümünüz, partneriniz ile olan ilişkinizde duruşunuz ile ilgili alanda benimsediğiniz felsefeleri ve inançları sorgulamanıza ve de bu bakış açılarında ne gibi çatlaklar olduğunu görmenize, onları tamir etmenize yardımcı oldu. Artık bu alanda ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.
11 Temmuz’da, Venus ile Uranus arasındaki açı, katıldığınız bir ortamda, sürpriz bir aşka yelken açmanıza neden olabilir. Sıra dışı bir kişiden oldukça fazla etkilenebilirsiniz.
13 Temmuz’daki Parçalı Güneş tutulması, uzaklar, farklı ülkeler, seyahatler, felsefeler ve öğretiler, yüksek öğrenim ve basın yayın gibi alanlarda önemli bir başlangıca işaret etmekte. Tutulmanın etkisinde olan 6 ay boyunca, özellikle iletişim ve bakış açısı konusunda ciddi baskı ve stres altında kalmanız mümkün. Her iki tarafı da memnun etmek kolay olmayabilir. Kendi fikrinizi karşı tarafa kabul ettirmek için oldukça fazla çaba gösterebilirsiniz.
14 Temmuz’da, Venus ‘un Saturn ile kuracağı ilişki sonucunda, kariyer gelirleriniz ile ilgili anlaşma sağlayabilir, kontrat ve ya sözleşmelere imza atabilir, el sıkışabilirsiniz.

YÜKSELEN YAY

Bu hafta, gökyüzünde oldukça önemli bir hafta olacak.
Hafta, Merkür’ün Jupiter ile çatışmasıyla başlıyor. Uzaklar, farklı ülkeler, seyahatler, felsefeler ve öğretiler, yüksek öğrenim ve basın yayın gibi konularda çok fazla düşünmek ve kafa yormak zorunda kalabilirsiniz. Abartılı laflar ve ya riskli kararlardan uzak durmalısınız. Kendinize aşırı güvenebilir, fakat yanılabilirsiniz.
Aynı gün, Venus Başak burcuna geçiyor, 8 Ağustos’a kadar kariyer, sosyal statü ve ya mesleki alanda, başarılara imza atabilir, otoriteler tarafından takdir edilebilirsiniz.
10 Temmuz’da, Jupiter Akrep burcunda ileri harekete başlıyor.. Jupiter, Aralık 2017’den beri Retro alanda olan ve de Mart ortasından bu yana geri gittiği süreçte, korkular ve endişeler, bilinçaltınızda sizi rahatsız eden konular ile ilgili alanda benimsediğiniz felsefeleri ve inançları sorgulamanıza ve de bu bakış açılarında ne gibi çatlaklar olduğunu görmenize, onları tamir etmenize yardımcı oldu. Artık bu alanda ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.
11 Temmuz’da, Venus ile Uranus arasındaki açı, kariyer ve mesleki alanda ani ve beklenmedik bir fırsat elde etmenize neden olabilir.
13 Temmuz’daki Parçalı Güneş tutulması, ortak gelirler, kazançlar, borçlar, banka ve ya kredi gibi alanlarda önemli bir başlangıca işaret etmekte. Tutulmanın etkisinde olan 6 ay boyunca, özellikle gelirler, kazançlar, borçlar ve harcamalar arasında üzerinizde ciddi baskı ve stres hissetmeniz mümkün. Daha fazla kazanmak , ticari alanda sahip olduğunuz mülkler ve yatırımlar ile ilgili kararlar almak konusunda hissettiğiniz sorumluluk ağır gelebilir.
14 Temmuz’da, Venus ‘un Saturn ile kuracağı ilişki sonucunda, kariyeriniz de elde edeceğiniz başarıyla birlikte kazançlar ve ya gelirler alanında bir takım anlaşmalar ve sözleşmeler gündeme gelebilir. Size bir takım sözler verilebilir.

YÜKSELEN OĞLAK

Bu hafta, gökyüzünde oldukça önemli bir hafta olacak.
Hafta, Merkür’ün Jupiter ile çatışmasıyla başlıyor. Ortak gelirler, kazançlar, borçlar, banka ve ya kredi gibi alanlarda çok fazla düşünmek ve kafa yormak zorunda kalabilirsiniz. Abartılı laflar ve ya riskli kararlardan uzak durmalısınız. Kendinize aşırı güvenebilir, fakat yanılabilirsiniz.
Aynı gün, Venus Başak burcuna geçiyor, 8 Ağustos’a kadar uzaklar, seyahatler, farklı kültürler ile ilgili alanda keyifli vakitler geçirebilirsiniz. İş nedeniyle gittiğiniz seyahatler bile sizi mutlu edebilir.
10 Temmuz’da, Jupiter Akrep burcunda ileri harekete başlıyor.. Jupiter, Aralık 2017’den beri Retro alanda olan ve de Mart ortasından bu yana geri gittiği süreçte, sosyal ortamlar, çevreler, arkadaşlıklar, bunun yanı sıra uzun vadeli planlar ve gelecek beklentileri ile ilgili alanda benimsediğiniz felsefeleri ve inançları sorgulamanıza ve de bu bakış açılarında ne gibi çatlaklar olduğunu görmenize, onları tamir etmenize yardımcı oldu. Artık bu alanda ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.
11 Temmuz’da, Venus ile Uranus arasındaki açı, beklenmedik bir tatil planının ve ya farklı kökenden biriyle bir aşkın kapısını aralayabilir.
13 Temmuz’daki Parçalı Güneş tutulması, birliktelikler, ortaklıklar, partnerlik gibi alanlarda önemli bir başlangıca işaret etmekte. Tutulmanın etkisinde olan 6 ay boyunca, özellikle önemli bir ilişkiye adım atmanın ve ya bir kontrat imzalamanızın üzerinizde ciddi baskısı ve stresini hissetmeniz mümkün. Sorumluluklar size ağır gelebilir.
14 Temmuz’da, Venus ‘un Saturn ile kuracağı ilişki sonucunda, kariyeriniz ve ya toplumsal statünüz ile ilgili sevinçli haberler ile hayatınıza yeni bir yön verebilirsiniz. Güven ve sadakat içinde hissetmeniz sizi daha huzurlu kılabilir.

YÜKSELEN KOVA

Bu hafta, gökyüzünde oldukça önemli bir hafta olacak.
Hafta, Merkür’ün Jupiter ile çatışmasıyla başlıyor. İkili ilişkiler, ortaklıklar, partnerlik ve de işvereniniz ile olan ilişkinizle ilgili alanda çok fazla düşünmek ve kafa yormak zorunda kalabilirsiniz. Abartılı laflar ve ya riskli kararlardan uzak durmalısınız. Kendinize aşırı güvenebilir, yanılabilirsiniz.
Aynı gün, Venus Başak burcuna geçiyor, 8 Ağustos’a kadar borçlar, banka, kredi, partnerinizle ortak gelirler, miras ve ek kazançlar ile ilgili alanda olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Ek kazançlar ve gelirler gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle ilişkiniz daha samimi ve tutkulu olabilir.
10 Temmuz’da, Jupiter Akrep burcunda ileri harekete başlıyor.. Jupiter, Aralık 2017’den beri Retro alanda olan ve de Mart ortasından bu yana geri gittiği süreçte, kariyer, sosyal statü ve mesleki alan ile ilgili konularda benimsediğiniz felsefeleri ve inançları sorgulamanıza ve de bu bakış açılarında ne gibi çatlaklar olduğunu görmenize, onları tamir etmenize yardımcı oldu. Artık bu alanda ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.
11 Temmuz’da, Venus ile Uranus arasındaki açı, beklenmedik bir para ve ya maddi alanda bir fırsat elde etmenize neden olabilir. Ödül ve ya hediye alabilirsiniz.
13 Temmuz’daki Parçalı Güneş tutulması, çalışma ortamı, alanı , şartları, sağlığınız veya günlük düzeninizle ilgili alanda önemli bir başlangıca işaret etmekte. Tutulmanın etkisinde olan 6 ay boyunca, özellikle kariyer alanında yapmak istedikleriniz , hırslarınız ve tutkuların bilinçaltınızda size baskı yaratabilir. Bir otorite altına çalışmak size zor gelebilir, kendinizi bu alanda yıpratabilir ve ya sabote edebilirsiniz. Sabırlı olmalı, kendi potansiyelinizi ortaya koymak için işvereniniz ve ya birlikte olduğunuz kişiden destek almalı, onların kılavuzluğunda hareket etmelisiniz.
14 Temmuz’da, Venus ‘un Saturn ile kuracağı ilişki sonucunda, maddi alanda elde edeceğiniz hediyeler ve ya fırsatlar ile sorumluluklarınızı yerine getirme konusunda hissettiğiniz endişeleri ve ya korkuları yok edebilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK

Bu hafta, gökyüzünde oldukça önemli bir hafta olacak.
Hafta, Merkür’ün Jupiter ile çatışmasıyla başlıyor. Çalışma ortamı, şartları ve de işiniz , sağlığınız ve ya günlük düzeniniz ile ilgili alanda çok fazla düşünmek ve kafa yormak zorunda kalabilirsiniz. Abartılı laflar ve ya riskli kararlardan uzak durmalısınız. Kendinize aşırı güvenebilir, fakat yanılabilirsiniz.
Aynı gün, Venus Başak burcuna geçiyor, 8 Ağustos’a kadar ikili ilişkiler, partneriniz, eşiniz, ortağınız ve ya işvereniniz ile ilgili alanda keyifli ve olumlu bir süreç içine girebilirsiniz. Partneriniz size karşı sevgi ve aşk dolu olabilir.
10 Temmuz’da, Jupiter Akrep burcunda ileri harekete başlıyor.. Jupiter, Aralık 2017’den beri Retro alanda olan ve de Mart ortasından bu yana geri gittiği süreçte, uzaklar, seyahatler, yabancı ülkeler ve ya farklı felsefe ve öğretiler ile ilgili alanda benimsediğiniz felsefeleri ve inançları sorgulamanıza ve de bu bakış açılarında ne gibi çatlaklar olduğunu görmenize, onları tamir etmenize yardımcı oldu. Artık bu alanda ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.
11 Temmuz’da, Venus ile Uranus arasındaki açı, birlikte olduğunuz kişiyle romantik ve tutkulu aynı zamanda beklenmedik bir buluşmaya işaret edebilir.. Harcamalarınızda artış olabilir..Ve ya bir hediye alabilirsiniz.
13 Temmuz’daki Parçalı Güneş tutulması, aşk hayatınız, çocuklar, yaratıcılık gerektiren konular, hobiler, tatil ve ya eğlence ile ilgili alanda önemli bir başlangıca işaret etmekte. Tutulmanın etkisinde olan 6 ay boyunca, özellikle kendinizi ispat etmeniz gereken konularda bir eser ve ya başarı ortaya koyabilirsiniz. Ve ya annelik , aileniz, çocuk sahibi olmak gibi konularda bir adım atabilirsiniz. Bu süreçte baskılamış olduğunuz özellikle bulunduğunuz çevre ve ortamdaki kişiler ve ya arkadaşlarınızdan baskı ve stres görebilirsiniz. Gelecek beklentileriniz ve ya uzun vadeli planlarınız konusunda kendinizi strese sokabilir, bu alanda gerçekleştirmek istedikleriniz için aşırı derecede çabalayabilirsiniz. Kendinizi yıpratmadan, sorumluluklarınızı yönetmeye çalışmalı ve kendinizi sabote etmekten kaçınmalısınız.
14 Temmuz’da, Venus ‘un Saturn ile kuracağı ilişki sonucunda, ikili ilişkiler, ortaklıklar, partneriniz ile olan ilişkinizi sağlamlaştırmak adına önemli adımlar atabilir, bir takım sözler verebilir, kontratlar ve ya sözleşmeler imzalayarak geleceğinizi garanti altına alabilirsiniz. Güven ve sadakat içinde hissetmeniz sizi daha huzurlu kılabilir.

 

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş