YÜKSELEN KOÇ

Güneş’in İkizler burcuna geçmesiyle birlikte Yükselen Koç’lar bir ay boyunca iletişim, düşünceler, fikirler, kardeşler, yakın çevre, eğitim, öğretim, kısa yolculuklar alanında ışığınızı parlatacaksınız..Fikirleriniz eyleme dönüşebilir. Kendinize olan güveniniz artabilir.

Yay burcunda oluşacak Dolunay ise, size uzaklar, seyahatler, yabancı ülkeler, felsefeler, öğretiler alanında bir takım aydınlanmalar ile birlikte yeni ufuklar açabilir. Bu alanda bir takım gerçekleri öğrenmek ve sınırları zorlamak için kolları sıvayabilirsiniz. Yeni öğretiler ve yeni deneyimler ile birlikte  bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Bu alanda sizin için bir bitiş ve tamamlanma söz konusudur.

Merkür’ün de İkizler burcuna geçmesiyle kardeşler, yakın çevre, eğitim, öğretim, kısa yolculuklar alanında sözlü, yazılı iletişiminiz artabilir. Fikirler kafanızda dolanabilir.

1 Haziran ile birlikte bazı kararlar alarak, sosyal ortamlar, arkadaşlar, organizasyonlar ve uzun vadeli planlarınız alanında eyleme geçebileceksiniz. Bu size oldukça keyif verebilir, mutlu olabilirsiniz.

2 Haziran’da ise ev ve aile alanında yaşayacağınız olumlu gelişmeler sonucunda bir takım hayaller kurabilir, yaratıcı kimliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz.

 

YÜKSELEN BOĞA

Güneş’in İkizler burcuna geçmesiyle birlikte Yükselen Boğa’lar, bir ay boyunca gelirler, kazançlar, sahip olduğunuz mülkler ve manevi değer yargılarınız alanında ışığınızı parlatacaksınız. Fikirleriniz eyleme dönüşebilir. Kendinize olan güveniniz artabilir.

Yay burcunda oluşacak Dolunay ise, size borçlar, harcamalar, banka, kredi, yan gelirler alanında bir takım aydınlanmalar ile birlikte yeni ufuklar açabilir. Bu alanda bir takım gerçekleri öğrenmek ve sınırları zorlamak için kolları sıvayabilirsiniz. Yeni öğretiler ve yeni deneyimler ile birlikte  bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Bu alanda sizin için bir bitiş ve tamamlanma söz konusudur.

Merkür’ün de İkizler burcuna geçmesiyle gelirler, kazançlar, sahip olduğunuz mülkler ve manevi değer yargılarınız alanında sözlü, yazılı iletişiminiz artabilir.  Fikirler kafanızda dolanabilir

1 Haziran ile birlikte bazı kararlar alarak, iş, kariyer ve mesleki alanda eyleme geçebileceksiniz. Bu size oldukça keyif verebilir, mutlu olabilirsiniz.

2 Haziran’da ise kardeşler, yakın çevre ve akrabalar, iletişim, eğitim, ulaşım araçları, kısa seyahatler alanında yaşayacağınız olumlu gelişmeler uzun vadeli planlarınızla ilgili bir takım hayaller kurmanıza neden olabilir, yaratıcı kimliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz.

 

YÜKSELEN İKİZLER

Güneş’in İkizler burcuna geçmesiyle birlikte Yükselen İkizler, bir ay boyunca dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Özel hayatınız, duruşunuz, kimliğiniz , imajınız, görünümünüz alanında ışığınızı parlatacaksınız..Fikirleriniz eyleme dönüşebilir. Kendinize olan güveniniz artabilir.

Yay burcunda oluşacak Dolunay ise, size ikili ilişkiler, birliktelikler, ortaklıklar alanında bir takım aydınlanmalar ile birlikte yeni ufuklar açabilir. Bu alanda bir takım gerçekleri öğrenmek ve sınırları zorlamak için kolları sıvayabilirsiniz. Yeni öğretiler ve yeni deneyimler ile birlikte  bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Bu alanda sizin için bir bitiş ve tamamlanma söz konusudur.

Merkür’ün de İkizler burcuna geçmesiyle imajınız, kimliğiniz, hayata bakış açınız ve ilişkilerdeki duruşunuz alanında sözlü, yazılı iletişiminiz artabilir.  Fikirler kafanızda dolanabilir.

1 Haziran ile birlikte bazı kararlar alarak, uzaklar, uzak seyahatler ve ya yabancı ülkeler ve onlarla olan iletişiminiz, farklı felsefeler ve öğretiler, yüksek öğrenim alanında eyleme geçebileceksiniz. Güzel gelişmeler size oldukça keyif verebilir, mutlu olabilirsiniz.

2 Haziran’da ise gelirler, kazançlar, sahip olduğunuz mülkler ve manevi değer yargıları alanında yaşayacağınız olumlu gelişmeler sonucunda bir takım hayaller kurabilir, yaratıcı kimliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz.

 

YÜKSELEN YENGEÇ

Güneş’in İkizler burcuna geçmesiyle birlikte Yükselen Yengeç’ler, bir ay boyunca kendi içinize kapanarak bilinçaltı, mahremiyet alanında ışığınızı parlatacaksınız..Fikirleriniz eyleme dönüşebilir. Kendinize olan güveniniz artabilir.

Yay burcunda oluşacak Dolunay ise, size işiniz, çalışma ortamınız, çalışma şartlarınız, ilişkileriniz,  günlük düzen ve rutininiz ayrıca sağlığınız alanında bir takım aydınlanmalar ile birlikte yeni ufuklar açabilir. Bu alanda bir takım gerçekleri öğrenmek ve sınırları zorlamak için kolları sıvayabilirsiniz. Yeni öğretiler ve yeni deneyimler ile birlikte  bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Bu alanda sizin için bir bitiş ve tamamlanma söz konusudur.

Merkür’ün de İkizler burcuna geçmesiyle kendinize saklamak istediğiniz bir takım fikirleriniz olabilir. Eleştirilmekten ve ya yanlış anlaşılmaktan çekinebilirsiniz. Duygusal travmalar, bilinçaltınızla ilgili fikirler kafanızda dolanabilir.

1 Haziran ile birlikte bazı kararlar alarak, bu bilinçaltında yatan travmalar, yanlış inançlar ve varsayımlar ile ilgili olarak derinlerde yatan korkularınız, travmalarınız alanında eyleme geçebileceksiniz. Güzel gelişmeler size oldukça keyif verebilir, mutlu olabilirsiniz. Yeniden doğduğunuzu, içsel anlamda bir dönüşümün başlangıcına adım atabilirsiniz.

2 Haziran’da ise özel hayatınız, duruşunuz, kimliğiniz , imajınız, görünümünüz alanında yaşayacağınız olumlu gelişmeler sonucunda bir takım hayaller kurabilir, yaratıcı kimliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Daha sevgi dolu, merhametli ve fedakar olabilirsiniz.

 

 

YÜKSELEN ASLAN

Güneş’in İkizler burcuna geçmesiyle birlikte Yükselen Aslan’lar, bir ay boyunca sosyal organizasyonlar, etkinlikler, gruplar alanında ışığınızı parlatacaksınız. Uzun vadeli planlarınız ile ilgili fikirleriniz eyleme dönüşebilir. Kendinize olan güveniniz artabilir.

Yay burcunda oluşacak Dolunay ise, size aşk, flört, çocuklar, hobiler, tatil ve eğlence alanında bir takım aydınlanmalar ile birlikte yeni ufuklar açabilir. Bu alanda bir takım gerçekleri öğrenmek ve sınırları zorlamak için kolları sıvayabilirsiniz. Yeni öğretiler ve yeni deneyimler ile birlikte  bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Bu alanda sizin için bir bitiş ve tamamlanma söz konusudur. Bir eseri tamamlayabilir, kendinizde yeni yetenekler keşfedebilirsiniz.

Merkür’ün de İkizler burcuna geçmesiyle sosyal organizasyonlar, etkinlikler, gruplar alanında sözlü, yazılı iletişiminiz artabilir.  Fikirler kafanızda dolanabilir. Arkadaşlarınızla fikir alışverişi yapabilirsiniz.

1 Haziran ile birlikte bazı kararlar alarak, ikili ilişkiler, birliktelikler, ortaklıklar alanında eyleme geçebileceksiniz. Güzel gelişmeler size oldukça keyif verebilir, mutlu olabilirsiniz.

2 Haziran’da ise platonik aşkınız varsa ve ya gizli tuttuğunuz bir ilişki bu alanda yaşayacağınız olumlu gelişmeler sonucunda bir takım hayaller kurabilir, yaratıcı kimliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz.

 

 

YÜKSELEN BAŞAK

Güneş’in İkizler burcuna geçmesiyle birlikte Yükselen Başak’lar, bir ay boyunca kariyer, profesyonel hayat, meslek ve toplum önündeki statünüz ile ilgili alanda ışığınızı parlatacaksınız. Fikirleriniz eyleme dönüşebilir. Kendinize olan güveniniz artabilir.

Yay burcunda oluşacak Dolunay ise, size aile, ev , gayrimenkul alanında bir takım aydınlanmalar ile birlikte yeni ufuklar açabilir. Bu alanda bir takım gerçekleri öğrenmek ve sınırları zorlamak için kolları sıvayabilirsiniz. Yeni öğretiler ve yeni deneyimler ile birlikte  bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Bu alanda sizin için bir bitiş ve tamamlanma söz konusudur. Evinizden ayrılabilir, hayatınızda bir dönem sonlanabilir.

Merkür’ün de İkizler burcuna geçmesiyle kariyer, profesyonel hayat, meslek ve toplum önündeki statünüz ile ilgili alanda sözlü, yazılı iletişiminiz artabilir.  Fikirler kafanızda dolanabilir

1 Haziran ile birlikte bazı kararlar alarak, çalışma ortamınız, çalışma şartlarınız, ilişkileriniz,  günlük düzen ve rutininiz ayrıca sağlığınız ile ilgili alanda eyleme geçebileceksiniz. Daha hırslı olabilirsiniz. Bu size oldukça keyif verebilir, mutlu olabilirsiniz.

2 Haziran’da ise kardeşler, uzun vadeli planlar alanında  ve ya katılmak istediğiniz etkinlikler, arkadaşlarla organizasyonlar ile ilgili yaşayacağınız olumlu gelişmeler sonucunda bir takım hayaller kurabilir, yaratıcı kimliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz.

 

 

YÜKSELEN TERAZİ

Güneş’in İkizler burcuna geçmesiyle birlikte Yükselen Terazi’ler bir ay boyunca uzaklar, uzak seyahatler ve ya yabancı ülkeler ve onlarla olan iletişiminiz , farklı felsefeler ve öğretiler alanında ışığınızı parlatacaksınız. Fikirleriniz eyleme dönüşebilir. Kendinize olan güveniniz artabilir.

Yay burcunda oluşacak Dolunay ise, size kardeşler, yakın çevre, eğitim, öğretim, kısa yolculuklar alanında bir takım aydınlanmalar ile birlikte yeni ufuklar açabilir. Bu alanda bir takım gerçekleri öğrenmek ve sınırları zorlamak için kolları sıvayabilirsiniz. Yeni öğretiler ve yeni deneyimler ile birlikte  bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Bu alanda sizin için bir bitiş ve tamamlanma söz konusudur.

Merkür’ün de İkizler burcuna geçmesiyle uzaklar, uzak seyahatler ve ya yabancı ülkeler ve onlarla olan iletişiminiz , farklı felsefeler ve öğretiler alanında sözlü, yazılı iletişiminiz artabilir.  Fikirler kafanızda dolanabilir.

1 Haziran ile birlikte bazı kararlar alarak, çocuklar, aşk, flört, yetenekler, hobiler, zevkler alanında eyleme geçebileceksiniz. Bu size oldukça keyif verebilir, mutlu olabilirsiniz.

2 Haziran’da ise kariyer, profesyonel hayat, meslek ve toplum önünüzdeki statünüz ile ilgili yaşayacağınız olumlu gelişmeler sonucunda bir takım hayaller kurabilir, yaratıcı kimliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz.

 

 

YÜKSELEN AKREP

Güneş’in İkizler burcuna geçmesiyle birlikte Yükselen Akrep’ler bir ay boyunca borçlar, harcamalar, banka, kredi ve miras alanında ışığınızı parlatacaksınız. Fikirleriniz eyleme dönüşebilir. Kendinize olan güveniniz artabilir.

Yay burcunda oluşacak Dolunay ise, size gelirler, kazançlar, sahip olduğunuz mülkler ve manevi değer yargıları alanında bir takım aydınlanmalar ile birlikte yeni ufuklar açabilir. Bu alanda bir takım gerçekleri öğrenmek ve sınırları zorlamak için kolları sıvayabilirsiniz. Yeni öğretiler ve yeni deneyimler ile birlikte  bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Bu alanda sizin için bir bitiş ve tamamlanma söz konusudur.

Merkür’ün de İkizler burcuna geçmesiyle borçlar, harcamalar, banka, kredi ve miras ve onlarla olan iletişiminiz , sözlü, yazılı iletişiminiz artabilir.  Fikirler kafanızda dolanabilir.

1 Haziran ile birlikte bazı kararlar alarak, aile, ev , gayrimenkul alanında eyleme geçebileceksiniz.

2 Haziran’da ise ile uzaklar, uzak seyahatler ve ya yabancı ülkeler ve onlarla olan iletişiminiz, farklı felsefeler ve öğretiler, yüksek öğrenim gibi alanlarda yaşayacağınız olumlu gelişmeler sonucunda bir takım hayaller kurabilir, yaratıcı kimliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz.

 

 

YÜKSELEN YAY

Güneş’in İkizler burcuna geçmesiyle birlikte Yükselen Yay’lar bir ay boyunca ikili ilişkiler, birliktelikler, ortaklıklar alanında ışığınızı parlatacaksınız. Partnerinize düşkünlüğünüz artabilir, bu süreçte onunla daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Fikirleriniz eyleme dönüşebilir. Kendinize olan güveniniz artabilir.

Yay burcunda oluşacak Dolunay ise, size özel hayatınız, duruşunuz, kimliğiniz , imajınız, görünümünüz alanında bir takım aydınlanmalar ile birlikte yeni ufuklar açabilir. Bu alanda sınırlarınızı zorlamak için kolları sıvayabilirsiniz. Kendinizi değerlendirmek, kendinize önem vermek, başkalarına kendinizi ispat etmek ve ya kanıtlamak, tüm duygularınızı ortaya çıkarmak için çaba gösterebilirsiniz. Hayatınızda veda etmek istediklerinizi kolaylıkla geride bırakabileceksiniz. Yeni öğretiler ve yeni deneyimler ile birlikte  bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Bu alanda sizin için bir bitiş ve tamamlanma söz konusudur.

Merkür’ün de İkizler burcuna geçmesiyle ikili ilişkiler, birliktelikler, ortaklıklar ve onlarla olan  sözlü, yazılı iletişiminiz artabilir. Fikirler kafanızda dolanabilir.

1 Haziran ile birlikte bazı kararlar alarak, kardeşler, yakın çevre, eğitim, öğretim, kısa yolculuklar alanında eyleme geçebileceksiniz. Bu size oldukça keyif verebilir, mutlu olabilirsiniz. Yakın yere partnerinizle bir kaçamak yapabilirsiniz.

2 Haziran’da ise ile banka, kredi,miras ve ya sigorta gibi yan maddi desteklerdeki bir takım güzel gelişmeler sonucunda ev, aile, gayrimenkul alanlarında bir takım hayaller kurmanıza neden olabilir, yaratıcı kimliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz.

 

 

YÜKSELEN OĞLAK

Güneş’in İkizler burcuna geçmesiyle birlikte Yükselen Oğlak’lar, bir ay boyunca işiniz, çalışma ortamınız, çalışma şartlarınız, ilişkileriniz,  günülük düzen ve rutininiz ayrıca sağlığınız alanında ışığınızı parlatacaksınız. Sağlığınızla daha yakından ilgilenebilirsiniz. Aynı anda iki işe konsantre olabilirsiniz. Fikirleriniz eyleme dönüşebilir. Kendinize olan güveniniz artabilir.

Yay burcunda oluşacak Dolunay ise, size bilinçaltı, mahremiyet alanında bir takım aydınlanmalar ile birlikte yeni ufuklar açabilir. Bu alanda sınırlarınızı zorlamak için kolları sıvayabilirsiniz. Bilinçaltınızda sizi kontrol eden inançlarınız,yargılarınız, size ait olmayan düşünce kalıplarınızla ilgili alanda aydınlanmalarla çok büyük bir farkındalığa ulaşabilirsiniz. Bilinçaltınızdakilere veda etme sonucunda istediklerinizi kolaylıkla geride bırakabileceksiniz. Yeni öğretiler ve yeni deneyimler ile birlikte  bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Bu alanda sizin için bir bitiş ve tamamlanma söz konusudur.

Merkür’ün de İkizler burcunda bulunması ile çalışma ortamı, işiniz, iş arkadaşlarınız, günlük düzeniniz ve  onlarla olan sözlü, yazılı iletişiminiz artabilir. Fikirler kafanızda dolanabilir.

1 Haziran ile birlikte iş, çalışma ortamı ve sağlığınız ile ilgili bazı kararlar alarak, gelirler, kazançlar, sahip olduğunuz mülkler ve manevi değer yargıları alanında eyleme geçebileceksiniz. Bu size oldukça keyif verebilir, mutlu olabilirsiniz.

2 Haziran’da ise içinizdeki sevgi ve merhametin artması, yardımsever ve korumacı yaklaşımlarla yakın çevreniz ve ya kardeşiniz, akrabalarınızla daha fazla vakit geçirebilir, yaratıcılığınızla onları mutlu edebilirsiniz.

 

 

YÜKSELEN KOVA

Güneş’in İkizler burcuna geçmesiyle birlikte Yükselen Kova’lar bir ay boyunca çocuklar, aşk, flört, yetenekler, hobiler, zevkler alanında ışığınızı parlatacaksınız. Çocuklarınızla daha fazla ilgilenebilir, bu süreçte hobilerinize eğilebilirsiniz. Fikirleriniz eyleme dönüşebilir. Kendinize olan güveniniz artabilir.

Yay burcunda oluşacak Dolunay ise, size sosyal ortamlar, arkadaşlar, organizasyonlar ve uzun vadeli planlarınız alanında bir takım aydınlanmalar ile birlikte yeni ufuklar açabilir. Bu alanda sınırlarınızı zorlamak için kolları sıvayabilirsiniz. Bu süreçte bir arkadaşınızla dostluğunuzu bitirme kararı alabilirsiniz. Bulunduğunuz bir grubu terk edebilirsiniz.  Çalıştığınız bir projenin sonuna gelebilirsiniz. Yeni öğretiler ve yeni deneyimler ile birlikte bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Bu alanda sizin için bir bitiş ve tamamlanma söz konusudur.

Merkür’ün de İkizler burcuna geçmesiyle çocuklarınızla ilgilenebilir ve onlarla olan iletişiminiz artabilir. Onların eğitimleriyle ilgili fikirler kafanızda dolanabilir. Bir hobinizle ilgili kurs ve ya eğitim almaya karar verebilirsiniz.

1 Haziran ile birlikte bazı kararlar alarak, kişisel hayatınızda, imajınız ve ya görünümünüzle ilgili eyleme geçebileceksiniz. Bu size oldukça keyif verebilir, mutlu olabilirsiniz. Kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz.

2 Haziran’da ise çalışma ortamınız, işiniz , günlük düzen ve ya sağlığınızla ilgili bir takım güzel gelişmeler sonucunda hayaller kurabilir, yeni idealler geliştirebilirsiniz.

 

 

YÜKSELEN BALIK

Güneş’in İkizler burcuna geçmesiyle birlikte Yükselen Balık’lar bir ay boyunca ev, gayrimenkul alanında ve aileniz ile olan ilişkilerinizde ışığınızı parlatacaksınız. Aileniz ile daha fazla ilgilenebilir, bu süreçte yuvanıza, evinize eğilebilirsiniz. Gayrimenkul alanında fikirleriniz eyleme dönüşebilir. Kendinize olan güveniniz artabilir.

Yay burcunda oluşacak Dolunay ise, kariyer, iş ve mesleki alanında bir takım aydınlanmalar ile birlikte yeni ufuklar açabilir. Bu alanda sınırlarınızı zorlamak için kolları sıvayabilirsiniz. Bu süreçte işinizden ayrılma kararı alabilir,  Bulunduğunuz iş yerini terk edebilirsiniz. Ve ya kendinize dikkatleri çekebilirsiniz. Çalışmalarını ortaya koyabilirsiniz. Yeni öğretiler ve yeni deneyimler ile birlikte bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Bu alanda sizin için bir bitiş ve tamamlanma söz konusudur.

Merkür’ün de İkizler burcuna geçmesiyle ailenizle ilgilenebilir ve onlarla olan iletişiminiz artabilir. Gayrimenkul alanında bir takım düşünceler içine girebilirsiniz. Taşınabilir, aynı anda iki evde yaşayabilirsiniz.

1 Haziran ile birlikte bazı kararlar alarak, gizli bir eylem planı yapabilir, bir girişimi perde arkasından planlayabilirsiniz. Bu size oldukça keyif verebilir, mutlu olabilirsiniz. İçsel anlamda kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz.

2 Haziran’da ise aşk hayatınızda ve ya çocuklarla ilgili ya da tatil ve eğlence alanında bir takım güzel gelişmeler sonucunda hayaller kurabilir, bunun sonucunda masraflarınız artabilir.

 

Paylaş