09.07.2017’de Oğlak burcunda yaşanan Dolunay’dan sonra, gerilimli süreç devam ediyor olacak.

Özellikle Güneş – Pluto olumsuz açısı , kişisel anlamda değişim ve dönüşüm anlamında yaşadığınız zorlu süreci ifade etmekte. Bu değişim her ne kadar sancılı olsa da, Pluto’nun  sadece çürümüş düzenleri yok ettiğini, yerine size faydalı ve gerekli olan düzeni kurmaya niyetli olduğunu bilin. Bu değişim ve dönüşüm oldukça gereklidir. Özellikle de kariyer ve aile ikilemindeki sorumluluk ve ödevler konusunda, alanların değişmesi ve yeni düzenlerin kurulması sancılı bir süreci doğursa da, sonucunda elde edeceğiniz yeni hayat ve düzen sizi daha mutlu edecek ve hayat standartlarınızı bir üste taşıyacaktır.

Güneş – Uranus olumsuz açısı, bu bağlamda özellikle yaklaşık 10 gün sonra,  beklenmedik durumlarda ve şartlar yaşandığı takdirde , sizi daha da başkaldırılara , sıra dışı davranmaya  itebilir, hayatınızın belli alanlarında özgürlük ve bağımsız arayışlarına sokabilir. Dolayısıyla fevri davranmamaya özen göstermenizi tavsiye ederim.

Güneş in aynı zamanda Jupiter ile olan olumsuz açısının etkisi her ne kadar azalsa da , bu bağlamda her yaptığınız davranışı abartılı bir şekilde ortaya koymanıza neden olabilir. Kendinize olan güveniniz fazlasıyla artabilir, aşırı iyimser ve ya olumlu düşünebilir, gereksiz riskler almaya kalkabilirsiniz.

Güneş ‘in Neptun ile olan olumlu açısı, yaratıcılığınızı yükseltirken, idealleriniz ve hayalleriniz konusunda daha coşkulu davranmanıza neden olabilir, hayalleriniz peşinden daha kolay koşabilir, aşırı hayalperest davranmanız sonucunda beklentilerinizin istediğiniz gibi karşılanmaması noktasında sizde  hayal kırıklıklarına neden olabilir.

Merkür’ün Venüs ile olan açısının etkisi hafta sonuna kadar  devam ediyor olacağından, keyif ve eğlence konularında, para ve ikili ilişkiler hakkında, bolca konuşabilir, sevdiklerinizle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Partneri olanlar birlikte keyifli vakit geçirebilir, birlikte sosyalleşebilir, entelektüel sohbetlere dahil olabilirsiniz.

Ay’ın Pazartesi ‘den Çarşamba’ya kadar Kova burcunda bulunmasıyla , interaktif paylaşımlarda bulunabilir, sosyalleşebilir, gruplar içerisinde kendinizi daha fazla ifade edebilir, arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz.

Ay’ın Çarşamba akşamından Cuma akşamına kadar Balık burcunda bulunmasıyla, daha spiritüel ve ruhsal konulara olan ilginiz artabilir, meditasyon yapabilir, dua edebilir, kendi içinize kapanmayı tercih edebilirsiniz. Rüyalarınız derinleşebilir. Daha hassas ve alıngan bir yapıya sahip olabilirsiniz.

Ay’ın Cuma akşamından Pazar akşamına kadar Koç burcunda bulunmasıyla, kendinizi daha dinamik ve aktif hissedebilir, yeni girişimlerde bulunabilir, Mars’ın Güneş ile buluşmasıyla birlikte duygusal anlamda patlamalara daha açık olabilir , özellikle de ailesel ve duygusal konularla ilgili daha agresif, ani çıkışlarda bulunabilir, içgüdüsel tepkilerde bulunabilir, kendinizi isyankar bir ruh hali içinde bulabilirsiniz .

 

sssss

Paylaş