23 Ekim’de Güneş Akrep burcunda ilerlemeye başladı. 21 Kasım’a kadar da bu yolculuğuna devam edecek.

An haritası itibariyle, 1 ay sürecek Güneş’in Akrep burcundaki yolculuğunda,  yükselen Başak ve yöneticisi Merkür’ün ön plana çıktığını görüyoruz.

İş konuları, çalışma ortamı, sağlık, günlük rutin derken, bu konulara bağlı olarak ikili ilişkilerimiz, birlikteliklerimiz ve de diplomasi gündeme oturabilir. Maddi konularla ilgili görüşmeler, anlaşmalar yapmayı isteyebilir, büyük satın almalar yapmak için sabırsızlık hissedebilirsiniz. Fakat bu konularda en uygun şartları  15 Kasım ve sonrası yakalayabileceksiniz.

Eğer bir ilişkiniz varsa, 26  – 30 Ekim arası, aşk konuları, birliktelikler ,yaşadığınız ilişkinin boyutu hakkında kafa yorabilir, masallardaki gibi ayaklarınızın yerden kesildiğini hissedebilir, romantik ve büyülü bir atmosfer içinde kendinizi bulabilirsiniz. Gerçek anlamda birlikte olmaktan keyif alabilirsiniz. 29 Ekim de Mars – Uranüs olumsuz açısı, sizi özgürlüğünüz adına oldukça  zorlasa da, yaşadığınız bu güzel süreç ilişkinizin gidişatı ile ilgili karar almanızı kolaylaştırabilir, 30 Ekim’den sonra ne yapmanız gerektiği ile ilgili  netlik kazanabilir.

Kasım ‘ın ilk haftası, hem maddi, hem ikili ilişkiler konularıyla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Özellikle maddi konularla ilgili ikna edici konuşmalar , yazışmalar ve görüşmeler yapabilir, yaratıcılığınızı ve diplomasinizi kullanarak, bu konularla ilgili çözüm yollarınızı kafanızda şekillendirebilirsiniz. Merkür’ün Akrep burcunda olması  bu anlamda sizi biraz daha şüpheci yaklaşımla , daha araştırmacı bir ruhla hareket etmenize neden olabilir.

15 Kasım sonrası, amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için sabırsızlık gösterebilirsiniz. Fikirler beyninizde uçuşabilir. Bu süreçte hızlı hareket edeyim derken, karşılaşabileceğiniz aldatmacalara, aldanmalara dikkat etmelisiniz. Karar alma aşamasına geldiğinizde, geçmiş deneyimleriniz ve yeni çözüm yolları arasında kaldığınızı hissedebilirsiniz. Dolayısıyla bu durum sizi gerebilir, strese sürükleyebilir. Hayallere kapılıp kendinizi avutarak, kolay yola gitmek, geçmişte izlediğiniz yolları tercih etmek , ilerde sizi kayıplara ve hayal kırıklıklarına götürebilir. Dolayısıyla gerektiği durumlarda, geçmişinize elveda demek zorunda olacağınızı bilerek hareket etmeli, gelecekten korkmanın sizi bir sonuca vardırmayacağını bilmelisiniz. Yeni çözüm yollarından korkmamalı, daha gerçekçi ve planlı hareket etmek için çaba göstermelisiniz. Merkür’ün Yay burcunda bulunması, sizi daha olumlu, daha pozitif, daha geniş düşünmeye yönlendireceğinden, bu süreçte kendinizi daha cesaretli ve atılgan hissedebilirsiniz.

Güneş Akrep burcunda son demlerini yaşarken, 20-21 Kasım’da kafamızdaki düşünceler daha net, daha kesinlik kazanacağı için , daha istikrarlı kararlar alabilecek, daha ciddi konulara eğilebilecek, kendinizi daha güvende hissederek, hareket edebileceksiniz. Konsantrasyon gücünüz yükselebilir, aldığınız ve ya verdiğiniz eğitimlerin faydalarını gözlemleyebilirsiniz. Bu yaklaşımınızı ve kararlarınızı , ikili ilişkilerinizi büyütmek, iyileştirmek ve daha iyi bir konuma getirmek için kullanabilirsiniz.

 

imza

 

 

Paylaş