Pluto , 26 Eylül – 2 Ekim haftası ileri hareketine geçiş yapacak. Yaklaşık Nisan sonundan bugüne kadar geri harekette olan Pluto, bu süreçte kontrol edemediğiniz ve dışarıdan sizi baskısı altına alan olayların iç yüzünü göstermeye, nedenini bulmaya zorlamış bulunmakta.

Nisan 2016’dan önce sizi yerden yere vuran , hayatınızı büyük bir karmaşaya ve strese sürükleyen olayları hatırlayın. İşte olan bu olayların nedeni , sebebi ve kökü her nereye dayanıyorsa, geri hareket süreçte bir bir önünüze geldi ve bu nedenlerle yüzleşmek durumunda kaldınız. Şaşırdığınız, neden daha önce fark edemedim dediğiniz, ya da tekrar tekrar şans verdiğiniz ama olumsuz etkisini sürdüren olayların perdesi artık kalkmış  bulunuyor. Kafanızda bu konularla ilgili oldukça net bir resim oluşmuş olmalı. Bu yaşanan süreçte yüzleştikleriniz ve de değiştiremeyeceğinizi anladığınız konular ile savaşmanın boşuna olduğunu fark etmiş olabilirsiniz. İşte bu farkındalık ile birlikte , kafanızda oluşan bu net resim , sizi ciddi kararlar almaya , bulunduğunuz düzeni değiştirmeye, yıkıp baştan inşa etmeye yönlendirecektir.

26 Eylül’den sonra dipten çıkardıklarınız ile birlikte artık karar vermiş olmanın rahatlığı ve hafifliğiyle aksiyon almak için acele etmeyin.  Merkür’ün ve de Neptün ‘ün desteği ile öncelikle kendinizi maddi ve manevi güvence altına almalısınız. Bu iki gezegen de , gerek iletişim açısından gerek idealleriniz bağlamıyla yapmak istediğiniz köklü değişiklik için size yardımcı olmaya hazır olacaklar.

Bu köklü değişiklik ile birlikte, evinizden taşınabilir, işinizden ayrılabilir, boşanabilir, ve ya evlenebilirsiniz. Sizi zehirleyen ilişkileri sonlandırabilir ve ya sizi mutlu edecek ilişkilerin farkına varıp, yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

Pluto ileri harekete geçtiği an haritasında, Güneş ‘in ve de Jüpiter ‘in Terazi burcunda aynı derecede buluşması bu noktada ilişkilere dikkat çekmekte.

Bir ilişki yaşamak, ortaklık kurmak, yakın bir dost edinmek için o kadar hevesli ve de istekli olacaksınız ki , başka bir şey düşünmek istemeyebilirsiniz. Ayaklarınız yerden kesilebilir, inanılmaz derecede yoğun bir arzu ve istek duyabilirsiniz. Bu bağlamda dikkat edilmesi gereken nokta, Güneş’in ve de Jupiter’in Ceres dışında başka bir açısı bulunmaması. Bu da şunu gösteriyor ki , bu anlamda ilişkiyi başlatmak ve de yürürlüğe koymak adına eliniz kolunuz bağlı kalabilir, ya da size gerekli ve de  yardımcı olacak bağlantıları sağlayamayabilirsiniz. Ceres ile olumsuz açısı ise, düşünmeyi başlattığınız ilişki de alma-verme dengesinin altını çizmekte. Bu ilişki sizi ne kadar besleyebilir, siz karşınızdakini ne kadar besleyebilirsiniz.

Pluto, sahip olduğunuz belli alandaki bir düzeni sizin kontrolünüz dışında yaşayacağınız olaylar sonucunda yıkar.

Ama unutmayın ki, Pluto sadece çürümüş ve işe yaramaz, artık efektifliğini kaybetmiş düzenleri yıkar. Zaten bu düzenlerinde kimseye bir faydası yoktur. Sizi daha iyiye, daha güzel günlere götürmek için bu düzenin yıkılması gerekmektedir. Çok sancılı bir süreç olsa da, sonucunun güzel olacağını bilerek ve de hissederek, sabırlı ve metanetli olarak artık yola çıkmalısınız.

Unutmayın ki güzel günler çok yakında….

 

imza

 

Paylaş