KOÇ-300x300KOÇ:  Ağustos ayının ilk haftasında , Venus – Uranus olumlu açısı ve de 10 derece Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni ay ile birlikte , Yükselen Koç’lara, ani bir aşk ve ya tatil getirebilir. Uranus’un faktör olması sebebiyle, yükselen Koçlar sıra dışı ve özgür olmak için bu tatilden ve ya aşktan rahatça faydalanabilirsiniz. 6-7 Ağustos’ta, Merkür’ün Saturn ile yapacağı olumsuz açı, iş yerinizde iletişimin artmasına ve fazla çalışmanıza neden olabilir, yurtdışı ve farklı felsefeler, ülkeler, üniversite ve ya master gibi konular, uzun zamandan beri kurmaya uğraştığınız disiplin ve yapıyla alakalı sizi zorlayabilir. Gitmek istediğiniz uzak bir yolculuğu ertelemek durumunda kalabilirsiniz. Bu durum aşk ilişkilerinizde gerilime sebep verebilir, tartışmalara yol açabilir. Fazla ve sıkı çalışmaktan kaçınmak istercesine, gün içinde hayallere dalabilir, kendinizi iş stresinden uzaklaştırmak için, alkol ve ya eğlenceye başvurabilirsiniz.

Ağustos’un ikinci haftasında, çalışma temponuz artabilir, sağlığınızla ilgili kontrollerden geçebilir, rutin doktor görüşmelerinizi yapabilirsiniz. Günlük hayatınızda düzenleme  yapmanız gerekebilir, diyet uygulayabilir, ya da yeni bir spora başlayabilirsiniz. Kariyer hayatınızda uzun zamandan beri yaşadığınız değişim sonucuyla birlikte  daha fazla çalışmanız gerekebilir. 13Ağustos’da çok çalışmanızın getirdiği içsel sıkıntılar baş gösterebilir, Venus ‘un Saturn ile olan olumsuz açısıyla birlikte, yalnız kalmak isteyebilir, kendi kabuğunuza çekilmeyi tercih edebilirsiniz. Bazılarınız iş yerindeki bir kişiyle bir ilişkiye başlamak ve başlamamak arasında kalabilir,  bu konuyla ilgili gerçeklerden uzak hayallere kapılabilir.

Ağustos’un üçüncü haftasında, iş yerinizde bir bayan arkadaşınızdan destek alabilir, size kılavuzluk yapmasına şahit olabilirsiniz. İş yerinizde kurduğunuz ilişkileriniz sayesinde daha başarılı olduğunuzu hissedebilirsiniz. Bu durum ayrıca size yeni pozisyonların ve ya terfilerin kapısını açabilir. 18 Ağustos ‘da 25 derece Kova burcunda yaşanacak olan Dolunay ile birlikte, sosyal bir grup içerisinde ve ya katıldığınız bir toplulukta ani bir olay sonucu bir arkadaşınızla ilişkinizi sonlandırabilirsiniz.  Üyeliğinizi iptal edebilir, bir topluluktan ayrılma kararı alabilirsiniz. Bu durum bilinçaltınızdaki bazı yaralarınızı, mahrem tuttuğunuz üzüntülerinizi abartılı bir şekilde ortaya koymanıza neden olabilir. Ya da yaralarınız ile yüzleşmekten kaçarak inkar yoluna gidebilirsiniz.

Ağustos’un son haftasına, Merkür ve Jupiter kavuşumu ile birlikte, ofis içinde iletişiminizin, yazışmalarınız  artmasıyla, çok fazla çalışarak başlayabilirsiniz. Aynı zamanda yurtdışı planlarınızı  ve ya farklı kültür ve felsefelerle ve ya yüksek öğrenim, basın yayın gibi konularla ile ilgili hayallerinizi gerçekleştirmek adına adımlar atabilir, aksiyona geçebilirsiniz. Bu konuda karar alırken çok dikkatli olmalısınız, Mars’ ın Neptün ile olan olumsuz ilişkisiyle birlikte, eylemlerinizin hayal kırıklığıyla ve ya kayıplarla  sonuçlanabileceğine karşı hazırlıklı olmalı ve ya aldatılmalara ve aldanmalara karşı tedbirli olmalısınız. Kendinizi kandırmaktan da mümkün olabildiğince kaçınmalısınız. Ay sonunda Merkür, Jupiter ve Venus’un birbiriyle olan olan olumlu ilişkisiyle, iş yerinizde ve ya günlük hayatınızda, çok fazla zaman harcayabilir, abartılı davranışlar gösterebilir, tembellik yapmak isteyebilirsiniz.

Merkür’ün Ağustos sonunda Retro hareketine başlamasıyla birlikte ofis içi ve günlük hayatınızda konuşmalarınıza dikkat etmeli, yanlış ve ya düzeltilemeyecek , pişman olacağınız sözlerden kaçınmalısınız. Evraklarınızı, yazışmalarınızı en az iki kere kontrol etmeli, hatalar ve ya eksik bilgiler olmasına karşın dikkatli olmalısınız. Merkür ileri hareketine 22 Eylül 2016 tarihinde başlayacağı için, bu güne kadar önemli karar almaktan kaçınmanızı tavsiye ederim.

 

 

 

BOĞA1BOĞA:  Ağustos ayının ilk haftasında , Venus – Uranus olumlu açısı ve de 10 derece Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni ay ile birlikte , Yükselen Boğa’lara, ev, aile ve ya bu konularla ilgili yeni bir girişim ve ya başlangıç getirebilir. Yeni bir eve taşınabilirsiniz ve ya evlenebilirsiniz. Uranus’un faktör olması sebebiyle, yükselen Boğa’lar sıradışı ve özgür olmanın tadını, evlerini değişik tarzda dekore ederek çıkarabilirsiniz. Dekorasyonda değişiklikler yapabilir, evinize yeni eşyalar alabilirsiniz. 6-7 Ağustos’ta, Merkür’ün Saturn ile yapacağı olumsuz açı, eşiniz , partneriniz, ortağınızla olan ortak gelirlerinizde azalma, kısıtlama yaşanması nedeniyle sizi strese sokabilir, eleştirel bir dille fikirlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Yapmak istediklerinizi gerçekleştiremeyebilirsiniz. Bu durum partneriniz ile aranızda tartışmalara ve ya kavgalara sebep olabilir. Sosyal ortamlardan uzaklaşarak, kendinizle baş başa kalmak isteyebilir, arkadaşlarınız görüşmeyi reddedebilirsiniz.

Ağustos’un ikinci haftasında, aşk, romantizm başrolde olacak. Kendinize yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz alanlar yaratabilir, hobilerinizle ilgilenmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yeni bakış açısı ve farklı felsefelerin ışığında, farkındalığınızı arttırarak, kendi becerilerinizi ortaya koyabilirsiniz. 13 Ağustos’da partnerinizle ileriye dönük planlar hakkında konuşabilir, çocuk planları yapabilirsiniz. Her ne kadar heveslş olsanız da, bu durum sorumluluk anlamında sizi korkutabilir, sosyal yaşamınızdan vazgeçmek istemeyebilirsiniz. Çocuğunuz varsa, onunla olan iletişiminiz artabilir. Venus ‘un Saturn ile olan olumsuz açısıyla birlikte, maddi anlamda da zorlanabileceğinizi düşünebilirsiniz. Çocuk yapmak, ailenizi büyütmek bu anlamda sizin için gerçeklerden uzak bir hayal olarak kalabilir.

Ağustos’un üçüncü haftası, aşk, romantizm, flört anlamında oldukça güzel bir hafta olacak. Seçici davranabilir, karşılaşacağınız kişileri sorgulayabilirsiniz. Tatile çıkabilirsiniz, bu tatil size yeni bakış açıları getirebilir, yeni felsefeler öğretebilir.  18 Ağustos ‘da 25 derece Kova burcunda yaşanacak olan Dolunay ile birlikte, profesyonel hayatınızda ve ya kariyerinizde ani bir sonlanma yaşatabilir, istifa edebilir, işinizden ayrılmak durumunda kalabilirsiniz. Bu durum sizi maddi açıdan zor durumda bırakabilir. İş yerinizde üst düzey bir kişi işten ayrılabilir, bir dönemin sonu gelebilir. Partneriniz ve ya eşinizle tekrar çocuk konularını konuşabilir, kararlar alabilirsiniz. Fakat bunu arkadaş çevreniz ile paylaşmaktan kaçınabilirsiniz.

Ağustos’un son haftasında, Merkür ve Jupiter kavuşumu ile birlikte, yaratıcılık, aşk, flört, haberleşmeler, görüşmeler, kısa seyahatler gündeminizde olacak.Diğer taraftan ortak gelirlerinizle ilgili azalmalara karşı eşiniz ve ortağınızla ilgili bazı aksiyon planları üzerinde çalışabilir, banka , kredi , miras gibi extra kazanç sağlayacak finansal konularla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Bu konuda karar alırken çok dikkatli olmalısınız, Mars’ ın Neptün ile olan olumsuz ilişkisiyle birlikte, hayal kırıklığıyla ve ya kayıplarla  sonuçlanabileceğine karşı hazırlıklı olmalı ve ya aldatılmalara ve aldanmalara karşı tedbirli olmalısınız. Kendinizi kandırmaktan da mümkün olabildiğince kaçınmalısınız. Ay sonunda Merkür, Jupiter ve Venus’un birbiriyle olan olan olumlu ilişkisiyle, aşk hayatınız hız kazanabilir, evli olanlarınız, çocuk yapmak, tatile çıkmak gibi planlara ağırlık verebilirsiniz.

 

Merkür’ün Ağustos sonunda Retro hareketine başlamasıyla birlikte eşiniz ve ya partnerinizle birlikte yaptığınız planların üzerinden geçebilir, finansal konularla ilgili sıkıntılarınıza çözüm arayabilirsiniz. Eski sevgilinizden haber alabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Merkür ileri hareketine 22 Eylül 2016 tarihinde başlayacağı için, bu güne kadar önemli karar almaktan kaçınmanızı tavsiye ederim.

 

 

 

İKİZLERİKİZLER:  Ağustos ayının ilk haftasında , Venus – Uranus olumlu açısı ve de 10 derece Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni ay ile birlikte , Yükselen İkizler’e, kardeşler, yakın çevre, kısa süreli seyahatler, eğitim ve öğretim gibi konularla ilgili yeni bir girişim ve ya başlangıç getirebilir. Yeni bir kursa başlayabilir, eğitim ile ilgili bir karar alabilir, kardeşleriniz yeni bir başlangıç yapabilir. 6-7 Ağustos’ta, Merkür’ün Saturn ile yapacağı olumsuz açı, eşiniz , partneriniz, ortağınızla olan ilişkilerinizde yüklendiğiniz sorumluluklar ile aile, ev konuları ile ilgili fikirleriniz arasında kalacağını göstermekte. Eşiniz ve ya partneriniz tarafından engelleneceğiniz düşüncesiyle fikirlerinizi kendinize saklayabilirsiniz. Kısa süreli seyahatlere çıkmak üsteyebilir, fakat iş yerinizdeki yoğunluktan dolayı buna vakit bulamayabilirsiniz. Bu yüzden stres altına girerek, ofis içinde gereksiz tartışmalarda bulunabilirsiniz.

Ağustos’un ikinci haftasında, ev, aile konuları başrolde olacak. Aile içindeki iletişiminiz artabilir, ev konuları ile ilgili görüşebilir, alacağınız kararlar sonucunda eşiniz ve ya partneriniz ile olan ortak gelirleriniz ile ilgili yeni kararlar alabilir, yeni bir düzen kurabilirsiniz. 13 Ağustos’da Jupiter’in etkisiyle daha büyük bir eve geçme hevesinde olabilir, fakat profesyonel hayatınız ve kariyeriniz ile ilgili endişeleriniz yüzünden bu konu hakkında net karar alamayabilirsiniz. Venus ‘un Saturn ile olan olumsuz açısıyla birlikte, uzun zamandır ikili ilişkilerinizde yaşadığınız sorunlar yüzünden, partnerinizin veya ortağınızın, ev ve aile konuları hakkındaki fikirlerinize karşı çıkacağını düşünebilir, bu düşüncelerinizi onaylamayacağını düşünebilirsiniz. Dolayısıyla evle ilgili yapmak istediğiniz değişiklikler, yeni dekorasyon fikirleriniz sizin için gerçeklerden uzak bir hayale dönüşebilir.

Ağustos’un üçüncü haftası, yine ev ve aile konuları gündeminizde olacak, ev ile ilgili yapmak istedikleriniz , eşiniz ve ya partneriniz ile olan ortak gelirleriniz ve ya banka, kredi ve ya miras gibi finansal konular hakkında yeni kararlar almanıza neden olabilir. 18 Ağustos ‘da 25 derece Kova burcunda yaşanacak olan Dolunay ile birlikte, uzaklar, farklı kültürler, farklı felsefeler , yüksek öğrenim, gibi konularla ilgili bir bitiş, tamamlanma , sonlanma getirebilir. Tez hazırlıyorsanız tezinizi bitirebilir, yeni bir felsefenin etkisiyle farkındalığınız artabilir, hayatınıza yeni bir bakış açısı getirebilirsiniz. Kariyeriniz ve profesyonel hayatınız ile ilgili yaralarınızı kabullenmeyerek yüzleşmekten kaçabilir, fikirlerinizi ev ev aile konuları üzerine yoğunlaştırmayı tercih edebilirsiniz.

Ağustos’un son haftasında, Merkür ve Jupiter kavuşumu ile birlikte, aile , ev konuları, gayrimenkul gibi konular, gündeminizde olacak. Diğer taraftan eşiniz ve ortağınızla ilgili ilişkilerinizde gerilimin artmasıyla sorunlar yaşayabilirsiniz. Ev, gayrimenkul gibi konular ile ilgili kararları alırken çok dikkatli olmalısınız, Mars’ ın Neptün ile olan olumsuz ilişkisiyle birlikte, hayal kırıklığıyla ve ya kayıplarla sonuçlanabileceğine karşı hazırlıklı olmalı , yanlış kararlar alabileceğinizi bilmeli, aldatılmalara ve aldanmalara karşı tedbirli olmalısınız. Kendinizi kandırmaktan da mümkün olabildiğince kaçınmalısınız. Ay sonunda Merkür, Jupiter ve Venus’un birbiriyle olan olumlu ilişkisiyle, ev, aile konuları hız kazanabilir, ev almaya karar verebilir, dekorasyonda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz.

Merkür’ün Ağustos sonunda Retro hareketine başlamasıyla birlikte ev ile ilgili düşünceleriniz üzerinden planların üzerinden geçebilir, bu konularla ilgili çözüm arayışına girebilirsiniz. Aile içinde iletişimde sıkıntı yaşayabilir, kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Ev alıyorsanız evrak ve dökümanlarda problem ve ya gecikmeler yaşayabilirsiniz. Karışıklıklara, hatalara son derece açık olan bir dönem olduğundan,  Merkür ileri hareketine kadar (22 Eylül 2016 tarihinde) önemli karar almaktan kaçınmanızı tavsiye ederim.

 

 

YENGEÇ2YENGEÇ:  Ağustos ayının ilk haftasında , Venus – Uranus olumlu açısı ve de 10 derece Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni ay ile birlikte , Yükselen Yengeç’lere maddi anlamda , gelirlerle ilgili yeni bir kapı açabilir, yeni bir kazanç elde edebilir. Uranus’un faktör olması sebebiyle, yükselen Yengeçler, kariyer ve ya profesyonel hayatınızla ilgili ani bir fırsat yakalayabilir, beklenmedik bir iş teklifi alabilirsiniz. 6-7 Ağustos’ta, Merkür’ün Saturn ile yapacağı olumsuz açısı sonucu, işinizle ilgili ve ya çalışma şartlarınız ile ilgili oluşan yeni disiplin ve kurallar, üstlendiğiniz yeni sorumluluklar nedeniyle yakın yerlere seyahat yapmak durumunda kalabilir, işinizle ilgili zorluklar yaşayabilirsiniz. Zevklerinize, giyim kuşama çok fazla harcama yapabilir, bu yüzden zorda kalabilir, spekülatif yatırım araçlarına yönelmek durumunda kalabilirsiniz. Yakın çevreniz ile olan iletişiminiz artacağı gibi, doğru olmayan ve bir gerçekliğe dayanmayan haberler almanız olasıdır.

Ağustos’un ikinci haftasında, yakın çevreniz, kardeşleriniz ile olan iletişiminiz artabilir, yazışmalar, görüşmeler, kısa seyahatler gündeminizi oluşturabilir. Ciddi anlamda zihinsel bir yoğunluk içine girebilirsiniz. Yapacağınız fikir alışverişleri sonucunda ikili ilişkilerinizde eşinize, partnerinize ve ya ortağınıza baskı uygulayabilir, ya da siz aynı şekilde baskıya maruz kalabilirsiniz.  13 Ağustos civarında  yakın çevre seyahatlerinizde artış yüzünden istediğiniz uzak seyahatlere ve ya tatillere çıkamayabilirsiniz. Venus ‘un Saturn ile olan olumsuz açısı ile birlikte, yakın çevrenizle ve ya kardeşlerinizle güzel vakit geçirmek isteyebilir, iş yoğunluğundan dolayı zaman bulamayabilirsimiz. İş yoğunluğunuz ve yakın çevreniz ile ilgilenmek zorunda kalmanız yüzünden, uzun seyahatler uzak bir hayale dönüşebilir.

Ağustos’un üçüncü haftasında, yakın yerlere kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Sanatsal yeni bir eğitim almaya başlayabilirsiniz. Çıkacağınız kısa seyahatler, ikili ilişkilerinizde uzun zamandan beri yaşamakta olduğunuz ciddi değişim ve dönüşüm konusunda yardımcı olabilir. İş yerinizde bir bayan arkadaşınızdan destek alabilir, size kılavuzluk yapmasına şahit olabilirsiniz. Tutkulu, ateşli son derece romantik bir hafta geçirebilirsiniz. 18 Ağustos ‘da 25 derece Kova burcunda yaşanacak olan Dolunay ile birlikte, bir borcunuzu kapatabilir, bankadan kredi çekebilir ve ya sizi içten içe  rahatsız eden bir durumu pozitife dönüştürerek kendinize fayda sağlayabilirsiniz.Yakın çevreniz ile olan iletişiminiz, eleştirel düşünme tarzınız, farklı felsefeler ve inançlarla ilgili geçmişe dayalı yaralarınızı iyileştirmek yerine, inkar yoluna gitmeyi tercih ettirebilir.

Ağustos’un son haftasına, Merkür ve Jupiter kavuşumu ile birlikte, yakın çevreniz, kardeşleriniz ile olan  iletişiminizin, yazışmalarınız artmasıyla, ya da sürekli kısa süreli seyahatler yaparak başlayabilirsiniz. Aynı zamanda ofis içindeki yeni yapılandırma ve sorumluluklar ile birlikte aşırı çalışmak durumunda kalabilir, ofis içinde bir rekabet içerisine girebilirsiniz, bu durumda yurtdışı planlarınızı , ve ya farklı kültür ve felsefelerle ve ya yüksek öğrenim, basın yayın gibi konularla ile ilgili hayallerinizi gerçekleştirmekte zorlanabilirsiniz. Mars’ ın Neptün ile olan olumsuz ilişkisiyle birlikte, bu durum sizin motivasyonunuzu düşürerek, moral bozukluğu ve hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilir ve ya kayıplar getirebilir, başarısızlıklarla karşılaşmanıza neden olabilir. Kendinizi kandırmaktan da mümkün olabildiğince kaçınmalısınız. Ay sonunda Merkür, Jupiter ve Venus’un birbiriyle olan olan olumlu ilişkisiyle, çok fazla düşünceler içerisine girebilir, iletişiminiz ve seyahatlerinizde artış yaşayabilirsiniz.

Merkür’ün Ağustos sonunda Retro hareketine başlamasıyla birlikte yine kardeş ve yakın çevreniz ile olan iletişiminizde sıkıntılar, yanlış anlaşılmalar yaşayabilir, daha öncesinde aldığınız kararlarla ilgili geçmişe dönük analizler yapma ihtiyacı ve ya kontrol ihtiyacı hissedebilirsiniz. Evraklarınızı, yazışmalarınızı en az iki kere kontrol etmeli, hatalar ve ya eksik bilgiler olmasına karşın dikkatli olmalısınız. Merkür ileri hareketine 22 Eylül 2016 tarihinde başlayacağı için, bu güne kadar önemli kararlar almaktan kaçınmanızı tavsiye ederim.

 

 

ASLAN2ASLAN:  Ağustos ayının ilk haftasında , Venus – Uranus olumlu açısı ve de 10 derece Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni ay ile birlikte , Yükselen Aslan’lara  görünüşleri, imajları, hayattaki duruşlarıyla ilgili  yeni bir girişim ve ya başlangıç getirebilir. Tarzınızı değiştirebilir, saçınızı boyatabilir, farklı bir görünüm elde edebilirsiniz. Uranus’un faktör olması sebebiyle, yükselen Yengeçler,  uzaklara aniden seyahate çıkabilir, yurtdışından ve ya uzaklardan ani bir haber alabilir, yeni bir felsefeyle tanışarak aydınlanma yaşayabilir, öğrendiklerini de tarzına uygulayarak yeni bir görünüm elde edebilirsiniz. 6-7 Ağustos’ta, Merkür’ün Saturn ile yapacağı olumsuz açı, zevklerinizden , hobilerinizden , tatillerden ve eğlencelerden mahrum olmanız, spekülatif yatırım araçlarına temkinli yaklaşmanız sonucunda, maddi anlamda gelirleriniz ile ilgili daha fazla düşünmeye, harcamalarınız konusunda daha dikkatli olmaya sizi zorlayabilir. Güzellik, estetik konuları, hovardalık, tembelliğin ön planda olması, aile içi tartışmalara neden olabilir. Borçlarınız artabilir.

Ağustos’un ikinci haftasında, maddi durumunuz , kazançlar ve gelirleriniz ile ilgili konuşmalarınız, görüşmeleriniz artabilir, finansal konularla ilgili ciddi anlamda zihinsel bir yoğunluk içine girebilirsiniz. Yapacağınız fikir alışverişleri sonucunda ofis içi çalışma şartlarınızda yöneticinize baskı uygulayabilir, ya da size aynı şekilde baskı uygulanabilir. 13 Ağustos civarında uzun zamandan beri yaşamakta olduğunuz gelirleriniz ve kazançlarınızla ilgili olumlu gelişmeler ile diğer yandan aynı zamanda borçlarınızdaki artış yaşamanız sizi strese sürükleyebilir. Venus ‘un Saturn ile olan olumsuz açısıyla birlikte, maddi açıdan harcamalarınızın artması, sizin kendinizi rahatça ifade etmenize engel olabilir. Borçlarınızdaki belirsizlik, sizin bu durumu yadsıyarak daha da fazla harcama yapmanıza neden olabilir.

Ağustos’un üçüncü haftasında, harcamalarınızı arttırmaya devam edebilir, gereksiz alışverişler yapabilirsiniz. Bu durum iş yerinde kendinizi daha stresli bir ruh haline götürebilir. 18 Ağustos ‘da 25 derece Kova burcunda yaşanacak olan Dolunay ile birlikte, ikili ilişkileriniz ile ilgili, partneriniz ve ya ortağınızla ilgili gizli bir gerçeği öğrenebilir, ve ya ani bir şekilde ilişkinize nokta koymaya karar verebilirsiniz. Size sunulan finansal yatırım araçlarıyla ilgili yardım almayı reddedebilir, çözümlere karşı duyarsız kalabilirsiniz..

Ağustos’un son haftasına, Merkür ve Jupiter kavuşumu ile birlikte, odak noktanız yine kazançlarınız, gelirleriniz olacak. Spor yapabilir, kumar gibi rekabet içeren oyunlar oynayabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek isterken hırslarınızın kurbanı olabilirsiniz. Mars’ ın Neptün ile olan olumsuz ilişkisiyle birlikte, bu süreçte alacağınız aksiyonların sizi zor ve hatta utandırıcı pozisyonlara sokacağını bilmelisiniz. Dolayısıyla hayal kırıklığı, ve mutsuzlukla başbaşa kalabilirsiniz. Kendinizi kandırmaktan da mümkün olabildiğince kaçınmalısınız. Ay sonunda Merkür, Jupiter ve Venus’un birbiriyle olan olan olumlu ilişkisiyle, çok fazla maddi konular üzerinde yoğunlaşabilir, fikir alışverişleri yapabilir, finansal olarak harcamalarınızda artış olabilir.

Merkür’ün Ağustos sonunda Retro hareketine başlamasıyla birlikte yine maddi anlamda verdiğiniz kararlar ile ilgili olarak iletişiminizde sıkıntılar, yanlış anlaşılmalar yaşayabilir, daha öncesinde aldığınız kararlarla ilgili geçmişe dönük analizler yapma ihtiyacı ve ya kontrol ihtiyacı hissedebilirsiniz. Finansal kararlarınızda banka, kredi vs gibi konuları içeren evraklarınızı, yazışmalarınızı en az iki kere kontrol etmeli, hatalar ve ya eksik bilgiler olmasına karşın dikkatli olmalısınız. Merkür ileri hareketine 22 Eylül 2016 tarihinde başlayacağı için, bu güne kadar önemli kararlar almaktan kaçınmanızı tavsiye ederim.

 

 

 

basak-6171BAŞAK:  Ağustos ayının ilk haftasında , Venus – Uranus olumlu açısı ve de 10 derece Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni ay ile birlikte , Yükselen Başak’lar platonik ve ya gizli bir aşkın etkisinde kalabilirsiniz. Kimseyle paylaşmayacağınız ve herkesten saklayacağınız bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Duygularınızı kimseye açmak istemeyebilirsiniz. Tutkulu, cinsel anlamda sizi mutlu edecek bir ilişkiniz olmasının yanı sıra, Uranus’un faktör olması sebebiyle, yükselen Başaklar sıradışı ve spontan ilişkiden sonuna kadar faydalanabilirler. Fakat bu ilişkinin saman alevi gibi olacağını unutmayın. 6-7 Ağustos’ta, Merkür ün Saturn ile yapacağı olumsuz açı, gerek ev ve aile hayatı gerek kariyeriniz ile ilgili artan sorumluluklarınızın kafanızdaki fikirleri gerçeğe dönüştürme konusunda engel yaratmasıyla zorlandığınızı hissedebilirsiniz.  Bu durum, duygularınızı bastırmanıza aynı zamanda yakın çevreniz ve kardeşlerinizle gerilimli bir ilişkiye girmenize neden olabilir. İkili ilişkilerinizde, partnerinizle ve ortağınızla olan ilişkilerde, aldanmalara açık bir tutum sergileyebilir, partnerinize olan bağımlılığınız, mantıklı düşünmenize engel olabilir.

Ağustos’un ikinci haftasında, fikirlerinizle ilgili açık ve net olabileceğiniz, ikna gücünüzün yükseldiği bir hafta olacak. Hayatınız ile ilgili çok fazla düşünebilir, detaylı bir analiz yapabilirsiniz. Aşk hayatınızın üzerinizde yarattığı baskıyla ilgili daha fazla düşünebilir, kendinizi başkalarına ifade ederken yaratıcılığınızı nasıl kullanabileceğiniz ile ilgili kararlar alabilirsiniz. 13 Ağustos’da özellikle ikili ilişkilerinizde aldığınız yaralar ile ilgili aşırı iyimser ve adeta Polyanna tarzı bir tutum sergileyebilir, yaralarınız ile yüzleşmekten kaçınabilirsiniz. Venus ‘un Saturn ile olan olumsuz açısıyla birlikte, aileniz ile olan ilişkilerinizde biraz daha kendinizi geri çekebilir, aldığınız kararlar ile ilgili olarak , desteklerini alamayacağınız düşüncesine kapılabilirsiniz. Bu durum sizi partnerinize daha yakınlaştırabilir, fakat yine de bu ilişkiye  şüpheci yaklaşmanızda fayda var, kendinizi aldatmayın, aldatılma ve aldanmalara karşı dikkatli olun.

Ağustos’un üçüncü haftasında, görüntünüz ve imajınız ile ilgili daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Daha uzlaşmacı bir tavır içinde bulunabilir, huzur odaklı , tartışmadan uzak ilişkileri tercih edebilirsiniz. Aşk hayatınızda tutku ve romantizm başrol oynayabilir. 18 Ağustos ‘da 25 derece Kova burcunda yaşanacak olan Dolunay ile birlikte, ofis içi ilişkiler , çalışma şartlarınız ile ilgili sonlanmalar , bitişler yaşayabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız bir projeyi tamamlayabilirsiniz. Çalışma düzeninizi değiştirebilirsiniz, ve ya üst yönetim tarafından düzeniniz değişikliğe uğrayabilir, sağlığınız için kötü bir alışkanlığınızdan vazgeçebilir eğer tedavi görüyorsanız hastalığınızdan tamamen kurtularak iyileşebilirsiniz.

Ağustos’un son haftasında, Merkür ve Jupiter kavuşumu ile birlikte,  hayatınızla ilgili fırsatları değerlendirmek adına kararlar almak isteyebilir, değerlendirmeler yapabilirsiniz. Çok fazla düşünerek detaylarda kaybolabilirsiniz. Aile ve ev hayatınız ile ilgili sorumluluklar üzerinizde baskı yaratabilir, aile içinde gerilime neden olabilir, sakin olmalı ve olaylara daha olumlu yaklaşmalısınız. Böylelikle sorumluluklarınızı yerine getirmek için kendinizde yeterli motivasyonu hissedebileceksiniz. Bu süreçte hayatınız ve kendiniz ile ilgili kararlar alırken alırken çok dikkatli olmalısınız, Mars’ ın Neptün ile olan olumsuz ilişkisiyle birlikte, hayal kırıklığıyla ve ya kayıplarla  sonuçlanabileceğine karşı hazırlıklı olmalı ve ya aldatılmalara ve aldanmalara karşı tedbirli olmalısınız. Ailenize sırt çevirmeyin. Ay sonunda Merkür, Jupiter ve Venus’un birbiriyle olan olan olumlu ilişkisiyle, daha ılımlı ve iyimser bir ruh halinde olabileceksiniz.

Merkür’ün Ağustos sonunda Retro hareketine başlamasıyla birlikte hayatınızla ve kendinizle ilgili ifadelerinize dikkat etmeli, yanlış ve ya düzeltilemeyecek , pişman olacağınız sözler söylemekten kaçınmalısınız. Özellikle aile ve kariyer hayatınızdaki kişilerle yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilecek konuşmalar yapabilirsiniz. İmzaladığınız evraklarınızı, yazışmalarınızı en az iki kere kontrol etmeli, hatalar ve ya eksik bilgiler olmasına karşın dikkatli olmalısınız. Merkür ileri hareketine 22 Eylül 2016 tarihinde başlayacağı için, bu güne kadar önemli karar almaktan kaçınmanızı tavsiye ederim.

 

 

terazi 1TERAZİ:  Ağustos ayının ilk haftasında , Venus – Uranus olumlu açısı ve de 10 derece Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni ay ile birlikte , Yükselen Teraziler, sosyal ortamlarda daha fazla boy gösterebilir, partilere, düğünlere ve organizasyonlara katılarak dikkat çekebilirsiniz. Bu ortamlarda yeni insanlarla tanışabilir, keyifli vakit geçirebilirsiniz. 6-7 Ağustos’ta, Merkür ün Saturn ile yapacağı olumsuz açı, kardeşleriniz ve yakın çevrenizle ilgili artan sorumluluklarınızla ilgili planlar yapmanıza neden olabilir, fakat bunları kimseyle paylaşmak istemeyebilirsiniz. Fikirlerinizi kendinize saklayabilirsiniz. Sosyal ortamlarda bulunmanız sizi bu süreçte maddi anlamda zorlayabilir, maddi konularla ilgili partnerinizle tartışmalara neden olabilir. Günlük hayatınızda ve ya ofis içi ilişkilerinizde arkanızdan dedikodu yapıldığını farkedebilirsiniz. Meditasyon, spiritüel terapilere yoğunlaşabilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Rüyalarınız aktifleşebilir, mesaj içeren rüyalar görebilirsiniz.

Ağustos’un ikinci haftasında, fikirlerinizle ilgili mahremiyetinize önem verebilir, kendinizle başbaşa kalarak yazı yazabilir, planlarınız ile ilgili hazırlık sürecine girebilirsiniz. Kariyer ve ev hayatınız ile ilgili son yıllarda yaşadığınız değişim ve dönüşüm hakkında daha fazla düşünerek yeni kararlar alabilirsiniz. 13 Ağustos’da özellikle içsel şifalanmalar, ruhsal terapiler, meditasyon gibi farklı tekniklere daha fazla zaman harcayabilir, bunlardan şifa bulabilirsiniz. Venus ‘un Saturn ile olan olumsuz açısıyla birlikte, gizli ilişkiler ve ya platonik ilişkileriniz gündeme gelebilir, bu durum yakın çevreniz ile olan ilişkinize ara vermenize neden olabilir. Bu durum günlük hayatınızda sizi daha çok hayallere sürükleyebilir, gerçeklerden uzaklaştırabilir.

Ağustos’un üçüncü haftasında, yine gizli ilişkiler, platonik aşklar, sosyal ortamlardan uzaklaşmalar gündeminizde olacak. Bu durum kariyer ve ailenizle olan ilişkilerinizi derinden etkileyebilir, sizi yeni kararlar almaya yönlendirebilir. 18 Ağustos ‘da 25 derece Kova burcunda yaşanacak olan Dolunay ile birlikte, yaşadığınız bu gizli ilişkiye ve ya aşka nokta koyabilir, bitirebilir ya da tam tersi, ilişkinizi gün yüzüne çıkarma kararı alabilirsiniz.  Eğer sanatsal bir faaliyetle uğraşıyorsanız eserinizi tamamlayabilirsiniz.

Ağustos’un son haftasında, Merkür ve Jupiter kavuşumu ile birlikte, bilinçaltı konuları, mahremiyetiniz, perde arkasında hazırladığınız planlar ve detayları ile daha fazla ilgilenebilirsiniz. Kardeşiniz ve yakın çevreniz ile ilgili artan sorumluluklarınızla daha fazla ilgilenebilir, öncelik haline getirebilirsiniz. Bu süreçte gizli yürüttüğünüz projeleriniz ile ilgili kararlar alırken çok dikkatli olmalısınız, Mars’ ın Neptün ile olan olumsuz ilişkisi, yakın çevreniz ve kardeşleriniz ile ilgili gereksiz gerilimlere sebebiyet verebilir, aşırı yorulabilir, sağlığınızdan olabilirsiniz. Fikir savaşlarından uzak durunuz ve sakinliğinizi koruyunuz. Ay sonunda Merkür, Jupiter ve Venus’un birbiriyle olan olan olumlu ilişkisiyle, içsel anlamda ve rüyalarınızda daha huzurlu ve ılımlı,iyimser bir ruh haline girebileceksiniz.

Merkür’ün Ağustos sonunda Retro hareketine başlamasıyla birlikte ay boyunca yürüttüğünüz gizli projeler , planlamalar ile ilgili yanlış ve ya düzeltilemeyecek hatalar yapmaktan kaçınmalısınız. İmzaladığınız evraklarınızı, yazışmalarınızı en az iki kere kontrol etmeli, hatalar ve ya eksik bilgiler olmasına karşın dikkatli olmalısınız. Merkür ileri hareketine 22 Eylül 2016 tarihinde başlayacağı için, bu güne kadar önemli karar almaktan kaçınmanızı tavsiye ederim.

 

 

AKREP2AKREP:  Ağustos ayının ilk haftasında , Venus – Uranus olumlu açısı ve de 10 derece Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni ay ile birlikte , Yükselen Akrepler kariyerleri ve profesyonel hayatlarıyla ilgili son derece olumlu gelişmeler yaşayabilir. İş yerinizde keyifle ve huzurla çalışabilirsiniz. Ani bir organizasyon değişikliğiyle terfi alabilir, yükselmek için fırsat elde edebilirsiniz. Duygularınızı kimseye açmak istemeyebilirsiniz. Uranus’un faktör olması sebebiyle, yükselen Akrepler iş yerinden bir kişiyle sıradışı ve spontan bir ilişki fırsatı da elde edebilirsiniz. Bu ilişkinin saman alevi gibi olacağını unutmayın. 6-7 Ağustos’ta, Merkür ün Saturn ile yapacağı olumsuz açı, maddi gelirlerinizde yaşadığınız daralmalarla ilgili , gelirinizi arttırmak adına görüşmeler yapabileceğinizi ve şansınızı zorlayacağını göstermekte. Bu durum, bulunduğunuz iş yerinde daha üst bir konum elde etmek için ya da yeni bir iş fırsatı elde etmek için hırslanacağınıza işaret ediyor. Bu konuda arkadaşlarınız ve ya sosyal çevrenizden fikir alabilirsiniz fakat alacağınız fikirleri ince eleyip sık dokumak da fayda var aksi takdirde alacağınız kararlarda yanılma payınız çok yüksek.

Ağustos’un ikinci haftasında, sosyal ortamlarda daha fazla boy gösterebilir, arkadaşlarınızla daha çok görüşebilirsiniz, fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Kariyer konusunda özellikle gelirlerinizle ilgili fikir danışabilirsiniz. Aldığınız tavsiyeler düşünme yapınızda ve fikirlerinizde ciddi bir değişim sağlayabilir , ya da arkadaşlarınız sizi ikna etmek için aşırı derece de üzerinizde baskı kurabilirler. 13 Ağustos’da kendinizi ifade etmek, ya da yaratıcılığınızı ortaya koymak da zorlanqbilir, kendinizi gruplar içerisinde daha rahat ifade ettiğinizi düşünerek kalabalıklara karışabilirsiniz. Venus ‘un Saturn ile olan olumsuz açısıyla birlikte, maddi anlamdaki sıkıntılarınız parti ve çeşitli organizasyonlara katılmanızı zorlaştırabilir, finansal anlamda problemlerinizi gündeme getirebilir. Bu tarz organizasyonlarda yeni biri ile tanışabilir, ve ya yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Bu ilişkiyle ilgili hayallere kapılmayın derim.

Ağustos’un üçüncü haftasında, sosyal gruplar ve arkadaş çevrenizde vakit geçirmeye devam edeceksiniz. birlikte seyahatlere çıkabilir , yakın yerlere gidebilirsiniz. 18 Ağustos ‘da 25 derece Kova burcunda yaşanacak olan Dolunay ile birlikte, ailenizden biriyle iletişiminize ara vermeyi düşünebilir, eviniz ile ilgili bir proje varsa tamamlayabilirsiniz. Evde daha fazla zaman geçirmek isteyebilir ya da evinizden bir süreliğine ayrılabilirsiniz.

Ağustos’un son haftasına, Merkür ve Jupiter kavuşumu ile birlikte,  sosyal hayatınızla ilgili fırsatları değerlendirmek , yeni arkadaşlar edinmek gündeminizde olacak. Arkadaş çevrenizle çok fazla vakit geçirebilirsiniz. Diğer yandan maddi durum ve kazançlarınızla ilgili ciddi kararlar alabilir, gelirlerinizi arttırmak için neler yapabileceğinize kafa yorabilirsiniz. Bu süreçte alacağınız kararları çok iyi düşünmeniz de fayda var. Aksi takdirde Mars’ ın Neptün ile olan olumsuz ilişkisiyle birlikte, alacağınız kararlardan daha sonra pişmanlık duyabilirsiniz, özellikle spekülatif ve riskli yatırım araçlarından uzak durmalısınız. Ay sonunda Merkür, Jupiter ve Venus’un birbiriyle olan olan olumlu ilişkisiyle, arkadaş çevrenizde ve bulunduğunuz sosyal gruplar içerisinde daha ılımlı ve iyimser bir ruh haline girebileceksiniz.

Merkür’ün Ağustos sonunda Retro hareketine başlamasıyla birlikte bulunduğunuz ortamlarda ifadelerinize dikkat etmeli, arkadaşlar arasında yanlış ve ya düzeltilemeyecek , pişman olacağınız sözler söylemekten kaçınmalısınız. İmzaladığınız evraklarınızı, yazışmalarınızı en az iki kere kontrol etmeli, hatalar ve ya eksik bilgiler olmasına karşın dikkatli olmalısınız. Merkür ileri hareketine 22 Eylül 2016 tarihinde başlayacağı için, bu güne kadar önemli karar almaktan kaçınmanızı tavsiye ederim.

 

 

 

 

YAY2YAY:  Ağustos ayının ilk haftasında , Venus – Uranus olumlu açısı ve de 10 derece Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni ay ile birlikte , Yükselen Yay’lar, uzaklara yolculuğa çıkabilir, aileniz ile tatile gidebilirsiniz. Çocuklarınızın gitmek istediği bir yere gidebilir, farklı kültürler, felsefeler tanımak için fırsatlar elde edebilirsiniz.  Aniden keyif alacağınız bir seyahat organize edebilirsiniz. 6-7 Ağustos’ta, Merkür ün Saturn ile yapacağı olumsuz açı, kariyeriniz ve profesyonel hayatınızla ilgili görüşmeler ve fikir alışverişleri yapabileceğinizi, fakat bu görüşmelerin kurmak istediğiniz hayata ters düştüğünü göstermekte, şansınızı sonuna kadar zorlayacaksınız gibi görünüyor.  Yurtdışında yeni bir hayat kurma hevesinde olabilirsiniz. Bu süreçte gizli düşmanlarla karşılaşabilir, ya da perde arkasından işlerinizi yürütmek durumunda kalabilirsiniz. Aileniz ve ev konuları ile ilgili belirsizlikler ve ya kayıplar yüzünden kariyeriniz ve profesyonel hayatınız ile ilgili net kararlar alamayabilirsiniz ve ya kararlarınızda yanılgılara düşebilirsiniz, dikkatli olmalısınız.

Ağustos’un ikinci haftasında, kariyeriniz ve profesyonel hayatınız ile ilgili görüşmelere ağırlık verebilirsiniz. Bu durumda alacağınız tavsiyeler, ve de yapacağınız görüşmeler, düşünceleriniz , kararlarınız maddi anlamda gelir ve kazançlarınız üzerinde bir baskı oluşmasına neden olabilir, ya da gerçek anlamda finansal olarak yeni bir düzenleme getirebilir. Fikirlerinizle ilgili mahremiyetinize önem verebilir, kendinizle başbaşa kalarak yazı yazabilir, planlarınız ile ilgili hazırlık sürecine girebilirsiniz. 13 Ağustos’da kariyeriniz ile ilgili olumlu ve muhteşem fırsatlar elde ederken, aileniz ve ev konuları ile ilgili sıkıntılarınızı görmezlikten gelmeyi tercih edebilirsiniz. Venus ‘un Saturn ile olan olumsuz açısıyla birlikte, üst yönetim ile aranızdaki ilişkiyi sıkı tutarken, hayatınız ile ilgili almış olduğunuz önemli kararların iş cephesinde olumsuz karşılanma endişesi içine girebilirsiniz. Bu durum kariyeriniz ve profesyonel anlamdaki ilişkilerinizi abartılı yaşamanıza neden olabilir, gerçekçi olmanızda fayda var.

Ağustos’un üçüncü haftasında, yine kariyer ve profesyonel hayatınızla ilgili ilişkileriniz gündemde olacak. Üst yönetimin desteği ve sempatisini kzanabilirsiniz.  Bu fırsatı maddi anlamda avantaja çevirme şansına sahip olabileceksiniz. 18 Ağustos ‘da 25 derece Kova burcunda yaşanacak olan Dolunay ile birlikte, yakın çevreniz ve de kardeşleriniz ile ilgili natamam bir konu ile alakalı bitiş ve ya sonlanma yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizi değiştirebilirsiniz,  kitap yazıyorsanız tamamlayabilirsiniz. Gizli fikirlerinizi açıkça ortaya koyabilirsiniz. Yine aileniz ve ev konuları ile ilgili sıkıntılarınızdan kaçmak için kendinizi işe verebilirsiniz.

Ağustos’un son haftasına, Merkür ve Jupiter kavuşumu ile birlikte, profesyonel anlamda muhteşem bir hafta sizi bekliyor olabilir, yeni fırsatlar, görüşmeler, terfi haberleri alabilirsiniz. Hayatınızı istediğiniz şekle sokmak için inanılmaz bir hırsla ve çaba ile hareket edebilir, şansınızı sonuna kadar zorlayabilirsiniz. Çok fazla spor yapabilir, kendinizi yorabilirsiniz, müsabakalara katılabilir, birinci olmak için aşırı derecede çaba gösterebilirsiniz. Hayatınızla ilgili aldığınız kararları uygularken dikkatli olmanızda fayda var.  Mars’ ın Neptün ile olan olumsuz ilişkisiyle birlikte, aileniz ve ev halkından gerekli desteği göremeyebilir, bu konularla ilgili belirsizlik yüzünden istediğiniz aksiyonları almak da zorlanabilirsiniz. Ay sonunda Merkür, Jupiter ve Venus’un birbiriyle olan olan olumlu ilişkisiyle, kariyer ve profesyonel anlamda daha huzurlu, tatmin edici ve ılımlı, daha iyimser bir ruh haline girebileceksiniz.

Merkür’ün Ağustos sonunda Retro hareketine başlamasıyla birlikte ay boyunca yürüttüğünüz kariyeriniz ile ilgili planlarınız ve düşünceleriniz ile ilgili yanlış ve ya düzeltilemeyecek , pişman olacağınız hatalardan kaçınmalısınız. İş yerinizde imzaladığınız evraklarınızı, yazışmalarınızı en az iki kere kontrol etmeli, hatalar ve ya eksik bilgiler olmasına karşın dikkatli olmalısınız. Merkür ileri hareketine 22 Eylül 2016 tarihinde başlayacağı için, bu güne kadar önemli karar almaktan kaçınmanızı tavsiye ederim.

 

 

OGLAK2OĞLAK:  Ağustos ayının ilk haftasında , Venus – Uranus olumlu açısı ve de 10 derece Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni ay ile birlikte , Yükselen Oğlak’lar, ailelerinde ve ya ev konularıyla ilgili ani bir olaydan dolayı, miras, bono, tahvil gibi gelir elde edebilirsiniz. Bir borcunuzu kapatabilirsiniz. Kredi alabilirsiniz. 6-7 Ağustos’ta, Merkür ün Saturn ile yapacağı olumsuz açı, uzaklardan alacağınız bir haber ile üzülebileceğinizi, kendinizi rahatsız hissedip , içinize kapanabileceğinizi göstermekte. Banka, kredi , hisse, miras gibi konularla ilgilenmek durumunda oluşunuz sizi bir süre aktif sosyal hayatınızdan geride bırakabilir, bu durum sizi strese sokabilir. Bu konulara bağlı olarak kardeşlerinizle ve yakın çevrenizdeki ilişkilerinizde aldanmaya ve ya yanılgılara karşı dikkatli olmalısınız.
Ağustos’un ikinci haftasında, uzaklar, farklı kültürler, felsefeler, yüksek öğrenim , eğitim konuları gündeminizde olacak. Buna bağlı konularla ilgili düşünceleriniz, öğrendikleriniz, deneyimledikleriniz ve de yeni bakış açınız hayatınıza tamamen yeni bir görünüm getirebilir, tamamen farklı bir kişiliğe dönüşebilirsiniz, alacağınız bilgiler , haberler sizi derinden etkileyebilir. 13 Ağustos civarında kardeşleriniz ve yakın çevrenizle ilgili bazı şifalanması gereken yaralarınızdan uzaklaşmak için, dikkatinizi farklı felsefelere, kültürlere verebilir, tatile çıkabilir, üniversite ve ya yüksen öğrenim konularına odaklanabilir, problemlerinizle yüzleşmekten kaçabilirsiniz. Venus ‘un Saturn ile olan olumsuz açısıyla birlikte,  bir yanınız uzaklara seyahat , tatil , eğlence derken diğer yanınız kafa dinle diyor olabilir. Bu yüzden kararsızlık hissedebilirsiniz. Tatil konuları ve ya uzaklara seyahat gündeminizdeyken , kardeş ve yakın çevre ile ilgili ciddiyet gerektiren konulara gerekli önemi veremeyebilirsiniz. Bu durum sizi ciddi hayal kırıklıklarına götürebilir.
Ağustos’un üçüncü haftasında, yine uzaklar, seyahatler, farklı kültürler ve felsefeler gündeminizi oluşturacak. Gittiğiniz seyahatlerde yeni insanlarla tanışabilirsiniz, keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Tanıştığınız bu kişiler,  yol gösterici ve ya kılavuz kimliğinde olabilir, farklı felsefeleri size öğretebilir, ve sizde  derin izler bırakabilir. 18 Ağustos ‘da 25 derece Kova burcunda yaşanacak olan Dolunay ile birlikte, kendi özdeğerlerinizin farkına varabilir, ruhsal anlamda bir uyanış yaşayabilirsiniz, diğer yandan maddi anlamda ve gelirlerinizde bir borcunuzu ödeyebilirsiniz, harcamalarına son derece dikkat etmeli, ayağınızı yorganınıza göre uzatmalısınız.
Ağustos’un son haftasına, Merkür ve Jupiter kavuşumu ile birlikte, uzaklar, farklı felsefeler, yüksek öğrenim, basın-yayın gibi konularda muhteşem bir hafta sizi bekliyor olabilir, yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Fakat sağlık anlamında, vücudunu yorgun düşebilir, hastalanabilirsiniz. Bu yüzden dikkatli olmanız gerekiyor.
Uzun zamandan beri hayatınızı yeniden şekillendirmek için planlar yapmaktasınız. Yeni hayatınızın bu hazırlık dönemiyle ilgili, Ağustos un son haftasında inanılmaz bir hırsla ve çaba ile hareket edebilir, kendinizi çok zorlayabilirsiniz. Bu süreçte gizli düşmanlarınız olabilir, onlarla mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Mars’ ın Neptün ile olan olumsuz ilişkisiyle birlikte, gizli düşmanlarınız sizi kayba uğratabilir, hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilir. Ay sonunda Merkür, Jupiter ve Venus’un birbiriyle olan olan olumlu ilişkisiyle, yine yeni felsefeler ve tekniklerin yardımını görebilir ve ya üniversite , eğitim konuları ile ilgili olumlu haberler sayesinde kendinizi daha huzurlu hissedebilirsiniz.
Merkür’ün Ağustos sonunda Retro hareketine başlamasıyla birlikte ay boyunca yaptığınız seyahatler, aldığınız farklı felsefeler ışığında kafanıza takılan konuları araştırabilir, eksik parçaları tamamlayabilirsiniz. Özellikle eğitim, öğretim , basın-yayın konularıyla ilgili imzaladığınız evraklarınızı, yazışmalarınızı en az iki kere kontrol etmeli, hatalar ve ya eksik bilgiler olmasına karşın dikkatli olmalısınız. Merkür ileri hareketine 22 Eylül 2016 tarihinde başlayacağı için, bu güne kadar önemli karar almaktan kaçınmanızı tavsiye ederim.

 

 

KOVA2KOVA:  Ağustos ayının ilk haftasında , Venus – Uranus olumlu açısı ve de 10 derece Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni ay ile birlikte , Yükselen Kova’lar, eşiniz, partneriniz ve ya ortağınız ile birlikte aniden kısa bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye ve ya ortaklığa adım atabilirsiniz. 6-7 Ağustos’ta, Merkür ün Saturn ile yapacağı olumsuz açı, banka, kredi , ortak gelirler ile ilgili görüşmeler yapabileceğinizi, fakat bu görüşmeler sonucunda uzun vadeli planlarınız ile ilgili bazı engeller ile karşılaşabileceğinizi göstermekte. Partnerinizle daha fazla vakit geçirmek isteyebilir, fakat işinizdeki yoğunluk yüzünden arada kaldığınızı hissedebilirsiniz. Banka, kredi gibi konularla ilgili kararları alırken çok dikkatli olmalısınız, pişman olabilir, maddi anlamda kayıplar yaşayabilirsiniz.
Ağustos’un ikinci haftasında, banka, kredi, hisse senedi, miras gibi konularla ilgili görüşmeleriniz, anlaşmalarınız, fikir alışverişiniz gündemde olabilir, okült ve ya metafizik, ölüm ötesi gibi konularla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Bu görüşmeler ve aldığınız bilgiler içsel anlamda sizde güçlü değişimlere sebep olabilir, kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. 13 Ağustos civarında banka ve kredi konularıyla ilgili önemli fırsatlar yakalayabilir, eşinizin gelirinde artış olabilir, ilgilendiğiniz okült konularda size kılavuz ve ya rehber olacak biri ile tanışabilirsiniz. Venus ‘un Saturn ile olan olumsuz açısıyla birlikte,  banka ve finansal konularla ilgili yaşadığınız bu süreç uzun vadeli planlarınız hakkındaki sorumluluklarınıza engel olabilir, gruplar içerisindeki görevinizi zorlayabilir.  Eşiniz ve ya ortak gelirlerinizle ilgili bu olumlu ve fırsat dolu bu süreç  içerisinde, harcamalarınızda daha iyimser ve aşırı rahatlık göstermenize neden olabilir, maddi kayıplara sebebiyet verebilir. Bu durumun sizi ciddi yanılgılara götürmesine izin vermemelisiniz.
Ağustos’un üçüncü haftasında, yine finansal konular  gündeminizi oluşturacak. İçsel anlamda değiştiğinizi hissedebilirsiniz. Adeta yeniden doğduğunuzu düşünebilirsiniz. 18 Ağustos ‘da 25 derece Kova burcunda yaşanacak olan Dolunay ile birlikte, kendiniz, görüntünüz, hayatınız, öncelikleriniz ile ilgili bir tamamlanma , bitiş yaşayabilirsiniz. Son derece duygusal davranabilir, duygularınızı karşı tarafa açıkça ifade etmekten çekinmeyebilirsiniz.
Ağustos’un son haftasında, Merkür ve Jupiter kavuşumu ile birlikte, maddi konular ile ilgili muhteşem bir hafta sizi bekliyor olabilir, özellikle eşiniz ve ya ortağınızla birlikte ortak gelirleriniz ile ilgili yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu durum uzun vadeli planlarınız ile ilgili inanılmaz bir hırsla ve çaba ile hareket etmenize neden olabilir. Gruplar içerisinde hırslı ve rekabetçi bir tutum sergileyebilir, mücadeleci bir tavır takınabilirsiniz. Agresiflikten uzak daha sakin bir tutum işlerinizi daha kolaylaştırabilir.  Aksi takdirde , Mars’ ın Neptün ile olan olumsuz ilişkisiyle birlikte, uzun vadeli planlarınız ile ilgili bu agresif tutumunuz, gelirleriniz ile ilgili sizi sıkıntıya düşürebilir, daha sonrasında pişman olmanıza neden olabilr. .Ay sonunda Merkür, Jupiter ve Venus’un birbiriyle olan olan olumlu ilişkisiyle, finansal konular ile ilgili olumlu haberler alabilir, kendinizi daha huzurlu hissedebilirsiniz.
Merkür’ün Ağustos sonunda Retro hareketine başlamasıyla birlikte ay boyunca yaptığınız maddi planlamalar ile ilgili  araştırmalar yapabilir, aldığınız kararların üzerinden geçebilirsiniz. Özellikle bu konularla ilgili evraklarınızı, yazışmalarınızı en az iki kere kontrol etmeli, hatalar ve ya eksik bilgiler olmasına karşın dikkatli olmalısınız. Merkür ileri hareketine 22 Eylül 2016 tarihinde başlayacağı için, bu güne kadar önemli karar almaktan kaçınmanızı tavsiye ederim.

 

 

BALIK2BALIK:  Ağustos ayının ilk haftasında , Venus – Uranus olumlu açısı ve de 10 derece Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni ay ile birlikte , Yükselen Balık’lar, iş yerinizde, çalışma ortamınızda güzel fırsatlarla karşılaşabilir, çalışanlarla ve üst kademede bulunan kişilerle uyumlu bir ilişki içinde olabilir, onlardan destek görebilirsiniz. Yeni bir pozisyona atanabilir, çalıştığınız yerdeki organizasyonda yeni bir değişiklikle karşılaşabilir, evinize yeni bir yardımcı ve ya yeni bir ev hayvanı alabilirsiniz. 6-7 Ağustos’ta, Merkür ün Saturn ile yapacağı olumsuz açı, partneriniz ve ya eşiniz ile olan iletişiminizin , iş yerinizde artan sorumluluklardan ve de yoğun çalışma temponuzdan olumsuz etkilenebileceğini göstermekte. Aynı zamanda yurtdışı konuları, eğitim, öğretim , farklı felsefeler ile ilgili girişimlerinizde ofis içi şartlarından dolayı olumsuz etkilenebilir. Kendinizi bu anlamda engellenmiş gibi hissedebilirsiniz. Eşiniz ve ya partneriniz ile olan iletişiminiz bu bağlamda yanılgılara ve yanlış anlaşılmalara açık olabilir. Kendinizi tam olarak ifade edemeyebilirsiniz.

Ağustos’un ikinci haftasında, ikili ilişkileriniz, partneriniz, ortağınız ve iletişiminiz önem kazanabilir. Birliktelikler , evlilikler, ortaklık anlaşmaları, alım- satım konuları,  bulunduğunuz sosyal ortamlar ve gruplar üzerinde baskı kurabilir, sosyal çevreniz değişebilir, etrafınızda güçlü ve size baskı kurmak isteyen kişiler yer alabilir. 13 Ağustos civarında yeni kişilerle tanışabilir, yeni dostlar edinebilirsiniz. İkili ilişkilerinizin artması ve yoğunluk kazanması, kendinizle ilgili bazı ruhsal yaralarla yüzleşmekten kaçmanıza yardımcı olabilir. Venus ‘un Saturn ile olan olumsuz açısıyla birlikte,  bir yanınız partneriniz ve ya yakın arkadaşlarınızla vakit geçirmek isterken, bir yanınız işe odaklanmayı tercih edebilir. Bu yüzden iş ve ikili ilişkileriniz arasında kararsız kalabilirsiniz. Yeni tanıştığınız kişilerle ciddi adımlar atmaktansa,  gerçekçi tavırlarla yaklaşmanız sizin faydanıza olacaktır, hayaller kurmanız sizi ciddi yanılgılara ve hayal kırıklıklarına sürükleyebilir.

Ağustos’un üçüncü haftasında, yine parteriniz ve ortağınız ile geçirilecek güzel vakitlere işaret etmekte. İkili ilişkilerinizde yaşayacağınız bu olumlu süreç, sizi yeni ortamlara sürükleyebilir, tamamen farklı gruplar içerisinde yer almanıza neden olabilir. 18 Ağustos ‘da 25 derece Kova burcunda yaşanacak olan Dolunay ile birlikte, içsel anlamda bir aydınlanma yaşayabilir, uzun zamandan beri sakladığınız duygular yüzeye çıkabilir. Rüyalarınız artabilir, sizin farkındalığınızı arttıracak mesaj içeren rüyalar görebilirsiniz.
Ağustos’un son haftasına, Merkür ve Jupiter kavuşumu ile birlikte, ikili ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar gibi konularda muhteşem bir hafta sizi bekliyor olabilir, yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Uzun zamandan beri profesyonel hayatınızla ilgili bir sınavdan geçmektesiniz, kariyeriniz ve işinizle ilgili çok sıkı bir çalışma temposu içine girebilir, kendinizi hedeflerinize odaklayabilirsiniz. Üstünüzdeki kişilerle bazı problemler yaşayabilir, tartışabilirsiniz. Mars’ ın Neptün ile olan olumsuz ilişkisiyle birlikte, işiniz ve kariyeriniz ile ilgili agresif tavrınız  yüzünden daha sonra pişman olacağınız , kayıplara uğrayacağınız bir süreç yaşayabilirsiniz.  Sakinliğinizi korumanız da fayda var. Ay sonunda Merkür, Jupiter ve Venus’un birbiriyle olan olan olumlu ilişkisiyle, yine partneriniz, ortaklarınız ve anlaşma yaptığınız kişiler ile ilgili daha huzurlu  bir süreç içerisine girebilirsiniz.

Merkür’ün Ağustos sonunda Retro hareketine başlamasıyla birlikte ay boyunca ikili ilişkilerinizdeki iletişiminiz, yaptığınız anlaşmalar, görüşmeler hakkında kafanıza takılan konuları araştırabilir, eksik parçaları tamamlayabilirsiniz. Özellikle anlaşmalar, kontratlar ile ilgili imzaladığınız evraklarınızı, yazışmalarınızı en az iki kere kontrol etmeli, hatalar ve ya eksik bilgiler olmasına karşın dikkatli olmalısınız. Merkür ileri hareketine 22 Eylül 2016 tarihinde başlayacağı için, bu güne kadar önemli karar almaktan kaçınmanızı tavsiye ederim.

 

 

imza

Paylaş