16-22 Mayıs Haftalık Tarot Açılımı

Pazartesi ve Salı günü,

the-tower
Aşk: Eğer bir ilişkiniz varsa, bitirmeniz gerektiğini gösterecek  bazı nahoş olaylar yaşayabilirsiniz. Sizi adeta bir yıkıma sürükleyebilir. Eğer ilişkinizi bitirmeyi düşünmüyorsanız ve her şey yolunda gidiyorsa, bu ilişki öncesi ve sonrası, kendi hayatınızın nasıl değiştiğini gözlemleyin. İlişkisi olmayanlar bu iki günü, içsel anlamda sıkıntılı geçirebilirsiniz. Enerjinizi yüksek tutun.

İş: İş yerinde krizlere hazır olun. Sabırlı olmalı fevri davranışlardan kaçınmalısınız. Aksi takdirde pişman olabilirsiniz. İş konusunda panikten kaçının, daha sağduyulu düşünmeye çalışın.

Para: Bu iki gün riskli yatırımlar, ve spekülatif yatırım araçlarından uzak durmanızı öneriririm. Kayıplar yaşanabilir. Yatırımlarınız konusunda daha sağduyulu düşünün. Fevri kararlar almayın. Pişman olabilirsiniz.

 

 

Çarşamba, Perşembe, Cuma,

seven-of-pentacles

Aşk: Bu üç gün, kalbinizdeki kişi ile herşey yolunda görünüyor. Geçmişte ilişkilerinizde nasıl davrandıysanız, karşılığını alma zamanı. İlişkisi olmayanlar yeni kişilerle karşılaşabilirler. Sabırlı olun. Doğru insan çok yakınınızda kapınızı çalacak.

İş: Çok çalıştınız, şimdi sabırla bekleme zamanı. Emekleriniz boşa gitmeyecek. Geçmişte ne ektiyseniz, onu biçeceksiniz. Bir işte çalışmıyorsanız, yaptığınız başvurular için bekleme zamanı. Sabırlı olun.

Para: Bu üç gün, para anlamında çok olumlu geçecek. Yatırımlarınızın güzel sonuçlarını çok yakın zamanda alacaksınız. Alışkın olmadığınız alanlarda yatırım yapmaktan kaçının. Daha sonrasında pişmanlık yaşayabilirsiniz.

 

 

Cumartesi, Pazar.

four-of-cups
Aşk: Bu haftasonu, eğer ilişkiniz yoksa, aşk konusunda ne kadar ciddi ve istekli olduğunuzu sorgulayabilirsiniz. Gerçekten de ciddi bir ilişkiye hazır mısınız? İlişkiniz varsa, birlikte olduğunuz kişinin gerçekten beklentileri karşılayıp karşılamadığı konusunda kafa yorabilirsiniz. Ya da ilişkinin gidişatı ile ilgili ne istediğinize karar veremeyebilirsiniz . Netliğe ihtiyacınız var.

İş: Şu anda bulunduğunuz işten memnun olmayabilirsiniz. Ama kazancınız çok da kötü sayılmaz. Şükretmesini bilin. İşi olmayanlar, iş konusunda kararsızlığınız devam ediyor. Bir çok teklif karşısında seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Bu haftasonunu bu konuda düşünmeye ayırın.

Para: Bu haftasonu savurganlıktan kaçının. Zaten sahip olduğunuz şeylere tekrar para yatırmamaya özen gösterin. Maddi anlamda kendinizi tatminsiz hissedebilirsiniz. Sahip olduklarınızı düşünün ve öyle karar verin.

 

 

imza

Paylaş