8 – 14 Mart 2021 – Haftalık Burç Yorumları

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı, Balık burcunda Yeni ay olacak. 13 Mart’ta gerçekleşecek olan Yeni Ay, geçmişi geçmişte bırakarak, kendimizi daha manevi, spiritüel, fedakar, hoşgörülü hissetmemizi sağlayacak. 13 Ocak’ta yaşanan Oğlak Yeni ay’ı ile beraber karar verdiğimiz özellikle de meslek ve kariyer ile ilgili konulardaki başlangıçlar için kendimizi şifalandırmak, yaratımlarda bulunmak ve yüksek beklentilerin içine girmek bu Yeni Ay ile mümkün. Bu hafta yaşanacak olan Güneş , Venus ve Neptun’un Balık burcunun aynı derecesinde buluşmaları, yüksek idealler ve hedefler belirleyeceğimizi gösteriyor. Fazla iyimser ve hayalperest, gerçeklerden uzak etkiler içinde olabilir. Aman dikkat! Sonra gerçekleşmediği için hayal kırıklıklarıyla karşılaşmayalım.

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koç’lar, bu hafta yakın çevreniz ve uzaklardaki bağlantılarınız arasında kendinizi koştururken bulabilirsiniz. Yaşadığınız bu ikilem, maddi konular ve ilişkiler ile ilgili beklentilerinizden kaynaklanabilir.

Güneş, Venüs ve Neptün’ün bir araya gelmesiyle birlikte bilinçaltı, mahremiyet, yalnız kalmak istediğiniz alan ve beraberinde gizli ve ya platonik yaşamak istediğiniz bir ilişkide kendinizi bulabilirsiniz. Bu hafta bir takım spiritüel veya manevi tekniklerle kendinizi daha fazla şifalandırmak, farkındalığınız arttırmak, enerjinizi yükseltmek, alanlarınıza temizlemek isteyebilirsiniz. Yaratmaya çalıştığınız enerji aslında kariyer ve toplum önündeki pozisyonunuz alanında istediğiniz değişim ve dönüşümü yaratmak olacak.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar, gelecekle ilgili beklentileriniz ve idealleriniz yükselmekte. Bu durum gelirler, kazançlar, borçlar ve harcamalar, masraflar arasında denge kurmanızı zorlaştırmakta. Olmayacak şeylerin peşinden koşabilirsiniz.

13 Mart’ta yaşanacak olan Balık burcundaki Yeni ay gelecek planlarınız, umutlarınız, kariyer çevreniz ve arkadaşlarınız alanında gerçekleşmekte. Geleceğe umut ile bakmak isteyebilirsiniz. İdeallerinizi yükseltebilirsiniz. Özellikle de uzaklarla ilgili üzerinizde bulunan sorumluluklar veya görevler veya yurtdışı bağlantılarınız alanında değişen bir takım durumların çözümü için yaratımlarda bulunabilirsiniz. Kendinizi spiritüel ve ya manevi, sanatçı bir arkadaş grubu içinde bulabilirsiniz.

İkizler burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, hafta başında kariyer alanında elde ettiğiniz başarı daha fazla ön plana çıkmanızı sağlarken, özel hayatınız veya ortaklarınız arasında alma verme dengesinde ayar yapmanızı zorlaştırabilir. Kendinizden ödün vermeye son derece meyillisiniz. Öncelik her zaman siz olmalısınız. Değerinizi ve kıymetinizi bilin.

13 Mart’da yaşanacak olan Balık burcundaki Yeni ay, kariyer evinizde gerçekleşiyor. Burada atacağınız yeni tohumlar, daha fazla yaratıcılık, kreatiflik, hayal gücü ve ilham gerektirebilir. Kariyer hedeflerinizi belirlerken gerçekçi bir yol izlemelisiniz, ayaklarınızın yerden kesilmesine izin vermeyin. Tasarruflar ve yatırımlar alanında yapmak istediğiniz değişim ve dönüşüm, yaratmak istediğiniz güç ve kontrol için yüksek beklentili ve gerçeklerden uzak bir kariyer hedefi yeterli olmayacaktır.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler, bu hafta özellikle iş hayatındaki yoğunluk ve kendinize ayırmak istediğiniz özel zaman konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz. Uzaklarla olan bağlantılarınızda kendinizden ödün vermek isteyişiniz bu alanda bir karar almanızı zorlaştırabilir.

13 Mart Balık Yeni Ay’ı i ile birlikte, uzaklara gitmek, deniz kenarı yerleri ziyaret etmek, kendinizi huzurlu hissetmek veya spiritüel anlamda kişisel gelişim ile ilgilenmek, yeni ufuklar keşfetmek isteyebilirsiniz. Ortaklık, ikili ilişkiler, birliktelikler önemli sözleşmeler ve kontratlar alanında yepyeni bir düzen kurma ihtiyacınız önce ruhunuzu doyurmaktan geçiyor. Seyahat etmek bu dönemde size çok iyi gelebilir.

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, hafta başında sosyalleşmek, yeni insanlarla tanışmak, özellikle de kariyer çevresine odaklanmak zorunda kalmak, kendi hobileriniz, ilgi alanınız, çocuklarınız açısından zorlayıcı olabilir. Eşinizin manevi desteği kendinizi iyi hissettirebilir.

İş hayatınızda son dönemlerde yaşadığınız köklü değişiklikler, yeni aldığınız sorumluluklar ve günlük rutininizin tamamen değişmesi, maddi manevi ve ruhen kendinizi yenilemekten geçiyor. 13 Mart Yeni ay’ı ile birlikte, eşiniz ile olan ortak sermayeleriniz, tasarruflarınız ve yatırımlarınız veya ruhen ihtiyaçlarınız konusunda daha hassas, daha fedakar, daha alçakgönüllü ve merhametli olabilirsiniz. İlişkiniz boyut değiştirebilir.

Başak Burcu

BAŞAK

Yükselen Başak’lar, hafta başında kariyer ve aile hayatınız arasında seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Partneriniz ile ilişkiniz ve oradaki beklentileriniz, ihtiyaçlar ve idealler sizi bu konuda kafa karışıklığına sürükleyebilir.

13 Mart‘ta gerçekleşecek olan Balık burcundaki Yeni ay, eğer bir ilişkiniz yoksa son derece romantik, cömert adeta bir peri masalını andıran bir ilişkiye adım atmanıza neden olabilir. İlişkisi olanlar partnerleri ile daha samimi, daha hoşgörülü, daha şefkat dolu bir döneme adım atabilirler. Aşırı romantizm, kendinizi partnerinize adamanıza neden olabilir. Burada dikkat etmeniz gereken şey, karşınızdakini olduğu gibi görmek. Eğer karşınızdakini idealize ederseniz sonrasında hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, yakın çevreniz, kardeşleriniz ve uzaklar ile ilgili bağlantılarınız, aldığınız veya verdiğiniz eğitimler arasında koşturmak zorunda kalabilirsiniz. Günlük rutininiz veya alışkanlıklarınız konusunda odaklanmakta zorlanmanız işleri daha da karıştırabilir. Kendinizi bir rehavet içinde bulunabilir, gündüz hayal kurarken yakalayabilirsiniz.

13 Mart tarihinde gerçekleşecek olan Balık Yeni ay’ı, daha manevi ve spiritüel, daha fedakar ve kendinizden ödün vereceğiniz bir günlük rutin yaratmanıza neden olabilir. Ocak ayından beri iş hayatınızda yaratmak istediğiniz değişim ve dönüşümü, yaratıcılık ve ilham ile beslemek isteyebilirsiniz. Gerçeklerden uzaklaşmadan daha net kararlar almalı ve sınırları belirlemelisiniz.

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrep’ler, maddi konular, gelirler, kazançlar ve tasarruflar alanında ikilemler yaşayabilirsiniz. Önceliğiniz her zaman tasarruflarınız olmalı. Özellikle aşk hayatınız veya çocuklarınız ile ilgili beklentileriniz bu konuda kafa karıştırıcı gibi gözüküyor.

13 Mart’a gerçekleşecek olan Balık Yeni ay’ı yeni bir aşka, birlikteliğe adım atacağınızı gösterebilir. Bazılarınız ise sanatsal yeteneklerini ve ya spiritüel, manevi tarafını açığa çıkartabilecek bir hobiye başlayabilirler. Çocuklarınız ile olan ilişkiniz, daha verici, fedakar, cömert ve hoşgörülü olabilir.

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar, aile içindeki beklentilerin yüksekliği, partneriniz, ortağınız ve kendi özel hayatınız arasında seçim yapmanızda zorluk yaratabilir. Bu dönem biraz daha kendinizi ortağınıza veya partnerinize adamanızı gerektirebilir.

13 Mart’ta yaşanacak olan Balık burcundaki Yeni ay ile, aile ve yuvanızda, aileniz ile olan ilişkinizde yeni bir döneme adım atacağınızı gösteriyor. Yeni bir eve taşınabilir, aile içinde çok daha fazla huzur, mutluluk ve şefkat hissedebilirsiniz.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar, kariyeriniz ile ilgili beklentileriniz, çalışma hayatınız ve yalnız kalmak istediğiniz alan arasında seçim yapmayı zorlaştırmakta. Bu dönem daha fazla kendinizi iş hayatınıza, çalışma ortamınıza veya çalışma arkadaşlarınıza adamanız gerekebilir.

Özel hayatınızda yapmayı istediğiniz köklü değişimler, yakın çevreniz, düşünce sisteminiz, yaratıcı projeler ve bir takım eğitim ve öğretimler alanında size yeni başlangıçlar yaptırabilir. 13 Mart’ta gerçekleşecek olan Balık Yeni Ay’ı partneriniz ile birlikte çıkacağınız kısa yolculukları getirebilir. Romantik zamanlar geçirmeniz sizi ruhen besleyebilir, kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, maddi konularla ilgili taşıdığınız beklentiler ve ya belirsizlikler, sosyal çevreniz veya kendinizi ayırmak istediğiniz boş zamanlar arasında seçim yapmayı zorlaştırabilir. Bu dönem daha fazla hobilerinize ve ilgi alanlarınıza, yakın çevreniz ile olan ilişkinize yönelmeniz sizi daha çok besleyebilir.

13 Mart’ta gerçekleşecek olan Balık burcundaki Yeni Ay ile birlikte yeni bir gelir, kazanç kapısı elde edebilirsiniz. Eğer çalışıyorsanız bu yeni bir iş nedeniyle olabilir veya ailenizden daha fazla maddi destek alabilirsiniz. Partneriniz sizi maddi anlamda destekleyebilir ve bu durum kendinizi daha değerli hissettirebilir.

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar, hafta başında imajınıza, görünümünüze odaklanmak isteyebilir, kendinize daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Bu durum aile ve kariyer alanında olmanız gereken yerlerde bulunmanızı zorlaştırabilir. Bu dönem biraz daha fazla aileniz ve eviniz ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

13 Mart‘ta gerçekleşecek olan Balık burcundaki Yeni ay, özel hayatınız, tarzınız, imajınız ve görünümünüzde bir değişiklik yapacağınızı gösteriyor. Kendinize her zamankinden fazla zaman ayırabilir, alışverişe çıkabilir, kendinize daha fazla yatırım yapabilirsiniz.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 820 75 14 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

Paylaş