8 – 14 Şubat 2021 – Haftalık Burç Yorumları


Önümüzdeki haftaya, Güneş – Merkür kavuşumu ve Kova burcundaki gökyüzü yoğunluğunun etkisinde gerçekleşecek Yeni ay damgasını vuracak. Güneş – Merkür kavuşumu, önemli bilgileri ve haberleri tetikleyebilir. Beklenmedik sürprizlere ve sonuçlarını Nisan ortasında alacağımız bir takım projelerin başlangıcını getirebilir. Dolayısıyla sistem içerisinde önemli bir adım atılmakta. Yeni ay ise, yeni oluşumları, girişimleri ve başlangıçları temsil eder. Doğum haritanız da Kova Burcu’nun etkisi altında olan hayat alanında bu yeni oluşuma adım atabilirsiniz. Farklı olanı seçmek konusunda mücadeleci davranabilirsiniz. Sonuçları ise Ağustos ayında elinize geçebilir.

Hafta sonu gerçekleşecek olan Merkür – Venüs kavuşumu ve beraberinde Mars’ın Neptün ile olan olumlu ilişkisi, aşk ve ilişkiler konusunda önemli bir takım gelişmeleri tetikleyebilir. Bir taraftan özgürlük arzusunun son derece yükseldiğini görüyoruz, bağımsızlığı ilan etmek her zamankinden farklı bir ilişki anlayışı yaratma ihtiyacı gökyüzünde son derece yoğun. Jüpiter’in Venüs ve Merkür ile olan yakın bağı, abartılı ve gizli egoyu açığa çıkartan bir enerji yüklemekte. Diğer taraftan Mars’ın Boğa burcundaki beceriksiz yaklaşımı, finansal ve güvenlik alanları ile ilgili olayları görmek istediğimiz şekilde yorumlayacağımızı ifade ediyor. Tuzağa düşmemek lazım.

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koç’lar, hafta başında gerçekleşecek olan Güneş – Merkür kavuşumu, eski bir dostunuzdan veya arkadaş çevrenizden önemli bir haber veya uzun zamandan beri üzerinde çalıştığınız bir proje hakkında bilgiyi size getirebilir. Bu bilgi veya haber ışığında atacağınız adımlar, Nisan ortasında vücut bulacak. 11 Şubat’ta gerçekleşecek olan Kova burcundaki yeni ay ise, sizi eski bir ortama veya eski bir arkadaş grubuna tekrar geri döndürebilir, eski bir projenin teslimi ile ilgili yeni bir yaklaşım geliştirebilir veya farklı teknikler, şu ana kadar kullanmadığınız yöntemler kullanarak seyri değiştirebilirsiniz. Merkür ve Mars’ın zorlu açısı finansal alanlardaki mücadelenizde artık yeniliklere açık olduğunuzu göstermekte. Bu durum eski bildiklerinizle vedalaşmanızı sağlayacak.

Hafta sonu Merkür ve Venüs kavuşumu, arkadaş çevrenize, online görüşmelere veya teknolojiden daha faydalanacağınız bir şekilde kendinizi sosyalleşmeye verebileceğinizi gösteriyor. Mars’ın Neptün ile olan olumlu ilişkisi finansal konularda daha iyimser, daha hayalperest ve gerçeklerden uzak ilerlemek isteyeceğinizi ifade ediyor. Tuzaklara dikkat edin.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar, hafta başında gerçekleşecek olan Güneş – Merkür kavuşumu, kariyer alanınızda gerçekleşiyor. Üst – düzey yöneticilerle ilgili veya organigramla ilgili önemli bir haber gün ışığına çıkabilir. Daha önceden duyduğunuz bir haberin netleşmesini mümkün. Merkür Retrosundan sonra masaya yatırdığınız geçmişteki konular burada önemli bir bakış açısı yaratabilir. Sonuçlarını Nisan’ın ortasında alacağını bilmelisiniz.
11 Şubat’ta gerçekleşecek olan Yeni ay, kariyer hayatınız, mesleki hedefleriniz, stratejileriniz ve beraberinde üst düzey otoritelerle olan ilişkinizde yeni bir başlangıç yapacağınızı söylüyor. Burada özgürlük ihtiyacınızın yükselmesi çok mümkün.

Hafta sonu gerçekleşecek olan Merkür ve Venüs kavuşumu beraberinde Mars ile Neptün arasındaki olumlu ilişki başarılarınızın ve gruplar içerisindeki enerjinizin toplum önünde daha fazla konuşulacağını göstermekte. İş yerindeki bayan figürler sizin destekçiniz olabilir, gelecek planlarınızla ilgili hayaller ve idealler özel hayatınızdaki konfor alanlarınızla ilgili değişim de sizi gerçeklerden uzaklaştırabilir.

İkizler burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, hafta başında gerçekleşecek olan Güneş – Merkür kavuşumu, uzaklarla bağlantılı konular alanında önemli bir haberin veya eski bir görüşmenin tekrar gündeme geleceğini gösteriyor. Burada açığa çıkan bilgiler veya haberler önümüzdeki süreçte yeni bir projeye veya oluşuma dönüşebilir. Sonuçlarını Nisan ortasında almanız mümkün.

11 Şubat‘ta gerçekleşecek olan Yeni ay, uzaklar, seyahatler, farklı öğretiler ve felsefeler, yüksek öğrenim, sosyal medya ve teknoloji alanında önemli bir başlangıç yapacağınızı gösteriyor. Buradaki mücadeleniz aslında maddi kaygılarınızı ortadan kaldırmak hedefiyle olacak.

Hafta sonu gerçekleşecek olan Merkür – Venüs kavuşumu, kısa yolculukların size keyif vereceğini göstermekte. Daha fazla teknoloji ile ilgilenebilirsiniz. Mars ve Neptün arasındaki olumlu ilişki, kariyer hedeflerinizden çok, idealleriniz noktasında. Sizi gerçeklerden uzaklaştırabilir.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler, hafta Güneş ve Merkür kavuşumuyla başlıyor. Retro sürecinin en zorlu periyodunu atlattık. Şimdi işe koyulma vakti! Özellikle ortak gelirler, sermayeler, eşinizle paylaştığınız kazançlarınız, banka ve kredileriniz, miras veya sigorta gibi konularda önemli bilgiler, görüşmeler, daha önce konuşmuş olduğunuz konular tekrar gündeme gelecek. Burada ortaya çıkacak veya alacağınız bir takım bilgiler ve haberler doğrultusunda yeni bir projeye adım atabilirsiniz, sonuçlarını ise nisan ortasında alabilirsiniz.

11 Şubat‘ta gerçekleşecek olan Kova burcundaki Yeni ay, bu alanda geçmişe dönük bir takım oluşumları tetikleyecek. Burada özgürleşme arzunuz veya eskiden farklı bir şeyler yapma arzumuz çok yüksek! Bir yandan ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında ciddi bir güç elde etmeyi hedefliyorsunuz. Bunun için yapmanız gereken şeyler olduğunu düşünüyorsunuz. Hafta sonunda Merkür ve Venüs’ün bir araya gelmesi, ilişkilerinizdeki samimiyet boyutunu farklı bir noktaya getirebilir. Radikal ilişkilere, birlikteliklere adım atabilirsiniz. Bu sizi anlık mutlu edebilir. Mars’ın Neptün ile olan olumlu ilişkisi ise gelecekle ilgili maddi planlarınızda, inançlarınızın veya beklentilerinizin sizi gerçeklerden uzaklaştırabileceğini gösteriyor. Tuzağa düşmeyin.

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, hafta başına gerçekleşecek olan Güneş – Merkür kavuşumu, ortaklar, evlilik, ciddi ilişkiler ve birliktelikler alanından eskiye dair bir bilginin netleşmesine yardımcı olacak. Bu alacağınız bilgi ve haber doğrultusunda, atacağınız adımların gerçeğe dönüşmesi Nisan ortası gibi görünüyor.

Hemen sonrasında 11 Şubat‘ta gerçekleşecek olan Kova burcundaki Yeni ay, yeni bir sözleşme veya kontratı veya ilişkinizdeki sürecin yeni bir boyuta geçmesini sağlayabilir. Burada inanılmaz bir özgürlük arzusu veya bağlarınızı kopartma durumu söz konusu. Geçtiğimiz Aslan dolunayı size çok şey öğretti. Kendi değerinizi ve kıymetinizi anlamanızı sağladı. Hafta sonunda Merkür – Venüs kavuşumu, partnerinizle keyifli bir zaman geçireceğinizi gösteriyor. Bazılarınız eski bir partnerle tekrar iletişime geçebilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz. Mars ve Neptün arasındaki olumlu açı, önümüzdeki dönemde elde edeceğiniz yan veya pasif kazançlar konusunda gerçeklerden uzak bir takım beklentilere girmenize neden olabilir. Kariyer alanındaki Mücadeleniz finansal beklentilerden beslenebilir.

Başak Burcu

BAŞAK

Yükselen Başak’lar, hafta başında gerçekleşecek olan Güneş – Merkür kavuşumu, çalışma ortamınız, şartlarınız veya sağlığınızla ilgili geçmişe dönük bir haberi veya bilgiyi size getirebilir. Bu bilgi veya haber doğrultusunda yapacağınız atılımlar, Nisan ortasından itibaren gerçeğe dönüşecek.

11 Şubat‘ta gerçekleşecek olan Kova burcundaki Yeni ay, yeni bir çalışma ortamı, düzeni veya sistemine adım atacağınızı gösteriyor. Yeni çalışma arkadaşları edinebilir veya çalışma şartlarınızda radikal bir değişime ve size daha fazla özgür alan tanıyacak bir sisteme geçiş yapabilirsiniz. Hayatınıza daha fazla teknolojiyi davet edebilirsiniz.

Hafta sonunda Merkür – Venüs kavuşumu, çalışma şartlarınız veya çalışma arkadaşlarınız ile keyifli zamanlar geçireceğinizi gösteriyor. Uzaklarla bağlantılı finansal Mücadeleniz ve oradaki konfor alanını sağlamaya çalışmanız, bir şekilde partneriniz veya Ortağınızdan beklentilerinizi arttırıyor. Burada daha gerçekçi bir yaklaşımla ilerlemeniz faydanıza olacak.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, hafta başında gerçekleşecek olan Güneş – Merkür kavuşumu, eski bir haberi veya bilgiyi size getirebilir. Aşk hayatınızda ise eski bir partnerden haber alabilirsiniz. Bu alanda özgürleşme arzunuz veya radikal bir seçim yapma arzunuz çok yüksek.

Beraberinde gerçekleşecek olan 11 Şubat’taki Kova Yeni ay’ı buradaki radikal değişimi yapmanız için gerekli alanı tanıyabilir. Hobilerinize daha fazla teknolojiyi ekleyebilir. Beraberinde çocuklarla olan ilişkinizde yeni bir döneme başlayabilirsiniz.

Hafta sonu gerçekleşecek olan Merkür ve Venus kavuşumu inovatif, kreatif alanlarla daha fazla meşgul olabileceğinizi gösteriyor veya eski bir aşkı yeniden alevlendirmek isteyebilirsiniz. Bunun için daha fazla teknolojiyi kullanmanız gerekebilir. Çocuklarınızla daha keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrep’ler, hafta başında gerçekleşecek olan Güneş – Merkür kavuşumu, ev, aile, yuva konularında eski bir gündemi tekrar masaya yatırmanıza neden olabilir. Belki bu konuda henüz netleşmeyen şeyler varsa, alacağınız bilgiler ve haberler doğrultusunda aydınlığa kavuşabilir.

Hemen arkasından gerçekleşecek olan 11 Şubat’taki Kova Yeni ay’ı ev, aile ve gayrimenkul alanında yeni bir oluşum içine gireceğinizi gösteriyor. Buradaki başlangıçlar Ağustos ortasında sonuca kavuşacak.

Hafta sonu gerçekleşecek olan Merkür ve Venüs kavuşumu, aile içindeki iletişiminizi güçlendirebilir, daha keyifli, daha eğlenceli ve şu ana kadar denemediğiniz aktivitelerle değişik bir ambians yaratmanızı sağlayabilir. Evdeki bir takım teknolojik problemlere çözüm yaratabilirsiniz. Mars ve Neptün arasındaki olumlu açı, çocuklar veya aşk hayatınız konusunda aşırı idealist veya yüksek beklentili bir enerji içinde olacağınızı gösteriyor. Partnerinizle birlikte sağlamaya çalıştığınız güvenlik alanları burada sadece görmek istediklerinize odaklanmanıza neden olabilir.

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar, hafta başında gerçekleşecek olan Güneş – Merkür kavuşumu, iletişim, yakın seyahatler, kısa yolculuklar, kardeşlerle olan ilişkiniz, aldığınız veya verdiğiniz eğitimler alanında eskiye dair bir bilgi veya haberi alacağınızı göstermekte. Bu bilgi doğrultusunda, yeni bir oluşuma adım atmanız mümkün. Sonuçlarını Nisan ortası gibi alacaksınız.

Hemen arkasından gerçekleşecek olan Kova burcundaki Yeni ay, teknolojik bir alanda eğitim / öğretim veya iletişim konusunda kendinizi geliştirmek isteyeceğinizi gösteriyor. Burada yeni bir eğitim veya öğretim söz konusu.

Hafta sonunda Merkür ve Venüs kavuşumu, yakın çevreniz veya akrabalarınız ile keyifli vakitler geçireceğinizi göstermekte. Partneriniz ve dostlarınız ile birlikte yakın yerlere seyahate gidebilirsiniz. Mars – Neptün arasındaki olumlu açı, çalışma hayatınız ve rutininizde güvenliği sağlama mücadelenizin devam ettiğini gösteriyor. Burada aileniz ve yuvanız ile ilgili idealler sizi beslerken zaman zaman gerçeklerden de uzaklaştırabilir.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar, hafta başında gerçekleşecek olan Güneş – Merkür kavuşumu, geçmişe dönük finansal konularla ilgili bir takım haberler veya bilgiler alacağınızı göstermekte. Bu doğrultuda, yeni bir gelir kapısı veya kazanç elde etmeniz mümkün. Burada yapacağınız girişimlerin sonuçlarını Nisan ortası gibi alabilirsiniz.

Hemen arkasından gerçekleşecek olan Kova burcundaki Yeni ay, maddi konularda özgürleşme arzunuzun yükseleceğini göstermekte. Farklı ve radikal konular, teknolojik sistemler, telekomünikasyon veya inovasyonlarla bağlantılı alanlardan kazanç elde edebilirsiniz.

Hafta sonu gerçekleşecek olan Merkür – Venüs kavuşumu, teknolojik alanda bir takım alışverişler yapacağınızı gösteriyor. Merkür’ün retro olduğunu unutmayın. Dolayısıyla yapacağınız alışverişlerde bir takım gecikmeler, yanlış anlaşılmalar, teknik arızalar gündeme gelebilir. Mars – Neptün arasındaki olumlu ilişki ise, aşk hayatınız, spekülatif yatırım araçları veya çocuklarınızla ilgili sağlamaya çalıştığınız güvence konusunda aşırı iyimser veya hayalperest yaklaştığınızı göstermekte. Kendinizi avutmaktan vazgeçin.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, hafta başında gerçekleşecek olan Güneş – Merkür kavuşumu, iletişim, eğitim, öğretim, hobiler, aşk hayatınız ve beraberinde yapmak istediğiniz tasarruflar ve yatırımlar konusunda geçmişe dönük bir takım haberler ve bilgiler alacağınızı göstermekte. Bu alacağınız bilgiler doğrultusunda yeni bir girişimde bulunabilirsiniz. Sonuçları Nisan ortası gibi alacaksınız.

Hemen arkasından gerçekleşecek olan Kova burcundaki Yeni ay, yeni bir hayata ve düzene adım atmanızı sağlayacak. Kendinizi geliştiriyor, bilginizi arttırıyor ve ikili ilişkiler, ortaklıklar, alanında yeni bir perspektife sahip oluyorsunuz. Bu sizin için bir milad olabilir. Önümüzdeki 2 sene boyunca bu çerçevede, ciddi bir yapılanma içine gireceksiniz.

Hafta sonu gerçekleşecek olan Merkür – Venüs kavuşumu, kendinize daha fazla özen göstermenizi, imajınızı, estetik duruşunuzu daha fazla önemseyeceğinizi gösteriyor. Mars ve Neptün arasındaki olumlu açı, ev ve aile hayatınızda kendinizi güvende hissetmek için çaba göstermenize neden olurken, finansal alandaki beklentileriniz zaman zaman sizi gerçeklerden uzaklaştırıyor olabilir. Kendi tuzağınıza düşmeyin!

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar, hafta başında gerçekleşecek olan Güneş – Merkür kavuşumu, çalışma ortamınız, şartlarınız veya arkadaşlarınızdan bir haber veya bilgi alacağınızı göstermekte. Bu bilgi doğrultusunda önemli atılımlar yapabilirsiniz. Sonuçlarını Nisan ortasında alacaksınız. Hemen sonrasında gerçekleşecek olan 11 Şubat’taki Kova burcundaki Yeni ay ile inzivaya çekildiğiniz şu dönemde interaktif ortamlar, daha fazla teknoloji ile alakalı, yeni bir oluşum içine gireceğinizi göstermekte. Önemli projeler, gelecek vaad eden planlar içerisinde olabilirsiniz. Bu ana rahminde geçirdiğiniz sürece son derece katkısı olacak bir Yeni ay olacak.

Hafta sonunda gerçekleşecek olan Merkür – Venüs kavuşumu, keyifli online aktiviteler ile zaman geçireceğinizi gösteriyor. Mars ile Neptün arasındaki olumlu açı ise özel hayatınızla ilgili beklentilerin finansal konulardaki mücadelenizi yanlış yönlendirebileceğini göstermekte. Burada gerçeklerden uzaklaşmanız mümkün.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 820 75 14 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

[wdi_feed id=”2″]

TEMEL ASTROLOJİ DERSLERİ

Paylaş