18 – 24 Ocak 2021 – Haftalık Burç Yorumları

18 – 24 Ocak haftası gökyüzünde trafik yine oldukça yoğun. Kova burcunda kümelenen Merkür, Jüpiter ve Satürn’e bu hafta Güneş de katılacak. Mars ve Uranüs Boğa burcunda birlikteliklerine devam ederken, 20 Ocak’ta aynı konumu paylaşacaklar. Bu durum beklenmedik afetleri, depremleri, aynı şekilde piyasalar ve ekonomide beklenmedik pasif agresif tutumları tetikleyebilir. Bastırılan öfke açığa çıkabilir. Dolayısıyla sabit burçlardaki gerilim, bu hafta daha fazla artacak gibi görünüyor.

Hafta sonu Venüs ve Neptün arasındaki olumlu ilişki, kariyer ve iş hayatlarında elde edilen bir takım başarıların huzuru ve sakinliği arttıracağını bize söylemekte. Önemli kararlar alıyoruz. Hayatımızı, çevremizi, ortamlarımızı değiştiriyoruz. Özellikle mesleki alanda köklü değişimler içindeyiz. Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Yeni ayın etkisi hala devam etmekte. Pazar günü, Güneş ve Satürn kavuşumu, pandemi ve pandeminin getirmiş olduğu karantina vb sınırlamaların hayatımıza olan etkisini arttırabilir. Özgürlükler ve haklar kısıtlanırken, internet, sosyal medya ve teknoloji alanında ek sınırlamalar ön plana çıkabilir. Dolayısıyla Saturn Kova burcunun Mart 2023’e kadar ki gündemi netleşmiş olacak.

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koç’lar haftaya farklı ve sıra dışı bir çevreye adım atarak başlıyorsunuz. Bir yandan da mesleki kazançlarınızda büyüme sağlamak ve ekonomideki krizleri fırsata çevirmek, özgüveninizi arttırabilir.

19 Ocak’ta Güneş’in Kova burcuna geçmesi ile birlikte kendinizi bu yeni çevrede ve ortamda önümüzdeki 1 ay boyunca gösterme fırsatı yakalayacaksınız. 20 Ocak’taki Mars – Uranüs kavuşumu maddi konular ve kazançlarınız alanında beklenmedik bir hamle yapabileceğinizi, ve bazı maddi kaynaklarla bağınızı koparacağınızı göstermekte. Hemen arkasından yaşanacak olan Boğa burcundaki İlk dördün, maddi güvencenizi sağlamak için hızla gaza basacağını gösteriyor.

Hafta sonu, almış olduğunuz kararlar özgüveninizi arttırırken kariyer alanında elde ettiğiniz başarılar sizi daha huzurlu ve tatminkar, dingin hissettirebilir. Pazar günü gerçekleşecek olan Güneş – Satürn kavuşumu sosyalleşme noktasında yeni bir takım düzenlemelere uyum sağlamak zorunda kalacağınızı göstermekte. Bu durum can sıkıcı bir hal alabilir. Önümüzdeki 2,5 sene bu konuda ciddi sınavlarınız olacak.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar, haftaya kariyer ve mesleki alandaki üst düzey yöneticileriniz ve şirketin otoriter kadrosu ile olan ilişkiler, diğer taraftan mesleki hedefleriniz gibi konularda oldukça beklenmedik durumlarla başlıyorsunuz. Risk analizi yapmadan yeni hedefler belirleyebilirsiniz.

19 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçerken, iş yerinde isminizden bir ay boyunca söz ettirmeniz mümkün. Adeta yöneticilerin gözdesi olabilirsiniz. Tüm dikkatiniz sahip olduğunuz konum ve statüde olacak. 20 Ocak’taki Mars – Uranüs kavuşumu özel hayatınızda ilişkiler ile ilgili önemli bağları koparmanıza yardımcı olabilir. Adeta özgürlüğünüzü ilan etmek ister gibisiniz. Hemen arkasından gelen Boğa burcundaki İlk dördün, bu alandaki ihtiyaçlarınız doğrultusunda harekete geçeceğinizi göstermekte.

Hafta sonu, kariyer alanındaki özgüven sizi daha da riskli hamleler yapmaya sürükleyebilir. Pazar günü gerçekleşecek olan Güneş – Satürn kavuşumu önümüzdeki hafta da etkisini sürdürecek. Bu durum yurtdışı ve ya uzaklar, yasal süreçler, yüksek öğrenim gibi alanlar ile ilgili ek görev ve sorumluluklar almanızı ve kariyer/mesleki alandaki özgürlüklerinizin ve haklarınızın daha da kısıtlanmasını beraberinde getirebilir. Önümüzdeki 2,5 sene bu konuda ciddi sınavlarınız olacak.

İkizler Burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, hafta başında uzaklar, denizaşırı yerler ile olan ilişkiler, ve ya bu alandaki ticaretiniz gibi konularda aşırı iyimser duruşunuz özgüveninizi arttırabilir. Risk almaya meyilli gibisiniz.

19 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiş yapacak. Bir ay boyunca tüm yeteneklerinizi ve becerilerinizi, yaratıcılığınızı uzaklarla olan ilişkilerinizde, ticaretinizde gösterebilirsiniz. Bu süreçte seyahatleriniz artabilir. 20 Ocak’taki Mars – Uranüs kavuşumu bilinçaltınızdaki kıtlık bilinci ve konfor alanlarınız ile ilgili kaygıları terk etmenizi kolaylaştıracak. Burada alacağınız radikal kararlarla tüm maddi manevi güvenlik alanındaki kaygılarınıza veda edebilirsiniz. Bu süreçte çalışma ortamınızdaki erkeklere dikkat. Arkanızdan iş çevirmeye kalkabilirler. Hemen arkasından gelen Boğa burcundaki İlk dördün, finansal ihtiyaçlarınız doğrultusunda hızlı bir şekilde harekete geçeceğinizi göstermekte. Mayıs ayında meyvelerini toplamış olacaksınız.

Hafta sonu, uzaklarla ilgili işlerinizdeki büyüme sizi daha da riskli mücadelelere götürebilir. Pazar günü gerçekleşecek olan Güneş – Satürn kavuşumu seyahatlerle ilgili ek yasaklar ve ya sınırlamaların sizi zor duruma bırakacağını söylüyor. Diğer taraftan uzaklarla bağlantılı işlerinizde, maddi konularla ilgili yeni dayatmalarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Önümüzdeki 2,5 sene bu konuda ciddi sınavlarınız olacak.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler, hafta tasarruflar ve yatırımlar gibi alanlarda alabileceğiniz riskler ve hızlı büyüme hedefleriyle başlıyor. Krizi fırsata çevirmek isteyebilirsiniz.

19 Ocak’ta Güneş Kova burcuna bir ay süreliğine kalmak üzere geçiş yapacak. Tüm dikkatinizi, yatırımlara, pasif gelirlere, tasarruflara, miras, vergi, prim gibi konulara yönlendirebilirsiniz. 20 Ocak’taki Mars – Uranüs kavuşumu kariyer nedeniyle içinde bulunduğunuz ortama veda ederek buradan özgürleşmek arzunuzun artacağına göstermekte. Ertesi gün, gerçekleşecek Boğa burcundaki İlk dördün, mesleki kazançlarınız, kariyer çevreniz, arkadaş gruplarınız gibi konularda isteklerinizi sorgulamanızı ve bu doğrultuda adım atmanızı destekleyecek.

Hafta sonu, ortak sermaye, miras, prim, kredi gibi konularda riskli bazı eylemlere girmenize neden olabilir. Pazar günü gerçekleşecek olan Güneş – Satürn kavuşumu partneriniz, ortağınız ve ya birlikteliğiniz tarafından gelecek bir engel ve ya blokajla karşılaşabileceğinizi söylemekte. Haklarınız elinizden alınabilir. Önümüzdeki 2,5 sene bu konuda ciddi sınavlarınız olacak.

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, hafta başında gerçekleşebilecek kariyer alanınızdaki sürpriz gelişmelerin ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanındaki duruşunuzu etkileyeceğini göstermekte. Bu alanda gerçekten büyük yenilikler sizi şaşırtabilir.

19 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçecek. Bir ay boyunca tüm dikkatinizi müşterilerinize, ortağınıza, eşinize yönlendirebilirsiniz. 20 Ocak’taki Mars – Uranüs kavuşumu üst düzey ve otoriteleriniz ile olan bağlarınızda bazı kopuşların gündeme geleceğine işaret ediyor. Bazıları beklenmedik şekilde pozisyonlarına veda edebilir, işten ayrılabilir. Hemen sonrasında gerçekleşecek Boğa burcundaki İlk dördün, statünüz ile ilgili olarak kariyer alanında kendinizi güvende hissetmek için bir takım girişimlerde bulunacağınızı söylemekte.

Hafta sonu, partneriniz, ortağınız ve ya eşiniz ile olan ilişkilerde özgüveninizin artmasıyla mesleki alanda büyük oynamaya karar verebilirsiniz. Elde ettiğiniz başarı sizi finansal anlamda tatmin edebilir. Pazar günü gerçekleşecek olan Güneş – Satürn kavuşumu önümüzdeki haftada etkisini sürdürürken kendinizi oldukça önemli biriyle masa başında koşulları anlaşırken bulabilirsiniz. Önümüzdeki 2,5 sene bu konuda ciddi sınavlarınız olacak.

Başak Burcu

BAŞAK

Yükselen Başak’lar, hafta Jupiter ve Uranus zorlu açısıyla başlıyor. İş yoğunluğunuz beklenmedik dış koşullar, uzaklarla bağlantılı alanda bazı sürpriz gelişmeler nedeniyle artabilir. Bu sizi heyecanlandıracak gibi.

19 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçerek bir ay boyunca tüm dikkatinizi çalışma şartlarınıza, işinize, düzeninize ve sağlığınıza vermenizi isteyecek. 20 Ocak’taki Mars – Uranüs kavuşumu uzaklarla ilgili yatırımlarınız ve mali beklentileriniz noktasında oldukça önemli kopuşları beraberinde getirebilir. Bir sonraki gün, gerçekleşecek Boğa burcundaki İlk dördün ile, gelecek planlarınız doğrultusunda uzaklarla ilgili ihtiyaçlarınızı sorgulayarak burada önemli atılımlar yapabilirsiniz.

Hafta sonu, iş hayatınız ve sağlığınız konusunda fazla riskli hareketler içinde olacağınızı göstermekte. Çocuklar ve aşk hayatınız ve ilgi alanlarınızda elde ettiğiniz keyif, ikili ilişkilerde sizi oldukça tatmin edebilir. Pazar günü gerçekleşecek olan Güneş – Satürn kavuşumu üzerinize binen sorumluluklar nedeniyle nefes almakta zorlanmanıza sebep olabilir. Önümüzdeki 2,5 sene bu konuda ciddi sınavlarınız olacak.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, hafta Jupiter ve Uranus arasındaki gergin açıyla başlamakta. Pasif gelirler, eşinizin kaynakları, tasarruflar ve yatırımlar alanında, sürpriz gelişmeler sizi şaşırtabilir. Bu durum aşk ve çocuklar, hobiler konusunda farklı olanı seçmeye götürebilir.

19 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçecek. Dolayısıyla bir ay boyunca tüm dikkatinizi çocuklarınıza, aşk hayatınıza, hobilerinize ve yeteneklerinize verebilirsiniz. 20 Ocak’taki Mars – Uranüs kavuşumu bir yatırımınızla bağınızı koparacağınızı göstermekte. Buradaki radikal yaklaşım partnerinizin de hayatında finansal alanda önemli bir döngüye işaret etmekte. Ertesi gün, gerçekleşecek Boğa burcundaki İlk dördün ile, iş hayatınızla ilgili ihtiyaç ve elde ettiğiniz pasif gelirler konusunda önemli aksiyonlar alabilirsiniz.

Hafta sonu, finansal konularda, bilgi ve deneyiminize dayanarak riskli eylemlere girişebilirsiniz. Ev ve aile alanında elde ettiğiniz mutluluk, iş hayatınızı ve günlük rutininizi de olumlu etkileyecek. Pazar günü gerçekleşecek olan Güneş – Satürn kavuşumu aşk, çocuklar, hobiler ve spekülatif yatırımlar konusunda ciddi kararları masaya yatırmanıza neden olabilir. Önümüzdeki 2,5 sene bu konuda ciddi sınavlarınız olacak.

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrep’ler, hafta sabit burçlarda bulunan Jupiter ve Uranus arasındaki zorlu açıyla başlıyor. Partneriniz, ortağınız ve ikili ilişkilerdeki beklenmedik durumlar, ev hayatınızda da bazı gelişmeleri tetikleyecek.

19 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçerek bir ay boyunca tüm dikkatinizi evinize, ailenize ve yuvanıza vermenize neden olabilir. 20 Ocak’taki Mars – Uranüs kavuşumu ikili ilişkiler, ortaklıklar alanında radikal bir ayrılığı gündeme getirebilir. Bir sonraki gün gerçekleşecek olan Boğa burcundaki İlk dördün partnerlik ve ilişkiler alanındaki ihtiyaçlarınız nedeniyle sizi yeni bir girişime sürükleyebilir.

Hafta sonu, ev ve aile konusundaki büyüme planlarınızda risk alarak işe girişebilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle olan birlikteliğiniz keyfinizi yerine getirecek . Pazar günü gerçekleşecek olan Güneş – Satürn kavuşumu eviniz, yaşadığınız mekan ve aileniz konusunda ek sorumlulukları üstünüze yığabilir. Önümüzdeki 2,5 sene bu konuda ciddi sınavlarınız olacak.

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar, hafta oldukça gergin bir açı ile başlıyor. Çalışma ortamınız, rutininiz ve iş hayatınız alanındaki beklenmedik durumlar, yeni inovasyonlar özellikle iletişim ve yakın çevrenizle olan ilişkinizde ön plana çıkabilir.

19 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor ve bir ay boyunca sizden tüm dikkatinizi kardeşlerinize, komşularınıza, iletişim teknolojilerine ve burada kendinizi nasıl geliştirebileceğine vermenizi istiyor. Eğitim ve ya öğretim konusunda kendinizi göstermeniz gerekebilir. 20 Ocak’taki Mars – Uranüs kavuşumu çalışma ortamınızda ve ya buradaki ilişkilerde ani ve radikal bir kopuşu gündeme getirebilir. Bir sonraki gün gerçekleşecek olan Boğa burcundaki İlk dördün burada kendinizi daha fazla güvende hissetmeniz için, gerekli hamleleri yapmanız gerektiğine işaret etmekte.

Hafta sonu, özellikle sağlığınız ve işiniz açısından riskli bir takım işlere girişmeniz mümkün. Diğer taraftan kazançlar alanında yaptığınız hamleler yüzünüzü güldürecek . Pazar günü gerçekleşecek olan Güneş – Satürn kavuşumu iletişim, eğitim ve öğretim alanında dikkatli olmanız gerektiği, finansal konularla ilgili önemli ve uzun soluklu kararlar alacağınızı göstermekte. Ciddi bir yatırım söz konusu olabilir.Önümüzdeki 2,5 sene bu konuda ciddi sınavlarınız olacak.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar, hafta Jupiter – Uranus arasındaki zorlu açıyla başlıyor. Spekülatif yatırım araçları, çocuklar, ve aşk hayatında yaşayacağınız sürpriz gelişmeler, finansal konularda beklemediğiniz büyümeleri yaratmanıza yardımcı olabilir.

19 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçerken, önümüzdeki bir ay boyunca dikkatiniz finansal konular, gelirler ve kazançlar alanında olabilir. 20 Ocak’taki Mars – Uranüs kavuşumu aşk ilişkinizde ani bir kopuşu ve ya, bir yatırımınızda ani bir değişiklik yapmanızı gerektirebilir. Bir sonraki gün gerçekleşecek olan Boğa burcundaki İlk dördün burada duygusal anlamdaki ihtiyaçlarınızı sorgulayarak harekete geçeceğinizi söylüyor.

Hafta sonu, özellikle riskli hareketlere dikkat, yatırımlarınıza, kumar gibi şans oyunlarına dikkat. Diğer taraftan özel hayatınız sizi sevindirecek, aşk ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Pazar günü gerçekleşecek olan Güneş – Satürn kavuşumu finansal alanda önemli konulara işaret edecek. Sınavınız parayı yönetmek, kazanmak ve yatırmak. Önümüzdeki 2,5 sene bu konuda ciddi anlamda zorlanabilirsiniz.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kovalar, hafta Jupiter – Uranus arasındaki gergin açının, ev aile hayatınızı etkilemesiyle başlıyor. Özel hayatınız, genel sağlığınız, çevrenizdekilerin üzerinizdeki etkisi konusunda beklenmedik bir hamle yapmanız mümkün. Burada radikal olanı seçebilirsiniz.

19 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçecek. Önümüzdeki bir ay boyunca tüm enerjinizi özel hayatınıza, sağlığınıza, imajınıza verebilirsiniz. Tüm dikkatleri üstünüze çekebilirsiniz. 20 Ocak’taki Mars – Uranüs kavuşumu aile içinde ani bir ayrılığı gündeme getirebilir. Mücadele vermekten ise resti çekmek durumunda kalabilirsiniz. Son 6 ayda yaşananların bunda etkisi yüksek. Bir sonraki gün gerçekleşecek olan Boğa burcundaki İlk dördün kendinizi evde huzur ve güvende hissetmek için bazı planlar dahilinde harekete geçeceğinizi gösteriyor.

Hafta sonu, özellikle özgüveninizde artacağından aile ve ev ile ilgili konularda bazı riskleri göze alabileceksiniz. Diğer taraftan arka plandaki bazı konular, alacağınız destekler sizi finansal açıdan rahatlatabilir. Pazar günü gerçekleşecek olan Güneş – Satürn kavuşumu ile özel hayatınızda önemli kararlar alabilirsiniz. Önümüzdeki 2,5 sene bu konuda ciddi sınavlarınız olacak.

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar, hafta Jupiter – Uranus arasındaki zorlu açıyla başlıyor. Kardeşler, yakın çevre, iletişim ve öğretim alanında sürprizler ve beklenmedik durumlar, inziva ve yalnız çalışma durumlarınızı arttırabilir. Daha fazla teknolojiyle yaşamak durumunda kalabilirsiniz.

19 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçecek. Önümüzdeki bir ay boyunca tüm dikkatinizi mesleki alanınıza odaklanmakla geçirebilirsiniz. Bu biraz daha perde arkasından kurgulamalarla ve daha interaktif ortamlarla iç içe olacağınızı da gösteriyor. 20 Ocak’taki Mars – Uranüs kavuşumu iletişim, eğitim ve öğretim alanında bir bitişi gündeme getirebilir.. Mücadele vermekten ise resti çekmek durumunda kalabilirsiniz. Son 6 ayda yaşadıklarınız sizi bu noktaya getirmiş oldu. Bir sonraki gün gerçekleşecek olan Boğa burcundaki İlk dördün duygusal anlamda yakınlarınıza ne kadar ihtiyaç duyduğunuzu ve sakinleşmek istediğinizi size hatırlatacak ve bu konuda harekete geçeceksiniz.

Hafta sonu, özellikle kardeşler ve yakın çevreniz alanında riskli hamleler yapabileceğinizi gösteriyor. Diğer taraftan sosyal çevrenizdeki olumlu etkileşim sizi mutlu edebilir. Pazar günü gerçekleşecek olan Güneş – Satürn kavuşumu ile çalışma hayatınız ve kendinize ne kadar zaman harcadığınız ile ilgili önemli kararları gündeme getirecek. Uzun vadeli bir proje tüm zamanınızı alabilir. Önümüzdeki 2,5 sene bu konuda ciddi sınavlarınız olacak.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 820 75 14 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

[wdi_feed id=”2″]

TEMEL ASTROLOJİ DERSLERİ

Paylaş