1 – 7 Şubat 2021 – Haftalık Burç Yorumları


Bu hafta önceki haftalara göre daha sakin bir gökyüzü bizi bekliyor. Venus son derece aktif. Bu hafta Kova burcunda ilerleyen diğer gezegenlere katılım sağlayacak. Akrep burcunda gerçekleşecek olan Son dördün önemli gelişmelere gebe. Venüs, Satürn ile yan yana gelirken Uranüs’e kafa tutacak. İkili ilişkiler ve ortaklıklar, maddi konularda alanında önemli gelişmeler var.

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koç’lar bu hafta maddi konularla mücadele etmek zorunda kalabilir, kendinizi çıkmaz sokakta gibi hissedebilirsiniz. Uzun vadeli planlara odaklanmak tüm vaktinizi alabilir. Kendinizi gruplar içerisinde partnerinizle birlikte ifade etmek durumunda kalabilirsiniz. Venus’un Kova burcuna geçmesiyle birlikte, önümüzdeki bir ay boyunca, sosyalleşmek için oldukça fazla zaman bulabilirsiniz.

Bir taraftan maddi kaygılardan dolayı hissettiğiniz huzursuzluk can sıkıcı olurken, hafta ortasına gerçekleşecek olan Son Dördün yatırımlar, tasarruflar, ortak sermaye, tabularınız ve halının altına süpürmeye çalıştığınız konular hakkında harekete geçeceğinizi göstermekte.

Hafta sonu gerçekleşecek Venüs ve Satürn kavuşumu, uzun vadeli planlarınızda önemli ilerlemeler kaydedeceğinizi gösteriyor. Önemli gruplar ve organizasyonlar içinde yer edinebilirsiniz. Bu durum beklenmedik ve ani gelişmeler neticesinde ilişkilerde ve maddi konularda önemli kopuşları tetikleyebilir.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar, hafta başında iş ve kariyer alanında ön plana çıkarken, diğer taraftan kendi özel hayatınızla ilgili bazı değişimleri yönetmek zorunda kalabilirsiniz, bu durum sizi biraz yorabilir. Venüs’ün hafta başında Kova burcuna geçmesi ile üst yönetim ve otoritelerle olan ilişkinizi kuvvetlendirebilirsiniz. Onların takdirini, onayını daha kolay alabilirsiniz. Bu durum önümüzdeki bir ay boyunca bu şekilde devam edecek.
Hafta ortasına Akrep burcunda gerçekleşecek olan Son dördün, partnerler, ortaklıklar, kontrat ve sözleşmeler konusunda ayağınıza takılan şeylerden kurtulmaya karar vereceğinizi gösteriyor.
Hafta sonu Venüs ve Satürn arasındaki oluşum, mesleki alanda yerinizin daha da sağlamlaşmasını, terfi gibi olumlu gelişmelerin olabileceğini size fısıldayabilir. Bu durum özel hayatınızda yaşanan değişimlere ters düşebilir. Konfor alanınızdan tamamen çıkabilirsiniz.

İkizler burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, hafta maddi koşullar ve bu alandaki endişeler ve kaygılar, mücadeleler ile başlayabilir. Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile birlikte deniz aşırı seyahatleriniz ve yolculuklarınız önümüzdeki bir ay boyunca sizi daha fazla tatmin edebilir.

Hafta ortasında gerçekleşecek olan Akrep burcundaki Son dördün, çalışma hayatınızla ilgili bazı konulara veda edeceğinizi göstermekte. Kendinize burada alan açmaya başlıyorsunuz.

Hafta sonunda gerçekleşecek olan Venus ve Satürn arasındaki oluşum, özellikle denizaşırı konular, uzaklarla bağlantılı işleriniz ve bu alandaki bilgi yatırımınız konusunda ciddi gelişmeler kaydedebileceğinizi gösteriyor. Diğer taraftan ekonomik alandaki sürpriz değişiklikler, bu ilerlemeleri biraz daha zorlayabilir.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler, hafta kariyer alanınızdan elde ettiğiniz gelirler, yatırımlar ve tasarruflar alanında bir takım mücadeleler ile başlıyor. Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile birlikte önümüzdeki bir ay boyunca maddi alanda yan gelirler, tasarruflar, yatırımlar, ikramiye veya sigorta, miras gibi konularda şansınız yükselecek. Burada ek gelirler sizi memnun edebilir.

Hafta ortasında Akrep burcunda gerçekleşecek olan Son dördün ile birlikte aşk hayatınız, çocuklar, spekülatif yatırım araçları gibi konularda bir yol ayrımına geldiğinizi hissedebilirsiniz. Ağırlıklardan kurtulmanın vakti geldi.

Hafta sonu Venüs ve Satürn kavuşumu, finansal alanda önemli adımlar atacağınızı gösteriyor. Bu kalıcı atılımların sonuçlarını, Haziran sonunda veya Temmuz ayında almanız mümkün. Sosyal çevreniz, ortamınız, arkadaşlarınız veya gelecek planlarınızla ilgili sürpriz gelişebilecek durumlar neticesinde ani masraflarla karşılaşmanız mümkün.

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, hafta kariyer alanında bir takım mücadeleler ve beraberinde ikili ilişkiler, ortaklıklar, müşteriler, sözleşmeler ve kontratlar alanına kendinizi adayarak başlıyor. Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile birlikte ilişkiler, evlilik ve birlikteliklerinizde önümüzdeki bir ay boyunca keyifli vakitler sizi bekliyor.
Hafta ortasında gerçekleşecek olan Akrep burcundaki Son dördün ile birlikte ev, aile, yuva veya gayrimenkul gibi konularda bir temizlik, arınma veya detoks yapmanız mümkün. Eski eşyalardan kurtulmak için mükemmel bir zaman.
Hafta sonunda Venus ve Satürn kavuşumu, önemli ortaklıklar, birliktelikler ve sözleşmeler konusunda uzun vadeli girişimleri getiriyor. Bu alandaki asıl başarı, Haziran sonu veya Temmuz gibi daha da netleşecek. Kariyer alanında özellikle üst yönetim ve otoritelerle ilgili beklenmedik gelişmeler ortaklıklar alanındaki iyileşmeleri olumsuz etkileyebilir.

Başak Burcu

BAŞAK

Yükselen Başak’lar, hafta uzaklarla bağlantılı yatırımlar ve girişimler konusunda bir takım mücadeleler ile başlıyor. Çalışma ortamınıza ve şartlarınıza odaklanmakta zorlanabilirsiniz. Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile birlikte önümüzdeki bir ay boyunca çalışma ortamınız, sağlığınız, işiniz, günlük rutininiz ile ilgili keyifli gelişmeler sizi bekliyor. Özellikle çalışma arkadaşlarınızla ilişkiniz daha iyiye gidebilir.
Hafta ortasında gerçekleşecek olan Akrep burcundaki Son dördün iletişim, eğitim ve kardeşleriniz ile olan ilişkilerde bir yol ayrımına geldiğinizi işaret ediyor. Burada sizi yavaşlatan her şeyden vazgeçebilirsiniz.
Hafta sonu Venüs ve Satürn kavuşumu ile birlikte artık sağlığınız ve iş hayatınız ile ilgili kalıcı ve ciddi kararlar alabilirsiniz. Bazı maddi yatırımlar burada kendinizi güvende hissetmenizi sağlayabilir.
Uzaklarla bağlantılı sürpriz durumlar her ne kadar sarsıcı olsa da bunların size gölge yapmasına izin vermeyin.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, hafta tasarruf ve yatırımlar alanında bir takım mücadeleler ile başlıyor. Kendi yetenekleriniz ve becerilerinizi alanında elde ettiğiniz başarıları, bunun keyfini tam çıkaramayabilirsiniz. Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile birlikte önümüzdeki bir ay boyunca çocuklar ve aşk hayatı, hobiler, ilgi alanları gibi konular sizi oldukça mutlu edebilir. Burada eğlence ve kısa bir tatil ani gelişebilecek bir aşk motivasyonunuzu yükseltecek gibi.
Hafta ortasında Akrep burcunda gerçekleşecek olan Son dördün, gelirler ve kazançlar alanında iyi kaynaklar elde edebilmek için bazı şeylerden vazgeçmeniz gerektiğini söylemekte.

Hafta sonunda Venüs’ün Satürn ile olan kavuşumu, aşk hayatınız ve çocuklarla ilgili önemli gelişmeleri tetikleyebilir. Bazı hobileriniz veya ilgi alanlarınız varsa bu alanda uzun soluklu yatırımlar yapabilirsiniz. Bazılarınız ise aşk hayatında ani ve fevri kararlar alabilir.

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrep’ler, hafta partneriniz, ortaklarınız veya bir takım sözleşmeler ve kontratlar alanında önemli mücadeleler ile başlıyor. Aileniz ve yuvanıza konsantre olmak varken bu alanda çaba göstermek zorunda kalmanız sizi fiziken yorabilir. Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile birlikte önümüzdeki bir ay boyunca evinize daha fazla zaman ayırarak bazı dekorasyon değişikliklerini gidebilirsiniz.

Hafta ortasında burcunuzda gerçekleşecek olan Son dördün uzaklarla bağlantılı konularda duygusal anlamda önem kazanmakta. Bir takım bağlılıklarınızdan vazgeçmeniz gerekebilir.

Hafta sonunda Venüs ve Satürn kavuşumu, aile ve yuva konusunda kalıcı bir takım kararları size getirecek. Özellikle ilişkiler konusunda partnerinizle ilgili uzun soluklu kararlar alabilirsiniz, burada çok fevri davranmamaya dikkat edin.

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar, hafta başında çalışma ortamınız veya işinizle ilgili güvenlik alanlarınızla mücadele ederken kendinizi bulabilirsiniz. Bir yandan iletişim, kardeşler, eğitimler ve bu alanda yapacağınız geçmişe dönük görüşmeler zamanınızı alabilir. Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile birlikte kısa yolculuklar, arkadaşlarınızla beraber yapacağınız görüşmeler sizi sevindirecek.

Hafta ortasında Akrep burcunda gerçekleşecek olan Son dördün, size tam bir arınma ve detoks olarak gelecek. Maddi bağımlılıklarınızdan kurtulmalısınız.

Hafta sonunda Venus ve Saturn arasında gerçekleşecek olan kavuşum, iletişim alanında bir takım yatırımlar yapacağınızı göstermekte. Merkür’ün Retro olduğunu unutmayın. Yapacağınız yatırımlar beklentilerinizi aşabilir.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar, hafta başında aşk hayatınız, çocuklar veya spekülatif yatırım araçlarıyla sağlamaya çalıştığınız güvenlik alanları son derece enerjinizi tüketebilir, maddi kaynaklara odaklanmak isterken bu alandaki ekstra çabanız sizi yoracak gibi. Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile birlikte gelirler ve kazançlar önümüzdeki bir ay boyunca sizi sevindirecek.

Hafta ortasında Akrep burcunda gerçekleşecek olan Son dördün, arkadaşlıklar, sosyal çevre ve organizasyonlar gibi konularda bazı yol ayrımları yaşayacağınızı gösteriyor. Burada ağırlıklardan kurtulmayı tercih edebilirsiniz.

Hafta sonunda Venus’un Satürn ile kavuşumu finansal alanda uzun vadeli kararlar alabileceğinizi gösteriyor. Ekonomik piyasalardaki ani iniş çıkışlar gözünüzü korkutmasın.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, hafta başında aileniz, yuvanız ve evinizle ilgili bazı konularla savaşmak zorunda kalabilirsiniz. Özel hayatınıza odaklanmak ve elde ettiğiniz başarının keyfini sürmek yerine bu alanda çaba harcamak fiziken sizi yorabilir. Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile birlikte imajınıza görüntünüze, estetik duruşunuza daha fazla odaklanabilirsiniz. Önümüzdeki bir ay bu konularda daha hassas olacaksınız.

Hafta ortasında Akrep burcunda gerçekleşecek olan Son dördün, kariyer ve toplum önündeki statünüz ile ilgili sizi gereksiz yoran ve yavaşlatan şeylerden vazgeçeceğinizi gösteriyor. Bir arınma sürecindesiniz.

Hafta sonunda Venüs’ün Satürn ile kavuşması, adeta yeni bir doğumu sizin için ifade etmekte. Ciddi kararlar özellikle de ev ve yuvanız alanında masaya yatıracağınız şeyler olacak.

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar, hafta kardeşlerinizle olan ilişkiniz, iletişim ve kısa yolculuklar alanında önemli mücadeleler ile başlıyor. İşinizle ilgili arka planda yapmak istedikleriniz tüm zamanınızı alırken bu alanda çaba sarf etmeniz sizi yoracak gibi. Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile birlikte önümüzdeki bir ay boyunca ilişkilerinizi interaktif ortamlardan yürütmek durumunda kalabilirsiniz.

Hafta ortasında gerçekleşecek olan Akrep burcundaki Son dördün, uzaklarla olan ilişkilerinizi, bu alandaki stratejilerinizi, yatırım planlarınızı yavaşlatan her şeyden vazgeçeceğinizi gösteriyor.

Hafta sonu gerçekleşecek olan Venus ve Satürn kavuşumu ise, kariyer çevreniz ve uzun vadeli mesleki planlarınız noktasında maddi açıdan olumlu gelişmeleri size getirecek. Haziran sonu veya Temmuz ayında çabalarınızın karşılığını alabileceksiniz.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 820 75 14 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

[wdi_feed id=”2″]

TEMEL ASTROLOJİ DERSLERİ

Paylaş