21 – 27 Aralık 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Haftanın en önemli oluşumu, 2021’i bile etkileyecek gökyüzü hareketi, 21 Aralık’ta gerçekleşiyor. Kova burcuna geçen Jupiter ve Saturn gökyüzünde buluşuyor. Teknoloji, bilim, insan hakları, modernizm, yeni icatlar, buluşlar, özgürlük, özgünlük ve eşitlik anlayışlarıyla bağlantılı tüm kavramlarla ilgili sınanma, zorlanma, engellenme, kısıtlama gibi ve beraberinde aşırılık, abartı ve büyümenin yaşanmasına neden olacak bu oluşum, doğum haritalarında Kova ile ilgili yaşam alanlarını etkileyecek. Aynı anda disiplin, yapılanma ve büyüme arzusu, bu iki zıt gezegenin aynı alanda isteklerini ortaya koymasıyla, insanlık adına önemli açılımların gerçekleşmesine neden olacak.

21 Aralık’ta Güneş’in Oğlak burcuna geçtiği gün gerçekleşen Kış gündönümü, bize en uzun geceyi yaşatırken, bu kavuşum ile ilgili içe odaklanarak gözlem yapmamızı, düşünmemizi, beraberinde fiziksel dünyayı nasıl yöneteceğimizi netleştirmemizi istiyor.

Merkür’ün de aynı gün Oğlak burcuna geçmesiyle, iş, kariyer, görev ve sorumluluklar alanında önümüzdeki günlerde zihnimizin yoğun olacağına işaret etmekte.

Merkür’ün bu hafta Chiron ve Uranus ile kuracağı açılar, bu alanda yeniliklere ve beklenmedik durumlara adapte olmaya çalışırken, gözümüzü korkutabilir, özgüvenimizi zorlayabilir. Taleplerimizin karşılanmasını isterken, bizim karşı tarafın beklentilerini karşılamak konusundaki endişelerimiz yoğun olabilir.

Mars – Pluto arasındaki gerçekleşecek olan zorlu açı 2020’de üçüncü ve son kez, hedefler ve amaçlar konusunda bazı engeller ve sorunlarla karşılaşabileceğimize işaret ediyor. Ölüm oranları artarken, pandeminin yarattığı stres ve korku burada ana engel gibi gözüküyor. Geçtiğimiz Ağustos ortası hedeflere giden yola nasıl çıkacağımızı düşünürken, Ekim ortası yaşananlar rota değiştirmemizi sağladı. Bu yeni rota ve ya taktik ile, tekrar önümüze çıkabilecek engelleri, korku ve kaygıları aşmamız mümkün olacak. Geçmişte yeni rota belirleyemeyenler ise, korktuklarının başına geldiğini düşünebilirler.

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koç’lar, bu haftadan itibaren önümüzdeki 3 hafta boyunca, kariyer ve mesleki konular gündeminizi meşgul edecek gibi görünüyor.  Özellikle aileniz ve yuvanız ile ilgili ihtiyaçlarınızın karşılanması sizin için son derece önemli. Geçtiğimiz Ağustos ayında hedefleriniz ile ilgili çıktığınız bu yolda, Ekim ayında yaşanılan bir takım deneyimler size doğru adımları göstermiş olmalı. Kendinize yapılmasını talep ettiğiniz yatırım konusunda mücadeleci olmaya devam etmelisiniz. Bu hafta bu konuyla ilgili son aşamaya gelmiş olabilirsiniz. Otoritelerin yaratmaya çalıştığı korku ve kaygıları geride bırakarak yeni stratejiniz ile hızla harekete geçebilirsiniz.

Jüpiter ve Satürn’ün 21 Aralık’ta Kova burcundaki buluşması, sosyal ortamlarınızı, arkadaşlarınızı, gelecek planlarınızı ve kariyerden elde ettiğiniz gelirlerinizi ciddi anlamda etkilemekte. Burada yaratmak istediğiniz büyüme ve istikrar önümüzdeki senede sizi öeşgul etmeye devam edecek. Rafine bir seçim yapmanız sizin faydanıza.

Hafta ortasında yapacağınız görüşmeler, beklenmedik ekonomik şartlar ve krizler noktasında size bir takım sürprizler getirebilir. Bir yandan eliniz kolaylaşırken, sizden talep edileni gerçekleştirmek bakımından artan kuşkuları ve kaygıları yok etmeye çalışmalısınız. Kendinize güvenin.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar, önümüzdeki 3 hafta boyunca, uzaklar, seyahatler, farklı kültürler ile olan ilişkileriniz ve onlarla yapacağınız görüşmeler zihninizi meşgul edebilir. Özellikle finansal konularla ilgili gelecek planlarınızın gerçekleşmesi için bu görüşmeler son derece önemli.. Geçtiğimiz Ağustos ayında bu alandaki hedefleriniz, Ekim ayında yaşanılan bir takım olaylar doğrultusunda, sizi bir karara götürdü.. Özellikle işiniz, bulunduğunuz pozisyon ve kariyer gelirleriniz açısından bu mücadele kaçınılmaz. Bu hafta bu konuyla ilgili son aşamaya gelebilirsiniz. Ortak ve ya eşinin bu alandaki gücü ve hakimiyeti sizi korkutmasın. İstediğinizi elde edebilecek güçtesiniz.

Jüpiter ve Satürn’ün 21 Aralık’ta Kova burcunda buluşması, uzaklarla olan bağlantınızı, seyahatlerinizi, kişisel gelişiminizi ve hayata bakış açınızı, 2021 senesinde etkilemeye devam edecek. Burada hem çok fazla farkındalık ve yenilikle karşılaşırken bir yandan da ayak uydurmaya ve bir disiplin kurmaya çalışabilirsiniz. Bazılarınız teknolojik alanda bir eğitime başlayabilirler.

Hafta ortasında yapacağınız finans ağırlıklı görüşmeler de dış piyasalarla ilgili kaygılarınızı dile getirmeniz mümkün. Fakat bu elinizi güçlendirecek gibi. Gelecek konusunda planladığınız her neyse bu konuda başarılı olacağınızı bilerek sözcükleri seçmeye çalışın.

İkizler Burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, önümüzdeki 3 hafta boyunca, finansal konular, ortağınızın ve ya partnerinizin kazancı ve ortak sermayeniz, krediler ve ya borçlar zihninizi meşgul edebilir. Özellikle finansal ihtiyaçlarınız ile ilgili gelecek planlarınızın gerçekleşmesi için bu görüşmeler son derece önemli.. Geçtiğimiz Ağustos ayında bu alandaki hedefleriniz, Ekim ayında yaşanılan bir takım olaylar doğrultusunda, sizi bir karara götürdü.. Özellikle işiniz, bulunduğunuz pozisyon ve kariyer gelirleriniz açısından bu mücadele kaçınılmaz. Bu hafta bu konuyla ilgili son aşamaya gelebilirsiniz. Ortak ve ya eşinizin bu alandaki gücü ve hakimiyeti sizi korkutmasın. İstediğinizi elde edebilecek güçtesiniz.

Jüpiter ve Satürn’ün 21 Aralık’ta Kova burcunda buluşması, uzaklarla olan bağlantınızı, seyahatlerinizi, kişisel gelişiminizi ve hayata bakış açınızı, 2021 senesinde etkilemeye devam edecek. Burada hem çok fazla farkındalık ve yenilikle karşılaşırken, bir yandan da bu yeniliklere ayak uydurmaya ve bir disiplin kurmaya çalışabilirsiniz. Bazılarınız teknolojik alanda bir eğitime başlayabilir.

Hafta ortasında yapacağınız finans ağırlıklı görüşmeler de, dış piyasalarla ilgili fikirlerinizi dile getirmeniz mümkün. Fakat bu elinizi güçlendirecek gibi. Gelecek konusunda planladığınız her neyse bu konuda başarılı olacağınızı bilerek, sözcükleri seçmeye çalışın.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler, önümüzdeki 3 hafta boyunca, ortağınızla, eşinizle, müşterilerinizle sözleşmeler ve ya kontratlarla ilgili masaya oturabilirsiniz. Özellikle kariyer hayatınızla ilgili beklentileriniz ve ihtiyaçlarınız bu görüşmeleri yönetecek gibi.. Geçtiğimiz Ağustos ayında işinizle ilgili hedefledikleriniz, Ekim ayında yaşanılan bir takım durumlar neticesinde, sizi bir taktik değişikliğine götürdü.. Buradaki girişimleriniz ve hırslarınız noktasında bu hafta son aşamaya gelebilirsiniz. Ortak ve ya eşiniz, onların gücü ve sizi bastırmaya çalışması size engel olmasın. Kazanan siz olacaksınız.

Jüpiter ve Satürn’ün 21 Aralık’ta Kova burcunda buluşması, finansal konular, pasif gelirler, kredi, miras, sigorta gibi konularda 2021 senesinde sizi etkilemeye devam edecek. Burada elde edeceğiniz ek gelirler sizi sevindirirken, bir yandan vergilerin artması, ve ya geliri elde etme de yaşanabilecek sorun ve kısıtlamalar canınızı sıkabilir.

Hafta ortasında yapacağınız ikili görüşmeler de, finansal ve ekonomik alandaki sürprizler elinizi güçlendirebilir. Başarınız ve işinizdeki yeterliliğiniz konusunda özgüveninizi tazelemek zorundasınız.

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, önümüzdeki 3 hafta boyunca, işiniz, çalışma arkadaşlarınız, şartlarınız ile ilgili ciddi bir iletişim trafiğine girebilirsiniz. Bu görüşmelerde, uzaklarla ilgili projeleriniz ve girişimleriniz, bu alandaki ihtiyaçlarınız ön plana çıkabilir. Geçtiğimiz Ağustos ayında bu alanda hedefledikleriniz, Ekim ayında yaşanılan bir takım olaylar nedeniyle, sizi çok düşündürdü ve değişime zorladı. Bu hafta bu başlangıçlar konusunda son aşamaya gelebilirsiniz. İş yerinde size uygulanan stres, baskı ve mobbing’e , yükünüzün ağırlığına bir dur demelisiniz.

Jüpiter ve Satürn’ün 21 Aralık’ta Kova burcunda buluşması, partnerinizle olan ilişkinizde, ortağınızla olan iş birliğinizde, 2021 senesinde sizi oldukça etkileyecek. İlişkiyi korumaya çalışırken, bir yandan artan özgürlük arzusu sizi iki taraftan çekiştirebilir.

Hafta ortasında yapacağınız işle bağlantılı görüşmelerde, üst düzey yöneticilerle ilgili sürpriz değişiklikler ve beklenmedik durumlar, karşı tarafa yeni bir çözüm yaratmanızda yardımcı olacak. Uzaklarla bağlantılı işlerinizde başarısız olma ihtimalini yok etmelisiniz.

Başak burcu
 

BAŞAK

Yükselen Başak’lar, önümüzdeki 3 hafta boyunca, aşk hayatınız, hobiden mesleğe dönüştürdüğünüz işiniz, çocuklar, spekülatif yatırım araçları ile ilgili yoğun bir görüşme trafiğine girebilirsiniz. Bu görüşme ve ya yazışmalarda ana etken, yapmak istediğiniz tasarruf ve yatırımlar olarak görünüyor. Geçtiğimiz Ağustos ayında bu alanda yapmak istedikleriniz, Ekim ayında yaşanılan bir takım durumlar nedeniyle, sizi yeni bir karara götürdü. Bu hafta bu konuda final görüşmeleri yapabilirsiniz. İşiniz ile ilgili hissettiğiniz baskının bu alandaki mücadelenize engel olmasına izin vermeyin. Savaşmaya devam.

Jüpiter ve Satürn’ün 21 Aralık’ta Kova burcunda buluşması, çalışma ortamınız, günlük rutininiz, iş ile ilgili konular açısından, 2021 senesinde sizi oldukça etkileyecek. İşleriniz çoğalırken, bir yandan da işi disipline etme çalışmanız sizi yorabilir.

Hafta ortasında yapılacak görüşmelerde, uzaklarla bağlantılı beklenmedik durumlar size yeni kapılar açabilir. Böylelikle keyfiniz yerine gelecek gibi. Diğer taraftan yatırım ve ya ortak sermayelerle ilgili girişimlerinizden kuşku etmeniz sizi pasif bir enerjiye yönlendirebilir. Kendinize güvenin.

.

 

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, önümüzdeki 3 hafta boyunca, eviniz, aileniz, yuvanız, evden yönettiğiniz işiniz, uzaklardan gelecek misafirleriniz ile ilgili yoğun bir iletişim trafiğinde kendinizi bulabilirsiniz. Bu görüşmelerdeki ana niyet, işinizle bağlantılı ortaklıklar ve sözleşmeler, partnerinizle olan ilişkiniz ve buradaki motivasyonunuz gibi görünüyor. Geçtiğimiz Ağustos ayında bu alanda koyduğunuz hedefler, Ekim ayında yaşanılan bazı olaylar nedeniyle, sizi bambaşka bir yöne götürdü. Bu hafta bu konuda son mücadelenizi sergileyebilirsiniz. Evdeki ve aile içindeki, kariyer sebebiyle artan stresinizin sizi yönetmesine izin vermeyin.

Jüpiter ve Satürn’ün 21 Aralık’ta Kova burcunda buluşması, aşk hayatınız, hobiden mesleğe dönüştürdüğünüz işiniz, çocuklar, spekülatif yatırım araçları gibi alanlarda 2021 senesinde sizi etkilemeye devam edecek. Burada artan sorumluluklar, teknolojinin getirdikleri ve sağlamaya çalıştığınız istikrar ve büyüme sizi zorlayabilir.

Hafta ortasında yapılacak görüşmelerde, sürpriz masraflar ve ya pasif kaynaklar sizi şaşırtabilir. Elinizi güçlendirebilir. Endişelere bir son verin. Partner, ortak ve ya müşteriler ile olan ilişkilerinizde girişimci ve başarılı yaklaşımınız sizin en büyük silahınız, unutmayın.

 

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrep’ler, önümüzdeki 3 hafta boyunca, kardeşler, yakın çevre, iş ile ilgili eğitimler ve öğretimler, stratejiler, zihninizi meşgul edecek. Yapacağınız görüşmeler ve yazışmalardaki ana motivasyon kaynağınız, iş yerindeki yönetici kimliğiniz ve almak istediğiniz daha fazla inisiyatif. lider olduğunuzu ispat etmek ister gibisiniz. Geçtiğimiz Ağustos ayında bu alanda gerçekleştirmeye çalıştığınız girişimlerde, Ekim ayında yaşanılan bazı durumlar, sizi taktik değişikliğine götürdü. Bu hafta bu konuda son mücadelenizi sergileyebilirsiniz. Yalnız burada katı ve gaddar duruşunuzun kurbanı olmayın.

Jüpiter ve Satürn’ün 21 Aralık’ta Kova burcunda buluşması, eviniz, aileniz, yuvanız gibi alanlarda 2021 senesinde sizi etkilemeye devam edecek. Burada yeni bir eve taşınmak, ailenizin büyümesi, bir yandan pandemi ve kısıtlamalar sizi zor durumda bırakabilir.

Hafta ortasında yapılacak görüşmelerde, partnerinizin beklenmedik davranışı sizi şaşırtabilir. Özellikle iş ve günlük rutin, sağlık gibi konulardaki endişelerinizi karşı tarafa fazla yansıtmamak elinizi güçlendirebilir.

 

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar, önümüzdeki 3 hafta boyunca, kazançlar, gelirler ve kaynak yaratma konusundaki görüşmeler sizi meşgul edecek. Burada asıl amaç,  yeteneklerinizi, becerilerinizi ortaya koymak ve hobinize ayırmak istediğiniz zaman ve yatırım. Geçtiğimiz Ağustos ayında bu konuda attığınız adımlarda, Ekim ayında yaşadığınız bazı durumlar, kafanızı karıştırarak size farklı bir seçenek sundu. Bu hafta bu konuda son mücadelenizi sergileyebilirsiniz. Maddi yükümlülükler sizi korkutmasın.

Jüpiter ve Satürn’ün 21 Aralık’ta Kova burcunda buluşması, kardeşler, yakın çevre ile olan ilişkiler, eğitim, öğretim, iletişim gibi alanlarda 2021 senesinde sizi etkilemeye devam edecek. Burada bir eğitim almak, bilgi dağarcığınızı geliştirerek, bildiklerinizi yaymak isteyebilirsiniz. Zorlu bir süreç olacağa benziyor.

Hafta ortasında gelirler ve kazançlar alanında yapılacak görüşmelerde, iş ve çalışma alanında beklenmedik sürprizler size fayda sağlayabilir. Kendinize güvenin ve elinizi taşın altına koyun.

 

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar, önümüzdeki 3 hafta boyunca, özel hayatınız, ikili ilişkiler, çalışma alanınızla ilgili fikirler sizi meşgul edecek. Burada asıl amaç,  ev ve aile ile konularıyla ilgili ihtiyaçlar ve beklentileriniz. Geçtiğimiz Ağustos ayında bu alanda yapmak istedikleriniz, Ekim ayında yaşadığınız bazı durumlar nedeniyle, yeni bir yol izlemenize sebep oldu. Bu hafta bu konuda son mücadelenizi gerçekleştirebilirsiniz. Geçirdiğiniz değişim ve dönüşümün zorlukları gözünüzü korkutmasın.

Jüpiter ve Satürn’ün 21 Aralık’ta Kova burcunda buluşması, gelirler ve kazançlar gibi alanlarda 2021 senesinde sizi etkilemeye devam edecek. Burada parayı kazanırken bir yandan da oluşabilecek gecikmeler ve kısıtlamaları yönetmeye çalışmak sizi zorlayabilir. Geldiği gibi gitmesin diye çaba sarf edebilirsiniz.

Hafta ortasında uzaklarla bağlantılı konular ve iş hayatınızla ilgili detaylar alanında yapılacak görüşmelerde, sürpriz durumlar yaşanabilir. Çalışma şartlarınızın arka planında gelişenler sizi sevindirebilir. Bu durum, aileniz ile ilgili yapmak istedikleriniz konusunda sizi yüreklendirmeli, endişelenmeniz için bir sebep yok.

 

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, önümüzdeki 3 hafta boyunca, inzivaya çekilmek ve kurmak istediğiniz işle ilgili uzun uzun düşünmek isteyebilirsiniz.  Burada asıl amaç,  ev ve aile ile konularıyla ilgili ihtiyaçlar ve beklentileriniz. Yakın çevre, kardeşler, eğitim ve iletişim alanında hayata geçirmek istediğiniz projeler. Geçtiğimiz Ağustos ayında bu alandaki girişimlerinizde, Ekim ayında yaşadığınız bazı durumlar nedeniyle, süreci tekrar değerlendirmek durumunda kaldınız. Bu hafta bu konuda son mücadelenizi gerçekleştirebilirsiniz. İş ve statü konusunda hissettiğiniz baskı, sizi korkutmasın.

Jüpiter ve Satürn’ün 21 Aralık’ta Kova burcunda buluşması, özel hayatınız, ikili ilişkiler, imajınız ve sosyal çevrenizin üzerinizdeki etkisi gibi konularda 2021 senesinde sizi etkilemeye devam edecek. Yeni kuracağınız hayat size çok fazla farkındalık kazanırken, geçmişe tamamen veda etmek konusunda yeniliklere adapte olmanızı zorlaştırabilir.

Hafta ortasında uzaklarla bağlantılı ve ya eğitimle ilgili konularda yapacağınız görüşmeler, yazışmalar ve çalışmalar, beklenmedik durumlardan etkilenebilir. Bu durum, eğitim ve iletişim alanında yapmak istedikleriniz konusunda sizi yüreklendirmeli.

 

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar, önümüzdeki 3 hafta boyunca, sosyal çevreniz, iş nedeniyle tanıdıklarınız, arkadaşlarınızla görüşmek, konuşmak, onlardan fikir almak isteyebilirsiniz.  Burada asıl amaç,  maddi alandaki hedeflerinizi gerçekleştirmek. Kazançlar ve gelirler alanında hayata geçirmek istediğiniz projeleri tekrar gündeme alabilirsiniz. Geçtiğimiz Ağustos ayında bu alandaki girişimlerinizde, Ekim ayında yaşadığınız bazı durumlar farklı bir yöne gitmenize neden oldu. Bu hafta bu konuda son mücadelenizi gerçekleştirebilirsiniz. İşinizin geleceği konusunda hissettiğiniz endişeler ve sosyal kaygılar gözünü korkutmasın.

Jüpiter ve Satürn’ün 21 Aralık’ta Kova burcunda buluşması, arkadaşlar, sosyal çevre, gelecek planları gibi konularda 2021 senesinde sizi etkilemeye devam edecek. Yeni bir çevreye merhaba diyebilir, kalabalıklar içinde kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Burada daha rafine bir seçim yapmanız mümkün.

Hafta ortasında kariyer gelirleriyle ilgili yapacağınız üst düzey görüşmeler,  yazışmalar beklenmedik ekonomik durumlardan olumlu etkilenebilir. Bu durum, gelirler ve kazançlar alanındaki girişimlerinizi yüreklendirmeli. 

 

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 820 75 14 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

[wdi_feed id=”2″]

Paylaş