14 – 20 Aralık 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta 2020’nin kapanışını yapacak olan Tam Güneş tutulması, Jüpiter ve Satürn’ün bir gün arayla Kova burcuna geçmesi ve Venus’un Yay burcuna yapacağı yolculuk ile, gündemi oldukça yoğunlaştıracak.

14 Aralık’ta meydana gelecek olan Tam Güneş tutulması Yay burcunun etkisi altında olan hayat alanınızda önemli tohumlar atmanızı sağlayacak. Burada önemli olan yeni başlangıçları eski felsefe veya inançlarınızın ışığında değil, eskilerden kurtularak yeni bir bakış açısıyla değerlendirerek yapmanız ile mümkün olacak. Aksi takdirde eskinin tekrarı, çok fazla hayal kırıklığı yaratabilir.

Satürn’ün Kova burcuna geçmesi ile geçtiğimiz 22 Mart ve 1 Temmuz arasında pandemi nedeniyle yaşadığımız kısıtlamalar tekrar tetiklenecek. Jüpiter’in bir sene, Satürn’ün ise önümüzdeki 2 sene boyunca kalacağı Kova burcu, bilimsel keşifleri, yenilikleri, hümanist akımları, özgürlükleri, teknolojik alanda gelişmeleri ve kendi hayatımızda alacağımız marjinal ve radikal kararları etkileyecek. Aynı anda zıt 2 enerjinin altında olmak asıl zorlayıcı taraf olacak. İki taraftan çekiştiriliyor gibi hissedebiliriz.

Hafta sonuna, Merkür’ün Güneş ile kavuşması imzasını atacak. Güneş tutulmasının etkileri böylelikle tetiklenecek. Önemli kişiler, otoriteler, eril figürler hayatımıza damgasını vurabilir. Onlardan önemli haberler, bilgiler ve ya anonslar duyabiliriz. Farklı kültürlerin, öğretilerin temsilcisi olan guru ve kılavuzlar hayatımıza girebilir.

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koç’lar, hafta başında gerçekleşecek olan Güneş tutulması uzaklar, farklı felsefeler, yüksek öğrenim, yasal süreçler, basın yayın ve kişisel gelişim gibi alanlarda etkisini gösterecek. Bakış açınızı değiştirerek burada yeni tohumlar atabilirsiniz. Belki uzaklara taşınmak, ailenizden uzak bir yaşam kurmak durumu söz konusu olabilir. Böylelikle yaratıcılığınızı ve kapasitenizi açığa çıkarabilirsiniz. Beklentilerinizi düşük tutmanız da fayda var, hayallerinizin ve ideallerinizin kurbanı olmayın. Kararlarınızı acele almayın. Aynı dönemde işinizle bağlantılı uzun soluklu bir finansal anlaşmaya evet demeniz mümkün.

Venus’un Yay burcuna geçmesi, önümüzdeki bir ay uzaklar, seyahatler, farklı kültürden insanlarla daha fazla ilişki kurmanızı sağlayacak. Bu keyifli seyahatlere de işaret etmekte.

Satürn’ün ve Jüpiter’in hafta içinde Kova burcuna geçmesi ile önümüzdeki 1,5 sene, arkadaş çevreniz veya kariyer vasıtasıyla tanıdığınız insanlar, üyesi olduğunuz kulüpler veya organizasyonlar açısından önemli  değişimler sizleri bekliyor. Kendinize 2 farklı alan yaratabilirsiniz, bazı dostlarınıza veda edebilir, bazılarını daha yakında tutma kararı alabilirsiniz. İş veya uzaklar veya yüksek öğrenim bağlantılı dostlarınızı hayatınıza tekrar davet edebilirsiniz.

Hafta sonu gerçekleşecek olan Güneş – Merkür kavuşumu, yeni bir öğretmeni, bir kılavuzu veya belli konuda uzmanlaşmış eril bir enerji hayatınıza getirecek. Bazılarınız eğitim almaya başlayabilir, ve ya öğretmenliğe başlayabilir. Ufkunuzu açacak yeni deneyimlere hazır olun.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar, 14 Aralık’ta gerçekleşecek olan Güneş tutulması finansal konularda, harcama, masraf, eş ile olan ortak sermaye ve yan7pasif gelirler gibi alanlarda etkisini gösterecek. Burada ya harcama eğiliminizi değiştirerek bir yatırım yaparsınız, ya da tasarruflarınızı arttırmak için gayrimenkul al – sat gibi konulara girişebilirsiniz. Beklentilerinizi düşük tutmanız da fayda var, sosyal çevrenizin etkisinden uzak durun, gelecek ile ilgili fantezi niteliğinde hayalleri boş verin. Kararlarınızı gözden geçirin. Eskiyi tekrar etmek bir şey kazandırmayacak, kaybettirecek. Aynı dönemde uzun soluklu bir iş anlaşmasına ve ya prosedürler içeren bir kontrata imza atabilirsiniz.

Venus’un Yay burcuna geçmesi, önümüzdeki bir ay, extra gelecek kaynakları ve kazançları gündeme getirecek. Kimden ne koparırsanız kar olacak. Pazarlıkları yaparken eliniz güçlü.

Satürn ve Jüpiter’in hafta içinde Kova burcuna geçmesi ile önümüzdeki 1,5 sene, kariyer, mesleki tutum, toplum önünüzdeki rolünüz ve isminizin önünde taşıdığınız ünvan açısından önemli değişiklikler söz konusu. Kariyer açısından tatmin ve tatminsizlikleri bir arada yaşanabilir. Ne aldığınız ve ne verdiğiniz önemli olacak. Sıkı bir çalışma temposu, alacağınız ek sorumluluklar, bir yandan sizi kısıtlarken, extra gelir elde etmek için sizi motive edecek. Önümüzdeki sene soluk almadan çalışmanız mümkün.

Hafta sonu gerçekleşecek olan Güneş – Merkür kavuşumu, yeni bir yatırım görüşmesini, aileniz ve ya yuvanızdan bir erkek ile ilgili önemli finansal haberleri size getirebilir.

İkizler Burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, 2020’nin son tutulması olan Yay burcundaki Güneş tutulması, ortak, eş, partner, kontratlar ve sözleşmeler, evlilik gibi alanlarda etkisini gösterecek. Burada eski bakış açınız ve yaklaşımınızı değiştirerek yeni bir anlayışla önemli bir başlangıç ve ya girişimde bulunabilirsiniz. Kariyer ve statü açısından beklentilerinizi düşük tutmanız da fayda var, üst düzey yöneticilerin gerçekleri olduğundan farklı göstermesi tuzağa düşmenize neden olabilir. Kararlarınızı gözden geçirin. Eskiyi tekrar etmek bir şey kazandırmayacak, kaybettirecek. Aynı dönemde uzun soluklu bir çalışma düzenine ve ya ortamına, maddi ve manevi anlamda güvenli hissedeceğiniz bir işe adım atmanız mümkün.

Venus’un Yay burcuna geçmesi ile, önümüzdeki bir ay partnerinizle daha keyifli ve eğlenceli bir döneme gireceğinizi gösteriyor. Ona hediyeler alabilir, aşkınızı daha kolay ifade edebilirsiniz.

Satürn ve Jüpiter’in hafta içinde Kova burcuna geçmesi ile önümüzdeki 1,5 sene, uzaklar, seyahatler, yurtdışı, yabancı bağlantılar, yüksek öğrenim gibi konularda önemli değişiklikler söz konusu olacak. Burada hem seyahat edememek, edememenin yanında gelen ek sorumluluklar, yaptığınız görüşmelerin artması, teknolojiyi daha yakından deneyimlemeniz, ufkunuzu açabilir. Aynı anda iki farklı konu hakkında kendinizi uzmanlaştırabilirsiniz, partnerinizin desteği burada etken. Teknoloji ve ya internet, bilgisayar programları gibi konularda daha derinlemesine öğrenmek ve ufkunuzu genişletmek isteyebilirsiniz.

Hafta sonu gerçekleşecek olan Güneş – Merkür kavuşumu, bir patron ve ortakla masaya oturmanıza neden olabilir, ve ya bir otoriteden haber ve ya bilgi alabilirsiniz. Bu bir yasal süreç ve ya evlilik, kontrat ve ya sözleşme gibi iki tarafı ilgilendiren bir konu olabilir.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler, 2020’nin son tutulması Tam Güneş tutulması olarak Yay burcunda gerçekleşirken, çalışma ortamı, işiniz, çalıştığınız şartlar, sağlık, günlük rutin ve alışkanlıklar gibi alanlarda sizi etkileyecek. Burada farklı bir yaklaşım sergileyerek yeni bir pozisyona, yeni bir çalışma ortamına, düzenine, yeni alışkanlıklara merhaba diyebilirsiniz. İnançlarınızı ve kılavuzlarınızı gözden geçirin, bunların sizin gözünüzü boyamasına izin vermeyin. Eskiyi tekrar etmek bir şey kazandırmayacak, kaybettirecek. Aynı dönemde aşk hayatınız ciddileşebilir, çocuklar, gayrimenkul gelirleri ve ya spekülatif yatırım araçlarıyla ilgili uzun soluklu kararlar gündeme gelebilir.

Venus’un Yay burcuna geçmesi, önümüzdeki bir ay iş ortamınız, çalışma hayatınız ve sağlığınız hakkında olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Satürn ve Jüpiter’in hafta içinde Kova burcuna geçmesi ile önümüzdeki 1,5 sene, harcama, masraf, eş ile olan ortak sermaye ve yan/pasif gelirler gibi konularda önemli değişiklikler söz konusu olacak. Burada hem harcayamamak, tutumlu olmak, hem de ek gelirlerin artışıyla yatırım ve tasarruflarınızı büyütmek söz konusu olabilir. Yatırımlarla ilgili ufkunuzu geliştirmeniz mümkün olacak.

Hafta sonu gerçekleşecek olan Güneş – Merkür kavuşumu, iş yerinde önemli bir otorite ile ilgili haberleri açığa çıkarabilir. Maddi ve manevi anlamda sizin de katkı sağlayabileceğiniz yeni bir düzen, sistem, alışkanlık, felsefe içine girmeniz mümkün.

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, 2020’nin son tutulması olan Tam Güneş tutulması aşk, çocuklar, yetenekler, yaratıcılık, hobiler ve rekabetçi hissettiğiniz alanlarda sizi etkileyecek. Bakış açınızı değiştirerek burada yeni bir aşka evet diyebilirsiniz. Bazılarınız ise bir çocuk ve ya eser dünyaya getirmeye karar verebilirler. Çalışma şartlarınız, işinizin muhteviyatıyla ilgili arka planda yeni bir oluşum için start yapabilirsiniz. Ortak sermaye, miras, pasif gelirler gibi konularda hayalci, idealist yaklaşımlar başınızı döndürmekten başka bir şeye yaramayacak. Hayal kırıklıklarına aman dikkat. Gerçekçi olun. Yaş tahtaya basmayın. Aynı dönemde eviniz, yuvanız dahilinde aldığınız kararlar uzun vadeli sonuçlar doğurabilir. Bu alanda daha stabil olmayı tercih edebilirsiniz.

Venus’un Yay burcuna geçmesi ile, önümüzdeki bir ay boyunca çocuklar, aşk hayatı, hobiler ve ilgi alanları, belki kumar gibi size eğlenceli gelen alanlarda şanslı ve keyifli olabilirsiniz.

Satürn ve Jüpiter’in hafta içinde Kova burcuna geçmesi ile önümüzdeki 1,5 sene, evlilik, ortaklık, ikili ilişkiler, kontratlar ve sözleşmeler gibi konularda önemli değişiklikler söz konusu olacak. Burada ilişkinizde bazı problemler ve sınavlardan geçebilirsiniz. Bunların nasıl aşılması gerektiğini anlamanız, fark etmeniz bu ilişkide daha sağlam bir zemine ayak basmanıza yardımcı olacak.

Başak Burcu

BAŞAK

Yükselen Başak’lar, 14 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek olan Tam Güneş tutulması ev, aile, yuva ve ya gayrimenkul alanında sizi etkileyecek. Geçmişteki inançlarınızı ve ya yaklaşımınızı değiştirerek burada yeni bir eve ve ya yuvaya merhaba diyebilirsiniz. Bazılarınız aile kurmaya karar verebilirler. Partner, ortak ve ya eşinizin, ve ya bir kontratı imzaladığınız diğer kişinin sizi kandırmasına izin vermeyin. Gerçekleri olduğundan farklı göstermeye çalışıyor olabilirler. Aynı dönemde finansal konular, yatırımlar ve işinizle ilgili önemli adımlar atabilirsiniz.

Venus’ un Yay burcuna geçmesi ile, önümüzdeki bir ay boyunca aileniz, yuvanız, eviniz sizin için bir keyif alanı olacak. Evinizi güzelleştirmek isteyebilir, uzaktaki dostlarınızı davet edebilirsiniz. 

Satürn ve Jüpiter’in hafta içinde Kova burcuna geçmesi ile önümüzdeki 1,5 sene, çalışma ortamınız, işiniz, sağlığınız, alışkanlıklarınız gibi konularda önemli değişiklikler söz konusu olacak. Burada yeni ve kısıtlayıcı bir düzene adapte olmaya çalışırken, eviniz ve aileniz alanında yaşadığınız değişimlerin de günlük akışınıza dahil olmasıyla kafanız karışabilir, özgürlük alanlarınız kısıtlanabilir.

Hafta sonu gerçekleşecek olan Güneş – Merkür kavuşumu, aileniz, yuvanız,
taşınma ve ya aile büyükleriyle ilgili önemli bir haberi, bilgiyi size getirebilir.

 

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, 14 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek olan Tam Güneş tutulması yakın çevreniz, kardeşleriniz, eğitim, öğretim, iletişim varsa aracınız alanında sizi etkileyecek. Yakın çevrenizle olan ilişkinizde eskiye veda ederek yeni bir yaklaşımla iletişiminizi ve ilişkinizi yönlendirebilirsiniz. Bazılarınız yeni bir eğitime ve ya öğretime adım atabilir. Günlük rutininizdeki konsantrasyon problemi, en fazla engel ve kafa karıştırıcı problem olarak karşınıza çıkmakta. Aynı süreçte size sürekli gelir sağlayacak bir yatırıma da evet diyebilirsiniz.

Venus’un Yay burcuna geçmesi ile, önümüzdeki bir ay boyunca kardeşleriniz ve yakın çevrenizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Ksıa seyahatler neşenizi yerine getirebilir.

Satürn ve Jüpiter’in hafta içinde Kova burcuna geçmesi ile önümüzdeki 1,5 sene, yetenekler, hobiler, yaratıcılık, çocuklar, aşk hayatı ve eğlence gibi alanlarda soluk almanıza izin vermeyecek bazı kısıtlamalarla karşılaşmanız mümkün. Bir yandan bu kısıtlamaların yarattığı soluksuz çalışma, zevk ve eğlence anlamında yoksunlaşmanıza neden olurken, çok daha fazla insana ulaşmak ve bildiklerinizi aktarmak sizi geliştirecek ve büyütecek. Bu süreçte alacağınız eğitimler ufkunuzu açabilir.

Hafta sonu gerçekleşecek olan Güneş – Merkür kavuşumu, aileniz ve ya yakın çevrenizdeki önemli bir eril enerjiden, otoriter bir kişiden alacağınız haber ve ya bilgiyi güdeme getirebilir.

 

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrep’ler, 2020’nin son tutulması Yay burcunda gerçekleşecek. Tam Güneş tutulması kazançlar, gelirler, kaynaklar, maddi manevi güvenlik alanlarınız konusunda sizi etkileyecek. Paraya ve ya kazanç eşde etmek konusunda eski yaklaşımlarınıza veda ederek, yeni bir kaynak yaratabilirsiniz, zam alabilirsiniz ve ya işiniz yoksa işe başlayabilirsiniz . Yetenekleriniz alanında kendinize olan özgüveniniz ve beklentiniz yüksek olsa da burada gerçekçi yaklaşım sizi koruyacak. Spekülatif yatırımlardan uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz. Aynı süreçte, iş ve çalışma hayatınızla ilgili kendinizi güvenceye almanız mümkün. Karşı taraftan alacağınız onay yerinizi sağlamlaştıracak.

Venus’un Yay burcuna geçmesi ile, önümüzdeki bir ay boyunca kazançlarınız ve gelirleriniz alanında olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Ortaklarınız ve partneriniz size maddi destek olabilir.

Satürn ve Jüpiter’in hafta içinde Kova burcuna geçmesi ile önümüzdeki 1,5 sene, aile, yuva, ev ve gayrimenkul gibi yeni bir yapılanma ve disiplin içine girmeniz mümkün. Ev değiştirebilir, aile kurabilir, yeni bir hayat kurabilirsiniz kendinize. Aynı süreçte eve yatırım yaparak evinizi büyütebilir, daha konforlu bir alan yaratabilirsiniz.

Hafta sonu gerçekleşecek olan Güneş – Merkür kavuşumu, kazançlar ve kaynaklar alanında otorite bir figürden alacağınız habere işaret ediyor. 

 

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar, 2020’nin son tutulması Yay burcunda gerçekleşecek ve özel hayatınız, duruşunuz, hayata bakış açınız alanında sizi etkileyecek. Yeni bir felsefe ve öğretinin etkisinde özel hayatınız ve ikili ilişkilerinizde önemli kararlar ve başlangıçlar yapabilirsiniz. Uzaklarla olan bağlantılarınızın etkisi yüksek. Aileniz ve yuvanız ile ilgili hedefleriniz ise kafa karıştırıcı bir rolde. Gerçeklerden uzaklaşmadan bu yeni oluşumlara adım atmalısınız. Aynı süreçte, finansal anlamda sizi destekleyecek ve katkı sağlayacak uzun soluklu gizli yatırımlara eve diyebilirsiniz.

Venus’un Yay burcuna geçmesi ile, önümüzdeki bir ay boyunca daha çok partnerinizin ve çevrenizin dikkatini çekebilirsiniz. Alışverişe çıkabilir, imajınıza daha özen gösterebilirsiniz.

Satürn ve Jüpiter’in hafta içinde Kova burcuna geçmesi ile önümüzdeki 1,5 sene,  bilgi, eğitim, öğretim, kardeşlerle olan ilişkileriniz, yakın çevrenizle olan iletişiminizde sessizliğe gömülmeniz mümkün. Burada daha seçici davranmak isteyebilir, konsantre olacağınız başka alanlara odaklanabilirsiniz. Ufkunuz bu süreçte çok gelişecek, öğrenirken, bir yandan da eğitebilirsiniz.

Hafta sonu gerçekleşecek olan Güneş – Merkür kavuşumu, partneriniz ile önemli bir görüşme yapmanıza neden olabilir.

 

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar, 2020’nin kapanışını yapacak olan son Güneş tutulması Yay burcunda gerçekleşecek ve gizli planlar, mahremiyet, izolasyon, bilinçaltı gibi alanlarda yeni bir oluşuma adım atmanızı sağlayacak.. online bir eğitim almak, buna yatırım yapmak kendinize daha fazla zaman ayırmanıza, kendinizi daha fazla tanımanıza , bazı korku ve kaygılarla yüzleşmenize yardımcı olabilir. Burada farklı bir gözle olayları değerlendirmek önemli. Bazılarınız gizli bir ilişkiye adım atabilir. Platonik ve ya saklı yaşanacak bu ilişki size ayna olacak. Aynı süreçte, kariyer çevrenizden tanıyacağınız arkadaşlarınızla sağlam dostluklar kurabilir, onların desteğini alabilirsiniz.

Venus’un Yay burcuna geçmesi ile, önümüzdeki bir ay boyunca yalnız kalmanın keyfini sürebilir, veya gizli bir ilişkiniz varsa, ilişkinizde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Satürn ve Jüpiter’in hafta içinde Kova burcuna geçmesi ile önümüzdeki 1,5 sene, gelir, kaynak, finansal konular gibi alanlarda bir takım sınavlar sizi bekliyor. Bir yandan maddi kısıtlamalar, bir yandan ise, paraya olan bakış açınız sizi zorlayabilir. Paranın değeri konusunda çok şey öğreneceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

Hafta sonu gerçekleşecek olan Güneş – Merkür kavuşumu, çalışma ortamınızla bağlantılı bir otorite ve ya patron hakkında skandal bir haber almanıza neden olabilir.

 

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, 2020’nin son tutulması olan Yay burcundaki Güneş tutulması sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, bağlı bulunduğunuz organizasyonlar gibi alanlarda yeni bir oluşuma adım atmanızı sağlayacak. Kendinize yeni bir arkadaş grubu yaratabilirsiniz. Ve eski arkadaşlarınıza veda edebilirsiniz. Burada yepyeni bir gözle olayları değerlendirmek size kazandırabilir. Eskiyi tekrar edenler hüsrana uğrayabilir. Özellikle bu çevrenin, size sağlayacağı katkı ve para konusunda hayaller kuruyorsanız yanlış bir başlangıç yapmanız mümkün. Aynı süreçte, uzun soluklu bir kariyer planının altına imza atabilirsiniz.

Venus’ un Yay burcuna geçmesi ile, önümüzdeki bir ay boyunca para kazanabilir, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Satürn ve Jüpiter’in hafta içinde Kova burcuna geçmesi ile önümüzdeki 1,5 sene, özel hayatınız alanında yaşayabileceğiniz kısıtlamalar sizi sarsacak olsa da, girdiğiniz ortamlar, arkadaş çevreniz, ve finansal durumunuz sizin ufkunuzu açacak. Teknolojik anlamda kendinizi geliştirebilirsiniz.

Hafta sonu gerçekleşecek olan Güneş – Merkür kavuşumu, sosyal çevrenizde bulunan yaşça büyük birinden önemli bir haber alacağınızı söylüyor.

 

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar, 2020’nin kapanışını yapacak olan Yay burcundaki Güneş tutulması kariyeriniz, statünüz, mesleğiniz, tanınırlığınız gibi alanlarda yeni bir başlangıç yapmanızı sağlayacak. Yeni bir pozisyona terfi edebilir, kariyer alanında geçmiş stratejileri ve bakış açılarını terk ederek yeni bir soluk getirebilirsiniz. Eskiyi tekrar edenler hüsrana uğrayabilir. Özellikle özel hayatınızla ilgili idealler ve hayaller önünüzü bir sis bulutu gibi kaplayabilir, kendi tuzağınıza düşmeyin. Aynı süreçte, uzaklarla bağlantılı bir işte ve ya yatırımda istikrar sağlamanız mümkün.

Venus’ un Yay burcuna geçmesi ile, önümüzdeki bir ay boyunca kariyerinizde bir yıldız gibi parlayabilirsiniz. Elde ettiğiniz başarılar, patronların gözdesi haline gelmenize neden olabilir.

Satürn ve Jüpiter’in hafta içinde Kova burcuna geçmesi ile önümüzdeki 1,5 sene, mahremiyet, izolasyon, bilinçaltı, online projeler ve ya interaktif ortamlar ve sistemlerle ilgili soluksuz bir yapılanma içine girebilirsiniz. Bir yandan özel zamanınız hiç kalmazken, öğreneceğiniz bilgiler, iş hayatınızda daha da parlamanızı ve gelişmenizi sağlayacak ve beraberinde ek yük getirecek.

Hafta sonu gerçekleşecek olan Güneş – Merkür kavuşumu, bir otorite, patron ve ya yöneticiden haber almanıza neden olabilir. Önemli bir anons ve ya duyuru iş hayatınızı etkileyebilir.

 

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 820 75 14 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

[wdi_feed id=”2″]

Paylaş