30 Kasım – 6 Aralık 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Yılın en önemli haftalarından bir tanesine giriyoruz. Bu hafta 2020’nin beşinci tutulması gerçekleşiyor. İkizler burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması yarı gölgeli olsa da, önemli bilgileri, sırları ve konuşmaları açığa çıkartacak. Bilgilerin yanlışlığı veya yanlış algılanması ciddi sorunlara yol açarken, karar verme noktasında bir takım gelgitleri gündeme getirebilir. Merkür’ün hafta başında Yay burcuna geçmesi ile birlikte 21 Aralık tarihine kadar, doğruyu ve gerçeği aramak, ilahi adaleti sağlamak, yüksek öğrenim ve farklı felsefeler, öğretiler alanında eğitim almak ve ya vermek gibi konular fikirlerimizin, stratejilerimizin ana kaynağı olacak. Hafta sonu Venüs – Neptün arasındaki romantik ilişki, aşk hayatında ve para ile ilgili konularda fazla iyimser ve hayalci davranmamıza neden olabilir. pembe gözlüklerle olaylara yaklaşmak isterken, gerçeklerden uzaklaşmak çok daha kolay olabilir.

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koçlar, hafta başında gerçekleşecek olan İkizler burcundaki ay tutulması yakın çevre, kardeşler, eğitim ve öğretim, iletişim gibi alanlarınızı tetikliyor. Önemli haberler alabilir veya bazı kişilerlele son derece dürüst bir takım konuşmalar yapabilirsiniz. Ailenizle ve ya kardeşlerinizle ilgili konular ön plana çıkarken karar almak veya seçim yapmak önümüzdeki 3 hafta boyunca gündeminizi meşgul edebilir.

Hafta başında Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte önümüzdeki 3 hafta yurtdışı veya yabancılarla olan iletişiminiz artabilir, yüksek öğrenim, kurslar, online eğitimler, sosyal medya, basın – yayın ve benzeri kanallarla ilgili harekete geçebilirsiniz.

Hafta sonunda gerçekleşecek olan Venüs – Neptün arasındaki olumlu açı sizi finansal alanda etkileyebilir. Elde ettiğiniz finansal destekler sayesinde bir takım hedeflerinizi ve hayallerinizi gerçekleştirme fırsatı yakalayabilirsiniz. İkili ilişkiler alanında ise, evli ve ya birlikteliği olanlar ilişkiye daha fazla romantizm ve tutku katabilirler.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğalar, hafta başında gerçekleşecek olan İkizler burcundaki yarı gölgeli Ay tutulması, maddi konular, kazançlar, gelirler alanınızı etkileyecek. Maaş artışı veya kazançlarınız ile ilgili net olmayan bir takım konular varsa bu alanda alacağınız haberler ve bunların doğruluğunu sorgulamak isteyebilirsiniz. Emin olmadan hiçbir karar almamaya özen göstermelisiniz. 

Yine hafta başında Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte birtakım yatırımlar, borçlar, alacaklar, pasif kaynaklar konusunda önümüzdeki 3 hafta boyunca kafa olabilirsiniz. Eşle olan ortak sermayeniz de önem kazanacak.

Hafta sonunda gerçekleşecek olan Venüs – Neptün olumlu açısı, partnerinizle birlikte gelecek planları konusunda son derece romantik ve iyimser olacağınıza işaret etmekte. Geleceğe dair çok fazla hayal kurabilirsiniz. Ayaklarınız yerden kesilebilir.

İkizler Burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler hafta başında burcunuzda gerçekleşecek olan yarı gölgeli Ay tutulması, özel hayatınızı, ikili ilişkilere bakış açınızı, imajınızı ve tarzınızı etkileyecek. Özellikle finansal konular, gelirler ve kazançlar alanında karşı tarafa fikirlerinizi beyan etmek isteyebilir, yaklaşımınızdan bahsedebilirsiniz. Bu süreçte alacağınız haberleri veya bilgileri sorgulamaktan çekinmeyin.

Yine hafta başında Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte ortaklar, ikili ilişkiler, eşiniz veya partneriniz veya bir takım sözleşme ve kontratlar alanında önümüzdeki 3 hafta boyunca yoğun görüşmelerde bulunmanız mümkün. Bu süreçte, alacağınız kararlar, bir takım imzalar, anlaşmalar gündeminizi meşgul edecek.

Hafta sonunda Venus – Neptun arasındaki olumlu açı, iş hayatınızı ve çalışma ortamınızı etkiliyor. Maddi manevi anlamda takdir görmeniz, yeteneklerinizin onaylanması moralinizi düzeltecek ve sizi kariyer alanında hedefleriniz ile ilgili daha yaratıcı ve idealist kılacak.

YENGEÇ

Yükselen Yengeçler, hafta başında İkizler burcunda  yaşanacak olan Ay tutulması bilinçaltı, mahremiyet, iİnziva ve gizli yönettiğiniz planlar alanında gerçekleşiyor. Geçmişteki yaralarınız veya travmalarınız, kardeşlerle ilgili problemleriniz, iletişim alanında yaşadığınız problemler, ayrıca iş yerinizle ilgili birtakım dedikodular, sansasyonel haberle gündeminize oturacak. Bilinçaltına attığınız her ne varsa bu konuda önemli aydınlanmalar yaşamanız mümkün.

Hafta başında yine Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte çalışma ortamında yoğun bir tempoya dahil olabilirsiniz. Önümüzdeki 3 hafta boyunca yurtdışı ve yabancılarla olan iletişiminiz artabilir.

Hafta sonunda gerçekleşecek olan Venüs – Neptün arasındaki olumlu açı aşk hayatınıza son derece olumlu etkileyecek. Birlikte tatil planları yapabilir, hayal kurabilirsiniz.

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslanlar, hafta başında İkizler burcunda gerçekleşecek olan yarı gölgeli ay tutulması sosyal çevreniz, arkadaşlarınız ve gelecek planlarımız alanında sizi etkileyecek. Bu tutulma ile birlikte bir ortama veya çevreye veda etmeniz mümkün. Aynı zamanda aldığınız bir haber veya bilgi, bir arkadaşınızla tamamen iletişiminizi kesmenize neden olabilir. Bu arkadaşlığa son verebilirsiniz.

Yine hafta başında Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte çocuklar, aşk hayatı, hobiler ve ilgi alanları önümüzdeki 3 hafta boyunca zihninizi meşgul edecek. Spekülatif yatırım araçları, kumar vb piyango gibi alanlara eğilerek kazancınızı arttırmaya çalışabilirsiniz.

Hafta sonu gerçekleşecek olan Venüs ve Neptün arasındaki olumlu açı, aile ve yuvanızı olumlu etkileyecek. Yakın çevreye yapacağınız bir takım kısa seyahatler keyfinizi yerine getirebilir ve ya evinize daha fazla harcama yapabilirsiniz.

Başak Burcu

BAŞAK

Yükselen Başaklar, hafta başında İkizler burcunda gerçekleşecek olan yarı gölgeli ay tutulması kariyer hayatınızı ve üst düzey otoritelerle olan ilişkilerinizi etkilemekte. Kariyer alanınızda tamamen farklı bir yöne gidebilir, sektör değiştirebilir veya işinize veda edebilirsiniz. Veya üst düzey bir yönetici şirketten ayrılabilir. Alacağınız bilgiler doğrultusunda kariyerinizde bir seçim yapmak noktasına gelebilirsiniz. Bilgilerin doğruluğunu araştırmalısınız.

Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte önümüzdeki 3 hafta boyunca taşınmak veya yer değiştirmek gibi konular gündeminizi meşgul edebilir. Bu süreçte işinizi evinizden takip edebilirsiniz.

Hafta sonunda Venus – Neptün arasında oluşacak olan olumlu açı, uzaklardan alacağız bir takım sevindirici haberler ile partnerinizle olan ilişkinizi güçlendirecek. Alacağız bu haberler ilişkiniz veya ortaklarınız konusunda bir takım hayaller kurmanızı neden olabilir.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Teraziler hafta başında gerçekleşecek olan yılın beşinci tutulması, uzaklar, farklı kültürler, yüksek öğrenim, seyahatler ve yasal konular alanında gerçekleşiyor. Bir eğitimi tamamlayabilir veya kariyerinizle de bağlantılı olarak alacağınız bir haber veya bilgi sonucunda bir seçim yapma yoluna girebilirsiniz. Eğitmenlik veya öğretmenlik, yurt dışı ile ticaret, sosyal medya,  gibi konular ön plana çıkabilir. Bu alanda önemli kararlar verebilirsiniz.

Hafta başında yine Merkür’in Yay burcuna geçmesi ile birlikte önümüzdeki 3 hafta boyunca yakın çevreniz, kardeşlerinizle olan iletişiminiz artabilir, kısa seyahatler yapabilir, yeni bir eğitim veya öğretime başlayabilirsiniz. 

Hafta sonunda Venüs ve Neptün arasında gerçekleşecek romantik açı, finansal konuları, kazanç ve gelirlerinizi olumlu etkiliyor. Elde edebileceğiniz bir takım maddi fırsatlar işinizle ilgili çok daha fazla hayal kurmanızı neden olabilir.

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrepler, hafta başında gerçekleşecek olan yarı gölgeli ay tutulması pasif gelirler, vergi, sigorta, miras gibi alanlarınızı etkiliyor. Eğer uzun zamandan beri partneriniz veya ortağınızla ortak olan sermayeniz konusunda bir karar veremiyorsanız alacağınız haberler ve bilgiler doğrultusunda bu alanda birçok noktayı aydınlatabilir, bir sonuca varabilirsiniz. Aldığınız bilgilerin doğruluğunu kontrol etmeniz sizin yararınıza olacaktır.

Hafta başında yine Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte gelirler ve kazançlar noktasında önümüzdeki 3 hafta boyunca önemli anlaşmalar için masaya oturabilirsiniz. Yurtdışı kaynaklı ithalat ihracat veya ticari anlaşmalar ve benzeri konularda imzalar, görüşmeler, yasal süreçler gündeme gelebilir. Partner veya ortağınızdan gelir elde edebilirsiniz.

Hafta sonunda Venüs ve Neptün arasındaki olumlu açı aşk hayatınızı olumlu etkileyecek. Partnerinizi kolaylıkla büyüleyebilir ve etkileyebilirsiniz.

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yaylar hafta başında gerçekleşecek olan yarı gölgeli Ay tutulması partner, evlilik, ilişki, ortaklık ve yasal konular alanında gerçekleşiyor. Bir ilişkinizi veya ortaklığınızı sonlandırabilirsiniz. Veya partneriniz, ortağınızdan alacağız bilgiler doğrultusunda bir seçimle karşı karşıya kalabilirsiniz. Finansal konuların ve ortak gelirlerinin konu ile bağlantısı karar sürecini hızlandırabilir.

Merkür’ün hafta başında Yay burcuna geçmesi ile birlikte işiniz ve kariyerinizle ilgili fikirler ve stratejiler zihninizi kurcalayabilir. Önümüzdeki 3 hafta boyunca kariyer ve iş konuları, ortağınız ve iş ilişkiniz alanında strateji belirleyebilirsiniz.

Hafta sonunda Venüs ve Neptün arasında oluşacak romantik açı iş ile aşkı karıştırmanıza neden olabilir. Yalnış kararlar alabilirsiniz

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlaklar hafta başında gerçekleştecek olan yarı gölgeli Ay tutulması çalışma ortamınız, şartlarınız, sağlığınız ve günlük rutinimiz alanını  etkiliyor. Bazılarınız bulunduğu iş ortamına veda ederken, bazılarınızın çalışma şartları ve düzeninde yeniliklere gidilebilir. Bir ortaklığı son bulması mümkün. Çalışma şartları veya koşullarla ilgili önemli bilgiler veya haberler gündemimizi meşgul ederken doğruluk payını araştırmanız faydanız olacak. Sağlıkla ilgili problemlerle uğraşanların tedavisi olumlu sonuçlanabilir.

Hafta başında Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte bir takım dedikodular, sansasyonel haberler önümüzdeki 3 hafta gündemimizi meşgul edebilir. Arkanızdan konuşulabilecekler veya perde arkasından yapacağınız bir takım görüşmeler dikkat çekici.

Hafta sonunda gerçekleşecek olan Venüs – Neptün arasındaki olumlu açı kariyer çevreniz, sosyal ortamlar ve arkadaşlık gruplarınızda keyifli vakit geçireceğinize işaret etmekte. Çevreniz sizi şımartabilir.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, 30 Kasım’da gerçekleşecek olan yarı gölgeli Ay tutulması aşk hayatınız, hobiler, ilgi alanlarınız, çocuklar ve spekülatif yatırık araçlarınız alanında gerçekleşiyor. Kendinize ve hobilerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizden alacağınız bilgiler doğrultusunda gelecek planlarınız ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Bazılarınız aşk hayatlarında önemli farkındalıklar elde edecekler.

Hafta başında Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile yabancılar ve yurtdışı bağlantılı çevrenizle daha fazla iletişimde olabilir, onlarla daha fazla görüşme yapabilirsiniz. Gruplar içerisinde daha fazla fikirlerinizi dile getirebilirsiniz. Yoğun bir döneme gireceksiniz.

Hafta sonunda Venus ve Neptün arasındaki olumlu açı kariyer alanınızı ve statünüzü olumlu etkileyebilir, herkesin dikkatini çekebilir ve takdirini toplayabilirsiniz. Elde edeceğiniz başarı finansal alanda bir takım hayaller kurmanıza neden olabilir.

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar 30 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek olan yarı gölgeli Ay tutulması, eviniz, aileniz ve yuvanız alanına dikkatleri çekecek. Aile ve yuva ile ilgili son dönemde almak istediğiniz kararlar bu süreçte alacağınız birtakım bilgiler ve haberlere bağlı.  Öncelikle alacağınız haberlerin doğruluğunu araştırmalısınız.  İki ev arasında sürekli gidip gelmek veya taşınmak noktasında bir karar alabilirsiniz. Aynı zamanda kariyerinizle de bağlantılı bir takım gelişmeler söz konusu.

Merkür’ün de hafta başında Yay burcuna geçmesi ile birlikte önümüzdeki 3 hafta boyunca üst düzeylerle yapacağınız görüşmeler, iş ve mesleki yazışmalar, toplum önünde yapacağınız konuşmalar gündeminizi meşgul edecek. 

Hafta sonunda Venüs’ün Neptün ile kuracağı olumlu açı, sizi partnerinizle romantik bir tatile götürebilir. Kendinizi daha huzurlu ve keyifli hissedebilirsiniz.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 820 75 14 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

[wdi_feed id=”2″]

Paylaş