Saturn ve Jupiter’in Kova burcundaki zorlayıcı etkileri, Saturn – Uranus zorlu açısı,  Venus ve Merkür Retrosu, Yay ve İkizler burcunda gerçekleşecek olan 3 tutulma, 2021 senesinde bizleri bekliyor..

2021’DE BOĞA BURÇLARINI NELER BEKLİYOR?

2021 ‘de BOĞA BURCUNU NELER BEKLİYOR?

2021’de BOĞA BURCUNU AŞK HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Boğa burçlarının aşk açısından Nisan ayında bir takım sürprizler yaşayabilir. Dikkatleri, adeta mıknatıs gibi üzerlerine çekecekler. Ani başlayacak ilişkiler, onları şaşırtabilir. Ağustos ayı onlara aşkla ilgili önemli derslerle gelecek. Çok seçici ve mükemmeliyetçi yaklaşım üzebilir ve gerçeklerle yüzleştirebilir. Eğer ders alırlarsa, Eylül ve Ekim ayları önemli zamanlar. İlişkileri ile ilgili ciddi kararlar alabilirler. Gelecek ile ilgili beklentiler içine girebilirler. Yıl sonunda partneriyle rekabet gündeme gelebilir.

2021 ‘de BOĞA BURCUNU PARASAL KONULARDA NELER BEKLİYOR?

Boğa burçları, Ocak, Şubat ve Mart aylarında kendilerini maddi anlamda güvende hissetmek için oldukça çaba sarf edebilirler. Bazı ticaret ve ya satın alma işleri için en uygun zaman, Mayıs ayı olarak gözükmekte. Haziran ayında, finansal anlamda önemli anlaşmalar, sözleşmeler yapabilirler. Yıl sonunda ektiklerini biçme imkanları olacak. Uzun soluklu maddi kaynaklar yaratabilir, seneyi maddi açıdan iyi kapatabilirler. 

2021 ‘de BOĞA BURCUNU İŞ HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Boğa burcu, Ocak ve Şubat aylarında dikkatleri üzerine çekecekler, fakat bir o kadar zorlanacaklar.2021, onların kariyer alanında extra sınavları ve zorlukları olacak, kendilerini ispat etmek için fazla çaba göstermeleri gerekecek. Etkisi ise 2020 Aralık ayının ortasından itibaren başlayacak. Mart 2020’de gündeme gelen, ek sorumluluklar, 2021’de nefes aldırmayabilir. İşlerinde fazla mesai yapmak durumunda kalabilirler. Şubat – Haziran ve Aralık aylarında özgürlükleri ve özel hayatları tamamen kısıtlanabilir. Mali açıdan da bir takım sorunlar yaşamaları mümkün. Eylül ve Ekim aylarında, işteki sorumluluklar ve çalışma koşulları açısından emek-değer analizine girebilirler. Bir takım pazarlıklar bu aylarda gündeme gelebilir. El sıkışmak için ellerindeki tüm kozu kullanabilirler.

2021’DE BAŞAK BURÇLARINI NELER BEKLİYOR?

2021 ‘de BAŞAK BURCUNU NELER BEKLİYOR?

2021 ‘de BAŞAK BURCUNU AŞK HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

En şanslı zamanlar, Şubat ve Mart ayları olacak. Romantizm, aşk, tutku kapılarını Mart ayında özellikle çalabilir. Ciddi ilişkilere adım atabilirler. Bir çok açıdan şifa gibi gelecek bu ilişki onları çok mutlu edebilir. İlişkide olanlar ilişkilerinde bir üst boyuta geçebilirler. Yıl sonunda eski aşklar kapıyı çalabilir. Bir karar vermeye zorlayabilir.

2021 ‘de BAŞAK BURCUNU PARASAL KONULARDA NELER BEKLİYOR?

Başak burçları, Eylül ve Ekim aylarında ticaret ve satın alma gibi alanlarda faaliyetlerini ve kazançlarını gözden geçirebilirler. Uzun soluklu kazanç için kolları sıvayarak işe girişebilirler. Ekim ve Kasım ayında hırslanmaları mümkün. Uzlaşmacı hareket etmek için extra çaba sarf edecekler. Kasım ayında tüm şartları zorlayarak, para akışı yaratmak için engellerle mücadele edebilirler.

2021 ‘de BAŞAK BURCUNU İŞ HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Başak burçları, 2019 – 2020 senelerinde kariyerlerini perçinlemek için ilgi alanlarını işe dönüştürme konusunda sıkı sınavlardan geçtiler. Yöneticilik ve organizasyon kabiliyetleri kariyer açısından ön plana çıkarken, ciddi değişim geçirdiler. Bu sene çok fazla iş yükünü göğüsleyebilirler. Yurtdışı finans piyasalarındaki beklenmedik durumlar bire bir iş hayatlarını etkileyebilir. Bu nedenle, Şubat – Nisan ve Aralık aylarında özellikle finansal açıdan kendilerini garantiye almalılar. Geçtiğimiz sene, Mart – Temmuz ayları arasında yaşamış oldukları bir takım zorlukları aşmak için geliştirdikleri stratejileri yılın ilk 6 ayı devreye koyabilirler. Özellikle aileyle bağlantılı konular onları zorlarken, home office gibi koşullar gündeme gelebilir. Online, bilgisayar teknolojileri, websiteleri ve teknolojik mecraalar üzerinden işlerini yürütebilirler. Haziran – Aralık aylarında koşulları tekrar değerlendirmeleri gerekebilir, atılım yapmadan iyice düşünmeliler. En parlak zamanlar kariyer alanında Mayıs ve Haziran ayları olacak. Ortaklarıyla olan sözleşme ve kontratları imzalarken iki defa kontrol etmeleri gerekebilir.

2021’DE OĞLAK BURÇLARINI NELER BEKLİYOR?

2021 ‘de OĞLAK BURCUNU NELER BEKLİYOR?

2021 ‘de OĞLAK BURCUNU AŞK HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Oğlak burçları, 2020 senesinde özel hayatlarını baştan aşağı yenilemek durumunda kaldılar. Özel hayatlarında sağlık ve imaj gibi konularla uğraşmak ikili ilişkilerde geri adım atmalarına neden oldu. Bu sene aşk hayatlarında Mayıs ayında ilişkiler konusunda son derece mücadeleci olabilirler. Güç savaşına girmedikleri noktada asıl kazanan olacaklarını bilmeliler. Partnerlerinin de çabasıyla en olumlu dönem, Haziran – Temmuz ayları olacak. Maddi alandaki problemlerinin aşk hayatlarını olumsuz etkilemesine izin vermemeliler.

2021 ‘de OĞLAK BURCUNU PARASAL KONULARDA NELER BEKLİYOR?

Oğlak burçları, geçtiğimiz sene Mart – Temmuz ayları arasında finansal açıdan bir takım sorunlar ve gecikmeler ile uğraşmışlardı. Karantinanın olumsuz etkileri kazanç ve gelir haneleri etkiledi. Bu sene ciddi disiplin ve çaba ile fırsatları nasıl değerlendirmeleri gerektiği üzerine çalışmalılar. Kayıp ve kazancı bir arada yaşamamak için kıtlık enerjisini bir kenara bırakarak özellikle Aralık 2020’den itibaren sabırlı olmalılar. Yurtdışı ve yabancılar onlara kaynak sağlarken, yaratıcı fikirlerle gelirlerini arttırabilirler. Ocak – Şubat aylarında gelirler ile ilgili pazarlığa oturmaları mümkün. Önemli kararlar yılın ilk 3 ayını kapsarken, Haziran – Aralık ayları arasında kazançlarıyla ilgili strateji belirlemek için hız kesebilirler. Finansal açıdan dikkat etmeleri gereken zamanlar, Şubat – Nisan ve Aralık ayları olacak. Spekülatif yatırım araçlarındaki sürprizler sorun yaratabilir, risklerini minimize etmeliler.

2021 ‘de OĞLAK BURCUNU İŞ HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Oğlak burçları, 2020 senesinde kariyer ve statüyle bağlantılı özel hayatlarını yeniden inşa etmek için oldukça çaba gösterdiler. Temmuz – Aralık 2020 son şekli vermek için oldukça önemliydi. Aralık ayında aldıkları kararlar iş hayatlarını 2021’de tamamen etkilerken, finansal konular iş hayatlarını kurmaları noktasında oldukça motive edici oldu. En başarılı dönemler, Ağustos, Eylül ve Ekim 2021 olarak gözükürken, uzun soluklu projeleri devreye almaları mümkün. Uzaklarla bağlantılı yaratacakları iş potansiyelleri onların enerjisini yükseltecek. Aralık ayında bu başarılarının sonuçlarını almak için tekrar masaya oturmaları mümkün. Özel hayatlarıyla ilgili önemli kararları 2022 itibariyle uygulamaya koyabilirler.

Genel olarak 2020 senesinde bizi nelerin beklediğini okumak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

KLAROS DANIŞMANLIK

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

☎ : 0 212 367 40 78

 : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş