Saturn ve Jupiter’in Kova burcundaki zorlayıcı etkileri, Saturn – Uranus zorlu açısı,  Venus ve Merkür Retrosu, Yay ve İkizler burcunda gerçekleşecek olan 3 tutulma,

2021 senesinde bizleri bekliyor..

2021’DE İKİZLER BURÇLARINI NELER BEKLİYOR?

2021 ‘de İKİZLER BURCUNU NELER BEKLİYOR?

2021’de İKİZLER BURCUNU AŞK HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

İkizler burçları 2020 senesinde eş ve partner ile olan ortak gelirlerini yönetmekle ve paylaşmak noktasında bir takım sınavlardan geçti. Paylaşmalı mı, ne kadar paylaşmalı, nasıl paylaşmalı? Bir ilişkinin ruhsal, zihinsel, fiziksel ve maddesel paylaşımları alanında çok şey öğrendi. Ciddi ilişkisi olmayanlar, 2020’nin son ayından itibaren son derece şanslı olacaklar. Evliliğe giden bir ilişkiye adım atabilirler. 2021 senesi ilişkiler alanında çok şey öğrenecek olan İkizler burcu özellikle Mayıs – Temmuz ayları arasında eşinin, partnerinin desteği ile özgüven tazelemesi yaparak bir çok alanda başarıya imza atacak. Mart ayı ilişkiler alanında mücadele etmek zorunda kalırken en keyifli zamanlar, Mayıs – Haziran ayları olacak.

2021 ‘de İKİZLER BURCUNU PARASAL KONULARDA NELER BEKLİYOR?

İkizler burcu 2020 senesinde borç ve harcamaları yönetmek, kredi borçlarını kapatmak, eş ve ortakla olan ortak gelirleri paylaşmak konusunda fazlaca yoruldu. Tüm bu konularda aldığı dersler 2021’de kendisine yön gösterici olacak. Haziran ayı hem gelirin arttığı, beraberinde masraflarında geldiği bir ay olacak. Ağustos ve Eylül ayı, yatırım araçları, altın, borsa, döviz, gayrimenkul gelirleri gibi kaynaklar açısından keyif verici olabilir. Eylül – Ekim ayında spekülatif yatırım araçlarını ve yeteneklerini kullanarak bunları ek gelire dönüştürmeye çalışabilir. İşin ticari kısmı ile ilgili çalışmalar yapabilir.

2021 ‘de İKİZLER BURCUNU İŞ HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

İkizler burcu, uzun zamandan beri kariyer alanıyla ilgili bir belirsizlik, karmaşa, adeta bir sis bulutu misali kararsızlıklar içinde. Önünü göremediği noktada, beklentilerini en doğru karşılayacak işi yaratmak için aksiyon almak ve harekete geçmek konusunda da maalesef kararsız. 2021 senesinde Mart ayı elde ettiği başarılarla bir takım hayallere kapılabilir. Mayıs – Temmuz aylarında yabancı ortaklar, farklı kültürler, müşteriler ve sözleşmelerin onlara sağlayacağı ve açacağı alanlarda birden fazla çalışma fırsatı yakalayabilirler. Hatta Haziran ayında evden yönetebileceği ve maddi manevi katkı sağlayabilecek bir takım olanakları kovalayabilirler.

2021’DE TERAZİ BURÇLARINI NELER BEKLİYOR?

2021 ‘de TERAZİ BURCUNU NELER BEKLİYOR?

2021 ‘de TERAZİ BURCUNU AŞK HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Terazi burçları 2019 senesinden bu yana ikili ilişkilerden çok ev ve aile hayatlarını yeniden kurmak için oldukça çaba sarf ettiler. Bazıları yeni bir aileye, bazıları yeni bir eve kavuştu. 2020’nin ikinci yarısında ise, eş ve partnerle yaşadıkları haklılık savaşları da onlara çok fazla şey öğretti. İlişkide ben olmak, biz olmak, ilişkinin kendisi olmak ve alma verme dengesini sağlamak ve kavgayı, çatışmayı nasıl pasif enerjiyle huzur ve barışa dönüştürebileceklerini ve yönetebileceklerini keşfettiler. Bu sene bekarlar maalesef aşk açısından kısıtlayıcı ve zorlayıcı bir takım enerjiler altında. Aşkla ciddiyet nasıl bir arada olur, bunu keşfedecekler. Hiç ihtimal vermedikleri ve fakat yakın çevrelerinde olan insanlarla ilişki ihtimalleri gündeme gelebilir. 2021, Terazi burçları için aşka radikal bir anlayıştan çok ciddiyetle ele alıp olgunlaşacakları bir sene olacak. En keyifli zamanlar, Şubat ve Nisan ayı olurken, aşkı ciddiyete dökmek isteyebilirler.

2021 ‘de TERAZİ BURCUNU PARASAL KONULARDA NELER BEKLİYOR?

Terazi burçları 2020 senesinde pasif gelirler, eşten gelen kaynaklar, miras vb yan destekler açısından sürprizli bir sene yaşadılar. 2021 senesinde spekülatif yatırım araçları ve gayrimenkul gelirleri adına biraz daha zorlanabilirler. Bu kaynakların kuruması ve akabinde yeni kaynaklarla düzenin yeniden sağlanması için mücadele edecekler. Bu enerji 2020’nin Aralık ayından itibaren etkisini gösterecek. Maddi açıdan pasif gelir, miras, kredi, vb kaynaklarla ilgili sürpriz ve tatmin edici gelişmeler, Nisan ve Mayıs aylarında ellerini güçlendirecek. Aynı zamanda, Eylül, Ekim ve Kasım ayları finansal açıdan önemli ve beklenmedik gelişmelere gebe. Yatırımlar açısından son derece aktif bir yıl sonu onları bekliyor.

2021’de TERAZİ BURCUNU İŞ HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Terazi burçları, 2020 senesinde evden yönettikleri işlerinde bazı kurgu ve yapı değişikliklerine gittiler. 2019’dan bu yana iş ve kariyer hayatlarına bir yön çizmeye çalışmak için ciddi sabır ve emek göstermeleri sonuçsuz kalmadı. 2020 onlar için son derece verimli geçti, bu alanda en uygun koşulların ne olduğunu keşfetmiş oldular. 2021 senesinde, bu kurulu düzeni sağlamlaştırmak, elde ettikleri gelirleri sürekli kılmak konusunda çaba sarf edecekler. Alacakları ve verecekleri eğitimler işlerine farklı bir açıdan bakmalarını sağlayacak. Mayıs ayı bazı konularda mücadele etmek zorunda kalsalar da, Haziran ve Temmuz ayı en parlak dönemlerini yaşayabilirler. Kendilerinden söz ettirebilirler.

2021’DE KOVA BURÇLARINI NELER BEKLİYOR?

2021 ‘de KOVA BURCUNU NELER BEKLİYOR?

2021 ‘de KOVA BURCUNU AŞK HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Kova burçları, 2020 senesinde özellikle Mart – Temmuz ayları arasında ciddi bir değişim ve dönüşümden geçtiler. Bu onların ilişkilere ve aşk hayatına farklı bir gözle bakmaları konusunda katkı sağladı. 2021 senesinde, bu süreç devam ederken, partnerlerinden çok kendi hayatlarına, özel yaşamlarına odaklanmak zorunda kalabilirler. Yeni ve daha sade, basit bir hayat kurarak, beraberinde gelecek yeni sorumluluklarla geçmişe veda edecekler. Aşk hayatlarını bu nedenle biraz askıya almaları gerekebilir. Özellikle Şubat – Haziran ve Aralık ayları yeni hayatlarını kurmak için aile ve ekonomik şartlarla mücadele etmek ve yeni koşullara adapte olmakla uğraşabilirler. İkili ilişkiler ve aşk hayatlarına ancak yılın ikinci yarısında fırsat ve zaman yaratabilecekler. Mayıs ve ya Haziran ayında aniden aşık olabilirler, ve bu aşk ciddi bir ilişkiye dönüşebilir. Temmuz ayında bir takım korkularının üstesinden gelebilirlerse, ilişkilerinde istikrar sağlayabilecekler.

2021 ‘de KOVA BURCUNU PARASAL KONULARDA NELER BEKLİYOR?

Kova burçlarının paraya olan idealist yaklaşımları, 2021 senesinde elde edecekleri yeni kaynaklarla daha da artabilir. Özellikle Mayıs – Temmuz ayları arasında yabancı ve yurtdışı kaynaklı çevre ve ortamları sayesinde gelirlerini arttırabilirler, onlardan faydalanabilirler. Mart ayı ailenin ve uzaklarla bağlantılı işlerin sağladığı kazançlarla rahatlarken, Temmuz ve Ağustos kesenin ağzını açabilirler. Hazır küp dolarken biriktirmek onların için daha faydalı olabilir. Jupiter Temmuz ayından sonra tekrar Kova burcuna döneceği için, çok fazla giyim, kuşam ve imaja para harcayabilirler. Masrafları kısmak yılın ikinci yarısında bazı mecburiyetleri beraberinde getirebilir.

2021 ‘de KOVA BURCUNU İŞ HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

2020 yılı Kova burçlarının kariyer alanında bir takım arayışlar ve değerlendirmeler yapmaya fırsat bulduğu bir sene oldu. Ana rahmi misali, içe kapanarak iş ve kariyer hayatlarını sorguladılar. Mart – Temmuz ayları arasında vardıkları sonuçlar doğrultusunda, aldıkları kararlar bu alanda onlara bir yol haritası oldu. 2021 senesinde, bu kararları uygulamak ve kendi özel hayatlarını bir disipline oturtmak için çaba gösterecekler. Haziran ayı iş ve çalışma şartları konusunda oldukça mücadeleci geçebilir. Eylül ayında elde edecekleri başarılar, Kasım ayında kariyer yolunda bir basamak daha yükselmek için daha da hırslanmalarını sağlayacak. Bu dönemde bazı otoritelerle güç mücadelesine girebilirler. Yıl sonunda elde edecekleri fırsatlarla, girişimci fikirlerini hayata geçirmek, kariyer alanında onların daha fazla aktif olmalarını sağlayacak.

Genel olarak 2021 senesinde bizi nelerin beklediğini okumak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

KLAROS DANIŞMANLIK

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

☎ : 0 216 820 75 14

 : 0 539 626 98 87

Paylaş