16 – 22 Kasım 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Yine oldukça yoğun bir haftaya adım atıyoruz. Bu hafta artık Mars hızına hız katıyor. Hedeflere ulaşmak için mücadeleci ve savunmacı, sabırsız bir yol izleyebiliriz .

Bu hafta Venüs oldukça sert açılarda bulunuyor, hem Jüpiter, hem Satürn’e ayak diremekte. Bu durum ikili ilişkiler ve para konularına farklı eğilimler gösterebileceğimize işaret ediyor. Güneş – Satürn birlikteliği burada belirleyici olacak. Amacımız istikrar elde etmek olduğu için ilişkiler ve finansal konularda bazı şeyleri feda edebilir, vazgeçebilir, korktuğumuzun üstüne gidebiliriz.

Hafta sonunda Güneş’in Yay burcuna, Venüs’ün de Akrep burcuna geçmesine tanıklık edeceğiz. 16 Aralık’a kadar Akrep burcunda kalacak olan Venüs aslında bu burçta zarar veren pozisyonda. Özellikle anlaşmalar, ilişkiler, kontratlar, evlilik, gelir, kazanç, borç gibi alanlarda fazla kontrolcü, manipülatif, ısrarcı ve kıskanç bir ruh halinde hareket etmemize neden olabilir.

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koçlar, hafta başında ilişkiler ve para konuları ile ilgili ortaklıklar ve sözleşmeler konusunda kendinize olan özgüveniniz artabilir. Abartılı davranışlardan kaçınmalısınız. 7-8 Ekim ve 20-21 Ekim tarihlerinde aldığınız sürpriz ve beklenmedik finansal bilgiler ve yaşanan gelişmeler sonuca bağlanacak.  Özellikle 17 Kasım’da yaşanacaklar bu konularla ilgili son perdeyi kaldırabilir. Bilinmeyen ve ya gizlenen hiç bir şey kalmıyor. Güneş, Satürn ve Venüs’ arasında oluşacak olan açılar, 19 Kasım’da değeriniz ve kıymetinizin farkına varmanız önemli kapılar açacak. Başkalarının kaynaklarını kullanarak kariyer alanınızda istikrar ve disiplin elde edebilirsiniz. Sahip olduğunuz bir sözleşme veya anlaşma konusunda kaygı ve tedirginlikleri bir kenara bırakma zamanı. Karşı taraf kadar sizin de haklarınız önemli. Bu konularla ilgili kaybetme veya reddedilme korkunuzu aşmalısınız.

Hafta sonu Venüs’ün Akrep burcuna geçmesi ile 16 Aralık’a kadar ortaklarınızın veya eşinizin maddi desteğini alabilirsiniz. Pasif gelirleriniz, miras, kredi gibi konularda olumlu gelişmeler var. Bir yatırımın peşine düşebilirsiniz. Bazılarınız ise ilişkilerindeki samimiyeti arttıracak.

21 Kasım’da Güneş’in Yay burcuna geçmesi ile bir ay boyunca tüm enerjinizi, uzaklar, farklı felsefeler, kültürler, eğitimler ve seyahatler alanında harcayabilirsiniz. Eğlence, spor, aşk hayatı ve hobiler önem kazanıyor.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar, hafta başında yaşanacak olan Venüs – Jüpiter zorlu açısı ile birlikte çalışma ortamında elde ettiğiniz başarılar, yurtdışındaki ve uzaklardaki işle ilgili bağlantılarınız alanında elinizi güçlendirecek. 8 Ekim ve 20 Ekim tarihlerinde partneriniz veya ortağınız ile yaptığınız finansal konuşmalar, görüşmeler bir çözüme kavuşuyor. Artık burada bir sözleşme veya anlaşmayı sonuca bağlayabilirsiniz. Güneş – Venüs ve Satürn arasındaki ilişki 19 Kasım’da önemli anlaşmalar veya ortağınız, müşteriniz ve ya partnerinizle birlikte kurduğunuz uzaklarla bağlantılı disiplin ve görev alanları açısından oldukça verimli olacak. Kendinizi adeta adamışsınız. Yurtdışındaki otoriteler veya kurallar, düzenlemeler ve kısıtlamalar gözünüzü korkutmasın. Başarınıza kimse gölge düşüremeyecek.

Hafta sonunda Güneş’in Akrep burcuna, Venüs’ün ise Yay burcuna geçmesi ile öncelikle 16 Aralık’a kadar ikili ilişkiler, birliktelikler açısından oldukça tutkulu ve samimi bir ortamda kendinizi bulabilirsiniz. Romantik ilişkiler kurabilirsiniz, ciddi bir ilişkiye adım atmanız veya ilişkide boyut değiştirmeniz mümkün.  Önümüzdeki 1 ay boyunca ise harcamalarınız, borçlarınız, alacaklarınız önem kazanacak. Özellikle aile, ev, yuva açısından giderlerinize de odaklanabilirsiniz.

İkizler Burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, hafta başında Venüs’ün Jüpiter ile mücadelesi aşk hayatınız ve çocuklarla olan ilişkiniz için oldukça olumlu bir etki yaratacak. Pahalı alışverişler yapabilirsiniz. Aman dikkat! 8 Ekim ve 20 Ekim tarihlerinde işiniz ve çalışma ortamınızda yaşadığınız bazı durumlar bir çözüme kavuşacak. Özellikle beklenmedik ekonomik şartlar ve sizin harcadığınız çaba burada belirleyici. Evden yürüttüğünüz bir takım işler size katkı sağlayabilir. Güneş – Venüs ve Satürn arasındaki etkileşim, 19 Kasım’da iş yerinizdeki başarınız ile birlikte maddi alanda daha kontrolcü ve istikrarlı bir şekilde hareket etmenize destek olacak. Aşk hayatınız veya ilişkiniz ise bu konuda en büyük destekçiniz. Bir şekilde onu kaybetme korkusu tetiklenebilir, endişelerinizi ve kaygılarınızı yok etmeye çalışmalısınız.

Hafta sonunda Güneş’in Yay burcuna geçmesi ile birlikte 1 ay boyunca tüm enerjinizi partnerinize, ortağınıza veya müşterilerinize verebilirsiniz. İkili ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmeler tüm yeteneklerinizi ve becerilerinizi gösterdiğiniz alan olacak. Venüs’ün Akrep burcundaki performansı 16 Aralık’a kadar işyerinde daha fazla dikkat çekmenize neden olabilir.  Perde arkasından yürüttüğünüz hobi ve ya beceriler, yetenekler buna sebep gibi görünüyor.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler, hafta başında Venüs ve Jüpiter arasındaki zorlu açı aileniz ve birlikteliğiniz, eşiniz ile keyif verici ortamlarda olacağınızı göstermekte. Abartılı ev partileri, organizasyonları harcamaların artmasına neden olabilir. 8 Ekim ve 20 Ekim tarihlerinde spekülatif yatırım araçlarıyla ilgili yaşanan gelişmeler artık bir sonuca bağlanıyor. Yaptığınız hesap- kitaplar, yatırım ve sezgisel beceriniz ile birleştiğinde olumlu sonuçlar verecek. Eğer o dönemde bir ilişki söz konusu olduysa, bu konuyla da ilgili bir gizem ortadan kalkabilir. Her şey açığa çıkıyor.

19 Kasım’da Güneş – Satürn ve Venüs arasındaki etkileşim, maddi alandaki yatırımlarınıza, ikili ilişkileriniz ve ortaklıklarınıza istikrar sağlamak üzere size destek olacak. Aile içindeki konforu kaybetmekten korkmayın.  Yaptığınız yatırımlar size olumlu bir şekilde dönecek.

Hafta sonu Güneş’in Yay burcuna geçmesi ile birlikte 1 ay boyunca tüm dikkatiniz çalışma ortamınız, şartlarınız, yurtdışı bağlantılarınız ve günlük rutininiz ile ilgili olacak. İşe yatırım yapabilirsiniz. Finansal yeteneklerinizi gösterebilirsiniz. Venüs’ün Akrep burcuna geçmesi ile 16 Aralık’a kadar aşk hayatınız ve yatırım araçlarına verdiğiniz önem artacak. İlişkiniz daha samimi bir boyut kazanırken, finansal yatırımlarınız güçlenecek.

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar hafta başında Venüs’ün Jüpiter ile olan sürtüşmesi, işyerindeki gücünüze güç katabilir. Üst düzey yönetimin onayını alabilirsiniz. Fakat, unutmayın! Bu daha fazla sorumluluk demek. 8 Ekim ve 20 Ekim tarihlerinde eviniz, aileniz ve yuvanız alanında kararlarınızı etkileyecek sürpriz gelişmeler bir sonuca bağlanıyor. Üst düzey otoriteler, şirketinizin durumu ve kredibilitesi, ekonomik alanda beklenmedik değişimler sizi bir karara ve sonuca götürecek. Gizem çözülüyor. Bu bağlamda gayrimenkule ve ya ailenize daha fazla yatırım yapmak isteyebilirsiniz. 

Güneş – Venus ve Saturn arasında gerçekleşen oluşum, 19 Kasım’da keskinleşiyor. Bu oluşum, aile içindeki veya yuvanızdaki düzene istikrar ve disiplin katacak. Burada açacağınız alan, işiniz veya çalışma şartlarınız ile ilgili bazı koşulları zorlaştıracak gibi gözükse de aldığınız kararlar sizi daha önemli bir konuma getirecek.  Kontrol tamamen size geçiyor.

Hafta sonundan Güneş’in Yay burcuna geçmesi ile 1 ay boyunca tüm dikkatinizi çocuklar, hobiler, yabancı felsefeler, öğretiler gibi alanlara verebilirsiniz. Venüs’ün 16 Aralık’ a kadar Akrep burcundaki yolculuğu, ev ve aile içinde romantizmi, keyfi, eğlenceyi arttıracak. İşinizde sağladığınız konfor ve güven, kredibilite gibi durumları olumlu etkilerken, evdeki hakimiyetinde size geçmesini sağlayacak.

Başak Burcu

BAŞAK

Yükselen Başak’lar hafta başında Venüs ve Jüpiter arasındaki zorlu açı sonucunda finansal olarak yatırımlarınız da risk almaya meyilli olabilirsiniz. Özgüveniniz bir şekilde çok yüksek. 8 Ekim ve 20 Ekim tarihlerinde yurt dışı ve uzaklarla bağlantılı sürpriz ekonomik gelişmeler sonucunda kariyeriniz ile bağlantılı yaşadığınız gelişmeler bir sonuca bağlanacak.  Riskinizi minimize etmeye çalışırken ekstra bazı bilgiler doğrultusunda elinizi kuvvetlendirebilirsiniz. Acele etmeyin.

Güneş – Venüs ve Satürn arasındaki oluşum, ilgi alanınızı dönüştürdüğünüz işiniz konusunda size istikrar sağlayacak bir takım stratejilere işaret etmekte. Finansal korkularınızı geride bırakmalısınız. Özellikle yurtdışı veya uzaklar destekli kazançlar konusunda bakış açınızı değiştirmelisiniz. Hafta sonunda Güneş’in Yay burcuna geçmesi ile 1 ay süreyle tüm dikkatinizi eviniz, aileniz ve yuvanıza verebilirsiniz. Venüs’ün aynı gün Akrep burcuna geçmesi ile 16 Aralık’a kadar  yakın çevreniz ve kardeşleriniz ile olan ilişkilerinize daha fazla önem verebilir, onlara maddi anlamda destek olabilir, kısa yolculuklara çıkabilirsiniz.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler hafta başında Venüs’ün Jüpiter ile olan çatışması sonucunda kendinize daha fazla yatırım yapabilir , hatta alışverişin ucunu kaçırabilirsiniz.. Giyim, kuşam veya kozmetiğe para harcayabilirsiniz. 8 Ekim ve 20 Ekim tarihlerinde gelirler ve kazançlar alanında aldığınız birtakım sürpriz haberler ve yaşadığınız gelişmeler bir sonuca bağlanıyor. Uzaklardan aldığınız birtakım maddi/manevi destekler finansal alanda kararlarınızı etkileyecek gibi. Gizli bir takım bilgilere ulaşmanız elinize güçlendirebilir.

Güneş – Venüs ve Satürn arasında 19 Kasım’da gerçekleşecek olan oluşum maddi alanda istikrar sağlamanızı ve ciddi bir yapılanma içine girmenizi sağlayacak. Sosyal çevrenin ve bulunduğunuz ortamın desteğini almanız mümkün. Aile ve ev içindeki sorumluluklarınızın veya bir takım kısıtlayıcı gelişmelerin sizi korkutmasına İzin vermeyin. Kendinize ayırdığınız özel zaman ve yapmış olduğunuz yatırımlardan ödün vermeyin.

Hafta sonunda Güneş’in Yay burcuna geçmesi ile 1 ay süresince tüm dikkatinizi eğitim-öğretim, kardeşler ve kısa ama uzak seyahatler gibi alanlara verebilirsiniz. Aynı gün Venüs’ün Akrep burcuna geçmesi ile 16 Aralık’a kadar alım – satım işleri, miras, borç, alacak gibi konularda olumlu gelişmeler yaşamanız mümkün. Birtakım sözleşmeler, ortaklıklar, ikili ilişkiler size kazanç sağlayabilir. 

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrep’ler, hafta Venüs – Jüpiter arasında gerçekleşecek sert bir açı ile başlıyor. Gizli yürüttüğünüz bir ilişki veya ortaklık kendinize olan öz güveninizi arttırabilir, riskli hareket etmenize neden olabilir. 8 Ekim ve 20 Ekim tarihlerinde partneriniz veya ortağınızla anlaşmaya çalıştığınız finansal konularda bir sonuç alabilirsiniz. Yapacağınız görüşmeler ve karşı taraftan elde edeceğiz birtakım maddi destekler bu kararları almanızda hız kazandıracak. Sözleşmeler netlik kazanıyor.

19 Kasım’da Güneş – Venüs ve Satürn arasında gerçekleşecek olan oluşum özel hayatınızı etkilemekte. Hem işinizde, hem de statünüz ile ilgili ciddi bir yapılanma ve istikrar içine girebilirsiniz. Gizli yaşadığınız ilişki veya ortaklığı kaybetme korkunuzu aşmalısınız, bu alandaki tedirginlikler sizi olumsuz etkileyebilir.

Hafta sonunda Venüs’ün Akrep burcuna geçmesi ile 16 Aralık’a kadar özel hayatımızda kendinize daha fazla çeki düzen vermeniz mümkün. Tüm dikkatler üzerinizde olacak. Partneriniz sizinle daha yakından ilgilenebilir. Güneşin Yay burcuna geçmesi ile birlikte 1 ay boyunca tüm enerjinizi kazançlar ve gelirler alanına verebilirsiniz. Statü ve mesleğinizden elde ettiğiniz gelirler, , maaş artışları gibi konular, performans görüşmeleri ve bunlara yapacağınız bir takım hazırlıklar sizi meşgul edecek. 

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar hafta Venüs ile Jüpiter arasındaki sert ilişki ile başlıyor. Sosyalleşme konusunda abartılı davranışlar sergileyebilirsiniz, ciddi harcamalar yapmanız mümkün. 8 Ekim ve 20 Ekim tarihlerinde işiniz alanında yaşadığınız beklenmedik durumlar sizin rekabetçi tarafınız ile yüzleşmenizi sağladı. Liderlik kapasiteniz oldukça yüksek. Perde arkasından yürüttüğünüz bir takım ilişkiler veya ortaklıklar konusunda bir karara varabilirsiniz. Bazılarınız skandallarla karşılaşabilir,  bir dedikodu duyabilir. Her neyse bu karar almanızı kolaylaştıracak.

19 Kasım’da Güneş – Venüs ve Satürn arasında gerçekleşecek olan oluşum maddi açıdan size disiplin katacak gibi. Bazı gelirlerimizi sabit hale getirmeye çalışıyorsunuz ve bunun için oldukça fazla çaba verdiniz. Uzaklar veya yurt dışından alacağınız destekle birlikte bunu gerçekleştirmeniz mümkün görünüyor. Bu durumun arkadaşlık ilişkilerinizi olumsuz etkileyeceği düşüncesinden vazgeçmelisiniz.

Hafta sonunda Güneş’in Yay burcuna geçmesi ile birlikte 1 ay boyunca tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz, özel hayatınız, tarzınız, imajınız, görünümünüz önem kazanacak. Venüs ise Akrep burcuna geçiyor. 16 Aralık’a kadar perde arkasından yürüttüğünüz yatırımlar ve finansal girişimler ve ya varsa gizli bir ilişki ilgi odağınız olacak . Sosyal ortamlarda karşılaşacağınız birisi ile gözlerden uzak bir ilişkiye adım atabilirsiniz. 

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar hafta başında Venüs ve Jüpiter arasındaki çatışma kariyerde elde ettiğiniz başarılarla şımarmanıza yol açabilir, keyfiniz oldukça yerinde ve özgüveniniz artıyor. Kaldırabileceğinizden fazla sorumluluk almaya çok meyillisiniz. 8 Ekim ve 20 Ekim tarihlerinde spekülatif yatırım araçlarında yaşanan bazı sürpriz gelişmeler ve mesleğinizden elde ettiğiniz gelirler konusunda artık bir karar alma aşamasına geldiiniz.  Bekleyiş sona eriyor, elde ettiğiniz yeni bilgiler işinizi kolaylaştıracak. 

19 Kasım’da kesinleşecek olan Güneş – Venüs ve Satürn arasındaki oluşum özel hayatınızda yaratmak istediğiniz düzen konusunda size yardımcı olacak, elde edeceğiniz bazı maddi destekler bu konuda destekçiniz. İşinizdeki başarınızı kaybetme korkunuz yersiz, özgüveninizi kaybetmeyin.

Hafta sonunda Güneş’in Yay burcuna geçmesi ile birlikte 1 ay boyunca tüm enerjinizi ve dikkatinizi birtakım online eğitimlere, kişisel gelişiminize ve bilinçaltınızda yüzleşmeniz gereken konulara verebilirsiniz. Perde arkasından bazı işlere yönelebilirsiniz. Aynı gün Venüs’ün Akrep burcuna geçmesi ile birlikte, 16 Aralık’a kadar sosyal çevreniz ile olan etkileşiminiz artabilir, daha fazla gruplar içerisinde kendinizi gösterebilirsiniz, kariyer çevreniz ile geçirdiğiniz keyifli vakitler ve artan kazancınız sizi motive edecek.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar hafta Venüs ve Jüpiter arasında gerçekleşecek zorlu bir açı ile başlıyor.  Bu durum keyfinizi yerine getirebilir, özellikle uzaklar, yabancı ülkeler, yüksek öğrenim ile bağlantılı ilişkileriniz, yaptığınız başarılı anlaşmalar kendinize olan  özgüveninizi arttıracak. 8 Ekim ve 20 Ekim tarihleri arasında ev, aile ve yuva, taşınma, yer değişikliği gibi konularda maddi açıdan yaşadığınız beklenmedik durumlar bir çözüme kavuşacak, önemli kararlar alıyorsunuz. Özellikle kariyer alanında yaşadığınız beklenmedik durumlar bu kararı almanıza yardımcı olacak.

19 Kasım’da Güneş – Venüs ve Satürn arasında gerçekleşecek olan oluşum, perde arkasından yürüttüğünüz iş ve kariyer alanındaki disipline ve kurmak istediğiniz yapıya katkı sağlayacak. Ortağınızdan veya ilişkinizden elde ettiğiniz güç burada en büyük destekçiniz. Yurtdışı veya uzaklarla olan bağlantınızı kaybetme korkunuzu geçmişte bırakmalısınız. Bu endişe oldukça yersiz görünüyor.

Hafta sonunda Güneş’in Yay burcuna geçmesi ile birlikte 1 ay boyunca sosyalleşecek, arkadaşlar arasına karışacak, yabancı veya farklı kültürden dostlarınızla aynı ortamlarda bulunabileceksiniz. Bu alanda yapacağınız gelecek planları partnerinizi de içeriyor. Venüs’ün Akrep burcuna geçmesi ile 16 Aralık’a kadar toplum önünde dikkatleri tamamen üzerinize çekebilirsiniz. Aileniz sizi el üstünde tutabilir, aileniz ile birlikte toplum önünde daha fazla gözükebilir ve uzaklarla bağlantılı kuracağınız işlerde daha da başarılı olabilirsiniz.

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar hafta, yöneticiniz olan Jüpiter ile Venüs arasındaki sert oluşum ile başlıyor. Maddi açıdan yaşadığınız olumlu gelişmeler harcamalarınızı arttırabilir, gelirleri izin artması ile birlikte giderleriniz de artabilir. Risk almamaya özen göstermelisiniz. 8 Ekim ve 20 Ekim tarihlerinde uzaklarla bağlantılı konular ve finansal koşullar ile ilgili yaşadığınız beklenmedik gelişmeler partnerinizle sizi bir karar almaya götürecek. Aile ve yuvanız, yer değişikliği, aynı anda iki evde yaşama gibi konular artık netlik kazanıyor. 

19 Kasım’da gerçekleşecek olan Güneş – Venüs ve Satürn arasındaki oluşum uzaklarla ile bağlantılı olan işinizde elde ettiğiniz başarılar sayesinde gelecek planlarınızı garantiye alacak, kariyer çevrenizde konumunuzu sağlamlaştıracak. Yetenekleriniz ve liderlik kapasiteniz, yaratıcılığınız burada en büyük etken. Partneriniz veya ortağınızla olan ortak gelirleriniz konusunda endişeye kapılmanız, ve ya pasif kazançlarınızı kaybetme korkunuz oldukça yersiz. 

Hafta sonu Güneş’in Yay burcuna geçmesi ile birlikte önümüzdeki 1 ay boyunca tüm dikkatinizi kariyerinize, otoriteler ile olan ilişkinize, mesleğinize verebilirsiniz. Herkes sizi konuşacak ve başarılarınızdan bahsedecek. İsminiz uzaklara ulaşabilir. Venüs’ün Akrep burcuna geçmesi ile birlikte ise 16 Aralık’a kadar uzak yerlere birtakım seyahatler yapabilirsiniz veya uzaklarda bir yatırım planınızı gerçekleştirebilirsiniz. 

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 820 75 14 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

[wdi_feed id=”2″]

Paylaş