15 Kasım saat 08:07’de 23 derece Akrep burcunda Yeni ay gerçekleşecek, finansal gelişmeler ve önemli değişimleri hayatımıza getirecek.

Yeni Ay, başlangıçlar ve oluşumlar ile ilgili olmakla beraber, bazılarımız için de uzun vadeli bir projenin ilk adımı olabilir. Akrep burcu değişim ve dönüşüm enerjisi taşır. Aynı zamanda 8.evdeki konumu itibariyle miras, pasif gelirler, eş ve ya ortakla birlikte olan sermayeler, sigorta ve prim, vergi, kredi, banka, finansal destek gibi işleyen mekanizmaları ifade eder.

Bu Yeni Ay bu alanlarda önemli oluşumların zamanına işaret ediyor. Yönetici Mars’ın hemen Yeni Ay’dan önce Retro’dan çıkarak ileriye geçmesi, olaylara hız katabilir. Geçtiğimiz 5 aydan bu yana Retro harekette bulunan Mars, atılımlar ve girişimlerdeki izlenebilecek yollar ile ilgili oldukça düşündürttü, taktik ve strateji, izlenecek liderler ile ilgili seçim yaptırdı. Burada 11 – 12 Eylül’den bu yana bastırılan enerjinin açığa çıkmasıyla hedefler ve amaçlarla ilgili önümüzdeki engeller kalkmış oluyor.

An haritasına baktığımızda Istanbul’a göre çıkarılan haritada, Yeni ay tam Yükselen üzerinde bulunmakta. Uzaklarla bağlantılı konular ve bu alandaki yetenekler ve rekabetçi güç, yabancı sermaye, yatırım araçları, bunun bize katkısı ve ya üzerimizde yarattığı değişim, hayatımız üzerinde sağladığı kontrol ve güç önemli hale gelecek. Böylelikle yatırımlar konusunda ciddi kararlar ve yeni oluşumlar içine gireceğimizi de göstermekte.

Yönetici Mars an haritasında pasif olmasına rağmen, motivasyonundaki yüksekliğin ileride kurbanı olabilir, hayal kırıklıklarıyla yüzleştirebilir. Bu nedenle dikkatli hareket etmekte fayda var. Yeni Ay, aynı zamanda haritada Oğlak stelliumunu oluşturan Jupiter, Saturn ve Pluto ile olumlu açıda. Bir şekilde istikrar, çaba, disiplin ve sabırla, bu yeni oluşumla birlikte iş ve kariyer alanındaki büyük değişimlere ayak uydurmaya çalışacağız.

Akrep burcunda Yeni Ay ile atılan tohumlar, kariyer ve statü alanındaki değişimleri destekleyici ve besleyici rolde olacak. Diğer bir açısı ise illüzyon ve fanteziler gezegeni Neptun ile. Bu olumlu açı, hayalleri ve idealleri gerçekleştirmek konusunda hırslanacağımızın işareti. Güç ve kontrol sahibi olmamızı sağlayacak bu yeni girişimler ayaklarımızı da yerden kesiyor ve beklentilerimizi arttırıyor gibi. Aman dikkat!

Akrep burcunda Yeni ay ile amaç finansal platformlarda kendi güvencemizi sağlamak olacak. Geçtiğimiz 31 Ekim Dolunay’ının sarsıcı ekonomik etkileri bizi bu karara itmiş olabilir. Haritada Merkür – Uranus karşıtlığının üçüncü vuruşunun yaşanması da bu bağlamda önem kazanıyor. Geçtiğimiz ay 7 – 8 Ekim ve 19 – 20 – 21 Ekim tarihlerinde maddi/manevi güvenlik alanlarını sarsan sürpriz ve beklenmedik piyasa değişiklikleri ve aldığımız haberler, bu Yeni Ay’ın oluşumunda önemli bir etken.

Kendimizi güvende hissetmiyoruz. Ve başkalarından alacağımız desteklerle bu güvenlik alanlarını olabildiğince korumaya çalışıyoruz. Bu süreçte ilişkiler ve ortaklıklar, kontratlar alanında stres ve baskıların yaşanması muhtemel. Venus – Saturn, Jupiter ve Pluto arasındaki sert açı, empati ve barış yanlısı olmanın, herkese “Evet” demenin, elimizi güçlendirmediğinin göstergesi. Hayır demek, itiraz etmek mümkün değil. Kaybetme, reddedilme, dışlanma, terk edilme gibi korkular ve kaygılar burada maalesef başrolde, aynı zamanda pasifliğin nedeni.

Özellikle de Jupiter – Pluto kavuşumunun bu seneye vurduğu damgayı da dikkate alacak olursak ki, bu COVID’in artmasıyla gelişen krizler, halk üzerindeki etkisi, hükümetlerdeki köklü değişimler, ve tüm bunların korku, kaygı yaratmak amacıyla abartılı bir şekilde halk ve şirketler üzerinde bir yönetim olarak uygulanması demek, ilişkiler ve ortaklıklar, kontratlar alanında stresi ve baskıyı arttırmakta.

İşte tüm bu kaygılara karşı atılacak tohum bu Yeni Ay’da elimizi güçlendiren ve kendimize olan özgüveni arttıran yegane kaynak olacak. Politika yapmak ve ya karşımızdaki eylemek suretiyle üstümüzde uygulanan stresi ve baskıyı yönetmek, manipule etmek bu Yeni Ay için bir çıkış yolu olabilir.

Akrep burcunda Yeni Ay’da atılan tohumlarla ilgili önemli bir tarih, 27 Kasım ve civarı olarak önümüze çıkmakta. Bir şekilde bazı otoriteleri, üstümüzde güç ve kontrol sağlamaya çalışanları ikna etme yoluna gidebilir, Yeni Ay’da başlattığımız finansal oluşumlarla ilgili önemli görüşmeler yapabiliriz. Sürpriz durumlar yine gündemde ve biz güvende hissetmek istiyoruz.

Bir diğer önemli tarih ise, 10 Aralık ve civarı olacak. Bu tarihlerde ciddi sonuçlar elde edebiliriz. Finansal kaynakların ve desteklerin elimizi güçlendirmesi mümkün. Önemli anlaşmalara ve ortaklıklara, yasal süreçlere odaklanabiliriz. Kolay karar alabiliriz. Her ne kadar tam olarak beklentilerimiz karşılanmasa da bu tamamen fazla yükseklerde uçmak istememiz ile alakalı gibi görünüyor. Gerçekçi yaklaşım daha makul olacak.

Akrep burcunda Yeni Ay ile uzun vadeli yatırım projeleri yapanlar ileriye dönük sonuçlarını öncelikle Ağustos 2021, Mayıs 2022 ve son olarak da Şubat 2023‘de alabilirler.

Yükselen burcunuza göre hangi alanda yeni bir değişim enerjisine ve oluşuma adım atacaksınız?

YÜKSELEN KOÇ: Krediler, yatırımlar, pasif gelirler, eşinizin geliri ve kaynakları.

YÜKSELEN BOĞA: Partneriniz, ortağınız, şirketlerle bağlantılı kontrat ve sözleşmeleriniz, ciddi ilişkiniz.

YÜKSELEN İKİZLER: Çalışma ortamınız, şartlar, günlük rutin ve sağlığınız.

YÜKSELEN YENGEÇ: Aşk hayatı, çocuklar, hobiler, ilgi alanları, rekabet içeren durumlar, spekülatif yatırım araçları.

YÜKSELEN ASLAN: Aileniz, yuvanız, eviniz, gayrimenkuller ve genetik mirasınız.

YÜKSELEN BAŞAK: Kardeşler, yakın çevreniz, finansal stratejiler, eğitimler.

YÜKSELEN TERAZİ: Gelirler, kaynaklar, kazançlar, sahip olunan mülkler.

YÜKSELEN AKREP: Özel hayat, imaj, tarz, görünüm, genel sağlık.

YÜKSELEN YAY: Gizli projeler, planlar, bilinçaltı, inziva ve farkındalık.

YÜKSELEN OĞLAK: Sosyal ortam, kariyer çevresi, arkadaşlar, uzun vadeli yatırım planları.

YÜKSELEN KOVA: Kariyer, statü, mesleki alan, toplum önündeki rol.

YÜKSELEN BALIK: Uzaklar, seyahatler, deniz yolculukları, yüksek öğrenim, farklı kültürlerle olan etkileşimler.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş