Venus Başak burcuna 2 Ekim itibariyle geçiyor. Venus Balık burcunda yüceldiği için Başak burcunda düşer deriz. Yani gerçek potansiyelini göstermez. Ve zayıflar.

Başak burcu, sağlığın, düzenin, alışkanlıkların, plan ve programın, rutinin burcudur. Önümüzdeki bir ay boyunca çalışma şartları, ortamı ve rutin açısından ilişkilerimizi ön plana alabiliriz. Takım çalışmaları, organizasyonlar, iş bölümleri, iş arkadaşlarıyla olan ilişkiler hepsi gündem konusu olacak. Ekim sonu itibariyle Venus Terazi burcuna geçecek.

Bu bir aylık süre boyunca, sürekli kazançlar, maaş ve ya hizmet ederek kazanılan gelirler maddi açıdan odak noktamız olabilir.

Bu dönemde ön plana çıkacak olaylar;

11 Ekim – İlişkiler ve çalışma ortamlarında sürpriz iş fırsatları, kazançlar gündeme gelebilir. Fırsatların farkında olmak gerekir. Bazılarınız aşkı, iş yerinden bulabilir.

12 Ekim – Özellikle bugün yapılan görüşmeler, maaş ve ya kazançlarla ilgili destekleyici olabilir.

18 Ekim – Hayal kırıklıklarına dikkat, beklentiler açısından ilişkiler ve para konuları tatmin edici olmayabilir. Eleştirel yaklaşım kırıcı sonuçları gündeme getirebilir.

19 Ekim – Yoğun fakat keyifli toplantılar, işlerin hacminde olumlu sonuçlar yaratabilir.

21 Ekim – Güçlü insanların desteğini almak için ideal bir gün. İş ortamında kontrolü sağlamak kolay olacak.

24 Ekim – Kalıcı ortaklıklar, işler başarılabilir. Bugün imza atmak için uygun olmasa da ( Merkür Retrosu aman!) eğer kararlar önceden alındıysa, uzun soluklu projelerde başarı getirebilir.

Bu dönemde ilişki ve para konusunda kafası karışacak olanlar: BALIK – YAY VE İKİZLER

Bu dönemde iş alanında başarıya imza atacaklar: BAŞAK – OĞLAK VE BOĞA

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş