19 – 25 Ekim 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta yine oldukça yoğun bir gündemle karşı karşıyayız. Venüs başrolde. Oğlak burcundaki Jüpiter, Satürn ve Pluto ile kuracağı ilişkiler, kariyer alanında işlerimizi kolaylaştırabilir. Takım çalışması ve mükemmelliyetçi bir yaklaşımla istikrar elde edebiliriz.

Bu hafta Güneş, bir ay boyunca seyahat edeceği Akrep burcuna geçiyor. Ve 25 Ekim’de Retro Merkür ile kavuşuyor. Bu durum oldukça önemli ve Retro sürecine imza atar nitelikte. Çünkü hem enerjisel anlamda, hem de maddi olarak üst düzey yöneticiler veya otoriteler tarafından bir güç bize verilebilir. Katkısı ve hediyesine ise 10 – 11 Kasım tarihlerinde kavuşacağız.

Bir diğer önemli konu ise Kova burcunda gerçekleşecek olan İlk Dördün. Radikal ve marjinal bazı adımlar atmamız mümkün görünüyor. Yeni Ay’ın hayatımıza getirdiği yenilikler konusunda  bireysel haklarımızın peşinde olurken, uzun vadeli planlara da odaklanmak isteyeceğiz.

Koç Burcu

KOÇ

Hafta başında iş yükünüzün artması veya sorumluluklarınız ve görevlerinizin size kazandırdığı statü hevesiyle, riskli hareketler de bulunmamak faydanıza olacak.  Venüs’ün etkisiyle çalışma arkadaşlarınız içinde ve ya iş ortamınızda sağladığımız popülerliğiniz, işyerinizdeki pozisyonunuzu ve konumunuzu daha da sağlamlaştırabilir.  Hafta ortasında güçlendiğinizi hissedebilirsiniz.

23 Ekim’de gerçekleşecek olan Kova burcundaki İlk Dördün ile kariyer gelirleriniz, sosyal çevre ve uzun vadeli projeleriniz konusunda önemli atılımlar yapmanız mümkün. Yeni bir ortaklık veya imzalamak istediğimiz yeni bir sözleşme bağlamında bu eylem kaçınılmaz görünüyor. 

Güneş’in Akrep burcuna geçmesiyle birlikte, bir ay boyunca tüm potansiyelinizi ve yaratıcılığınızı finansal konularda kullanmanız gerekebilir. Bir yandan kredi, borç, spekülatif yatırım araçları ve bankalar önem kazanabilir, Önemli ve güçlü insanların finansal desteğini alabilirsiniz. Diğer taraftan partnerinizle olan samimiyetiniz de boyut değiştirebilir.

Boğa Burcu

BOĞA

Hafta başında uzaklarla bağlantılı iş konulardaki görevlerinizin ve alanınızın büyümesi sizi motive edebilir, fakat özgüven hata yaptırabilir, aman dikkat! Venüs’ün etkisiyle çalışkanlığınız, analitik zekanız ve iyi bir istatistikçi olmanız, uzaklarla ilgili işlerinizde istikrar sağlamanıza yardımcı olabilir. Bazılarınız ciddi bir aşk ilişkisine adım atarken, bazılarınız ise, iş yerinde daha da güçlenebilir.

23 Ekim’de gerçekleşecek olan Kova burcundaki İlk Dördün ile kariyeriniz ve statünüz ile ilgili konularda, bazı aksiyonlar almanız mümkün. Çalışma ortamındaki yeni düzen ve size verilen yeni görevler konusunda bu eylemler kaçınılmaz görünmekte.

Güneş’in Akrep burcuna geçmesiyle birlikte, bir ay boyunca tüm dikkatinizi eşinize, ortağınıza ve ya partnerinize verebilirsiniz. Aileyle ilgili konular ön plana çıkarken, taşınma ve ya bir ev değişikliği de gündeme gelebilir. Aynı zamanda bu alanda bir bilir kişi ve ya babanızın önemli desteği de sizi güçlendirecek.

İkizler Burcu

İKİZLER

Pazartesi günü itibariyle elde ettiğiniz pasif gelirlerin rahatlığıyla bazı riskli hareketlere kalkışabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız. Eşinizin desteği ve ya gelirler konusunda fazla iyimser olmayın. Venüs’ün etkisiyle aile içindeki uyum, takım çalışması ve keyifli zamanlar, evinize yapacağınız yatırımlar, mali açıdan iyi bir istikrar sağlamanıza yardımcı olacak. Hem ilişkiniz, hem de mali durumunuz daha da güçleniyor!

23 Ekim’de gerçekleşecek olan Kova burcundaki İlk Dördün ile uzaklar, seyahatler, online eğitimler gibi konularda önemli adımlar atabilirsiniz. Sosyal medya, interaktif ortamlar, dijital dünyaya yatırım yapmanız mümkün.

Güneş’in Akrep burcuna geçmesiyle ise, bir ay boyunca tüm enerjinizi işinize, çalışma arkadaşlarınıza, günlük düzeniniz ve sağlığınıza verebilirsiniz. Yaratıcı, sanatçı kimliğiniz ve kreatif yetenekleriniz sayesinde iş ortamında daha da parlamanıza mümkün. Özellikle 25 Ekim, işveren ve ya otoriter bir kişi tarafından alkışlanarak, takdir görebilirsiniz.

YENGEÇ

Pazartesi itibariyle yaptığınız anlaşmalar ve ortaklıkların büyümesiyle, ev ve aile hayatında fazla fevri atılımlar yapabilirsiniz. Venüs’ün etkisiyle aile bireyleriyle olan ilişkiniz, yaptığınız el birlikleri, organizasyonlar, ikili ilişkiler ve ortaklıklar açısından daha da garantici bir düzen içinde olacağınızı gösteriyor.

23 Ekim’de gerçekleşecek olan Kova burcundaki İlk Dördün ile banka, kredi, miras, vergi, pasif gelirler gibi konularda önemli adımlar atabilirsiniz. Yatırımlarınız dikkat çekici!

Güneş’in Akrep burcuna geçmesiyle ise, bir ay boyunca tüm enerjinizi aşk hayatı, çocuklar, spekülatif yatırım araçları ve ya eğlenceye verebilirsiniz. Bir eğitime ve ya hobiye ve ya çocuklara, para harcayabilirsiniz. Özellikle 25 Ekim, çocuklar ve aşk hayatınız açısından önemli. Eski partnerler aklınızı çelebilir.

Aslan Burcu

ASLAN

Hafta başında, size verilen görev sayısının artmasıyla yükselen özgüveniniz sizin motivasyonunuzu fazlasıyla yükseltebilir, bu da hata yapmanızı kolaylaştırabilir. Venüs’ün etkisiyle üst düzey otoritelerin sizi desteklemesi ve onaylaması hem gelirinizi, hem de çalışma koşullarınızı garantiye almanıza yardımcı olacak.

23 Ekim’de gerçekleşecek olan Kova burcundaki İlk Dördün ile partneriniz, ortağınız, ev sahibiniz gibi kişilerle ilişkiniz ve ya sözleşmeleriniz konusunda bazı atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Bir yer değişikliği gündemde gibi.

Güneş’in Akrep burcuna geçmesiyle ise, bir ay boyunca tüm ışığınızı eviniz, yuvanız ve aileniz alanında parlatacaksınız. Evde daha fazla vakit geçirebilir, yuvanıza, ailenize odaklanabilirsiniz. Özellikle 25 Ekim, kontratlar ve ya taşınma işlemleri bağlamında önemli olacak gibi. Eve ve ya gayrimenkule yatırım yapabilirsiniz.

Başak Burcu

BAŞAK

Haftanın ilk günlerinde, uzun zamandan beri işe dönüştürüp bereketlendirdiğiniz hobiniz ve yeteneğiniz hata yaptırabilir. Riskli yatırımlardan özellikle uzak durmalısınız. Venüs’ün etkisiyle popülerliğiniz ve estetik anlayışınız yükselirken, işinizde istikrar elde etmeniz kolaylaşacak.

23 Ekim’de gerçekleşecek olan Kova burcundaki İlk Dördün ile çalışma ortamınız, sağlığınız, çalışma arkadaşlarınız ile olan ilişkiniz ve krizli gündemler konusunda harekete geçmeniz mümkün olacak. Bir şekilde, yeni kazanç kapıları açmak için burada bir değişikliğe gitmelisiniz.

Güneş’in Akrep burcuna geçmesiyle ise, bir ay boyunca tüm potansiyelinizi, yatırımlar, stratejiler, finansal yetenekler, Özellikle 25 Ekim, anlaşmalar, imzalar, eğitimler gibi konularda ön plana çıkabilir. Değişime ikna olabilirsiniz.

.

Terazi Burcu

TERAZİ

Haftaya başlarken, evden yürüttüğünüz işler, sorumluluklar gibi konularda elde ettiğiniz başarı ve büyüme gözünüzü boyayabilir. Bu durum ortaklıklar ve sözleşmeler açısından sizi riske sokabilir. Aman dikkat! Venüs’ün etkisiyle bilinçaltınızdaki şifalanma ve işinize yaptığınız bazı gizli yatırımlar, kariyeriniz ve evinizdeki otoriterliğinizi perçinleyecek. Değişimle beraber güçleneceksiniz de.

23 Ekim’de gerçekleşecek olan Kova burcundaki İlk Dördün ile hobileriniz, çocuğunuz, aşk hayatınız ve spekülatif yatırım araçlarınız konusunda harekete geçebilirsiniz. Kariyeriniz ve özel hayatınız, yeni imajınız, yeni tarzınız için bu adımlar oldukça gerekli görünüyor.

Güneş’in Akrep burcuna geçmesiyle ise, bir ay boyunca tüm enerjinizi gelir kaynaklarınız, kazancınız ve maddi potansiyelinize verebilirsiniz, sosyal çevreniz bu bağlamda katkıda bulunabilir. Özellikle 25 Ekim, bu konuda maddi manevi güçlenmenizde bir otoritenin desteğine işaret ediyor!

AKREP

Pazartesi ile birlikte, iş ile bağlantılı aldığınız eğitimler, yeni sorumluluklar kendinizi iyi hissettirebilir, fakat bu iş yerinde pasif bir agresyon yaratmanız için yeterli bir sebep değil. Venüs’ün etkisiyle kariyer çevresinde iyi kurduğunuz ilişkiler, iş yerindeki duruşunuzu, statünüzü ve kariyer stratejilerinizde istikrar sağlayabilir, başarılısınız, dikkat çekiyorsunuz. Güçlenerek iş yerinde daha fazla hakimiyet kurabilirsiniz.

23 Ekim’de gerçekleşecek olan Kova burcundaki İlk Dördün ile aileniz, yuvanız, eviniz ve ya gayrimenkul konusunda hızlı hareket edebilirsiniz. Perde arkasından yönettiğiniz gizli ilişkiniz için bu gerekli görünüyor.

Güneş’in Akrep burcuna geçmesiyle ise, bir ay boyunca tüm ışığınızı özel hayatınıza, ilişkinize, imajınıza ve ya tarzınıza verebilirsiniz, kariyeriniz ve statünüz ve bu alanda elde ettiğiniz başarı bu konuda destekleyici olacak. Özellikle 25 Ekim, otoriteler tarafından onaylanmanız ve takdir edilmeniz açısından önemli bir gün!

Yay Burcu

YAY

Pazartesi ile birlikte, kazançlarınızdaki son dönemdeki artış elinizi güçlendirirken özgüveninizi de arttırabilir. Rekabet alanında riskli hareketler yapabilirsiniz. Sonrasında pişman olabilirsiniz. Venüs’ün etkisiyle kariyer alanında elde ettiğiniz başarı mali alanda istikrarınızı kolaylaştıracak. Mal ve mülk konularında daha fazla güç sahibi olabileceksiniz.

23 Ekim’de gerçekleşecek olan Kova burcundaki İlk Dördün ile iletişim, eğitim, öğretim, yakın çevre ilişkileriniz belki de aracınız konusunda aksiyon almanız mümkün. Yeni bir sosyal çevre ve ortama girmeniz bunu gerektirecek gibi.

Güneş’in Akrep burcuna geçmesiyle ise, bir ay boyunca tüm ışığınızı perde arkasından yönettiğiniz bazı gizli işlere verebilirsiniz. Belki gizli bir ilişkide gündeme gelebilir. Özellikle 25 Ekim, önemli bir görüşme elinizi güçlendirecek.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Hafta başında, uzun zamandan beri düzene koymaya çalıştığınız yeni hayatınızdaki büyüme ve genişleme, sizi keyiflendirirken, aile ve evinizle ilgili konularda riskli hareket etmenize neden olabilir. Venüs’ün etkisiyle ise uzaklarla bağlantılı işlerinizde önemli başarılar elde etmeniz mümkün. Bu başarılar, özel hayatınızda daha prensipli ve istikrarlı hareket etmenizi kolaylaştıracak.

23 Ekim’de gerçekleşecek olan Kova burcundaki İlk Dördün ile mali konular, kazançlar, gelirler gibi konularda önemli adımlar atabilirsiniz. Kariyerinizde başlattığınız yeni dönem için bu gerekli görünüyor.

Güneş’in Akrep burcuna geçmesiyle ise, bir ay boyunca tüm potansiyelinizi sosyal çevrenize, ilişkilerinize ve arkadaşlarınıza verebilirsiniz. Bir yandan uzun vadeli yatırımlar da ön plana çıkıyor. Özellikle 25 Ekim, önemli bir finansal anlaşma yapabilirsiniz.

Kova Burcu

KOVA

Haftaya başlarken, yabancı arkadaşlarınızın ve ya çevrenizin iş ve statünüze sağladığı büyümeyle kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz. Kariyerle bağlantılı konularda risk almadan ilerlemelisiniz. Venüs’ün etkisiyle ise son bir aydan beri elinize geçen ek kazançlar, pasif gelirler, size verilen maddi ödüller kariyerle ilgili perde arkası projelerinizde istikrar sağlayacak.

23 Ekim’de gerçekleşecek olan Kova burcundaki İlk Dördün ile mesleğiniz, kariyeriniz, ilişkilerinizle bağlantılı statünüz ile ilgili önemli eylemlerde bulunabilirsiniz. Günlük düzeniniz değişiyor. Uzaklarla ilgili aldığınız yeni kararlar noktasında bu değişiklikler son derece önemli.

Güneş’in Akrep burcuna geçmesiyle ise, bir ay boyunca tüm enerjinizi, işinize, mesleğinize, kariyerinize verebilirsiniz. Özellikle 25 Ekim, önemli bir görüşme ve ya tanışma gündeminizi değiştirecek.

Balık Burcu

BALIK

Hafta başında, kariyer çevrenizde elde ettiğiniz başarılar, tanıdığınız yeni insanlar ve onların size verdiği güven, fazla rahatlatabilir. Mali konularda risk almamanız faydanıza. Venüs’ün etkisiyle ise son bir aydan bu yana partneriniz, eşiniz, ortağınızla yaşadığınız olumlu gelişmeler gelecek ve uzun vadeli projelerinizde istikrarlı bir şekilde ilerlemenizi sağlayabilir. İş yerinde de pozisyonunuzu sağlamlaştırabilirsiniz.

23 Ekim’de gerçekleşecek olan Kova burcundaki İlk Dördün ile biraz inzivaya çekilmek, dinlenmek en çok istediğiniz şey. Geçtiğimiz günlerde eş ve ya ortağınızla yaptığınız yatırım, biraz sosyal çevrelerden uzak kalmanızı gerektirebilir. Belki de çocuğunuzla kaliteli zaman geçirmek istersiniz.

Güneş’in Akrep burcuna geçmesiyle ise, bir ay boyunca tüm ışığınızı, uzaklara, seyahatlere, yurt dışı bağlantılı finansal konulara verebilirsiniz. Özellikle 25 Ekim, önemli bir finansal anlaşmaya imza atabilirsiniz.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 820 75 14 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

[wdi_feed id=”2″]

Paylaş