12 – 18 Ekim 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Oldukça sert geçen bir haftayı geride bıraktık. Bu hafta Terazi burcunda gerçekleşecek olan Yeni ay ile birlikte yeni başlangıçlara ve oluşumlara adım atacağız. Ama tabii ki her şey muhteşem değil. Çünkü hemen Yeni ay öncesinde, Merkür Akrep burcunda Retro harekete başlayacak. 5 Kasım’a kadar Retro harekette kalacak olan Merkür, önce Akrep sonra, Terazi burcunda geri hareketini tamamlayacak. Dolayısıyla önümüzdeki 1 ay boyunca Eylül’ün ikinci yarısından itibaren yaptığımız görüşmeler ile ilgili yarım kalan konulara, işlemlere, işlere odaklanabiliriz. 28 Ekim’e kadar finansal konularda bir takım  araştırmalar yapmak elimizi güçlendirirken ulaşacağımız bilgiler karşısında şaşkınlık yaşayabiliriz. Bazılarınız gizem perdesinin kalkmasıyla nasıl bir manipulasyona maruz kaldığını öğrenebilir. 28 Ekim’den sonraki süreçte Terazi burcunda geri gidecek olan Merkür, bu sefer de, ikili ilişkiler, ortaklıklar ve sözleşmeler bağlamında geçmişteki yaşananları tekrar masaya yatırmamıza neden olacak. Şartlar ve koşullar değişime maruz kalabilir, taraflar arasında dengeleri sağlamaya çalışabiliriz. 

Bu hafta Güneş, Saturn ve Pluto arasındaki zorlu açılar, otoriteler tarafından birtakım baskılara maruz kalacağımızı gösteriyor. Bu pandemide yaşanan artışa karşın yapılan yeni düzenlemeler, yeni kurallar ve prosedürlere de işaret etmekte. Hayatımız yeniden kısıtlanırken, Ekim ayında jupiter, Saturn ve Pluto üçlüsünün ileri harekette olması, ölümlerin ve hastalığın ve asıl korku ve kaygının satılmasında artışların gündeme geleceğine işaret etmekte.

Retro Mars nedeniyle bu alanda öfkemizi ortaya koyup, harekete geçemezsek de, Güneş’in önümüzdeki hafta Akrep burcuna geçmesi ile sessizliğe gömülüp, bu güç savaşları ve sürtüşmeleri savuşturabiliriz. Merkür’ün bu dönemde Retro olması, iletişim açısından problemler yaratabileceğinden sözlü çatışmalardan kaçınmalıyız. Laf sokmak veya karşımızdakini irite etmek isteyebiliriz. Veya karşı taraftan yanlış anlaşılabiliriz. O nedenle risk almak gereksiz olacak!

Koç Burcu

KOÇ

Koç burçları, bu haftaya finansal alanda bazı görüşmeler yaparak başlayabilirsiniz. Bazılarınız ise iş ortamındaki ilişkileri samimiyet ötesine taşıyabilir. 14 Ekim’de Güneş – Mars karşıtlığı nedeniyle ikili ilişkiler, evlilik, ortaklıklar alanında gerginlikler olabilir. Empati yapmak ve ya “evet” demek çözüm yaratacaktır.

15 Ekim itibariyle, Merkür’ün Retro harekete geçmesi ile önümüzdeki bir ay boyunca önce ortak sermaye, miras, pasif gelirler, sigorta gibi konularda, sonra evlilik, partner ve kontratlar ile ilgili geçmişe dönük bazı konuları masaya yatırabilirsiniz.

16 Ekim’de gerçekleşecek olan Terazi burcundaki Yeni ay ilişkiler evinizde. uzun zamandan beri düşündüğünüz bir ilişkiye adım atmanıza veya bir iş ortaklığına imza atmanıza yardımcı olabilir. Eğer daha önceden planlamadığınız hızlı gelişen bir ilişki ise bu, sonucu hayal kırıklığı  olabilir.  Beklentileri çok yüksek tutmamakta fayda var.

Koçlar, bu hafta patron, üst düzey yöneticiler ve devletle olan işlerinizde birtakım problemler veya stresler yaşayabilirsiniz. Sorumlulukların artması ve kısıtlayıcı yeni düzenlemeler buna etken olabilir. Hafta sonu partnerinizin ve ya iş ortağınızın yaratacağı bir hayal kırıklığı canınızı sıkabilir. Beklentilerinizi gözden geçirmenizde fayda var.

Boğa Burcu

BOĞA

Boğa burçları, haftaya ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında keyif verici görüşmeler yaparak başlayabilirsiniz. Yalnız 14 Ekim’de Güneş – Mars karşıtlığı nedeniyle iş ortamınızda bazı gerginlikler ve güç savaşları olabilir. Egonuzu dolaba kilitleyin.

15 Ekim itibariyle, Merkür’ün Retro harekete geçmesi ile önümüzdeki bir ay boyunca önce evlilik, partner, kontratlar ve yasal süreçler gibi konularda, sonrasında ise çalışma şartları, işiniz, günlük rutin ve sağlık ile ilgili geçmişe dönük bazı konularda kafa yorabilirsiniz. Eksikleri tamamlamak için bilgiye ihtiyacınız var.

16 Ekim’de gerçekleşecek olan Terazi burcundaki Yeni ay çalışma ortamı ve işinizi yöneten evinizde. Çalışma ortamından tanıştığınız bir kişiyle bir ilişkiye yelken açabilirsiniz. Fakat pembe gözlükler gerçekleri görmenize engel olabilir. Sonuç beklediğiniz gibi olmayabilir.

Bu hafta, uzaklarda bulunan işinizle bağlantılı otoriteler, yurtdışı ülkeler ve oradaki düzenlemeler nedeniyle strese maruz kalabilirsiniz. Sizi engelleyen, önünüze set çeken yeni düzenlemeler etken olabilir. Hafta sonu aşk hayatınıza gölge düşebilir. Büyük bir hayal kırıklığıyla karşılaşabilirsiniz.

İkizler Burcu

İKİZLER

İkizler burçları, haftaya çalışma ortamında ve aile içinde keyif verici görüşmeler yaparak başlayabilirsiniz. Yalnız 14 Ekim’de Güneş – Mars karşıtlığı, gelecek planlarınız ve sosyal çevrenizde bazı gerginlikler ve güç savaşlarına neden olabilir. O nedenle öfkenize hakim olun.

15 Ekim itibariyle, Merkür’ün Retro harekete geçmesi ile önümüzdeki bir ay boyunca önce çalışma ortamı, şartlar ve sağlık gibi konularda, sonrasında ise aşk hayatınız, hobileriniz, spekülatif yatırım araçlarınızda ile ilgili geçmişe dönük bazı konularda eksikleri tamamlayabilirsiniz.

16 Ekim’de gerçekleşecek olan Terazi burcundaki Yeni ay yeni bir hobi, yeni bir aşk ve ya yeni bir yatırım aracına yöneleceğinizi gösteriyor. Fakat ayaklarınız yerden kesilmesin. Sonuç pek de umduğunuz gibi olmayabilir. Borçların baskısı buna pek izin vermeyecek gibi.

Bu hafta, mali konular, borçlar, eşinizin gelirleri, pasif kazançlar ile ilgili bazı konularda stres yaşayabilirsiniz. Bir yandan yatırım yapmak, bir yandan borçların varlığı baskı yaratabilir. Bu durum hafta sonu aile içinde bazı kırgınlıklara neden olabilir.

YENGEÇ

Yengeç burçları, haftaya yakın çevreniz, çocuklarınız, ailecek birlikte keyifli görüşmelerle başlayabilirsiniz. Yalnız 14 Ekim’deki Güneş – Mars karşıtlığı, iş ve aile hayatınızda bazı çekişmelere maruz kalmanıza neden olabilir. Evinize yapmak istediğiniz yatırım, zaman ve enerjiyi, işinizde ve otoritelerle olan mücadelenizde kullanmak durumunda kalabilirsiniz.

15 Ekim itibariyle, Merkür’ün Retro harekete geçmesi ile önümüzdeki bir ay boyunca önce çocuklar, aşk hayatınız, hobileriniz, spekülatif yatırım araçlarında sonrasında ise, aileniz, yuvanız, taşınma ve ya ev al – sat gibi konularda geçmişe dönük işleri tamamlamak ile uğraşacağınıza işaret ediyor.

16 Ekim’de gerçekleşecek olan Terazi burcundaki Yeni ay aile, ev ve yuva alanında yeni bir oluşuma adım atacağınızı göstermekte. Partner ve ortaklıklarda yaşanan sıkıntılara rağmen, bu başlangıcı yapmak ne kadar doğru bilinmez, ama sonuç beklediğiniz gibi olmayabilir, bazı yasal problemler ve ya gecikmelerle karşılaşabilirsiniz.

Bu hafta, partneriniz, eşiniz, ortağınız ile ilgili bazı konularda stres yaşayabilirsiniz. Güç savaşlarında ısrarcı davranmanız, yaptığınız maddi manevi fedakarlıklarda tatsızlık verebilir. Uzaklarla ilgili konular aldanmanıza sebep olabilir. Yaşadığınız ortam, komşular, çevreniz beklediğinizi vermeyebilir.

Aslan Burcu

ASLAN

Aslan burçları, haftaya evinizle ve ailenizle ilgili taşınma ve ya yer değişikliği gibi konularda sevindirici görüşmelerle başlıyorsunuz. Yalnız 14 Ekim’deki Güneş – Mars karşıtlığı, uzaklarla ilgili atılımlarınızda, bazı bürokratik engellerle karşılaşacağınızı gösteriyor. Kısa süreli bir seyahat engellenebilir. Yurtdışı ve ya yabancı kişilerle Ağustos ortası yaşanan gerilimler tekrar gündeme gelebilir. Sakinliğinizi koruyun.

15 Ekim itibariyle, Merkür’ün Retro harekete geçmesi ile önümüzdeki bir ay boyunca önce aileniz, yuvanız, taşınma ve ya ev al – sat gibi konularda sonrasında ise, yakın çevre, kardeşler, aracınız, ticaret, alım-satım gibi konularda geçmişe dönük işleri tamamlamak ile uğraşacağınıza işaret ediyor.

16 Ekim’de gerçekleşecek olan Terazi burcundaki Yeni ay ailenizi de ilgilendiren bir satın alma ve ya kontrata imza atacağınızı göstermekte. İşiniz, günlük sorumluluklarınız, çalışma yoğunluğunuzda yaşanan strese rağmen, bu başlangıcı yapmak yasal açıdan sizi zorlayabilir, ve ya çok zamanınızı alabilir.

Bu hafta, çalışma arkadaşlarınız ve ya üst düzey otoriteler ile ilgili bazı konularda stres yaşayabilirsiniz. Empati yapmak ve ya iş yüküne hayır diyememek sizi daha da strese sokabilir. Maddi açıdan yaptığınız hesaplar çarşıya uymayabilir. Yeni ay ile birlikte yapmak istedikleriniz, beklediğinizden daha çok paraya mal olabilir.

Başak Burcu

BAŞAK

Başak burçları, haftaya işinizle ilgili finansal konularda sizi rahatlatacak görüşmelerle başlıyorsunuz. Yalnız 14 Ekim’deki Güneş – Mars karşıtlığı, ortaklarınız ve ya eşinizle mali konularda gerilime sebep olabilir. Herkes kendini korumaya, kendi istediğini yapmaya çalışıyor. Sakinliğinizi korumalısınız.

15 Ekim itibariyle, Merkür’ün Retro harekete geçmesi ile önümüzdeki bir ay boyunca önce yakın çevre, kardeşler, aracınız ve yatırımlar sonrasında ise, gelirler, kazançlar, ticari anlaşmalar gibi konularda geçmişe dönük yarım kalmış işleri tamamlamak ile uğraşacağınıza işaret ediyor.

16 Ekim’de gerçekleşecek olan Terazi burcundaki Yeni ay gelir hanenizi etkiliyor. Finansal bir anlaşmaya imza atabilir, ortaklığa girişebilirsiniz. Kurduğunuz iş ve ya işe dönüştürdüğünüz ilgi alanınızın, bazılarınız için çocukların, aşk hayatının, yatırımların üzerinizde yarattığı baskı sizi olmayacak bir anlaşmaya imza atmaya götürebilir. Ortağınız ve ya eşiniz sizi pişman edebilir, yanlış karar vermenize neden olabilir, gözünüzü boyayabilir. Aman dikkat!

Bu hafta, çocuklar, aşk hayatı, yeni kurmakta olduğunuz işiniz ile ilgili bazı konularda gerilim yaşayabilirsiniz. Yeni ay ile birlikte attığınız adımlar sizi ikili ilişkiler ve ortaklıklar açısından hüsrana uğratabilir.

.

Terazi Burcu

TERAZİ

Terazi burçları, haftaya gelirler, finansal anlaşmalar, yaptığınız işten kazanımlarınız gibi konularda sizi mutlu edecek görüşmelerle başlıyorsunuz. Yalnız 14 Ekim’deki Güneş – Mars karşıtlığı, partneriniz ve ya müşterileriniz ile gerilime sebep olabilir. Eski bir eş ve ya ortakla çatışabilirsiniz. Arkadaşlarınızın verdiği özgüven sizi yanıltabilir.

15 Ekim itibariyle, Merkür’ün Retro harekete geçmesi ile önümüzdeki bir ay boyunca önce gelirler, kazançlar, ticari anlaşmalar sonrasında ise özel hayat, ikili ilişkiler, tarz, giyim, imaj gibi konularda geçmişe dönük yarım kalmış işleri tamamlamak ile uğraşacağınıza işaret ediyor. Sürpriz borçlar çıkarken, sürpriz geri ödemelerde alabilirsiniz.

16 Ekim’de gerçekleşecek olan Terazi burcundaki Yeni ay özel hayatınızı etkiliyor. Popülerliğiniz bir imaj değişikliğine gitmenize neden olabilir. İkili ilişkiler, ortaklıklar ve müşteri karşısında yeni bir strateji belirleyebilirsiniz. İş yükünüz, ev ve aile içindeki sorumluluklar bu süreçte sizi köşeye sıkıştırabilir. Emin olmadan atlamayın. Sonrasında maddi açıdan hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Bu hafta, aile, ev ve yuvanız ile ilgili bazı konularda stres yaşayabilirsiniz. Hem popüler olup, hem iş yükünü, hem de ev ile ilgili işleri kaldırmanız mümkün görünmüyor. Hafta sonu, işiniz ve işinize duyduğunuz sorumluluklar konusunda suistimale açık hale gelebilirsiniz. Bundan faydalanmaya çalışanları görmek kalbinizi kırabilir.

AKREP

Akrep burçları, haftaya sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla yapacağınız keyif verici görüşmelerle başlıyorsunuz. Yalnız 14 Ekim’deki Güneş – Mars karşıtlığı, çalışma ortamınızda bazı gerginlikler ile karşılaşabileceğiniz gösteriyor. Güç savaşlarına dikkat! Patronunuz veya üst düzey yöneticinizin manipülasyonları ile karşılaşabilir veya perde arkasından bir takım entrikalar peşinde olduğunu hissedebilirsiniz ve bu canınızı çok sıkabilir. 

15 Ekim itibariyle, Merkür’ün Retro harekete geçmesi ile önümüzdeki bir ay boyunca önce özel hayat, ikili ilişkiler, görünüm, tarz ve imaji sonrasında ise gizli düşmanlar ve ego savaşları gibi konularda geçmişe dönük konularda kafa yoracağınızı söylüyor. Arkanızdan  çevrilen dolapları ortaya çıkarabilirsiniz. 

16 Ekim’de gerçekleşecek olan Terazi burcundaki Yeni ay yasak bir ilişkiye veya gizli bir aşk ilişkisine adım atabileceğinizi gösteriyor. Bazılarınız gizli bir ortaklığa imza atabilir. Fakat kariyer veya üzerindeki sorumluluklar ile ilgili yaşadığınız stres, bu konuda size yanlış yaptırabilir. Ve maddi açıdan kayıplarla karşılaşabilirsiniz. Bu konuda gerçekçi bir yaklaşım da olmalısınız.

Bu hafta, yakın çevreniz, kardeşleriniz, onların sizin üzerinizde sorumlulukları diğer taraftan kariyer ve strateji planlamalarınız ile ilgili  konularda canınız sıkılabilir. Kendinize bu kadar acımasız olmayın ve gerektiğinden fazla iş yüklenmeyin, kendinize özel zaman ayırmalısınız.

Yay Burcu

YAY

Yay burçları, haftaya üst düzey yöneticiler ve kişisel başarılarınız ile ilgili yapacağınız gizli görüşmeler ile başlıyorsunuz. Yalnız 14 Ekim’deki Güneş – Mars karşıtlığı, kariyer çevreniz ile yaşayacağınız bir güç düellosuna işaret ediyor. Bu kadar başarıya “Patron kim?” der gibisiniz. 

15 Ekim itibariyle, Merkür’ün Retro harekete geçmesi ile önümüzdeki bir ay boyunca önce gizli ve perde arkasından yönettiğiniz ilişkiler ve ortaklıklar, sonrasında ise sosyal çevreniz ve ortaklıklarınız alanında geçmişte yarım kalan işlere odaklanabilirsiniz.

16 Ekim’de gerçekleşecek olan Terazi burcundaki Yeni ay, yeni bir çevreye veya yeni bir arkadaşlığa adım atacağınız gösteriyor. Bu güçlü karakter ile yapacağınız işbirlikleri maddi açıdan üzerinizdeki sorumluluklar nedeniyle stres yaratabilir. Aileniz ile ilgili hayallerinizi gerçekleştirmek de zorlanabilirsiniz.  Fikir almak için aileniz bu konuda yanlış kapı olabilir. Onların beklentilerini karşılamak zor gibi.

Bu hafta,  artan maddi sorumluluklar ve yaptığınız ticari alım-satımlar üzerinizdeki stresi arttırmakta. Hem sosyalleşmek, hem yeni ilişkiler kurmak, hem kariyer çevrenizde boy göstermek, hem de maddi sorumluluklarımızı yönetmek zor gelebilir..

Oğlak Burcu

OĞLAK

Oğlak  burçları, haftaya uzaklar ile bağlantılı işlerde elde ettiğiniz başarılar ve sosyal çevrenizdeki finansal kazanımlarınız ile keyifli başlıyorsunuz. Yalnız 14 Ekim’deki Güneş – Mars karşıtlığı, aile içi ilişkiler tarafından oldukça zorlanacağınız göstermekte. Bir yandan kariyere odaklanmak ve o alanda parlamak, bir yandan da ev, aile ve yuva konusunda birtakım hedefleri gerçekleştirmek yıpratıcı olabilir.

15 Ekim itibariyle, Merkür’ün Retro harekete geçmesi ile önümüzdeki bir ay boyunca önce  kariyer çevresi, elde ettiğiniz gelirler ve uzun vadeli yatırım planları sonrasında ise kariyer hedefleri ve statünüz ile ilgili geçmişte yaptığınız görüşmelere ve yarım kalan işlere odaklanacağınızı gösteriyor.

16 Ekim’de gerçekleşecek olan Terazi burcundaki Yeni ay,  yeni bir pozisyona atanacağınızı, terfi edeceğinizi veya kariyer alanında yeni bir başlangıç yapacağınızı gösteriyor. Burada dikkat etmeniz gereken şey, son 2 seneden beri özel hayatınızda yaşadığınız büyük değişiklikler ve onlara adapte olmakta zorlanmanız ve bu yeni iş işleri birazcık daha zorlaştıracak gibi.  Bir şekilde uzaklarla bağlantılı yaptınız işler beklediğiniz gibi çıkmayabilir ve ya sonuçlar beklentilerinizin altında olabilir.

Bu hafta, son dönemde yaşadığınız değişim ve dönüşümler, benimsediğiniz yeni sorumluluklar ve hayat felsefeniz noktasında attığınız yeni adımlar üzerinizde gerilime neden olabilir. Finansal yetenekleriniz hayalperestliğinizin gölgesinde kalabilir.. Gerçekçi yaklaşımlar sizi kurtaracak.

Kova Burcu

KOVA

Kova burçları, haftaya pasif gelirler, elde ettiğiniz bir takım maddi ödüller ve toplum önündeki duruşunuz ve hakkınızda yapılan olumlu konuşmalar ile birlikte keyifli başlayabilir. Yalnız 14 Ekim’deki Güneş – Mars karşıtlığı, Ağustos ortasında yaşanan bazı yakın çevre ve akrabalarla ilgili olumsuz durumları tekrar gündeme getirebilir.  Kavga etmek veya mücadele etmek bir çözüm yaratmayacak gibi.

15 Ekim itibariyle, Merkür’ün Retro harekete geçmesi ile önümüzdeki bir ay boyunca öncekariyeriniz ve yapacağınız iş görüşmeleri sonrasında ise uzaklarla bağlantılı olan iş ortaklıkları veya aşk ilişkileri ile geçmişe dönük yaşananlarla meşgul olacağınızı gösteriyor. Ekim ayının ortasında, aile ve iş konularında bir takım sırlara ışık tutabilir ve şok geçirebilirsiniz. Fakat eliniz güçlenecek.

16 Ekim’de gerçekleşecek olan Terazi burcundaki Yeni ay, yabancı bir ortaklığa,  iş anlaşmasına veya bir aşk ilişkisine adım atacağınız göstermekte. Yeni bir kontrat imzalayabilirsiniz.. Bu aslında rahatlatıcı gibi gözükse de, kariyer ve statü alanındaki endişeleriniz ve korkularınız bir şekilde sizi huzursuz etmekte. Maddi açıdan hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Buradaki asıl tehdit para konusunda fazla idealist ve ütopik yaklaşımınız.

Bu hafta, partneriniz veya ikili ilişkilerinizdeki dengenin, iş ve kariyer alanındaki stres nedeniyle bozulmasına şahit olabilirsiniz. Devlet veya otoritelerin yeni koymuş olduğu yasal düzenlemeler ve kısıtlamalar ilişkinize ve ya ortaklığınıza gölge düşürebilir ve bu durum sizi maddi anlamda hüsrana uğratabilir.

Balık Burcu

BALIK

Balık burçları, haftaya keyif verici iş ortaklıkları ve finansal görüşmeler ile başlayabilirsiniz. Yalnız 14 Ekim’deki Güneş – Mars karşıtlığı, Ağustos ortasında yaşanan bazı problemleri tekrar gündeme getirecek. Özellikle eşiniz  veya ortağınız ile maddi konularda güç mücadelesine girebilirsiniz.  Sakinliği korumakta fayda var.

15 Ekim itibariyle, Merkür’ün Retro harekete geçmesi ile önümüzdeki bir ay boyunca önce evinizi taşımaya veya uzaklara yapacağınızı seyahatlere, sonrasında ise eşinizle ortak gelirlerinizi yönetme konusunda geçmişteki konuşulan bazı konulara odaklanmak ve yarım kalan işleri tamamlamak durumunda kalabilirsiniz.

16 Ekim’de gerçekleşecek olan Terazi burcundaki Yeni ay, yeni bir kredi anlaşmasına,  finansal ortaklığa veya yatırıma adım atacağınızı göstermekte. Kariyerinizdeki gelecek planları ve elde ettiğiniz gelirler üzerindeki kısıtlamalar ve engeller, polemikler, yeni düzenlemeler bu yeni oluşumda sizi zorlayabilir, korkutabilir. Partnerinizi bu bağlamda yanlış yönlendirebilir,  onun beklentilerini karşılayamayabilirsiniz.

Bu hafta kariyer çevresinde bulunan bir takım güçlü ve kontrol sahibi otoritelere karşı dikkatli olmalısınız. Onlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Bu da sizi finansal açıdan strese sokabilir. Eşinize veya ortağınıza vereceğiniz finansal stratejik destek konusunda şüpheleriniz Ekim ayında ortadan kalkacak.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 820 75 14 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

[wdi_feed id=”2″]

Paylaş