7 – 13 Eylül 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Retro harekete başlayan, retro hareketten çıkan gezegenler bu haftanın en önemli gündemini oluşturuyor. Mars, 6 aylık Koç burcu yolculuğunda 2 aylık Retro sürecine başlıyor. 11 Eylül’de Retro harekete başlayacak olan Mars, girişimlerimizde hız kesmemizi sağlayacak. Mayıs ayından bu yana Retro harekette olan Jüpiter ise, hafta sonu itibariyle Retro hareketten çıkarak ileri gidecek. Kariyer alanında gelişmeler hız kazanırken, salgının yaygınlaşması da hızlanacak.

İkizler burcundaki Son dördün, önümüzdeki haftalarda yaşanacak olan Başak burcundaki Yeni Ay’a hazırlık için temizlik yapmamızı sağlayacak. Bu bazı hayal kırıklıkları ve kafa karışıklıkları yaratırken, görev ve sorumluluklara odaklanmak zorunda kalmak dalgınlığımızı ortadan kaldıracak.

Koç Burcu

KOÇ

Haftaya enerjimiz yüksek başlıyoruz. Uzaklarla bağlantılı işlerinizde kendinizi göstermek için çalışma ortamında kendinizi kolaylıkla gösterebilirsiniz. Öz güveniniz artarken, Mars’ın burcunuzda Retro harekete başlaması, özel hayatınızdaki hedeflerinize doğru koşarken hızınızın kesilmesine neden olabilir. Hemen arkasından yaşanacak olan İkizler burcundaki Son Dördün, Dolunay’da elde ettiğiniz sonuçlardan sonra, kardeşlerle olan ilişkilerinizde, eğitim ve ya öğretim gibi konularda gereksiz her türlü meşguliyete son vereceğinizi göstermekte.

Hafta ortasında çalışma ortamında konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Ortaklarınız, eşiniz ve ya partnerinizle yaptığınız görüşmeler, geçmiş travmaları tetikleyebilir. Başarısızlık sizin için kabul edilebilir değil. Neyse ki, çocuklarla olan ilişkiniz ve ya aşk hayatınız sizin kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak. Keyifli bir hafta sonu sonrası Jüpiter’in ileri gitmesi, iş yerinizdeki temponuzu arttıracak.

.

Boğa Burcu

BOĞA

Hafta başında seyahatler ve yurt dışı bağlantılı işlerinizdeki artış enerjinizi yükseltecek. Çalışkan ve düzenli oluşunuzu göstermenin tam zamanı. Mars’ın Koç burcunda Retro harekete başlaması, partnerinizle ilgili gizli hedeflerinize doğru koşarken hızınızın kesilmesine neden olabilir. Hemen arkasından yaşanacak olan İkizler burcundaki Son Dördün ise, Dolunay’da elde ettiğiniz sonuçlardan sonra, gelirler, kazançlar, kaynaklarla ilgili finansal konularda gereksiz her türlü harcamaya son vereceğinizi göstermekte.

Hafta ortasında çocuklarınıza ve aşk hayatınıza konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla yaptığınız görüşmeler, geçmiş travmaları tetikleyebilir. Otorite olamamak, insiyatif kullanamamak sizin için kabul edilebilir değil. Neyse ki, ailenizle geçirdiğiniz kaliteli zaman kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak. Keyifli bir hafta sonu sonrası Jüpiter’in ileri gitmesi, uzaklarla olan iletişiminizi ve görevlerinizi arttıracak.

İkizler Burcu

İKİZLER

Masraflar, harcamalar, krediler ve pasif gelirleriniz konusunda enerjiniz hafta başında yükselebilir. Evden yürüteceğiniz bir ek işin size para kazandırması mümkün. Mars’ın Koç burcunda Retro harekete başlaması, iş hayatınızla ilgili uzun vadeli projelerde aceleciliğinize gölge düşürebilir. Hız kesebilirsiniz. Hemen arkasından yaşanacak olan İkizler burcundaki Son Dördün ise, Dolunay’da elde ettiğiniz sonuçlardan sonra, kendinize katkı ve fayda sağlamayan gereksiz her türlü meşguliyete son vereceğinizi göstermekte.

Hafta ortasında ailenize ve evinize konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Partneriniz ile yaptığınız konuşmalar, geçmiş travmaları tetikleyebilir. Vizyonsuzluk ve ya girişimci olamamak sizin için kabul edilebilir değil. Neyse ki, hafta sonu yakın çevrenizle, kardeşlerinizle geçireceğiniz kaliteli zaman kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak. Keyifli bu paylaşım sonrası Jüpiter’in ileri gitmesi, işlerinizin yoğunlaşacağına ve pasif gelir hanenizin artacağına işaret etmekte.

YENGEÇ

Partneriniz, ortağınız, ikili ilişkiler, sözleşmeler konusunda enerjiniz hafta başında oldukça fazla. Sağlam adımlarla ilerleme isteğiniz, bir takım eğitimlere para ayırabileceğinizi göstermekte. Mars’ın Koç burcunda Retro harekete başlaması, kariyer hayatınızdaki mücadelede yavaşlayacağınızı söylüyor. Hemen arkasından yaşanacak olan İkizler burcundaki Son Dördün ise, Dolunay’da elde ettiğiniz sonuçlardan sonra, bazı dedikoduların, arkanızdan çevrilen işlerin son bulacağını göstermekte. Fikirlerinizi kendinize saklayarak susmayı yeğleyebilirsiniz.

Hafta ortasında işinize, günlük konuşmalara, koşturmacalara konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Aile içinde yaptığınız konuşmalar, geçmiş travmaları tetikleyebilir. Mücadele, savunma konusunda zayıflık sizin için kabul edilebilir değil. Neyse ki, hafta sonu yapacağınız alışveriş, alacağınız hediyeler ve ödüller kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak. Keyifli ve kaliteli zaman sonrası Jüpiter’in ileri gitmesi, partner, ortak ve müşteriler alanında işlerinizin ve sorumlulukların artmasıyla mücadele edeceğinizi göstermekte.

Aslan Burcu

ASLAN

Çalışma ortamınız, işiniz, sağlığınız ile ilgili olumlu gelişmeler hafta başında enerjinizi daha da yükseltebilir, öz güveniniz artabilir. Maddi açıdan elde ettiğiniz başarılar emeklerinize değdi. Mars’ın Koç burcunda Retro harekete başlaması, uzaklar, seyahatler, yurt dışı bağlantılı girişimleriniz konusundaki mücadelenizde yavaşlayacağınızı gösteriyor. Aynı gün gerçekleşecek olan İkizler burcundaki Son Dördün ise, Dolunay’da elde ettiğiniz sonuçlardan sonra, gelecek planlarınız, arkadaşlarınız, kariyer çevrenizle ilgili konularda gereksiz meşguliyetlerden vazgeçeceğinize işaret. Belki bir ortamdan uzak durma kararı alabilirsiniz.

Hafta ortasında mali konulara konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Kardeşleriniz, yakın çevreniz, işle ilgili günlük konuşmalar, geçmiş travmaları tetikleyebilir. İş bitiricilik konusunda zayıflık sizin için kabul edilebilir değil. Neyse ki, hafta sonu görünümünüze odaklanmak, kişisel bakım yapmak, güzelleşmek, şımarmanıza, ve kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacak. Keyifli ve eğlenceli bu zaman sonrası Jüpiter’in ileri gitmesi, rutininiz, işiniz ve günlük sorumluluklarınız alanında oldukça yoğun bir döneme gireceğinizi söylüyor.

.

Başak Burcu

BAŞAK

Çocuklar, aşk hayatı, hobileriniz, kurduğunuz yeni bir iş varsa bu konu ile ilgili olumlu gelişmeler hafta başında enerjinizi coşturacak, risk almaya meyilli olacaksınız. Çalışkanlığınızı göstermeniz, karşı tarafın dikkatini çekmeniz bu büyüme de oldukça etken. Mars’ın Koç burcunda Retro harekete başlaması, masraflar, harcamalar, yatırımlar, krediler ve pasif gelirler konusundaki mücadelenizde yavaşlayacağınızı gösteriyor. Aynı gün gerçekleşecek olan İkizler burcundaki Son Dördün ise, Dolunay’da elde ettiğiniz sonuçlardan sonra, kariyerinizle ilgili konularda gereksiz meşguliyetlerden, konuşmalardan, fikirlerden uzaklaşacağınızı göstermekte.

Hafta ortasında kendinize, sağlığınıza, özel hayatınıza konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Mali konuşmalar, geçmiş travmaları tetikleyebilir. Korktuğunun üzerine gitme konusunda zayıflık sizin için kabul edilebilir değil. Neyse ki, hafta sonu kendinizi şımartmak konusunda bol bol vaktiniz olacak. Keyifli ve eğlenceli bu zaman sonrası Jüpiter’in ileri gitmesi, hobiler, ilgili alanları, çocuklar, yatırım yaptığınız işiniz konusunda oldukça yoğun bir döneme gireceğinizi söylüyor.

.

Terazi Burcu

TERAZİ

Eviniz, yuvanız, aileniz, evden yürüttüğünüz işleriniz ve bu konular ile ilgili sevindirici gelişmeler hafta başında enerjinizi arttırıyor, keyfinize diyecek yok. Mars’ın Koç burcunda Retro harekete başlaması, ikili ilişkiler, ortaklıklar, yasal konular, sözleşmeler konusundaki eylemlerinizde yavaşlayacağınızı gösteriyor. Aynı gün gerçekleşecek olan İkizler burcundaki Son Dördün ise, Dolunay’da elde ettiğiniz sonuçlardan sonra, uzaklar, sosyal medya, farklı kültürlerle ve felsefelerle bağlantılı işiniz ile ilgili konularda gereksiz meşguliyetlerden, ayak bağı ve ya fazlalık olan kavramlardan uzaklaşacağınıza işaret.

Hafta ortasında perde arkasından yönettiğiniz işlerinize konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. İşiniz ile ilgili ve ya uzaklardan aldığınız bir haber, geçmiş travmaları tetikleyebilir. İkili ilişkilerde agresifliğinizi ve öfkenizi yönetme konusundaki zayıflığınız huzursuz hissetmenize neden olabilir. Neyse ki, hafta sonu arkadaşlarınızla, sosyal çevrenizde adeta parlayarak dikkatleri üstünüze çekmeniz keyfinizi yerine getirecek. Keyifli ve eğlenceli bu zaman sonrası Jüpiter’in ileri gitmesi ile, eviniz, yuvanız, aileniz konusunda oldukça yoğun tempolu bir döneme giriş yapacaksınız.

Akrep Burcu

AKREP

İşle ilgili günlük takip etmeniz gereken konular, kardeşleriniz, yakın çevreniz ile ilgili sevindirici gelişmeler hafta başında enerjinizi yükseltebilir. Mars’ın Koç burcunda Retro harekete başlaması, çalışma ortamınız, koşullar, günlük rutin ve sağlığınız konusundaki eylemlerinizde yavaşlayacağınızı gösteriyor. Aynı gün gerçekleşecek olan İkizler burcundaki Son Dördün ise, Dolunay’da elde ettiğiniz sonuçlardan sonra, pasif kazançlar, yan gelirler, miras, sigorta gibi konularda gereksiz meşguliyetleri terk edeceğinize işaret.

Hafta ortasında kariyer çevrenize, arkadaşlarınıza ve sosyalleşmeye konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Mali konularda aldığınız bir haber, geçmiş travmaları tetikleyebilir. İş yerinizdeki liderliğiniz konusunda başarısız olmak asla kabul edebileceğiniz bir şey değil. Neyse ki, hafta sonu kariyer alanında adeta parlayarak dikkatleri üstünüze çekmeniz keyfinizi yerine getirecek. Keyifli ve eğlenceli bu zaman sonrası Jüpiter’in ileri gitmesi ile, işle ilgili sorumluluklarınız konusunda oldukça yoğun tempolu bir döneme giriş yapacaksınız. Eğitim ve öğretime yatırım yapabilirsiniz.

Yay Burcu

YAY

Para, gelirler, kazançlar ve sahip olduğunuz kaynaklar ile ilgili sevindirici gelişmeler hafta başında enerjinizi arttıracak. Mars’ın Koç burcunda Retro harekete başlaması, aşk hayatınız, çocuklar, rekabetçi olduğunuz alanlar ve spekülatif yatırım araçları konusundaki eylemlerinizde yavaşlayacağınızı gösteriyor. Aynı gün gerçekleşecek olan İkizler burcundaki Son Dördün ise, Dolunay’da elde ettiğiniz sonuçlardan sonra, ikili ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmeler gibi konularda gereksiz ayak bağlarını koparacağınıza işaret.

Hafta ortasında işiniz, mesleğiniz, kariyerinize konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Partnerinizden aldığınız bir haber, yaptığınız bir konuşma, geçmiş travmaları tetikleyebilir. Rekabetçi kimliğiniz konusunda yetersiz olmak asla kabul edebileceğiniz bir şey değil. Neyse ki, hafta sonu bir seyahat, tatil keyfinizi yerine getirecek. Eğlenceli bu zaman sonrası Jüpiter’in ileri gitmesi ile, kazançlar, gelirler konusunda yoğun tempolu bir döneme giriş yapacaksınız. Ticaretiniz hızla gelişecek gibi.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Özel hayatınız, farkındalığınız ve yeni hayat felsefeniz ile ilgili güzel gelişmeler hafta başında enerjinizi arttıracak. Mars’ın Koç burcunda Retro harekete başlaması ile, aileniz, yuvanız ve eviniz konusundaki eylemlerinizde yavaşlamanız mümkün . Aynı gün gerçekleşecek olan İkizler burcundaki Son Dördün ise, Dolunay’da elde ettiğiniz sonuçlardan sonra, çalışma ortamı, işiniz, sağlığınız gibi konularda gereksiz alışkanlıkları, zayıflıkları terk edeceğinize işaret.

Hafta ortasında uzaklarla bağlantılı işlerinize, yolculuklara konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Maddi açıdan kandırılmaya müsaitsiniz. Çalışma ortamı, şartlar ve ya işinizle ilgili bir haber, yaptığınız bir görüşme, geçmiş travmaları tetikleyebilir. Eviniz, aileniz içindeki otoritenizle ilgili yetersiz olmak sizi huzursuz etmekte. Neyse ki, hafta sonu maddi konularla ve ilişkinizle ilgili güzel gelişmeler keyfinizi yerine getirecek. Eğlenceli bu zaman sonrası Jüpiter’in ileri gitmesi ile, özel hayatınızda yoğun tempolu bir döneme giriş yapacaksınız.

Kova Burcu

KOVA

Kariyeriniz, işiniz, bu alanda sağlamak istediğiniz büyüme ile ilgili güzel gelişmeler hafta başında enerjinizi yükseltecek. Mars’ın Koç burcunda Retro harekete başlaması, kardeşler, yakın çevreniz, eğitimler gibi konulardaki eylemlerinizde yavaşlayacağınızı gösteriyor. Aynı gün gerçekleşecek olan İkizler burcundaki Son Dördün ise, Dolunay’da elde ettiğiniz sonuçlardan sonra, aşk hayatı, flört, çocuklar ve hobileriniz gibi konularda gereksiz alışkanlıkları, zayıflıkları terk edeceğinize işaret.

Hafta ortasında harcamalara, mali konulara konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Aşk hayatınız ile ilgili bir haber, sevgilinizle yaptığınız bir görüşme, geçmiş travmaları tetikleyebilir. Yakın çevreniz, akrabalarla olan iletişiminizde başarısız olmak sizi huzursuz etmekte. Neyse ki, hafta sonu partneriniz, eşiniz, ikili ilişkiler ile ilgili güzel gelişmeler keyfinizi yerine getirecek. Eğlenceli bu zaman sonrası Jüpiter’in ileri gitmesi ile, kariyerinizde ilerleme konusunda yoğun bir döneme giriş yapacaksınız.

Balık Burcu

BALIK

Sosyal çevreniz, arkadaşlarınız ile ilgili güzel gelişmeler hafta başında enerjinizi yükseltecek. Çevreniz büyüyor. Mars’ın Koç burcunda Retro harekete başlaması, gelirler, kazançlar ve sahip olduğunuz mülkler gibi konulardaki girişimlerinizde yavaşlayacağınızı gösteriyor. Aynı gün gerçekleşecek olan İkizler burcundaki Son Dördün ise, Dolunay’da elde ettiğiniz sonuçlardan sonra, aileniz, yuvanız, eviniz gibi konularda size katkı sağlamayan bakış açılarını terk edeceğinize işaret.

Hafta ortasında ilişkinize konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Mali konular ile ilgili bir haber, eşinizle yaptığınız bir görüşme, geçmiş travmaları tetikleyebilir. Parayla ilgili girişimlerde başarısız olmak sizi huzursuz etmekte. Neyse ki, hafta sonu sağlığınız ile ilgili güzel gelişmeler keyfinizi yerine getirecek. Sonrasında Jüpiter’in ileri gitmesi ile, sosyal çevreyle olan ilişkileriniz ve uzun vadeli projelerinizde yoğun bir döneme giriş yapacaksınız.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 367 40 78 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

[wdi_feed id=”2″]

Paylaş