Sonbahar ekinoksu başlıyor!

22 Eylül’de Güneş Terazi burcuna geçiyor. Bu bir aylık sürecin nasıl geçeceğine baktığımızda, gökyüzündeki an haritasında Ay’ın Yay burcunda olduğunu görüyoruz! Mücadeleci, maceracı, iyimser, heyecanlıyız ve yeni ufuklar keşfetmeye hazırız! Yükselen burç Kova, radikaliz, farklı olanı ve marjinali tercih ediyoruz. İsyankarız aynı zamanda.

GÜNEŞ TERAZİ BURCUNDA – ASTROKLAROS.COM

Peki bu durum ilişkilerimizi nasıl etkileyecek? Güneş ilişkilerde zihinsel tatmini veriyor ve onaylıyor! Fakat Retro Mars, tam karşımızda! Hem de Merkür’ü exacta yakın bir derecede zorluyor! Retrodaki Mars, savaşmak ve mücadele vermek konusunda şu anda pasif, sakin ama içi içini yiyor! Yeni taktikler, yeni savaşma modelleri hakkında kafa patlatıyor! Merkür ise alttan alma, hayır diyememe, barış ve huzur arayışında. Mars bu konuda hem fikir değil. Dolayısıyla bu dönemde Merkür, Mars’ı barışa, huzura, adalete ikna edebilir miyiz? bilinmez ama bu dönem pasif ve ya soğuk savaşlar ilişkilere hakim olabilir.

Tabii önce şu soruyu cevaplamak gerekiyor. Hangi ilişki savaşmaya ve ya mücadeleye değer? Ya da bugüne kadar mücadele ve ya savaş hangi ilişkide olumlu bir sonuç vermiş? Bunlara bakmak lazım.

Güneş Terazi’nin yöneticisi olan Venus’un Ay ile olan olumlu açısı, kadınlarla olan ilişkilerde duygusal anlamda olumlu enerji akışına işaret ediyor. İlişkilerde bu süreçte hem adaleti, hem içimizdeki o çocuksu saf sevgiyi ve heyecanı besleyebileceğiz. Heyecan ve macera motto gibi görünüyor.

Özellikle kalabalık gruplar, arkadaş ortamları bu bağlamda yardımcı olabilir. Mars’ın da bu pasif savaşına çözüm yaratabilir.

Bir diğer Güneş Terazi için zorlu gün, Saturn – Pluto ile karşılaşacağı gün olacak. Üst düzey yöneticiler, kural koyanlar, otoriteler, devlet ve kurumlarla yaşanabilecek olası zorluklar 15 ve 18 Ekim!

Bu arada Sonbahar ekinoksu ne demek? Anlamı hakkında ufak bir not! Gereksiz, faydasız, etkisini yitirmiş, artık çalışmayan her ne varsa hayatınızdan çıkarmanız için en uygun zamandır. Bu bir sözleşme olabilir, ve ya bir ilişki, ve ya alma verme dengesi bozulmuş bir ortaklık! Bunlardan kurtulmak, bunları serbest bırakmak, hayatınızda daha iyi ve sizi daha büyütecek bir oluşum için alan açacaktır!

Kavga ve gürültüden uzak durulması gereken günler!

11 – 12 – 13 – 14 – 15 – 18 Ekim

İlişkilerde aşk ve tutkunun, eğlencenin imzasını taşıyan günler!

28 – 29 – 30 Eylül

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş