14 Eylül’den itibaren Jüpiter Oğlak burcundaki Retro sürecinden çıkarak, ileri harekete geçecek!

15 Mayıs’da Retro harekete geçen Jüpiter,  kariyer ve iş konusunda büyüme planlarını yavaşlatmış , bu alandaki felsefe ve inançlarımızı bize sorgulatmıştı. Bu konuyla ilgili geçmiş yazımı okuyabilirsiniz.

14 Eylül sonrası iş ve kariyer alanındaki yeni felsefemizi uygulamak için gerekli fırsatlar oluşacak, karantina öncesi planları yeni bir anlayışla uygulamaya koyabileceğiz. Önümüzdeki 3 ay bu açıdan önemli. 15 Mayıs’tan bu yana aldığımız dersler bizi tuzaklara karşı korumakta. Fırsatları da daha iyi tanıyabiliyoruz. Çünkü artık, kariyer ve mesleki alanda stratejik anlamda nasıl ilerlememiz gerektiğini biliyoruz. Özellikle işin içine farklı öğretileri ve felsefeleri katarak, inancımızı yükselterek önümüze bakmak bu dönemden sonra bize yeni kapıları açabilir.

Bu Retro sürecinde yaşanılan 2 önemli konu, önümüzdeki günlerde tekrar gündemimizi meşgul edecek.

İlk konu, Jupiter – Neptun arasındaki olumlu açı. İlk etkiyi, 20 Şubat, ikinci etkiyi ise, 27 Temmuz tarihinde yaşamıştık. Üçüncü etki, 12 Ekim‘de yaşanacak. Bu tarihler civarında yaşanılan konular, sizin 27 Temmuz sonrasında nasıl bir stratejiye karar verdiğinize bağlı. Eğer emek harcayıp, dersinizi iyi çalıştıysanız, ödülünüzü 12 Ekim civarında alabilirsiniz. Burada izlemeniz gereken motto inancınızı kaybetmemek olmalı!

İkinci konu ise Jupiter – Pluto kavuşumu. Kariyer alanında değiştirici ve dönüştürücü etkiyi sağlayan asıl bu oluşum. Tutkuyla yaptığınız işe sarılmak, büyütmek. Bunu inançla yapmak. Pluto’nun güç ve hakimiyet kurmak konusunda manipulasyonu kullanma arzusu, bazen gaddarlık ve despotluğu araç olarak kullanmaya neden olabilir. Bu da derinlerde korku ve kaygıyı arttırabilir! Aman dikkat! İlk etki, 5 Nisan, ikinci etki 30 Haziran‘da yaşandı. Üçüncü etki 12 Kasım‘da yaşanacak. Hemen sonrasında Mars’ın Koç burcunda ileri gittiğini hatırlamakta fayda var. Güzel sonuçlar ve değişimler bu tarihten sonra hayatımız üzerindeki kontrol gücümüzü arttırabilir!

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş