2020 AĞUSTOS AYI BURÇ YORUMLARINDA NELER VAR?

Ağustos ayının ilk yarısı, yaşadığımız tutulmalardan ve retrolardan sonra daha sakin bir görünüm sunmakta. Fakat önemli olaylar da yok değil.

MARS KOÇ BURCUNDA, SİSTEMİ ve OTORİTEYİ ZORLUYOR!

Geçtiğimiz ay Koç burcuna geçen Mars, Öncü burçlar arasında yaşanacak bazı zorlukları tetikleyecek.

Jupiter, Saturn ve Pluto Oğlak burcunda Retro hareketine devam ederken, Mars onlara kafa tutacak. Bu kariyer, devlet, düzen ve sistem alanında yapılan yeni düzenlemelere karşı fazla öfkeli ve agresif bir tutum izleneceğini göstermekte. Bu durumun tekrar gündeme geleceğini belirtmek gerekir. 11 Eylül sonrası Mars’ın Retro harekete geçmesi, 30 Eylül – 10 Ekim arası benzer konuları tekrar gündeme getirecek ve Aralık sonu durum netleştirecek. Bu alanda en çok zorlanacak burçlar, Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçları.

3 AĞUSTOS’TA KOVA BURCU DOLUNAYI

3 Ağustos’taki Kova burcunda Dolunay sonrası, halk içinde isyanlara ve şiddete şahit olabiliriz. Dolunay – Uranus zorlu açısı, beklenmedik mali krizleri ve ya sürpriz durumları yönetmekte zorlanabileceğimize işaret ediyor.

Bu durumdan en olumsuz etkilenecekler, Aslan, Kova, Boğa ve Akrep burçları olacak.

5 AĞUSTOS’TA MERKÜR ASLAN BURCUNDA

Merkür Aslan burcunda, Koç, Aslan ve Yay burçları için hızlı düşünmeyi ve karar almayı sağlarken, Akrep, Aslan, Boğa ve Kova burçlarını zorlayacak.

7 AĞUSTOS’TA VENUS YENGEÇ BURCUNDA

Venus’un Yengeç burcuna geçmesiyle ilişkiler ve para konular aile, ev ve gayrimenkul alanında dönüp duracak. Koç, Terazi, Oğlak burçları zorlanırken, Balık, Akrep ve Yengeç burçları olumlu etkilenecek.

17 AĞUSTOS’TA URANUS RETRO HAREKETE GEÇİYOR.

Mali alanlarda yapılacak bazı düzenlemeler, ekonominin olumsuz yönde etkilenmemesi için bazı finansal piyasalar ve global anlamda yapılacak düzenlemeler ön plana çıkacak. Yeni para birimleri, finansal alanda paranın değeri tekrar gözden geçirilebilir. Önümüzdeki 6 ay etkisini gösterecek. Olumsuz etkilenecekler, Boğa, Akrep, Kova ve Aslan burçları.

19 AĞUSTOS’TA ASLAN BURCUNDA YENİ AY

Koç burcundaki Mars ile etkileşimde olacak bu Yeni Ay, hayli ısrarcı, agresif ve sabırsız azı başlangıçları gündeme getirecek. Ateş burçları (Koç, Aslan, Yay) sabırsız hareket edebilir.

20 AĞUSTOS’TA MERKÜR BAŞAK BURCUNDA

Merkür, aynı ay içinde iki burç değiştiriyor. Merkür, Başak burcuna geçerek, Toprak burçlarının (Boğa, Oğlak ve Başak) işlerini kolaylaştırırken, Yay, Balık, İkizler burçlarının karar almasını zorlaştıracak.

22 AĞUSTOS’TA GÜNEŞ BAŞAK BURCUNDA

Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle, Türkiye için, eğitim ve iletişim sektörlerine yapılacak yatırımlar ön plana çıkacak. Günlük trafiğin düzenlenmesi, iletişim araçları, ulaşım araçları hepsi önem kazanacak. Genel anlamda Başak, Oğlak ve Boğa burçları için daha hızlı parlamayı getirebilir.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş