Eylül ayında gökyüzünde bizi neler bekliyor?

Eylül ayı oldukça yoğun bir hareketlenme var gökyüzünde. Her gezegen neredeyse, hayatınıza dokunacak. Şimdi sırasıyla olaylara bakalım.

2 EYLÜL 2020 – BALIK BURCUNDA DOLUNAY

Çok fazla duygunun ve hissin uyanacağı, bazılarının ciddi hayal kırıklığı ve hüsranla karşılaşacağı bu Dolunay, aslında her şerde bir hayır vardır, etkisi yaratacak. Daha istikrarlı ve sağlam adımlarla ilerlemek için alan açılacak.

4 EYLÜL 2020 – MERKÜR TERAZİ BURCUNDA

İletişim alanı, ilişkiler, kontratlar, yasal konular gibi konulara yönelmeye neden olabilir. Politika, bürokrasi ve empati yapmak gündemde.

5 EYLÜL 2020 – VENUS ASLAN BURCUNDA

İkili ilişkilerde keyif ve eğlence artarken, bazıları aşık olabilir. Para ise daha çok tatile,eğlenceye ve zevke harcanacak gibi. Bazıları yatırım araçlarından yana şanslı olabilir.

11 EYLÜL 2020 – MARS KOÇ BURCUNDA, RETRO HAREKETE GEÇİYOR.

Mars’ın doğum haritasında Koç burcuyla tetiklediği hayat alanında ciddi hız kesilmesi yaşanabilir. Geri çekilip taktik, yöntem değişikliğine gidilmesi gerektiği ile ilgili bir takım durumlar, 5 Kasım’a kadar devam edecek. 5 Kasım’dan sonra ise tam anlamıyla harekete geçmek için düğmeye basılacak. Özellikle Terazi, Yengeç ve Oğlak burçları eyleme geçmemeli ve beklemeliler. Risk almamalılar.

13 EYLÜL 2020 – JUPİTER İLERİ HAREKETE GEÇİYOR.

Jupiter’in 13 Eylül sonrası ileri harekete geçecek olması, 15 Mayıs’tan bu yana iş ve görevler alanında nasıl büyüyüp, gelişebileceği ile yapılan sonuçlar, 13 Eylül sonrası meyvasını verebilir. Eğer gerçekten sahip olduğunuz işte büyümek, terfi etmek ve ya hacmi arttırmak konusunda sıkı tempo çalışıp emek harcadıysanız, ödülleri toplama zamanı geliyor.

17 EYLÜL 2020 – BAŞAK BURCUNDA YENİ AY

Bu Yeni Ay, sağlık, beslenme, günlük rutin, iş hayatı, çalışma şartları gibi konularda yeni oluşumlara gebe olacak. Bir şekilde işin sosyal medya, online, uzaklar, yurt dışı bağlantıları, yabancı şirketler alanında bağlantıları olabilir. Bu yeni oluşum oldukça ilginç kadersel bir yol ayrımına herkesi götürecek. Ve uzun soluklu bir yolculuk başlayacak. Yay, Balık ve İkizler burçları bu başlangıcı yapmakta zorlanabilir.

22 EYLÜL 2020 – SONBAHAR EKİNOKSU – GÜNEŞ TERAZİ BURCUNA GEÇİYOR.

Sonbahar Ekinoksu, Terazi burcunun başlangıcını simgeler. Dolayısıyla, geçtiğimiz Nisan ayında eğer önemli ve uzun vadeli bir projeye adım attıysanız, Güneş’in Terazi burcunda olduğu dönemde hasadınızı yapabilirsiniz.

27 EYLÜL 2020 – MERKÜR AKREP BURCUNDA

Merkür, iletişim gezegeni Terazi burcunu terk ederek, Akrep burcuna geçiyor. Düşünceler ve iletişim, ilişkilerden, finansal konulara kaymaya başlayabilir. Sezgiler, hisler daha güçlenirken, yatırım yapmak, kredi çekmek, pasif gelirler konusunda kararlar alınabilir. Kova, Boğa ve Aslan burçlarının kafası karışabilir.

30 EYLÜL 2020 – SATURN İLERİ HAREKETE GEÇİYOR.

Satürn, 12 Mayıs’ta Kova burcunda gerilemeye başladı. Fakat Oğlak burcunda 3-4 Temmuz’da geri gitmeye başladı. Dolayısıyla iş, kariyer, sorumluluk alanında bazı şeyleri düzeltmek, yoluna koymak, strateji belirlemek için geçirdiğiniz süre, 30 Eylül’de son buluyor. Bu tarihten sonra bu kararları uygulamak ve gaza basmak için fırsat kollayabilirsiniz. Terazi, Yengeç ve Koç burçları için mücadele başlıyor.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş