Uranüs Retrosu, 17 Ağustos 2020’de başlıyor. Yaklaşık 5 ay boyunca geri harekette kalacak olan Uranüs, Boğa burcunda bizim kontrolümüz dışında gerçekleşecek bir takım değişiklikleri gündeme getirecek. Özellikle, para piyasaları, ekonomi, gıda, tarım, tekstil, teknoloji vb gibi sektörler alanında oldukça büyük yeniliklerin alt yapısını bu dönemde hazırlıyor olacak. Uranüs bu dönemde, Boğa burcunun 6. ve 10. dereceleri arasında Retro harekette bulunacak.

Uranüs, Nisan ayının sonlarında Retro alana giriş yaptı aslında. Son yaşanan Kova Dolunay’ının da bu döneme olan etkisini konuşacak olursak, hayat standartlarımızı, elimizdeki özgürlükleri, hakları, sosyo-ekonomik şartları tekrar gözden geçirmemiz gereken bir döneme adım atmaktayız. Bu dönemde “Elimizdeki değerleri tutabilmek, konfor alanlarımızı korumak, teknolojik değişimlere ayak uydurmak için ne gibi fırsatları değerlendirebiliriz?” sorusunun cevabını arıyor olacağız.

Uranüs geçtiğimiz, 12 Ağustos 2019 – 10 Ocak 2020 tarihleri arasında yine Retro harekette idi. Ve Retro alandan çıkarken, Covid-19’un sosyal ve ekonomik sonuçlarını hayatlarımıza bir şok etkisiyle bıraktı. Bu sene yaşanacak olan Retro süreç de bundan çok farklı olmayacak gibi. Covid ve ya benzeri salgın, savaş, teknolojik sorunlar, radyasyon vb tehlikelerin gündeme gelebileceği Ekim – Aralık 2020 ayları bizi zorlu bir Ocak ayına daha hazırlamakta. 2021 Ocak bir başka sürpriz ile karşılaşabilir tüm Dünya.

Dolayısıyla Ocak – Ağustos 2020 tarihleri arasında belli bir yaşam alanınızda “keşke!” dediğiniz şeyler varsa, bu Retro süreçte hemen bu eksikleri tamamlamak için gerekli hamleleri yapmalısınız. Emin olun, Ocak 2021 sonrası bu stratejik hareketlerden asla pişman olmayacaksınız. Bunlar sizin “İyi ki” lerinizden olacak.

Boğa burcunda seyahat eden Uranüs, maddi, manevi konfor alanları, sahip olunan kaynaklar, gelirler, kazançlar, kendinize verdiğiniz değer, mundan tarafta ise, lüks tüketim, gıda, tarım, tekstil, para piyasaları, ekonomi vb alanları temsil etmekte. Dolayısıyla şu anda hızla değişim yaşayan bu alanlar, bir vites küçülterek biraz daha durağanlaşarak, önümüzdeki Ocak sonrası krizin tohumlarını atabilir. Bu nedenle oldukça dikkatli bir süreçten geçmekte olduğumuzu söylemem gerek. Borçlanmak, borç almak ve ya büyük değerde mal – mülk almak için çok da uygun zamanlar değil. Daha çok tutumlu olmak, kenara para koymak için fırsat kollayın!

Beklenmedik ekonomik koşullar, maddi durumları olumsuz etkilerken, asıl Uranüs’un Retro döneminde yaşattıklarının önemli sonuçlarını, 2021 senesinde Saturn ve Uranüs arasındaki zorlu açı vasıtasıyla bize gösterecek. Dikkat etmemiz gereken önemli kilit tarihler; 17 Şubat 2021 – 15 Haziran 2021 – 24 Aralık 2021 olacak. 2020 Mayıs ayının ilk haftasında maddi manevi açıdan getirdikleri, verdiğim tarihlerdeki beklenmedik zorlukların gündemini, tahmin etmeniz açısından önemli olabilir.

Bu 5 aylık RETRO döneminde maddi – manevi özgürlüğümüzü engelleyen gereksiz komplikasyonları ve problemleri ortadan kaldırmak için güçlü bir ihtiyaç duymamız mümkün. Haksızlıklara karşı mücadele etmek, elimizdekini her ne pahası olursa olsun korumak için yöntemler geliştirebiliriz.

Yükselen burcunuza göre hangi alanda bu mücadeleyi vereceksiniz?

KOÇ: Maddi gelirler, kaynaklar, kazançlar ve kendinize biçtiğiniz değer, borçlar ve harcamalar, eşle olan ortak sermayeler, pasif gelirler.

BOĞA: Özel hayat, yeni bir yaşam alanı belirleme, bireysel özgürlükler, ikili ilişkiler, ortaklıklar, sözleşme ve kontratlar, evlilik.

İKİZLER: Maddi endişeler ve kaygılar, korkular, kıtlık enerjisi, çalışma ortamı, şartlar ve sağlık konuları..

YENGEÇ: Sosyal çevre, arkadaşlar, kariyerden elde edilen gelirler, çocuklar, aşk hayatı, hobiler ve ilgi alanları.

ASLAN: Kariyer, sosyal statü, üst yönetimle olan ilişkiler, toplum içindeki rol, aile hayatı, aile ilişkileri, ev ve yuva, sahip olunan gayrimenkuller.

TERAZİ: Borçlar ve harcamalar, eşle olan ortak sermayeler, pasif gelirler. Maddi kaynaklar, kazançlar ve kendinize biçtiğiniz değer,

AKREP: İkili ilişkiler, ortaklıklar, sözleşme ve kontratlar, evlilik. Özel hayat, yeni bir yaşam alanı belirleme, bireysel özgürlükler.

BAŞAK: Uzaklar, seyahatler, yurt dışı ve ya deniz aşırı kaynaklı gelirler. Kardeşler, yakın çevre ile olan ilişkiler, iletişim, eğitim ve öğretim hayatı.

YAY: Çalışma ortamı, şartlar ve sağlık konuları, gizli yatırımlar, perde arkasından yönetilen işler, parayla ilgili tabular.

OĞLAK: Çocuklar, aşk hayatı, hobiler ve ilgi alanları. Sosyal çevre, arkadaşlar, kariyerden elde edilen gelirler,

KOVA: Aile hayatı, aile ilişkileri, ev ve yuva, sahip olunan gayrimenkuller. Kariyer, sosyal statü, üst yönetimle olan ilişkiler, toplum içindeki rol.

BALIK: Kardeşler, yakın çevre ile olan ilişkiler, iletişim, eğitim ve öğretim hayatı. Uzaklar, seyahatler, yurt dışı ve ya deniz aşırı kaynaklı gelirler.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş